A(z) 1xBet Sports Betting értékelése

Age Limit
1xBet
1xBet is not available in your country. Please try:
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Curacao

Ról Ről

Az 1xBet 2007 óta működik. Kelet-európai fogadási webhelyként indult, és gyorsan népszerűvé vált. Azóta a kaszinó jelentősen kibővítette online fogadását.

Az 1xBet számos játékot tartalmaz a portfóliójában. A játékosok találhatnak e-sportokat, kaszinójátékokat és sok mást. Számos különböző fogadási sportot kínálnak, beleértve a futballt, a kosárlabdát és a teniszt.

A kaszinó fizetési módok széles skálája közül választhat, mint például a PayPal online fogadás. A játékosok választási lehetőségei megkülönböztetik az 1xBet-et számos versenytársától. Az 1xBet online fogadás a legjobb módja a fogadások megtételének, ha otthonából szeretne fogadni.

Tulajdonos és engedély száma

Az 1XCorp NV tulajdonában lévő, ciprusi székhelyű 1xBet Casino Curacao Gaming Licenccel rendelkezik (szám: 1668/JAZ).

Az 1xBet több európai országra is kiterjedt. A tervek szerint hamarosan az ázsiai piacokon is megnyílik.

Miért érdemes az 1xBet-en játszani?

 • Jól bevált sportfogadási oldal: A közel 15 éve működő 1xBet egy megbízható fogadási webhely.
 • Egyszerű regisztráció: Az egyszerűsített regisztráció és ellenőrzés révén a játékosok gyorsan és egyszerűen léphetnek a játékokhoz.
 • Rengeteg játék elérhető: A játékosok sokféle játék és fogadási típus közül választhatnak.
 • Könnyű befizetési lehetőségek: Az 1xBet leegyszerűsíti a befizetéseket, így a játékosok biztonságosan utalhatnak át pénzt és elkezdhetnek játszani.
 • Megbízható pénzkivételek: A nyeremények egyszerű kifizetése biztonságos, biztonságos és gyors. A játékosok megerősítenek néhány részletet, majd kiválaszthatnak egy kényelmes módot az átutaláshoz.
 • Nagy bónuszok: Az 1xBet számos bónuszt kínál a játékosok számára. Ide tartoznak a regisztrációhoz szükséges meccsek, hűségbónuszok és még sok más.

Játékok

Az 1xBet egyik fő előnye az elérhető online sportfogadások széles választéka. Az oldal sportfogadási híreket is hoz, hogy lépést tartson az aktuális eseményekkel.

A 24 órás fogadás azt jelenti, hogy az ügyfelek szabadon dönthetnek arról, hogyan játszanak. A játékosok preferenciáiktól függően választhatnak játék közbeni vagy meccs előtti fogadást.

Ez az áttekintés a rendelkezésre álló legnépszerűbb sportfogadások közül néhányat megvizsgál. De ez csak egy kis pillantás a nagyon sok sport- és egyéb játéklehetőségre. A játékosoknak meg kell nézniük a sportágak teljes listáját, hogy megtalálják azt, amit élveznek.

A(z) 1xBet szolgáltatónál játszható játékok megtekintése

Kivonás

Azok a játékosok, akik már regisztráltak és ellenőrzik számlájukat, jogosultak nyereményük visszavonására. Általában a kifizetések ugyanúgy történnek, mint a befizetések. Ez azt jelenti, hogy a játékosok általában ugyanazt a kifizetési módot használják, mint a befizetéseknél.

A legtöbb esetben a játékosok azt látják, hogy a kifizetések nagyon gyorsan elérik a számlájukat. A visszavonás általában a megerősítéstől számított 15 percen belül megtörténik.

Az elállási szabályok a lakóhely szerinti országonként eltérőek lehetnek. A játékosoknak időt kell szánniuk az 1xBet meghatározott országokra vonatkozó feltételeinek elolvasására.

Ezenkívül egyes pénzügyi társaságok eltérő szabályokat alkalmazhatnak a pénzfelvételre, amelyek országonként eltérőek. A játékosoknak ismét időt kell szánniuk a szabályok megértésére, hogy elkerüljék a félreértéseket.

