22BET Bookie Review 2024 - Számla

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
Bónusz300 dollár bónusz
Nagy játék kiválasztása
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Nagy játék kiválasztása
22BET is not available in your country. Please try:
Számla

Számla

Palesztin területek, Kambodzsa, Malajzia, Indonézia, Salvador, Új-Zéland, Omán, Finnország, Lengyelország, Szaúd-Arábia, Törökország, Guatemala, Bulgária, India, Bahrein, Mianmar, Türkmenisztán, Ecuador, Tajvan, Ghána, Pápua Új-Guina Bermuda,Afganisztán,Svájc,Kiribati,Costa Rica,Kuwait,Palau,Izland,Grenada,Aruba,Jemen,Pakisztán,Montenegró,Paraguay,Tuvalu,Vietnam,Peru,Irak,Katar,Albánia,Uruguay,Portugália,Lebanon ,Nicaragua,Szlovénia,Bahamák,Új-Kaledónia,Pitcairn-szigetek,Argentína,Anguilla,Tonga,Macedónia,Szamoa,Jamaica,Trinidad és Tobago,Niue,Uganda,Monaco,Salamon-szigetek,Chile,Kirgizisztán,,Haiti,Naurudosz Szerbia, Nepál, Laosz, Luxemburg, Grönland, Venezuela, Szíria, Norvégia, Srí Lanka, Marshall-szigetek, Thaiföld, Kenya, Belize, Bouvet-sziget, Honduras, Holland Antillák, Jordánia, Dominika, Nigéria, Tokelau, Kajmán-szigetek, Hongkong-szigetek Írország, Liechtenstein, Andorra, Kuba, Japán, Montserrat, Magyarország, Kolumbia, San Marino, Korea, Ausztria, Azerbajdzsán, Fülöp-szigetek, Kanada, Dél-Korea, Cook-szigetek, Bosznia és Hercegovina, Suriname, Bolívia, Mexikó, Horvátország, Csehország, Görögország ,Irán,Maldív-szigetek, Vanuatu, Örményország, Horvátország, Új-Zéland, Szingapúr, Banglades, Németország, Kína

Hogyan nyissunk 22Bet számlát

A 22Bet számlák mindössze néhány lépésben nyithatók és ellenőrizhetők. Nincs szükség különleges dokumentációra, és az ügyfeleknek egyszerűen e-mailes és fizetési alkalmazásokat kell használniuk az ellenőrzés befejezéséhez. A számla megnyitása után fogadásokat tehet a 22Bet sportfogadási és online kaszinó termékeire.

 • 1. lépés: A 22Bet webhelyén válassza a Regisztráció lehetőséget a szalaghirdetés eszköztárán.
 • 2. lépés: A felugró űrlapon írja be az e-mail-címet, a keresztnevet, a vezetéknevet és a jelszót. Válassza ki az országot és a pénznemet, fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, és kattintson a Regisztráció gombra.
 • 3. lépés: Nyissa meg az e-mailt, és ellenőrizze az e-mail megerősítéséhez.
 • 4. lépés: Térjen vissza a 22Bet webhelyére, és használja a Befizetés gombot a szalaghirdetés eszköztárában, hogy pénzt helyezzen el a számlán.

Számlaellenőrzés

A játékosok gyorsan és egyszerűen ellenőrizhetik fiókjukat regisztrációkor. Egyszerűen igazolniuk kell számlájukat e-mailben, és meg kell erősíteniük bankszámlájukat és befizetési módjukat egy fizetési alkalmazás vagy online banki szoftver segítségével.

 • Erősítse meg az e-mail címet az e-mail fiók vagy alkalmazás segítségével.
 • Használjon online banki vagy fizetési alkalmazásokat a fizetési módok ellenőrzéséhez.
 • Nyilatkozzon arról, hogy a játékos elmúlt 18 éves.
 • A 22Bet a helyadatokat használja fel arra, hogy hozzáférést biztosítson az engedéllyel rendelkező joghatóságokban lévő játékosok számára.

Hogyan kell bejelentkezni

A fiók létrehozása után a játékosok visszatérhetnek a 22Bet oldalára és bejelentkezhetnek az űrlap segítségével. A játékosok elmenthetik bejelentkezési adataikat eszközükön, hogy megkönnyítsék ezt a folyamatot, bár ezt nem szabad nyilvános eszközökön használni, mivel ez biztonsági résekhez vezethet.

 • 1. lépés: Menjen a 22Bet webhelyére, és válassza a Bejelentkezés lehetőséget a szalaghirdetés eszköztárán.
 • 2. lépés: Vagy engedje meg az eszköznek a bejelentkezési adatok automatikus kiegészítését, vagy adja meg ezeket az információkat manuálisan.
 • 3. lépés: Fejezze be a bejelentkezést, és térjen vissza a fiók kezdőlapjára fogadások megtételéhez, játékok megtekintéséhez vagy számlainformációk megtekintéséhez és kezeléséhez.

Hogyan lehet feloldani egy fiókot

A játékos fiókok blokkolhatók vagy zárolhatók. Ez akkor fordulhat elő, ha a fiók inaktív, vagy ha a 22Bet csapata gyanús viselkedést észlel a számlán. Ha ez megtörténik, a játékosok egy szabványos eljárást követve feloldhatják fiókjukat, és visszaszerezhetik a hozzáférést a 22Bet fogadási eszközeihez és termékeihez.

 • 1. lépés: Próbáljon meg bejelentkezni a fent felsorolt eljárással. Olvassa el a 22Bet által biztosított információkat – ha a számlát manuálisan blokkolták, a játékosok nem férhetnek hozzá újra. Ha a fiókot inaktivitás miatt automatikusan zárolták, a zárolás feloldása lehetséges.
 • 2. lépés: A játékosok e-mailt küldhetnek az ügyfélszolgálati csapatnak, és megadhatják azonosítószámukat. A támogatási csapat együttműködik a játékossal a fiók feloldásában.
 • 3. lépés: A játékosok ezután a szokásos módon újra bejelentkezhetnek a fiókjukba.

Hogyan zárjunk be egy fiókot

A felhasználók dönthetnek úgy, hogy nem akarják többé használni 22Bet számlájukat, és kérhetik a számla bezárását. Sajnos ezt nem olyan könnyű elérni a 22Bet játékosai számára, mivel a platformon nincs "Számlazárás" opció. A fiók azonban automatikusan zárolásra kerül, ha három hónapig vagy tovább nem használják.

 • 1. lépés: Ne használja a 22Bet számlát. Egyáltalán ne jelentkezzen be a fiókba.
 • 2. lépés: Három hónap elteltével a fiók gyakorlatilag „lezárásra kerül”, bár később feloldható.

Alternatív megoldásként a játékosok kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal, és kérhetik a számla azonnali bezárását. Egyes felhasználók arról számolnak be, hogy ez nem lehetséges, és a támogató személyzet egyszerűen azt fogja mondani a játékosnak, hogy várjon három hónapot, amíg a fiók automatikusan zárolásra kerül.

A 22Bet új fogadási típusokat vezet be
2022-10-05

A 22Bet új fogadási típusokat vezet be

A 22Bet a legnépszerűbb nemzetközi online sportfogadási platformok közé tartozik, világszerte több mint 150 országban engedélyezett. Népszerűsége számos erősségből fakad, beleértve a prémium ügyfélszolgálati szolgáltatásokat, a megbízható biztonsági funkciókat, a vonzó és intuitív felhasználói felületet, az univerzális kompatibilitást, a csábító bónuszokat és a gyors kifizetéseket.