1xBet fogadói vélemény - Bónuszok

1xBetResponsible Gambling
CASINORANK
9.2/10
BónuszAkár 100 dollár az első befizetésnél
Epic Sportbook
Élő chat 24/7
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Epic Sportbook
Élő chat 24/7
1xBet is not available in your country. Please try:
Bónuszok

Bónuszok

Az 1xBet rengeteg különböző fogadási bónuszokkal jutalmazza tagjait. Ez egy módja annak, hogy a játékosok megbecsüljék az 1xBet választását. A nagy verseny mellett a bónuszok segítenek abban, hogy a játékosok még jobban örüljenek.

A bónuszok megszerzésének első lépése a fiók regisztrálása. Innentől kezdve a játékosoknak igazolniuk kell számlájukat, attól függően, hogy milyen típusú fizetési hozzáférés van beállítva.

Üdvözlő bónuszok

A játékosok első befizetésüket minimum 1 dollárral teszik meg. Néhány online fogadási bónusz, mint például a meccsbónusz, automatikusan alkalmazásra kerül a számlán az első befizetés után. Más fogadási oldal bónuszok is elérhetők néhány alkalmassági követelmény alapján.

Az új játékosok kihasználhatják az 1xBet bevezető sportfogadási regisztrációs bónuszait. Legfeljebb a 130 dollár bónusz a játékos első befizetésének egyezése (260 dollárig).

Így működik:

 • Regisztráljon új fiókot az 1xBet-en.
 • Lépjen a Saját fiók oldalra, és adja meg az összes releváns ügyféladatot.
 • Tegyen befizetést a játékos számlájára.
 • Szerezze meg az üdvözlő online sportfogadási bónuszmeccset.

Az ügyfeleknek be kell tartaniuk az alábbi irányelveket élvezd ezt a bónuszt:

 • A játékos regisztrációs folyamata magában foglalja a fiókadatok ellenőrzését a személyazonosság igazolásával. Ez útlevél vagy személyi igazolvány képének megadásával történik.
 • A játékosoknak 30 napjuk van a bónusz felhasználására. Ha ez az idő lejár, a bónuszösszegeket és a nyereményeket eltávolítjuk a számlákról.
 • A nyeremény kifizetése előtt a játékosoknak legalább ötször meg kell tétetniük a bónusz összegét.

Super Lotto hűségbónusz

Az 1xBet játékosok az ügyfelek hűségét is díjazzák. Ez segít a játékosoknak abban, hogy értékesnek, izgatottnak és lelkesnek érezzék magukat.

Több hűségbónusz opció is elérhető a még több játékhoz:

 • Szuper lottó bónusz: A sorsjegyeket az online kaszinó során játszott összeg alapján adják. Minél több pénzt utalnak be a játékosok 1xBet számláikra, annál több lottó esélyt kapnak.

VIP Cashback hűségbónusz

Az 1xBet új programja, a VIP Cashback Bonus jutalmazza az ügyfeleket a játékért. A játékosok élvezik az online sportfogadásokat és egyéb kaszinójátékokat. Minél több tapasztalatot szereznek, annál feljebb emelkednek a létrán.

A Cashbackben több szint is elérhető Hűségbónusz program.

 • Réz szint: Az 1xBet kaszinó regisztrációjáért szerzett. Minden 1 dollár fogadás 100 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 5% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Bronz szint: 300 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 150 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 6% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Ezüst szint: 1 000 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 200 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 7% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Arany szint: 2 000 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 250 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 8% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Rubin szint: 5 000 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 300 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 9% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Zafír szint: 15 000 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 350 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 10% cashback elvesztett fogadásokért.
 • Gyémánt szint: 25 000 000 hűségpontot ért el. Minden 1 dollár fogadás 400 hűségpontot kap. A játékosok kapnak 11% cashback elvesztett fogadásokért.
 • VIP státusz: 75 000 000 pont megszerzése után a játékosok VIP státuszt kapnak – ez a legmagasabb hűségszint. Ezzel jutalmazza a játékosokat 450 hűségpont 1 dolláros fogadásonként. Kapnak még a pénzvisszatérítés 5% és 25% között minden fogadásért.

Egyéb 1xBet bónuszok

További bónuszok az új online sportfogadásokhoz és a folyamatos tagságokhoz:

 • Normál sportbónusz - Akár 100% egyezés 100 dollárért első befizetés (nem szükséges kód)
 • Exkluzív sportbónusz - Akár 130% egyezés 130 dollárért első befizetés – 260 dollárig (Használja 1xBet kódját)
 • Kaszinó bónusz - A kiválasztott játékokkal lehet keresni extra cashback (Használja az 1xBet kódját)
 • Póker bónusz - VIP státusz Rakeback bónusz elérhető (Használja az 1xBet kódját)
 • Bingo bónusz - Ingyenes bingó kártya játékosoknak (Használja az 1xBet kódját)
 • Szerda bónusz - Akár 100% egyezés 100 dollárért befizetés – csak szerdánként (Használja 1xBet kódját)
 • Pénteki bónusz - Akár 100% egyezés 100 dollárért befizetés – csak pénteken (Használja 1xBet kódját)
Élvezze sportfogadási nyereményeit az 1xBet 100%-os fogadási biztosításával
2023-08-01

Élvezze sportfogadási nyereményeit az 1xBet 100%-os fogadási biztosításával

Az 1xBet azon sportfogadási oldalak egyike, ahol soha nem fogsz rosszul esni. A bukméker több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, több sportágban is versenyképes oddsokat biztosít. A siker esélyeinek növelése érdekében a bukméker számos bónuszt és promóciót kínál, beleértve a 100%-os fogadási biztosítást. Tehát mi is pontosan ez a promóció, és hogyan igényelheti? Olvasson tovább, hogy felfedezze!

Az 1xBet felkéri Önt, hogy tegyen be Jeton-befizetést, és 30% készpénz-visszatérítést kapjon
2023-07-25

Az 1xBet felkéri Önt, hogy tegyen be Jeton-befizetést, és 30% készpénz-visszatérítést kapjon

Regisztrált tagja vagy az 1xBetnek? Ha nem, akkor sok szórakozásról marad le. Ez a Curacao-engedéllyel rendelkező sportfogadó az online kaszinójátékosokat és a sportfogadókat célzó bónuszajánlatok hosszú listáját tartalmazza. Nem meglepő módon ez az egyik vezető márka világszerte.

Az 1xBet fogadás szárnyaló népszerűsége
2022-04-20

Az 1xBet fogadás szárnyaló népszerűsége

Kétségtelen, hogy az 1xBet egy ismert név sportfogadás online. Még mindig ez az előnyben részesített fogadási oldal sok fogadó számára a világ különböző részeiről. Az 1xBet népszerűsége exponenciálisan nőtt az elmúlt néhány évben, és minden szerencsejátékost vonz, az online sportfogadások rajongóitól a kaszinórajongókig.