Támogatás

Az egyik terület, ahol az 1xBet kiemelkedik, az a kivételes ügyfélszolgálat. A vállalat elkötelezett amellett, hogy minden játékos elégedett legyen. Ezeknek az erőfeszítéseknek köszönhetően magas pontszámot állított fel az online fogadóirodák számára.

A válaszkészség a hatékony ügyfélszolgálat kulcsa. A játékosok könnyen kapcsolatba léphetnek az 1xBet ügyfélszolgálatával, ha bármilyen problémát tapasztalnak.

A platformot a könnyű használat és a befizetés, a játék és a kifizetés egyszerűségére tervezték. De néha a játékos valamilyen problémába ütközhet útközben.

Az 1xBet együttműködik játékosaival, hogy a lehető leggyorsabban és legbarátságosabban oldja meg a problémákat. Így a játékosok még gyorsabban térhetnek vissza a fogadáshoz.

Bónuszok

Az 1xBet rengeteg különböző fogadási bónuszokkal jutalmazza tagjait. Ez egy módja annak, hogy a játékosok megbecsüljék az 1xBet választását. A nagy verseny mellett a bónuszok még jobban élvezhetik a játékosokat.

A bónuszok megszerzésének első lépése a fiók regisztrálása. Innentől kezdve a játékosoknak igazolniuk kell számlájukat, attól függően, hogy milyen típusú fizetési hozzáférés van beállítva.

A játékosok első befizetésüket minimum 1 dollárral teszik meg. Néhány online fogadási bónusz, mint például a meccsbónusz, automatikusan megjelenik a számlán az első befizetés után. Más fogadási oldal bónuszok is elérhetők néhány alkalmassági követelmény alapján.

Számla

A számlanyitás és a regisztráció az 1xBetnél egyszerű. A játékosoknak először el kell érniük az 1xBet oldalát böngészőn vagy mobilalkalmazáson keresztül. Innen a játékosok gyorsan beállíthatják és ellenőrizhetik számlájukat, majd befizethetik a pénzt.

A játékosok biztonsági okokból általában egy telefonszám használatával erősítik meg a regisztrációt. Ezenkívül egyes játékosoknak meg kell erősíteniük az olyan adatokat, mint a személyi igazolvány vagy az útlevél ellenőrzése. A pontos követelmények a származási országtól függően változnak.

Az 1xBet nyitott és több országban elérhető. A játékosokat átirányítják bizonyos fogadóirodák oldalaira, ahol helyileg regisztrálhatnak. Az igazolás csak néhány napot vesz igénybe a megerősítéshez és a fogadáshoz.

Nyelvek

A nyelv az 1xBet fontos szempontja. Az online sportfogadási oldal tovább bővítette elérhető nyelveit. Ez lehetővé teszi azoknak az embereknek, akik sok különböző nyelven beszélnek szerte a világon, hogy játsszanak.

Több világméretű játékos több fogadást jelent az 1xBet oldalon. Ez növeli az adott játékra fogadók számát. Több játékos is nagyobb izgalmat kelt a sportfogadásban. Az 1xBet angol oldal nyilvánvalóan a legnagyobb és egyben a legnépszerűbb is a világon.

Az alábbiakban felsoroljuk az 1xBet által jelenleg kínált összes nyelvet. Az oldal folyamatosan bővíti elérhetőségét más helyekre. Ezért azoknak a játékosoknak, akiknek nincs nyelve, érdemes rendszeresen visszanézniük.

Mobil

Az 1xBet innovatív platformja összeköti a felhasználókat a világ minden tájáról. Emellett online fogadási oldalát is elérhetővé teszi több eszközön, formátumban és rendszerben.

Az 1xBet mobilwebhely formátumban elérhető Android és iOS eszközökön egyaránt. A webhely úgy van formázva, hogy kényelmes és intuitív megjelenítést biztosítson.

A cég egy 1xBet mobilalkalmazást is kínál, amely még jobbá teszi a sportfogadást. A játékosok letölthetik az alkalmazást a megfelelő alkalmazásboltjukból. Ezután regisztrálhatnak vagy bejelentkezhetnek a számlájukba – és közvetlenül fogadhatnak.

