A(z) 10bet Sports Betting értékelése

Age Limit
10bet
10bet is not available in your country. Please try:
Befizetési módszerek
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Malta Gaming AuthorityUK Gambling CommissionSwedish Gambling Authority

10bet

A 10bet széles körben az iparág egyik legelismertebb bukmékerének számít. Minden nap szerencsejátékosok milliói keresik fel a webhelyet, hogy megnézzék a most elérhető esélyeket. A 10bet jól ismert arról, hogy kiváló oddsokat kínál számos népszerű sportágra, sportesemények széles skáláját kínálja a fogadásokhoz, kaszinókat és fantázialehetőségeket, valamint élő fogadási szolgáltatásokat.

Nem az a kérdés, hogy a 10Bet megbízható sportfogadó-e vagy sem; sokkal inkább a szolgáltatásainak minősége a kérdés. A szolgáltatásaik színvonala valóban megfelel ennek a színvonalnak? Kijelenthető, hogy ők a legelismertebb bukmékerek a téren? Ismerje meg a választ ezekre a kérdésekre és még sok másra, ha elolvassa áttekintésünket.

Miért érdemes a 10Bet-en játszani?

A sportfogadás kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont, hogy mennyire felhasználóbarát az oldal. Egy kiváló online fogadási oldalnak intuitívnak és könnyen használhatónak kell lennie, hogy jól érezze magát és gyorsan fogadjon.

A főoldalon jól láthatóan elérhetők a webhely főbb részei, mint például a kaszinók, élő fogadások és sportok. A fogadók a „Játékok” menüben találhatnak nyerőgépeket és asztali játékok élő osztós változatait, mint például a rulett és a blackjack.

A 10bet dizájnja és stílusa kíméli a szemet, és hatékonyan felhívja a figyelmet az oldal legjelentősebb aspektusaira, például a kiemelt játékokra. A betöltési idő minden eszközön alacsony a kevés vizuális elem és a minimalizmusra való összpontosítás miatt.

Ról Ről

A 10bet egy online sportszerencsejáték 2003 óta szolgálja ki az ügyfeleket. A cég kiemelkedő múltjának és a több mint egymillió regisztrált ügyfélnek köszönhetően széles körben a szerencsejáték-üzletág legjobbjai között tartják számon.

A 10Bet rendelkezik a megfelelő engedéllyel üzleti tevékenység folytatására minden olyan országban, ahol aktív, és ezt legálisan teszi. Például az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága jóváhagyta a 10Bet működését. A Máltai Szerencsejáték Hatóság ugyanezt az intézkedést tette ebben az országban. 

A cég engedélyt kapott arra, hogy távoli bukmékerként működjön Írországban. A 10Bet 100%-ban törvényes, és nem bánják meg, ha tájékoztatják ügyfeleit erről.

Játékok

E cikk írásakor a 10bet több mint 2000 fogadási piachoz és számos fogadási piachoz biztosít hozzáférést a fogadók számára több mint 55 sportág. A 10bet minden fogadási igényt kielégít, legyen szó futballról, teniszről, kosárlabdáról, lóversenyről vagy olyan piaci résekről, mint a snooker, a téli sportok vagy az agárverseny. Mindenki talál valamit, és a bajnokságok hatalmas választéka áll a fogadók rendelkezésére.

A 10bet lehetővé teszi az ideális tét felépítését, amelyet bármely választott eseményre feltehet. Ha olyan fogadást szeretne kötni, amellyel kockázatot szeretne vállalni, több különböző fogadási kombinációt kombinálhat egyetlen fogadásban. Ez hatékonyan jelzi, hogy végtelen számú fogadás áll rendelkezésre, valamint számos különféle mód van arra, hogy tétjeiből profitot szerezzen.

Kivonás

Nyereményének kivonása olyan egyszerű, mint amit megérdemelne egy kiváló online szolgáltatótól. Nak nek visszavonást kezdeményezni, először meg kell győződnie arról, hogy elegendő összeg van a számláján.

A fiók típusától függően a minimális kifizetési összeg 10 és 50 GBP között változik. Az új számlákról történő első kifizetések magasabb bevételi küszöböt igényelhetnek. Ez biztosítja, hogy a fiók valódi személyhez tartozik, nem pedig mesterséges bothoz.

