1xBet Bookie Review 2024 - Bónuszok

1xBetResponsible Gambling
CASINORANK
9.5/10
BónuszBónusz $1500 + 150 ingyenes pörgetés
Epic Sportbook
Élő chat 24/7
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Epic Sportbook
Élő chat 24/7
1xBet is not available in your country. Please try:
Bónuszok

Bónuszok

1xBet bónuszajánlatok

Üdvözlő bónusz Az üdvözlő bónusz az 1xBet népszerű ajánlata. Bár a százalékos arány változhat, extra pénzt biztosít a játékosoknak játékélményük beindításához.

Ingyenes pörgetések bónusz A nyerőgép-rajongók számára az ingyenes pörgetések bónusz egy csemege. Tartsa szemmel az ingyenes pörgetésekhez kapcsolódó konkrét játékkiadásokat.

Fogadási követelmények A fogadási követelményeket fontos megérteni. Meghatározzák, hogy hányszor kell végigjátszanod a bónuszt, mielőtt bármilyen nyereményt visszavonhatsz.

Időbeli korlátozások A bónuszok használatakor ügyeljen az 1xBet által előírt időkorlátokra. Feltétlenül használja fel bónuszait a megadott időkereten belül.

Bónuszkódok A bónuszkódok gyakran megtalálhatók a promóciós tartalmakban, és exkluzív ajánlatokat nyithatnak meg. Ne felejtse el megadni ezeket befizetéskor vagy bónuszok igénylésekor.

Előnyök és hátrányok Míg az 1xBet bónuszai olyan csábító előnyöket kínálnak, mint az extra alapok és az ingyenes pörgetések, fontos figyelembe venni a lehetséges hátrányokat, például a fogadási követelményeket és az időkorlátokat.

Az 1xBet bónuszajánlatainak fókuszált pillanatfelvételével a játékosok megalapozott döntéseket hozhatnak a játékélmény maximalizálása érdekében.

Üdvözlő bónuszok

A játékosok első befizetésüket minimum 1 dollárral teszik meg. Néhány online fogadási bónusz, mint például a meccsbónusz, automatikusan alkalmazásra kerül a számlán az első befizetés után. Más fogadási oldal bónuszok is elérhetők néhány alkalmassági követelmény alapján.

Az új játékosok kihasználhatják az 1xBet bevezető sportfogadási regisztrációs bónuszait. Legfeljebb a 130 dollár bónusz a játékos első befizetésének egyezése (260 dollárig).

Így működik:

 • Regisztráljon új fiókot az 1xBet-en.
 • Lépjen a Saját fiók oldalra, és adja meg az összes releváns ügyféladatot.
 • Tegyen befizetést a játékos számlájára.
 • Szerezze meg az üdvözlő online sportfogadási bónuszmeccset.

Az ügyfeleknek be kell tartaniuk az alábbi irányelveket élvezd ezt a bónuszt:

 • A játékos regisztrációs folyamata magában foglalja a fiókadatok ellenőrzését a személyazonosság igazolásával. Ez útlevél vagy személyi igazolvány képének megadásával történik.
 • A játékosoknak 30 napjuk van a bónusz felhasználására. Ha ez az idő lejár, a bónuszösszegeket és a nyereményeket eltávolítjuk a számlákról.
 • A nyeremény kifizetése előtt a játékosoknak legalább ötször meg kell tétetniük a bónusz összegét.

Super Lotto hűségbónusz

Az 1xBet játékosok az ügyfelek hűségét is díjazzák. Ez segít a játékosoknak abban, hogy értékesnek, izgatottnak és lelkesnek érezzék magukat.

Több hűségbónusz opció is elérhető a még több játékhoz:

 • Szuper lottó bónusz: A sorsjegyeket az online kaszinó során játszott összeg alapján adják. Minél több pénzt utalnak be a játékosok 1xBet számláikra, annál több lottó esélyt kapnak.

VIP Cashback hűségbónusz

Az 1xBet új programja, a VIP Cashback Bonus jutalmazza az ügyfeleket a játékért. A játékosok élvezik az online sportfogadásokat és egyéb kaszinójátékokat. Minél több tapasztalatot szereznek, annál feljebb emelkednek a létrán.

