Minden, amit tudnia kell: Mobile Betting

Általánosságban elmondható, hogy a sportfogadás egy sportesemény becsült kimenetelére vonatkozó fogadás. A sportfogadások rendszeressége kultúránként eltérő, de úgy tűnik, a futball a legnépszerűbb sportág, amelyre az emberek fogadnak.

A nagy szerencsejáték-üzemeltetők manapság mobil platformot is kínálnak játékosaik számára. Leegyszerűsítve, a mobil sportfogadások olyan fogadásokat tesznek, amelyeket Ön választott sporteseményre használ mobileszközökön, például okostelefonokon vagy táblagépeken.

Napról napra egyre több játékos élvezheti a sportfogadás kényelmét Android vagy iOS mobileszközén, mivel a sportfogadási oldalak többsége mobilbarát.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Különbség a mobil és a normál sportfogadás között

Különbség a mobil és a normál sportfogadás között

Különböző különbségeket fog felismerni, amikor egy fogadási oldal asztali formájáról a mobil formájára vált sportfogadási oldal. Ez határozottan nem szabad azt gondolnia, hogy a mobil fogadási oldalak bármilyen szempontból másodlagosak. Valójában minden webhelytípus a játékhoz használt eszközhöz van optimalizálva.

Valószínűleg a következő területeken fogod észrevenni a legnagyobb különbségeket:

  • Felhasználói felület: Mivel a sportfogadási oldal asztali verziója számítógépes képernyőhöz készült, több funkciót fog tartalmazni, és egyszerűbb lesz navigálni.
  • Különleges szolgáltatások: Előfordulhat, hogy a sportfogadási oldal asztali verziójában kínált speciális funkciók nem érhetők el a mobil verzióhoz, mivel a mobilok nem rendelkeznek olyan hatékony feldolgozási képességgel, mint az asztali számítógépek.
  • Gomb/szöveg mérete: Mobilon várhatóan jóval kisebb lesz a gomb és a szöveg mérete, mint egy sportfogadó oldal asztali verzióján.
Különbség a mobil és a normál sportfogadás között
A legjobb sportjátékok, amelyekre fogadhatsz a mobilodon

A legjobb sportjátékok, amelyekre fogadhatsz a mobilodon

Az biztosan nem lesz túl nagy kihívás számodra, hogy találj egy mobil sportjátékot, amelyre fogadhatsz 2022-ben. Ma szinte minden sportfogadási oldal arra törekszik, hogy webhelye mobil verzióját kínálja játékosainak. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb mobilokat sportjátékok fogadni.

Labdarúgás fogadás

Ha sportfogadásról van szó, az első olyan sport, amelyre gondol, valószínűleg a futball, más néven futball lesz. A futball minden bizonnyal a legismertebb sport az egész világon, és mind a négy évszakban játsszák.

Tehát nem lep meg, hogy a focimeccsekre való fogadás most is olyan vonzó, mint mindig, tekintve, hogy itt van az újonnan befejezett Euro Kupa és az angol Premier League folytatódó szezonja UEFA Bajnokok Ligája, és a Bundesliga sok közül.

Kosárlabda fogadás

A kosárlabdát a második helyre tettük fel listánkon, mivel nemzetközi szinten a második legnépszerűbb sportágnak tekinthető. Bár ez egy viszonylag új sport, mivel 1891-ben találták fel, gyorsan elnyerte helyét a fogadási tippsportok között.

Amennyire tudjuk, dollármilliárdokat fogadnak a NBA csak minden évben. A szám drasztikusan megnő, ha néhány nagyobb kosárlabda-eseményt számolunk, mint például a March Madness for NCAA kosárlabda.

Baseball fogadás

A baseballt általában "Amerika időtöltésének" nevezik, és ez az egyik legkedveltebb sport az Egyesült Államokban. Az 1840-es évek környékén találták fel, és azóta is játsszák. Most a világ legrangosabb baseball bajnoksága Major League Baseball (MLB), amely összesen 30 csapatot foglal magában – 29 az Egyesült Államokban és 1 Kanadában.