Miután felhalmozott elegendő összeget a kifizetéshez, valószínűleg üzenetet fog kapni, hogy kifizetheti. Ha kifizetési kérelmet nyújtottak be, a 10Bet munkatársai megkapják, ellenőrzik, majd jóváírják számláján az összeget.

A fogadási pénztárcáját és a bankszámláját/e-pénztárcáját stb. összekötő útvonal változó időt vehet igénybe. Ha banki átutalást vagy kártyás opciót választ, hosszabb ideig tart, amíg az összeg bekerül számlájára. Ezek 1 és 3 munkanap között változnak. Más alternatívák általában kevesebb időt igényelnek. A fizetési mód kiválasztása előtt célszerű még egyszer ellenőrizni a visszavonási időt.

Bónuszok

Valószínűleg sejtheti, hogy egy közel húsz éve működő weboldal fennállása során különféle akciókat futott be. A marketing osztály nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a kaszinójátékosok és a sportfogadók is elégedettek legyenek kínálatukkal. 

Minden ösztönzőnek és promóciónak megvannak a maga egyedi feltételei és követelményei. Egyéb szolgáltatásaikra is számos promóciót kínálnak, amelyek segíthetik a bankrollodat, ezért az alábbiakban ezeket is megvitatjuk.

Üdvözlő bónusz

10Bet ajánlatok a bőkezű kiegyenlített betét típusú üdvözlő bónusz.

Az új fogadók 50%-ot kaphatnak párosított bónusz 50 euróig. Ez azt jelenti, hogy a fogadóknak legalább 100 eurót kell befizetniük a maximális üdvözlő bónusz eléréséhez.

Ne feledje, hogy a fogadóknak meg kell adniuk a PLAY50 bónuszkódot, és legalább 15 eurót kell befizetniük, hogy jogosultak legyenek erre a számlára.

Ha a fogadók már befizettek valódi pénzes befizetést 10Bet egyenlegükre, nem jogosultak erre a bónuszra. Ezenkívül egyes e-pénztárcákon, például az Eutelleren, a Netelleren vagy a Skrillen keresztül végzett befizetések nem jogosultak az üdvözlő bónuszra.

Mielőtt a fogadók visszavonhatnák a bónuszt (és az abból nyert nyereményeket), a minősített befizetést és a befizetés összegét ötször kell megforgatni:

 • Egyszeri sportfogadások legalább 1,80-as szorzóval
 • Kombinált sportfogadások választásonként legalább 1,40-es szorzóval

Minden fogadást ki kell egyenlíteni, mielőtt az üdvözlő bónuszt (és a fogadók azon nyereményeit) átutalják a sportbónuszszámlájukról a fő személyes egyenlegükre.

Egy másik fontos dolog, amit meg kell jegyeznünk, hogy a fogadó fogadási összeg csak a fogadó által kapott üdvözlő bónusz értékéig számít bele a fogadási követelményekbe. 

Például, ha a fogadók 50 eurós bónuszt kapnak, és 75 eurós tétet kötnek egyetlen sportfogadásra 1,80-as szorzóval, akkor a fogadás kezdeti 50 eurója számít bele a fogadási követelmény teljesítése során. 

Tegyük fel, hogy a fogadó nem teljesíti a fogadási követelményeket a minősített befizetéstől számított 30 napon belül. Ebben az esetben a bónusz a sportbónusz számláján a bónuszból befizetett összegekkel együtt lejár.

Acca bónusz

A fogadók nyereményük 5%-tól 100%-ig terjedő készpénzes bónuszt kaphatnak – egészen bőkezű, 5000 euróig – legalább három választásból álló, mérkőzés előtti Akkumulátor fogadások esetén. 

Itt található a készpénzes bónusz százalékos bontása az Acca fogadás típusa alapján.

 • Magas hangok: 5%; 
 • 4-szeres: 10%; 
 • 5-szörös: 15%; 
 • 6-szoros és 7-szeres: 20%; 
 • 8-szoros és 9-szeres: 30%; 
 • 10-szeres és 11-szeres: 40%; 
 • 12-szeres: 50%; 
 • 13-szoros: 60%; 
 • 14-szeres: 70%; 
 • 15-szörös és 16-szoros: 100%.

Az Acca bónusz promóció csak a három vagy több választásból álló sikeres meccs előtti Acca fogadásokra és a négy vagy több választást tartalmazó rendszerfogadásokra vonatkozik. Minden eseménynek legalább 1/2-es vagy 1,5-ös esélyesnek kell lennie.

Ez a bónusz minden sportra, ligára és eseményre vonatkozik. A lóverseny-válogatásoknak azonban a verseny előtti napon rögzített szorzókkal kell rendelkezniük. 

A törölt választások nem zárják ki a fogadókat a készpénzes bónusz megszerzéséből. A jogosult készpénzbónusz százalékos aránya azonban a fennmaradó érvényes választások alapján kerül megállapításra. Tegyük fel például, hogy egy nyolcszoros Acca-kiválasztásban egy eseményt törölnek. Ebben az esetben a fogadások 7-szeres Accaként kerülnek kiegyenlítésre, amely csak a 20%-os 7-szeres bónuszra jogosítja fel a fogadókat. 

A Tíz Klub

A Ten Club a 10Bet VIP program. A 10Bet tagság az egyik legexkluzívabb VIP program az online sportfogadásban. 1000 fogadóra korlátozódik, akik számos exkluzív és csúcskategóriás ajánlatot és promóciót élvezhetnek.

Néhány jutalom, amelyet a The Ten Club tagjai élvezhetnek: 

 • Személyes fiókkezelő
 • Exkluzív WhatsApp ügyfélszolgálati csatorna
 • Megnövelt pénzdíjas versenyek
 • Egyszerűbb átgörgetési követelmények
 • Bónusz hűségjutalmak évfordulók, ünnepek és egyéb különleges mérföldkövek alkalmával. 
 • Személyre szabott ajánlatok
 • Elsőbbségi segítségnyújtás
 • Gyorsabb kivonás
 • Exkluzív Ten Club bónuszajánlatok

Számla

A 10Bet webhely elérése előtt fogadói regisztráció szükséges. A regisztráció módja az egyik leggyakrabban keresett téma a leendő 10Bet ügyfelektől.

Ez az első lépés minden sportfogadást kínáló webhely számára. A folyamat egyszerű, és néhány lépésből áll, amelyeket a fogadóknak el kell végezniük.

A játékosok többségének egyéb számlával kapcsolatos kérdései is lehetnek. Gyakran ez okozza a legtöbb aggodalmat a szerencsejátékosok körében. A fiók regisztrációját és a fiókkal kapcsolatos egyéb kérdéseket ebben a részben ismertetjük. Mindegyik egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe.

Nyelvek

Mielőtt elkötelezné magát egy mellett, a fogadóknak meg kell fontolniuk az Ön által választott nyelvet támogató kaszinó használatának előnyeit és hátrányait.

Sajnos a Google Fordító nem mindig megbízható. Előfordulhat, hogy információ vagy értelmezés hiánya miatt nem tudja megérteni a feltételeket, nem teljesíti a fogadási követelményeket, vagy nem tudja felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ezért csak olyan online kaszinókban szabad szerencsejátékkal játszani, amelyek ismerős nyelven kínálnak játékokat.

Tekintettel a 10Bet széles körű nemzetközi jelenlétére, a cég webhelyét különböző nyelvekre lokalizálta. Mivel a webhely nagyon sokféle nyelven elérhető, a szerencsejátékosok a világ minden tájáról egyenlő feltételek mellett versenyezhetnek.

Mobil

A 10bet ingyenes mobilalkalmazást kínál. Letisztult és letisztult kialakítása miatt az alkalmazás használata gyerekjáték. Mobiltelefonja mostantól portálként szolgál az összes kedvenc sporteseményéhez és fogadási piacához. A webhely különböző részei jól meg vannak jelölve, és a webhely egésze tágas és érzékeny.

 • iOS: A 10bet alkalmazás iOS-eszközökön érhető el, beleértve az iPhone-t és az iPad-et is. A 10bet iOS alkalmazás kifejezetten Apple eszközökhöz készült, és teljes online sportfogadási és kaszinó hozzáférést biztosít.
 • Android: A 10bet alkalmazás Android verziója ugyanazokat a funkciókat használja, mint az iOS verzió. Az Android alkalmazás Blackberry és Windows telefonokra is letölthető.
 • Mobilböngésző opció: A 10bet-et közvetlenül a mobileszköz webböngészőjéből érheti el, így nincs szükség újabb szoftver telepítésére a kütyüre. A mobiloldal felkereséséhez bármilyen internetkapcsolattal rendelkező okostelefont vagy táblagépet használhat; nincs szükség speciális szoftverre.

Tippek És Trükkök

A sportfogadás önmagában is szórakoztató lehet, de a 10Bettel sokkal egyszerűbb, védettebb és kifizetődőbb élményben lesz része. A fogadók javíthatják esélyeiket a sikeres munkamenetekre ezekkel a tippekkel és ajánlásokkal.

Responsible Gaming

A szerencsejáték akkor válik problémává, ha nehéznek találja a leszokást. Amikor a pénzügyi kiadások meghaladják a rendelkezésre álló forrásokat, és ha ez sérteni kezdi fizikai vagy mentális egészségét, tanulmányi vagy foglalkozási teljesítményét, pénzügyi stabilitását és/vagy személyközi kapcsolatait.

A problémás szerencsejátékosok hatalmas hitelkártyaszámlákat futhatnak ki, nagy kölcsönöket vehetnek fel, és teljesen figyelmen kívül hagyják otthoni, munkahelyi vagy iskolai kötelezettségeiket. Előfordulhat, hogy megtagadják annak elismerését, hogy problémáik vannak, ragaszkodnak a veszteségeik hajszolásához, és minden mást az életükben, beleértve önmagukat is, a második helyre helyezik a szerencsejáték mellett.

Játssz felelősségteljesen

Problémáinak felismerése az első és legfontosabb lépés a szerencsejáték-kényszerből való kilábalás felé. Ha van akarat és bátorság ezt beismerni, különösen, ha az anyagi források és a személyes kapcsolatok kimerültek, nem kis teljesítmény. 

Ne add fel a reményt, és ne próbáld meg egyedül kezelni ezt. Sokan voltak már az Ön pozíciójában, és sikeresen felhagytak ezzel a szokással, és folytatták az életüket. És te is tudsz.

A szerencsejáték segít elütni az időt, amikor egyedül vagy, vagy unatkozik? Vagy a párjával való veszekedés vagy egy különösen embert próbáló munkanap után? Felelősségteljes szerencsejáték azt jelenti, hogy csak szórakozásból és kikapcsolódásból szabad játszani, nem menekülési mechanizmusként.

A testmozgás, a nem szerencsejátékot nem játszó barátokkal való társasági élet, az új hobbik kipróbálása és a relaxációs módszerek alkalmazása azonban okosabb és előnyösebb módja az érzelmek kezelésének és az unalom enyhítésének.

Hol lehet segítséget kérni

Kérjen segítséget szeretteitől, ha nehézségei vannak leküzdeni a szerencsejáték-függőséget. Ha egyedül van, és szeretne találkozni néhány baráttal, akkor nem kell a kaszinókra vagy az internetre hagyatkoznia. Forduljon munkatársaihoz, csatlakozzon egy sporteseményhez vagy egy könyvklubhoz, vegyen részt egy tanfolyamon, vagy szánjon időt arra, hogy másokon segítsen. Még jobb is kérjen szakember segítséget.

Vannak más támogató csoportok is. Például, Névtelen Szerencsejátékosok 12 lépésből álló folyamatot használ, hogy segítsen az embereknek leküzdeni a függőségüket. A program fontos része egy „szponzor” megtalálása, aki egy korábbi szerencsejátékos, aki tisztán maradt a függőségtől, és tud tanácsot és támogatást adni, ami nagy segítségére lesz.

Támogatás

Időnként felmerülnek olyan problémák, amelyeket meg kell oldani, még akkor is, ha a legtöbb 10bet játékosnak valószínűleg nem lesz nehézsége a webhelyen történő fogadás során. Azok a játékosok, akiknek azonnali válaszra van szükségük kérdésükre, megkönnyebbülnek, amikor megtudják, hogy a 10bet többféle lehetőséget kínál az ügyfeleknek, hogy kapcsolatba léphessenek velük, amelyek mindegyike éjjel-nappal elérhető, az év minden napján.

A 10bet értékelése során arra a következtetésre jutottunk, hogy a 10bet által kínált ügyfélszolgálat szívélyes, gyors és informatív.

Betétek

A 10bet megfelelő értékeléséhez meg kellett néznünk az oldal különféle változatait befizetési és kifizetési lehetőségek. Csak így tudjuk eldönteni, hogy ez megbízható hely-e a pénzünk elhelyezésére.

A 10bet által kínált különféle befizetési módok egyszerűek, egyértelműek és egyszerűek. A befizetési módok sokfélesége a 10bet egyik kedvenc jellemzője. 

A felelősségteljes szerencsejáték ösztönzése érdekében a befizetési oldalon elérhetővé válik a sportfogadással eltöltött idő korlátozásának lehetősége. Ez a "10bet Reality Check" néven ismert funkció lehetőséget ad a fogadóknak, hogy válasszanak ki egy fogadási időkeretet, amelyet saját maguk által kiszabott fogadási fegyelem fenntartására használhatnak. Az Ön igényei szerint 30, 120 vagy 720 perces fogadási intervallumok állnak rendelkezésre.

Számos lehetőség van a befizetésre, de a bankkártyás befizetés a leggyorsabb és legkényelmesebb.

Biztonság

 • A 10bet-et különböző országok szerencsejáték-hatóságai szabályozzák, beleértve az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságát is. A 10bet érvényes szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik az Európai Unióban, beleértve az Ír Köztársaságot, Svédországot és Máltát. Ezért nem kell azon stresszelnie, hogy a számítógépes bûnözõk behatolnak és ellopják az Ön adatait, vagy kimerítik bankszámláját.
 • A 10bet nem áll kapcsolatban az illegális tevékenységekkel, nem keresi vagy zsákmányolja ki kifejezetten a fogékony felhasználókat, és több mint kompetens a webhelyén és mobilalkalmazásán keresztül hirdetett szolgáltatások nyújtásában.
 • A 10bet minden nyereménybecslést kifizet, és függetleníti azokat a működési költségektől, ha a platform valaha is bezár, garantálva, hogy minden szerencsejátékos visszakapja a pénzét.
 • A 10bet kínál egy "10bet valóságellenőrzést" és egy "fogadási időkeretet", hogy a fogadók földön maradjanak, és segítsék őket a fogadási fegyelem betartásában. Egy fogadó 30, 120 vagy 720 percig fogadhat. 
 • A fogadók információi 128 bites Secure Sockets Layer (SSL) technológiával vannak titkosítva ezen a platformon, hogy megakadályozzák az illetéktelen hozzáférést.
 • Az eCOGRA Labs és a Technical Systems Testing Organisation (TST) validálja a platformot, hogy biztosítsa a felhasználók számára a megbízható és őszinte fogadási és játékkörnyezet elérését.
 • A platform nem befolyásolhatja a játékos nyerési vagy tétvesztési esélyeit, mivel az összes Virtuális játék kimenetelét a Véletlenszám-generátor generálja.

Gyik

A 10bet játékosoknak gyakran vannak ilyen aggályai a fogadás előtt, alatt és után.

Total score7.8
Érvek
+ Biztonságos fizetések
+ Akciódús játékok
+ Intuitív tervezés
+ Könnyen kezelhető

Tények a kaszinóról

Year foundedYear founded: 2003
BónuszokBónuszok (5)
Befizetési bónuszBónuszkódokIngyenes fogadások
Mérkőzésbónusz
Üdvözlő bónusz
JátékokJátékok (44)
AgárversenyAmerikai FutballAsztali TeniszAussie Rules
Baccarat
BadmintonBaseballBiathlon
Blackjack
Box
CS:GO
Darts
Dota 2
EsportEurovízióFloorballForma 1FutballFutsalGolfJéghoki
Kaparós sorsjegyek
Kaszinó Hold’em
Kenó
Kerékpározás
King of Glory
KosárlabdaKrikett
Labdarúgás-fogadás
League of Legends
Live Progressive Baccarat
LóversenyMMAMotorverseny
Nyerőgép
Politika
Rulett
SnookerSport
Sportfogadás
StarCraft II
TeniszUFCVirtual Sports
Kiutalási módszerekKiutalási módszerek (8)
EcoPayz
MasterCard
Neteller
PayPal
Paysafe Card
Skrill
Trustly
Visa
NyelvekNyelvek (2)
angol
svéd
OrszágokOrszágok (10)
Bahrein
Egyesült Arab Emírségek
Egyesült Királyság
Katar
Kuvait
Málta
Omán
Svédország
Szaúd-Arábia
Írország
PénznemekPénznemek (8)
USA-dollár
angol font
brazil real
euró
kanadai dollár
malajziai ringgit
svéd korona
vietnami dong
SzoftverekSzoftverek (15)
2 By 2 Gaming
Ainsworth Gaming Technology
Amatic Industries
Big Time Gaming
Fantasma Games
Genesis Gaming
Golden Rock Studios
Leander Games
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Playson
Quickspin
Rabcat
iSoftBet