A Cashbackben több szint is elérhető Hűségbónusz program.

 • Réz szint: Az 1xBet kaszinó regisztrációjáért szerzett. Minden 1 dollár fogadás 100 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 5% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Bronz szint: 300 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 150 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 6% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Ezüst szint: 1 000 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 200 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 7% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Arany szint: 2 000 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 250 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 8% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Rubin szint: 5 000 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 300 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 9% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Zafír szint: 15 000 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 350 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 10% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Gyémánt szint: 25 000 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 400 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 11% cashback elvesztett fogadásokért.
 • VIP státusz: 75 000 000 pont megszerzése után a játékosok VIP státuszt kapnak – ez a legmagasabb hűségszint. Ezzel jutalmazza a játékosokat 450 hűségpont 1 dolláros fogadásonként. Kapnak még a pénzvisszatérítés 5% és 25% között minden fogadásért.

Egyéb 1xBet bónuszok

További bónuszok az új online sportfogadásokhoz és a folyamatos tagságokhoz:

 • Normál sportbónusz - Akár 100% egyezés 100 dollárért első befizetés (nem szükséges kód)
 • Exkluzív sportbónusz - Akár 130% egyezés 130 dollárért első befizetés – 260 dollárig (Használja 1xBet kódját)
 • Kaszinó bónusz - A kiválasztott játékokkal lehet keresni extra cashback (Használja az 1xBet kódját)
 • Póker bónusz - VIP státusz Rakeback bónusz elérhető (Használja az 1xBet kódját)
 • Bingo bónusz - Ingyenes bingó kártya játékosoknak (Használja az 1xBet kódját)
 • Szerda bónusz - Akár 100% egyezés 100 dollárért befizetés – csak szerdánként (Használja 1xBet kódját)
 • Pénteki bónusz - Akár 100% egyezés 100 dollárért befizetés – csak pénteken (Használja 1xBet kódját)
1xBet: A legjobb fogadási alkalmazás mobilra
2023-11-06

1xBet: A legjobb fogadási alkalmazás mobilra

Az 1xBet a világ egyik vezető fogadási webhelye. Egy díjnyertes mobilalkalmazást tartalmaz, amellyel élő sporteseményekre fogadhat, és kaszinójátékokban vehet részt. A mobilalkalmazás egy ingyenes, letölthető alkalmazás, amellyel a játékosok sporteseményekre fogadhatnak szerte a világon.

Élvezze sportfogadási nyereményeit az 1xBet 100%-os fogadási biztosításával
2023-08-01

Élvezze sportfogadási nyereményeit az 1xBet 100%-os fogadási biztosításával

Az 1xBet azon sportfogadási oldalak egyike, ahol soha nem fogsz rosszul esni. A bukméker több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, több sportágban is versenyképes oddsokat biztosít. A siker esélyeinek növelése érdekében a bukméker számos bónuszt és promóciót kínál, beleértve a 100%-os fogadási biztosítást. Tehát mi is pontosan ez a promóció, és hogyan igényelheti? Olvasson tovább, hogy felfedezze!

Az 1xBet felkéri Önt, hogy tegyen be Jeton-befizetést, és 30% készpénz-visszatérítést kapjon
2023-07-25

Az 1xBet felkéri Önt, hogy tegyen be Jeton-befizetést, és 30% készpénz-visszatérítést kapjon

Regisztrált tagja vagy az 1xBetnek? Ha nem, akkor sok szórakozásról marad le. Ez a Curacao-engedéllyel rendelkező sportfogadó az online kaszinójátékosokat és a sportfogadókat célzó bónuszajánlatok hosszú listáját tartalmazza. Nem meglepő módon ez az egyik vezető márka világszerte.

Az 1xBet fogadás szárnyaló népszerűsége
2022-04-20

Az 1xBet fogadás szárnyaló népszerűsége

Kétségtelen, hogy az 1xBet egy ismert név sportfogadás online. Még mindig ez az előnyben részesített fogadási oldal sok fogadó számára a világ különböző részeiről. Az 1xBet népszerűsége exponenciálisan nőtt az elmúlt néhány évben, és minden szerencsejátékost vonz, az online sportfogadások rajongóitól a kaszinórajongókig.