A Major League Baseballban rengeteg meccsre lehet fogadni, mivel minden csapatnak 162 meccset kell játszania egy átlagos szezonban.

Lóverseny fogadás

Lóverseny sok kultúrában a királyok sportjának tartják. Két vagy több lovat foglal magában, amelyeket zsokék lovagolnak egy előre meghatározott távolságon a versenyen. Bár sok más típusú verseny is zajlott, amelyeken állatok vettek részt, mint például a disznóverseny és a kutyaverseny, a lovak átveszik a vezetést a fogadás terén.

Manapság szinte kezelhetetlen egy olyan mobil sportfogadóval találkozni, amelyikben nem szerepel a lóverseny fogadás.

A legjobb sportjátékok, amelyekre fogadhatsz a mobilodon
Minden, amit a mobil sportfogadási szorzókról tudni kell

Minden, amit a mobil sportfogadási szorzókról tudni kell

Nem fektethetünk kellő hangsúlyt a fogadási szorzók olvasásának ismerete fontosságára. Ez elengedhetetlen lépés, ha okosan szeretne fogadni. Lehetővé teszi, hogy megtudja, mekkora a valószínűsége annak, hogy egy eredmény megtörténik, és milyen lehetséges nyereményt kaphat.

Azt gondolhatja, hogy kezdetben nehéz megérteni, hogyan működnek az esélyek a fogadásban, de az alábbiakban felsorolt tippek és trükkök megkönnyítik a folyamatot, és segítenek előnyök megszerzésében.

Ne feledje, hogy a számok teljesen más dolgokat jelentenek attól függően, hogy a fogadási oldal milyen rendszert alkalmaz. Kezdetben ennek három fő módja lesz fogadási szorzók a következőket mutatják be: pénzvonal odds, tört odds és decimális odds.

Moneyline Odds

Az esélyek ezen változata elterjedt az Egyesült Államokban. Leegyszerűsítve, a pénzvonal fogadás azt jelenti, hogy kiválasztod az egyik csapatot, aki megnyeri a játékot.

A mínuszjel (-) által követett szám azt az összeget jelzi, amelyet meg kell tennie, hogy 100 dollárt nyerjen, míg a pluszjellel (+) kísért szám azt az összeget jelzi, amelyet 100 dollár tét esetén nyer.

Tört esélyek

Az ilyen típusú szorzók általában brit oddsként ismertek. Törtszámként jelennek meg, innen ered a név - tört esély. Példa lehet 3-1 vagy 7-4.

A nyereséget úgy számíthatja ki, hogy a tét összegét megszorozza a törttel. Például, ha 10 dollárt fogad 3-1 szorzóval, 30 dollár nyereséget kap, plusz kezdeti tétje, ebben az esetben 10 dollár.

Tizedes szorzók

Ezek az oddsok egyetlen számként jelennek meg, amely az az összeg, amelyet 1 dollár fogadás esetén kap. Tegyük fel, hogy 1 dollárral fogad egy 6-os páratlanra, akkor 5 dollár nyereséget és 1 dolláros kezdeti tétet kap.

Minden, amit a mobil sportfogadási szorzókról tudni kell
A legjobb mobil fogadóirodák

A legjobb mobil fogadóirodák

2022-ben nagyon ritkán találni olyan bukméker sportfogadást, amely nem kínál valamilyen mobilbarát alternatívát. Bár sok bukméker nem biztosít a játékosok számára dedikált sportfogadási alkalmazásokat, szinte minden online mobil fogadóiroda gondoskodik arról, hogy rendelkezzen mobilkompatibilis weboldallal.