 • Számítógéppel elérhető
 • Mobilböngészésbarát (Android és iOS)
 • Tablet kompatibilis
 • Mobil alkalmazás elérhető

Országok

Az 1xBet 2007-es alapítása óta folyamatosan népszerűvé vált világszerte. Ennek a sikernek egy része abból adódik, hogy egy funkcionális platformra és a sok ember számára elérhetőségre összpontosít.

A nagyobb népszerűség az 1xBet több országra is kiterjedt. Számos ország nyitott az 1xBet használatára. Vannak azonban olyan országok, ahol a helyi törvények tiltják az oldalhoz való hozzáférést.

Az 1xBet világszerte továbbra is azon dolgozik, hogy növelje fogadási webhelyeihez való hozzáférést. A törvények és rendeletek gyakran változnak. A játékosoknak rendszeresen ellenőrizniük kell országukat és helyi törvényeiket/szabályaikat az online fogadás jogszerűségének megerősítése érdekében.

Biztonság

Az 1xBet nagy hangsúlyt fektet minden játékos biztonságára. A vállalat felismeri annak szükségességét, hogy az ügyfelek teljes biztonságban érezzék magukat online sportfogadási oldalaikon. Olyan licencekkel és biztonsági szabályzatokkal rendelkezik, amelyek tükrözik ezt az elkötelezettséget.

 • Hivatalosan a Curacao Gaming Authority által engedélyezett
 • BCLB (Betting Control and Licensing Board) licenc Kenya számára
 • Függőben lévő licenc az Alderney Gaming Control Commissiontól
 • Teljesen titkosított webhely a biztonságos tranzakciókhoz (SSL)
 • Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) által meghatározott szabványoknak való megfelelés

Tippek És Trükkök

Az 1xBet sportfogadások, asztali játékok és fogadási típusok széles választékát egyesíti.

Azok számára, akik még nem ismerkednek az online kaszinókkal, az első lépések néha nyomasztónak tűnhetnek. Használja ezeket a tippeket és trükköket, hogy kihasználja mindazt, amit az 1xBet kínál a játékosoknak.

Gyik

Az alábbiakban az 1xBet működésével kapcsolatos néhány leggyakoribb kérdésre adunk választ. Nézze meg itt, hogy megtalálja a létfontosságú információkat a válaszokhoz – és a fogadáshoz.

Responsible Gaming

Az online sportfogadás lényege a szórakozás. A tevékenységet mindig a szórakozás formájának kell tekinteni. Soha nem szabad potenciális bevételi forrásnak tekinteni.

A szerencsejáték-függőség súlyos probléma, amelynek pusztító hatásai lehetnek, ha nem kezelik. Számos más mentális egészségügyi problémához kapcsolódik, mint például a depresszió és a szorongás. A súlyos függőség rendkívül sok negatív életkövetkezményhez vezethet.

Az 1xBet rendkívül komolyan veszi a felelősségteljes játékot. A játékosoknak feltétlenül fel kell ismerniük a lehetséges figyelmeztető jeleket is. Ez segíthet megakadályozni, hogy egy kisebb probléma legyengítő függőséggé váljon.

Betétek

Az 1xBet leegyszerűsíti a befizetési folyamatot. A webhely a folyamat működésének egyszerű használatára összpontosít. Így a játékosok gyorsabban léphetnek be a fogadásba.

Nincs rosszabb az új online sportfogadásoknál, mint a késések az indulásban. A betétekkel kapcsolatos problémák lelassíthatják a folyamatot. Miért akarná bárki is elviselni ezeket a késéseket?

Ez az, ahol az 1xBet ragyogó néhány versenytársához képest. A játékosok gyorsan és egyszerűen elkezdhetik. Több választási lehetőségük is van arra vonatkozóan, hogyan helyeznek el pénzt a platformra.

Az egyszerűség, a kényelem és a hozzáférhetőség az 1xBet befizetésének hajtóereje.

Partnerprogram

Az 1xBet egy Partnerprogramot kínál, amely megjutalmazza az ügyfeleket, ha meghívnak más játékosokat az online fogadási platform élvezetére. Miután a meghívott emberek regisztrálnak és valódi pénzes fogadásokat tesznek, a játékosok társult jutalmat kapnak.

Ez a program ugyanúgy működik minden 1xBethez kapcsolódó kaszinóban. A játékosok többféle módon hozhatnak létre társult programokat. Minél több leányvállalat csatlakozik az 1xBethez, annál nagyobb a jutalom.

Total score9.2
Érvek
+ Epic Sportbook
+ Élő chat 24/7

Tények a kaszinóról

Year foundedYear founded: 2011
BónuszokBónuszok (10)
Befizetési bónuszBónuszkódok
Free Spins Bónusz
High-roller bónusz
Ingyenes fogadások
Ingyenes pénzes bónusz
Mérkőzésbónusz
Regisztrációs bónusz
Újratöltési bónusz
Üdvözlő bónusz
JátékokJátékok (76)
AgárversenyAmerican FootballAussie Rules
Baccarat
Badminton
BaseballBiathlon
Bingó
Blackjack
Boat Race
Box
CS:GO
Caribbean Stud
Chess
Craps
CurlingCyclingDarts
Dota 2
Dragon Tiger
Dream Catcher
EsportEurovízió
FIFA
FloorballFormula 1
French Roulette Gold
FutballFutsalGaelic FootballGolfHandballHurling
Háromlapos póker
Injustice
Jéghoki
Kaparós sorsjegyek
Kaszinó Hold’em
Kenó
KosárlabdaKrikett
Labdarúgás-fogadás
League of Legends
Live Fashion Punto Banco
Live Grand Roulette
Live Multiplayer Poker
Live Progressive Baccarat
LóversenyMMA
Macau Squeeze Baccarat
Madzsong
Mortal Kombat
Motorverseny
Nyerőgép
Pai Gow
Politika
Punto Banco
Póker
Rugby
Rulett
Sic Bo
SkiingSnookerSport
Sportfogadás
Street Fighter
Table Tennis
Tekken
TelevisionTennis
Texas Hold’Em
UFC
Videópóker
VolleyballWater PoloÜgetés
Kiutalási módszerekKiutalási módszerek (31)
ATM Online
AstroPay Card
BPay
Beeline
Bitcoin
ECOBANQ
EasyPay
EcoPayz
Help2Pay
LifeCell
MasterCard
Megafon
Moneta.ru
Neteller
Otopay
Payeer
Paysafe Card
Perfect Money
Privat24
QIWI
Sepa
Skrill
Tele2
Trustly
UTEL
UnionPay
Vimo Wallet
Visa
Wallet One
WebMoney
Yandex Money
NyelvekNyelvek (29)
angol
belarusz
bolgár
cseh
dán
görög
holland
héber
indonéz
japán
koreai
kínai
lengyel
litván
magyar
német
olasz
orosz
portugál
román
spanyol
svéd
szerb
szlovák
thai
török
vietnami
észt
ír
OrszágokOrszágok (183)
Afganisztán
Albánia
Algéria
Andorra
Angola
Anguilla
Argentína
Aruba
Ausztria
Ausztrália
Azerbajdzsán
Bahama-szigetek
Bahrein
Banglades
Barbados
Belarusz
Belize
Benin
Bermuda
Bhután
Bissau-Guinea
Bolívia
Bosznia-Hercegovina
Bouvet-sziget
Brazília
Brit Indiai-óceáni Terület
Brit Virgin-szigetek
Brunei
Bulgária
Burkina Faso
Burundi
Chile
Cocos [Keeling] Islands
Comore-szigetek
Cook-szigetek
Costa Rica
Csád
Dominika
Dominikai Köztársaság
Dzsibuti
Dél-Korea
Dél-Szudán
Dél-afrikai Köztársaság
Ecuador
Egyesült Arab Emírségek
Egyiptom
Elefántcsontpart
Eritrea
Etiópia
Finnország
Franciaország
Fülöp-szigetek
Gabon
Gambia
Ghána
Grenada
Grönland
Grúzia
Guatemala
Guinea
Guyana
Haiti
Hollandia
Honduras
Hongkong KKT
Horvátország
India
Indonézia
Irak
Irán
Izland
Izrael
Jamaica
Japán
Jemen
Jordánia
Kajmán-szigetek
Kambodzsa
Kamerun
Kanada
Karácsony-sziget
Katar
Kazahsztán
Kenya
Kirgizisztán
Kiribati
Kolumbia
Kongó - Kinshasa
Kuvait
Kína
Közép-afrikai Köztársaság
Laosz
Lesotho
Libanon
Libéria
Liechtenstein
Litvánia
Luxemburg
Líbia
Madagaszkár
Magyarország
Makaó KKT
Malajzia
Malawi
Maldív-szigetek
Mali
Marokkó
Marshall-szigetek
Mauritius
Mauritánia
Mexikó
Mianmar (Burma)
Moldova
Monaco
Mongólia
Montenegró
Mozambik
Namíbia
Nauru
Nepál
Netherlands Antilles
Nicaragua
Niger
Nigéria
Niue
Norfolk-sziget
Norvégia
Omán
Oroszország
Pakisztán
Palau
Palesztin Terület
Panama
Paraguay
Peru
Pitcairn-szigetek
Portugália
Pápua Új-Guinea
Ruanda
Salamon-szigetek
Salvador
San Marino
Seychelle-szigetek
Sierra Leone
Srí Lanka
Suriname
Svájc
Szamoa
Szaúd-Arábia
Szerbia
Szingapúr
Szlovákia
Szomália
Szudán
Szváziföld
Szíria
Tajvan
Tanzánia
Thaiföld
Togo
Tokelau
Tonga
Trinidad és Tobago
Tunézia
Tádzsikisztán
Törökország
Türkmenisztán
Uganda
Ukrajna
Uruguay
Vanuatu
Venezuela
Vietnám
Zambia
Zimbabwe
Zöld-foki Köztársaság
Észak-Macedónia
Észtország
Írország
Örményország
Új-Kaledónia
Új-Zéland
Üzbegisztán
PénznemekPénznemek (78)
Czech Republic korunas
USA-dollár
albán lek
algériai dínár
angol font
angolai kwanza
argentin peso
ausztrál dollár
azerbajdzsáni manat
bahreini dinár
bangladesi taka
bolgár új leva
bolíviai boliviano
bosznia-hercegovinai konvertibilis márka
brazil real
burundi frank
chilei peso
dán korona
dél-afrikai rand
dél-koreai won
egyiptomi font
etiópiai birr
euró
fehérorosz rubel
fülöp-szigeteki peso
ghánai cedi
grúz lari
hongkongi dollár
horvát kuna
indiai rúpia
indonéz rúpia
iráni rial
izlandi korona
izraeli új sékel
japán jen
jordániai dínár
kanadai dollár
katari rial
kazahsztáni tenge
kenyai shilling
kolumbiai peso
kongói frank
kuvaiti dínár
kínai jüan
lengyel zloty
macedon dínár
magyar forint
malajziai ringgit
marokkói dirham
mexikói peso
moldován lei
mozambiki metikális
nigériai naira
norvég korona
ománi rial
paraguayi guarani
perui sol
román lej
svájci frank
svéd korona
szaúdi riyal
szerb dínár
szingapúri dollár
szudáni font
tajvani új dollár
tanzániai shilling
thai baht
tunéziai dínár
török líra
ugandai shilling
ukrán hrivnya
uruguayi peso
venezuelai bolivar
vietnami dong
zambiai kwacha
örmény dram
új-zélandi dollár
üzbegisztáni szum
SzoftverekSzoftverek (27)
Amatic Industries
Aristocrat
Betgames
Betsoft
Booongo Gaming
Endorphina
Euro Games Technology
Evolution Gaming
Ezugi
Future Gaming Solutions
GameArt
Igrosoft
Inbet Games
Inspired
LuckyStreak
Microgaming
NetEnt
Novomatic
Play'n GO
Playtech
Pragmatic Play
Red Rake Gaming
TVBET
Tom Horn Enterprise
Topgame
XPro Gaming
ZEUS PLAY