10 gyakori sportfogadási hiba, amelyet el kell kerülni

A sportfogadás vonzereje tagadhatatlan. A játék izgalma, a nagy győzelem lehetősége és a sportfogadási alkalmazások térnyerése megkönnyítette a 18 éven felüliek számára, hogy csatlakozzanak az akcióhoz. Bár a sikerre nincs garantált formula, a tapasztalt fogadók bizonyos sportfogadási tippekre esküsznek. De ahogy vannak trükkök a nyerési esélyek növelésére, vannak olyan buktatók is, amelyek könnyen tönkretehetik a sportfogadási sikerre való törekvést.

Mielőtt belemerülne abba, hogyan lehet jó sportfogadó, fontos ismernie a gyakori hibákat. Íme a 10 leggyakoribb sportfogadási hiba, amelyet érdemes elkerülni:

10 gyakori sportfogadási hiba, amelyet el kell kerülni

1. Nincs bankroll kezelés

Az első lépés a sportfogadás okos lebonyolításában a bankroll létrehozása és annak betartása. A nagy kérdés az, hogy a bankrollodból mennyit érdemes fogadnod? A legjobb sportfogadók körében általánosan betartandó tanács, hogy egyetlen eseményen ne tegyél meg többet a teljes bankrollod 2-5%-ánál. A pénzeszközök kezelésének elmulasztása nagyobb veszteségekhez és a helyreállítási képtelenséghez vezet. Ha egy fogadó nem kezeli az alapját, könnyen belátható, hogy a sportfogadás miért pénzkidobás a számára.

2. Veszteségek üldözése

A legrosszabb sportfogadási veszteségek megtapasztalása után a megtérülés ösztöne arra késztetheti, hogy nagyobb fogadást tegyen. Ez a megközelítés gyakran negatív spirált eredményez, ahol folyamatosan próbálja visszaszerezni az elvesztett pénzt, ami jelentősebb veszteségekhez vezet. Ehelyett ne felejtsen el a fejével fogadni, ne fölé. Minden az okos fogadásról szól.

3. Fogadás egyértelmű stratégia nélkül

Csodálkozó hogyan lehet jobb a sportfogadásban? Dolgozz ki egy világos stratégiát. Az egyik megközelítésről a másikra ugrás megértés és következetesség nélkül a katasztrófa receptje. Más pénzügyi tevékenységekben nem bízhatna a szerencsében, miért bízná itt a véletlenre? Ha bármilyen sikerben reménykedsz, elengedhetetlen a sportfogadási technikák és stratégiák elsajátítása.

4. Lustanak lenni a kutatással

Hogyan végezzünk kutatást a sportfogadásokhoz? Ez egyszerű. Szánjon időt. Rengeteg forrás áll rendelkezésre, a sportfogadási szelvényektől az online elemzésekig, ezért nincs mentség arra, hogy ne végezze el a házi feladatát. Ne feledje, a tudás hatalom. Ha figyelmen kívül hagyja ezt a lépést, akkor a nehezen megkeresett pénzét a puszta szerencsére hagyja.

5. Fogadás olyan sportokra, amelyeket nem ismer

Az egy dolog, hogy a sport, amit szeretsz és teljesen más vakon fogadni. Ez az egyik olyan fogadási hiba, amelybe sokan beleesnek, különösen, ha a sportfogadások legnagyobb hozamának ígérete befolyásolja őket. Egy ismeretlen sportra való fogadás akár pénzkidobás is lehet.

6. Túl sok eseményre fogadás

Az újoncok számára, különösen a 18 évesen fogadók számára, a fogadási lehetőségek sokfélesége olyan, mint egy édességboltban: mindenből akar egy kicsit. De ne feledje, nem minden cukorka jó neked. Az egyik legnagyobb fogadási hiba, amit az emberek elkövetnek, ha túl sok eseményre tesznek fogadást. Nem a mennyiség a lényeg, hanem a tétek minősége. A legnagyobb sportfogadási nyeremények csábítása mámorító lehet, de a túl sok eseményre való fogadás biztos módja annak, hogy felhígítsa a figyelmet és kimerítse a bankrollját.

7. Nem a legjobb szorzókért vásárol

Az árak összehasonlítása nélkül nem vásárolna autót, miért tenné ugyanezt az esélyekkel? A kapott esélyek jelentősen eltérhetnek egymástól sportfogadási alkalmazások, ezért mindig érdemes körülnézni. Mindig olyan alkalmazást vagy webhelyet válassz, amelyről ismert, hogy a legjobb esélyeket kínálja. Hosszú távon az esélyek kisebb eltérései is jelentős hatással lehetnek nyereményeire. Ne légy lusta, és a zsebed később meghálálja.

8. Fogadás logika helyett érzelmekkel

Milyen gyakran hallotta azt a kifejezést, hogy "fogadj a fejeddel, ne rajta"? Ez az axióma kulcsfontosságú az okos fogadásnál. A szív azt akarja, amit akar, de ne hagyd, hogy az érzelmeid szabják meg a fogadásodat. Lehet, hogy szeretsz egy bizonyos csapatot, de ez nem jelenti azt, hogy ők az okos választás. Mindig hagyatkozzon statisztikákra, trendekre és egyéb logikai tényezőkre. A sportszerencsejátékosok hány százaléka nyer folyamatosan? Akik megalapozott, logikus döntéseket hoznak.

9. Irreális elvárások

Amikor arról van szó, hogyan válhat jobbá a sportfogadásban, kulcsfontosságú az elvárások mérséklése. Ez nem hollywoodi film; ez a való élet. Bár a legnagyobb sportfogadók történetei inspirálóak lehetnek, ne feledje, hogy ők inkább kivételek, mintsem szabály. Nem leszel egyik napról a másikra milliomos. A fogadást hosszú távú játéknak kell tekinteni, ahol a főnyeremény helyett a következetes, kis nyeremények a cél. Ha azon töpreng, hogyan akadályozhatja meg, hogy a sportfogadás megszállottsággá vagy pénzkidobássá váljon, a reális elvárások jelentik az első védelmi vonalat.

10. Mindig a kedvencekre fogad

Értjük. Biztonságosabb érzés arra a csapatra vagy játékosra fogadni, akit mindenki szeret. De itt van valami, ami megdöbbenhet: a kedvencek nem mindig nyernek. A mindig a kedvencekre való fogadás egyike azoknak a fogadási hibáknak, amelyek addig jó stratégiának tűnhetnek, amíg az nem az. Néha az esélytelenebbnek megvan a maga napja, és ezekre a hátrányos helyzetű versenytársakra vonatkozó esélyek gyakran jelentősebb nyereményt kínálnak.

Gyakran feltett kérdés, hogyan lehet sikeresen sportfogadást csinálni, és a válasz gyakran a házi feladat elvégzésében rejlik. A sportfogadásokkal kapcsolatos kutatások megtanulása létfontosságú. A sportfogadási szelvényeket, fórumokat és tippadó szolgáltatásokat kínáló webhelyek mind segíthetnek megalapozottabb döntések meghozatalában.

Ha gyors megoldást keres, és úgy gondolja, hogy a sportfogadás pénzkidobás, akkor rossz okokból választja. Az igazság az, hogy ebben nem lehet jóvá válni. De bizonyosan vannak módok arra, hogy elkerüljük a rosszá válást. A fogadók által jobban ismert dolgok az általuk fogadott sportág bonyolultságától a bankroll kezelésének megértéséig és a megfelelő fogadási platform kiválasztásáig terjednek.

Ha a dolgok valaha délre fordulnak, és tudnia kell, hogyan hagyja abba a sportfogadásokat, akkor rendelkezésre áll a segítség. A fogadásnak szórakoztatónak kell lennie, nem pedig életet emésztő tűznek. Ügyeljen arra, hogy okosan, tájékozottan és a megfelelő okokból játsszon.

És ha a legmegbízhatóbb platformokat keresi az intelligens fogadások megtételéhez, tudd, hogy megteheted megtalálja a legjobb minősítésű és legmegbízhatóbb fogadási oldalakat a BettingRankeren. Válassz okosan, fogadj okosan, és az esély mindig az Ön javára legyen.

A sportfogadás olyan módszer, amellyel az emberek megpróbálják kitalálni a sportjátékok eredményeit, például, hogy ki nyer egy futballmeccset, vagy hány pontot szerezhet egy kosárlabdacsapat. Ha jól tippelnek, pénzt kereshetnek. Az utóbbi időben egyre több helyen engedélyezik a sportfogadást, és az online weboldalak segítségével egyre többen kapcsolódnak be. Ez nagymértékben megnövelte az emberek által a sportra fogadott pénzösszegeket.

Mutasson többet

Ha valaha is azon kapta magát, hogy sportfogadási platformokat böngész, találkozhatott egy olyan kifejezéssel, amely sok fogadó közül kedvenc: a gyűjtőfogadás. Pontosabban, a futball vagy szélesebb körben a futball területén ezeket a fogadásokat gyakran futballgyűjtőnek nevezik. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mi az akkumulátoros fogadás, hogyan működik, és adunk néhány tippet a futball-akkumulátorhoz. Célunk, hogy ma a legjobb akkumulátortippekkel vértezze fel Önt, hogy a lehető legtájékozottabb akkumulátor-előrejelzéseket készíthessen.

Mutasson többet