Az alábbiakban felsoroltuk a legjobb mobil fogadási oldalakat, amelyek széles választékát kínálják játékosaiknak promóciós ajánlatok és bónuszok:

  1. 22 Bet: A mobil felhasználók hozzáférhetnek a 22Bet online sportfogadási oldalának mobilra optimalizált formájához, vagy letölthetik a 22Bet alkalmazást Apple iOS vagy Android rendszeren, amely az oldal teljes funkcionalitását tartalmazza.
  2. Betsson: A Betsson zökkenőmentes mobil fogadási élményt kínál, amely kiválóan helyettesíti a webhelyét az asztali számítógépeken. Elképesztő látványt és kifinomult funkciókat is élvezhet, ha letölti az alkalmazást.
  3. Casumo: A Casumo az egyik legjobb lehetőség, ha útközben szeretne sportfogadásokat kötni. A Casumo nagyszerű mobilbarát webhelyének köszönhetően mobiltelefonon vagy táblagépen keresztül könnyen fogadhat sportfogadást. Lehetősége van letölteni az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból is.
  4. Na gyere: Nem rendelkezik a ComeOn által biztosított letölthető alkalmazással, de mivel a webhely teljesen mobilra optimalizált, megtalálja a fő asztali webhely összes funkcióját.
  5. Betsafe: A Betsafe mobilbarát weboldalt és hibátlanul működő mobilalkalmazást is kínál. A mobilalkalmazásban ugyanazokat a fogadási lehetőségeket és eszközöket találja meg, mint az asztali verzióban.
A legjobb mobil fogadóirodák
Miért népszerű a mobil sportfogadás?

Miért népszerű a mobil sportfogadás?

Ma már gyakorlatilag mindenre használjuk az okostelefonokat. A mobil szórakoztatás elérte azt a pontot, ahol az olyan szolgáltatások, mint a Netflix és a Spotify, alkalmazások formájában elérhetők a mobiltelefonokon.

Az iGaming iparág is észrevette a mobilbarát webhelyek és alkalmazások létrehozásának jelentőségét. Ez azt jelenti, hogy a fogadók már útközben is elérhetik kedvenc sportfogadási oldalukat, mindössze elő kell venniük a telefont, és fel kell keresniük a webhelyet.

A másik ok, amiért manapság olyan népszerű a mobil sportfogadás, az az, hogy az új játékosok jól érzik magukat és szívesen látják.

A szárazföldi kaszinókat általában gazdagnak tekintik. Így nehéz csak úgy véletlenül bemenni, és van esélye asztalt találni. A mobil szerencsejáték-társadalom azonban csökkentette ezt a szakadékot azáltal, hogy olyan alkalmazásokat és mobilkompatibilis webhelyeket állított elő, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy bármikor és bárhol fogadjanak.

Miért népszerű a mobil sportfogadás?
A legjobb mobil sportfogadási oldalak

A legjobb mobil sportfogadási oldalak

A mobiltelefon használatával történő sportfogadás általában meglehetősen egyszerű és egyértelmű. Először is olyan online sportfogadásokat kell keresnie, amelyek mobilkompatibilisek vagy rendelkeznek az alkalmazás verziójával. Ezután gondoskodnia kell arról, hogy biztonságosak és megbízhatóak legyenek. Megnézheti a fent felsorolt legjobb mobil fogadóirodákról írt értékeléseinket.

Miután megtalálta a legjobb sportfogadási webhelyek alkalmazását, letöltheti az alkalmazást, és regisztrálhat a fogadóirodára. A regisztráció után be kell fizetnie némi pénzt a letéti módszerek a fogadóiroda kínálta.

Ezután csak annyit kell tennie, hogy megtalálja a kívánt sporteseményt, és az imént befizetett befizetés segítségével fogadást kell tennie egy kimenetelére. Ne felejtse el ellenőrizni az oddsokat a fogadás befejezése előtt.

A mobillal sportfogadás gyakran zökkenőmentes élmény, mivel a bukmékerek manapság nagyon precízen fejlesztenek felhasználóbarát alkalmazásokat. Egyes játékosok még azt is gondolják, hogy a manapság kifejlesztett alkalmazások minősége jobb, mint a legtöbb asztali sportfogadási webhely.

Ezenkívül hihetetlenül kényelmes mobiltelefonnal fogadni, tekintve, hogy ezt akár az ágyban is megteheti. Végül is ez még mindig személyes preferencia kérdése.

A legjobb mobil sportfogadási oldalak
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács