Útmutató az online fogadáshoz 2023

A sportfogadás évszázadok óta az emberek egyik kedvenc időtöltése. Minden több mint 2000 évvel ezelőtt kezdődött görögül, amikor bevezették az olimpiát, és gyorsan átterjedt Rómába, ahol legalizálták a sportfogadást. A sportfogadások térnyerésének köszönhetően mára a világ szinte minden szegletét elérte a sportfogadás.

Ezt szem előtt tartva köztudott, hogy a veszteségek gyakoribbak lehetnek a sportfogadásoknál, mint a győzelmek. És kezdőként megfelelő útmutatás nélkül a leszokás elkerülhetetlen. Tehát ez a tartalmas oldal bepillantást nyújt arra, hogy mire számíthat a sportfogadások hatalmas világában. Olvass tovább!

Legnépszerűbb fogadási cikkekFedezze fel legjobb fogadási útmutatóinkatFogadási szószedet
Fogadási alkalmazások

Alig néhány évvel ezelőtt a sportfogadás időigényes és költséges üzlet volt. Ennek az az oka, hogy a fogadóknak időt és költségvetést kellett figyelembe venniük, hogy egy fizikai fogadóüzletben játszhassanak. De ez már a múlté, köszönhetően a legjobb fogadási alkalmazásoknak.

Mutasson többet
Fogadási stratégia

Az igazság az, hogy a legtöbb kezdő sportfogadás nem törődik a stratégiákkal. Bár ez megbocsátható, tekintve, hogy egy kezdőnek sokat kell tanulnia, hiba teljesen figyelmen kívül hagyni a fogadási stratégiát. A helyes megközelítéssel a fogadók megalapozott döntéseket hoznak, amelyek gyakran nyernek.

Mutasson többet
Hogyan fogadjunk

A sportfogadás egyszerű, élvezetes, és lehetőséget biztosít az egyének számára, hogy pénzt keressenek. A kezdőknek viszont nem szabad sietniük a fogadásokkal. Bármilyen egyszerű is a sportfogadás, nem könnyű mindent jól csinálni az elején.

Mutasson többet
A fogadásról részletesen

A fogadás a tapasztalatlanok számára bonyolult lehet. Néha még úgy is tűnhet, hogy a fogadások világának megvan a maga nyelve! Ne aggódj. Ezen az oldalon elmagyarázzuk a fogadási feltételek csínját-bínját, valamint a fogadás általános működését.

Mutasson többet
Matched Betting

A sportfogadások és az online fogadási oldalak párosított fogadást kínálnak, ami egy olyan stratégia, amely segít az egyes fogadóknak profitálni a fogadóirodák által biztosított ösztönzőkből. A fogadó befizethet egy bukmékerszámlára, amelyet a fogadóirodával egyeztet a kockázatmentes fogadás érdekében. A számlatulajdonos két vagy több fogadási intézményben is fogadhat, és elfogadhat egy ingyenes fogadást.

Mutasson többet
Arbitrage Betting

Az arbitrázsfogadás során a szerencsejátékos tétet tesz egy adott kimenetelre egy fogadásra, és ezzel egyidejűleg máshol az ellenkező eredményre tesz tétet. Ezek a biztos fogadások garantálják, hogy a fogadó az eredménytől függetlenül profitot termel. Megfelelő feltételek mellett az arbitrázs matematikailag lefedi egy adott mérkőzés vagy verseny összes fogadási eredményét. Azokat a fogadókat, akik gyakran tesznek arbitrázs téteket, arbernek nevezik. A haszonszerzés érdekében az arbers jelentős összegeket fogad fel.

Mutasson többet
Betting Lines

A fogadási vonal az a pont, amely elválasztja a favorizált csapatot az esélytelentől a sportversenyeken. A bukmékerek egy összetett matematikai modellből vagy számítógépes algoritmusból nyernek szorzót a sportmérkőzésekre. Statisztikák alapján az oddsmakerek meghatározzák a két csapat közötti valószínű győzelmi különbséget, amely a korábbi teljesítmények erején alapul.

Mutasson többet
Live Betting

Nem sokkal ezelőtt a fogadóknak nem volt más lehetőségük, mint fogadni, és nyomon követni az eredményt a játék végéig, hogy megtudják, nyer-e a fogadás vagy sem. A hagyományos sportfogadás azonban sok játékos számára teljesen elavultnak tűnik.

Mutasson többet

Betting Picks

A végső útmutató a bankroll kezeléséhez sportfogadásokhoz
2023-05-17

A végső útmutató a bankroll kezeléséhez sportfogadásokhoz

Ahhoz, hogy sportfogadóként hosszú távú pénzügyi sikereket érjen el, többre van szüksége, mint a győztesek kiválasztásához szükséges készség; a sportfogadások során a pénz kezelésének alapos ismerete is szükséges.

A soros vásárlás alapjai a jobb sportfogadásért
2023-05-03

A soros vásárlás alapjai a jobb sportfogadásért

Sportfogadásnál fontos több tényezőt is figyelembe venni, beleértve az esélyeket és a sorokat, mielőtt tétet köt. A soros vásárlás azt jelenti, hogy a legelőnyösebb fogadási sorokat keressük a fogadás megtétele előtt.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő boxert a fogadáshoz
2023-04-19

Hogyan válasszuk ki a megfelelő boxert a fogadáshoz

A bokszbajnokok számos közös vonást osztottak, amelyek segítették őket az ismeretlenségből a csúcsra emelkedni. Keménynek kell lenned, mint a körmök, hogy profi bokszolóvá válj. Nem túlzás azt állítani, hogy a boksz a világ egyik legrosszabb sportja. A hatalmas és jól ismert harcosok gyakran sok időt töltenek az edzésekkel.

Amit a NASCAR fogadásról tudni kell
2023-03-22

Amit a NASCAR fogadásról tudni kell

Hatalmas rajongótáborral Észak-Amerikában, és számos, gyakorlatilag hetente zajló versenynek köszönhetően februártól november elejéig a különböző versenypályákon a NASCAR fogadás az egyik legvonzóbb fogadási lehetőség a motorsportok szerelmesei számára.

Legnépszerűbb fogadási cikkek

Legnépszerűbb fogadási cikkek

Attól függően, hogy kit kérdez, a sportfogadás nehéz vagy nagyon egyszerű lehet. A kezdők számára az egész csak sportesemény kiválasztása, csapat kiválasztása, összeg felvállalása és a legjobbak reményében. Még jobb, hogy a legtöbb új sportfogadó olyan csapatokra vagy eseményekre fogad, amelyeket már követ. Ez a puszta egyszerűség kétségtelenül az oka annak, hogy a sportfogadás világszerte híres.

A tapasztalt fogadók számára azonban nem szabad összetéveszteni az egyszerűséget és a jövedelmezőséget. Bár bárki köthet sportfogadást, nem mindenki nyerhet fogadást. Ennek az az oka, hogy egy sikeres sportfogadónak sok időt és erőfeszítést kell fektetni a kutatásba és a stratégiába. Röviden: némi elköteleződés és kemény munka szükséges ahhoz, hogy kivívjuk a rést ebben az iparágban.

Például a törekvő fogadóknak tudniuk kell a népszerű fogadási piacokról és az esélyekről. Innentől folytassa a kritikus statisztikák kutatását, mint például a legutóbbi forma, otthon/vendég, egymás elleni küzdelem, időjárás, hiányzó játékosok és még sok más. Összességében ezeknek a statisztikáknak a többségének ismerete többet elárulhat a csapat győzelmi képességéről.

Azt is létfontosságú, hogy ne feledje, hogy a sportfogadási webhely számos tényezőt figyelembe vesz az esélyek beállítása előtt. Ezért a fogadó kötelessége mindent figyelembe venni, ami befolyásolhatja a mérkőzés kimenetelét. Tehát gyűjts össze minél több információt.

Legnépszerűbb fogadási cikkek
Fedezze fel legjobb fogadási útmutatóinkat

Fedezze fel legjobb fogadási útmutatóinkat

Szerencsére a BettingRanker szakértői elkötelezettek abban, hogy a fogadókat minden fontos információval felvértezzék a sikerhez. Íme néhány legfontosabb útmutató, amelyet érdemes elolvasni:

 • Hogyan kell - Ban ben a sportfogadások világa, néhány dolog egyszerűnek tűnhet, de elsajátítása kihívást jelent. Ám a lényegre törő útmutató tartalommal gyorsan és egyszerűen rászokhat a sportfogadásra. Az itt található útmutatók megtanítják a fogadóknak a fogadás megkötésére, a megfelelő piacok kiválasztására, a fogadási szorzók kiszámítására és a legtöbb sportfogadási probléma megoldására.
 • Stratégia – Amikor a tökéletes sportfogadási rendszer kiválasztásáról van szó, megoszlanak a vélemények. Mindenesetre az itt található útmutatók bemutatják a legjobb nyerési stratégiákat a nyereség gyors növelésére. A fogadási stratégiák olyan népszerű piacokra vonatkoznak, mint a futball, a golf és a baseball.
 • Magyarázatok – Érthető, hogy egy új fogadási út megkezdése nyomasztó lehet. Szerencsére ezek a legjobb fogadási útmutatók végig fogják tartani a kezét a folyamaton. Egyértelműen megérti a fogadások típusait, a sportfogadás mechanikáját, a felelősségteljes szerencsejátékkal kapcsolatos tippeket, az esport fogadásokat és még sok mást.
 • Esély – Bolondság arra gondolni, hogy a fogadási szorzók megfelelő fogása nélkül téteket tegyünk sporteseményekre. Tehát tartsa itt, hogy megismerje a fogadási szorzók elsődleges típusait és fizetési módját.
Fedezze fel legjobb fogadási útmutatóinkat
Fogadási szószedet

Fogadási szószedet

Mint minden más szerencsejáték-világban, a sportfogadás is tele van zavaros kifejezésekkel. Valójában ne tegye meg ezt a fogadást anélkül, hogy megtanulna néhány kifejezést. Tehát az alábbi táblázat az összes hagyományos sportfogadási kifejezést megértheti:

 • Akció – Fogadás vagy fogadás.
 • AET - Hozzáadott extra idő vagy egyszerűen extra idő
 • Spread ellen – A játék eredménye, amely tartalmazza a pontszórást
 • American Odds – 100 egységen alapuló fogadási odds. Ezek a tizedes vagy tört oddsok alternatívái, és plusz (-) és mínusz (+) jelekkel mutatják meg a kedvenceket, illetve az alulmaradottakat.
 • Bankroll – A szerencsejáték-célú pénzeszközök teljes összege
 • Bónusz – Ösztönzők vagy jutalmak, amelyeket a sportfogadások kínálnak új és hűséges játékosoknak egyaránt
 • Bukméker – Bukméker, oddsmaker vagy linemaker rövid formája. A bukmékerek a piaci esélyeket egy sportfogadásra vetették be
 • Kréta – Olyan csapat vagy játékos, aki az esemény kedvence
 • Zárósor – Ahol a pontosztódás van a játék elején
 • Helyes pontszám – Fogadások a játék végeredményének helyes előrejelzéséért
 • Tizedes szorzók – Néha európai oddsoknak is nevezik, ezek főként az európai piacokon található páratlan típusok. Ezeket tizedesjegyekkel jelölik
 • Dime – 1000, 100 vagy 10 dollár értékű fogadásokra utal
 • Kutya – Az esélytelenebb vagy csapat rövid formája a győzelemre
 • Dupla esély – Két lehetőség van a fogadás megnyerésére. Például egyetlen meccsen veszteségre vagy döntetlenre fogadni
 • Edge – A fogadó előnye a sportfogadókkal szemben és fordítva
 • Páros pénz – 100 dolláros fogadás 100 dollár nyeréséhez
 • Fix Odds – Oddsok, amelyek nem változnak a fogadás után
 • Tört esélyek – Az esélyek tört formában vannak felsorolva. Például 1/3 -300 helyett amerikai odds szerint
 • Handle – A játék teljes tétje
 • Hendikep/Handikapper – Fogadó, aki elemzi a fogadást, mielőtt fogadást tesz
 • In-play fogadások – Élő fogadások másik neve
 • Juice – A fogadóirodák jutaléka a nyert fogadásokból
 • Lock – A játék megnyerésének kedvence
 • Longshot – Az esélytelenek előnyben részesítése egy fogadásban
 • Pénzvonal – Egyértelmű győzelem vagy veszteség pontkülönbözet nélkül
 • No Action – Olyan játék, amely többé nem fogad téteket
 • Odds on Favorite – Olyan csapat vagy játék, amely valószínűleg nyer
 • Oddsmaker – A fogadóirodák vagy a vonalbírók másik neve
 • Túl-/alacsony fogadás – mindkét csapat vagy játékos összesített pontszáma több vagy kevesebb, mint amit a fogadóiroda beállított
 • Játékos kellékek – Fogadás az egyes játékosok akcióira a játék során. Például az első játékos, aki gólt szerez vagy kap sárga lapot
 • Pontkülönbség – Az a figura, amelyet a vonalkészítő úgy dönt, hogy ábrázolja a vesztes és a győztes csapat közötti különbséget
 • Sharp – Bölcs profi sportfogadó
 • Steam – Hirtelen sorváltás a sok fogadás miatt
 • TKO - Technikai kiütés
 • Összesítés – A játékosok vagy csapatok által egy fogadó által megszerzett pontok együttes száma
 • Wire-to-Wire – fogadás, hogy egy csapat vezet a játék minden negyedében vagy felében
 • Underdog – Olyan csapat vagy játékos, akinek nagy esélye van, vagy kevésbé valószínű, hogy nyer
 • Fogadás – Sportfogadónál tett fogadás
Fogadási szószedet