A legjobb online fogadási bónuszok 2023

A másik oldalon a fogadók mindig beérik a további ingyenes fogadásokat ill fogadási számláikra befizetett pénz. Ez különösen igaz a kezdőkre, akiknek némi mozgástérre van szükségük ahhoz, hogy eligazodjanak a fogadóirodában.

Az alábbiakban felsoroljuk a fogadási bónuszok fő előnyeit:

 • Segítenek a játékosoknak gyorsan elhelyezkedni a sportfogadásban.
 • A bónuszok segítenek csökkenteni a kockázatot azáltal, hogy lehetővé teszik a fogadók számára, hogy ingyenesen tegyenek tétet.
 • Könnyen kiválthatók.
 • A bónuszok segítenek a sportfogadásoknak megnyerni és megtartani a játékosokat
Pénzvisszatérítési bónusz

A sportfogadások sokféle sportfogadási bónuszt kínálnak. Egyes online sportfogadók gyakran adnak engedményeket játékosaiknak abban a reményben, hogy megnyerjék őket, hogy továbbra is velük szerencsejátékot játszanak, vagy megköszönjék hűségüket. Ezeket a visszatérítéseket sokféle néven nevezik, amelyek közül a legszembetűnőbb a sportfogadási pénzvisszatérítési bónusz.

Mutasson többet
Bónuszkódok

Az online szerencsejátékok világában a promóciós kódok, más néven bónuszkódok rendkívül fontosak. Lehetőséget biztosítanak egy speciális ingyenes fogadási ajánlat vagy bónusz igénylésére, amely nem lenne elérhető, ha közvetlenül a sportfogadási oldalra lépne.

Mutasson többet
Befizetési bónusz

A befizetési bónuszok az online sportfogadókon ugyanúgy működnek, mint a pókeroldalakon és a kaszinókon nyújtott befizetési bónuszok. Amikor egy fogadó pénzt utal be egy fogadási oldalon, további bankroll bónuszt kap, amellyel játszhat. Ezek a bónuszok különböző formátumokban kaphatók, és a meccsbefizetési bónusz az egyik leggyakoribb.

Mutasson többet
Üdvözlő bónusz

Az online sportfogadások gyakran ösztönöznek új játékosok lenyűgözésére és a meglévő játékosok megtartására. Az egyik ilyen előny a sportfogadási üdvözlő bónusz. Így egy új ügyfél több pénzhez juthat a bankrollján és a feltételekben említett egyéb előnyökön felül. Az üdvözlő bónusz a kezdeti befizetés 100%-a vagy több is lehet.

Mutasson többet
Befizetés nélküli bónusz

A sok bónusz, amely a legtöbb fogadási oldalon várja a vadonatúj fogadókat, különféle formájú és méretű vegyes zsákokban kapható. A fogadóknak csak azt az oldalt kell megnézniük, ahol a fogadási oldal felsorolja az általuk kínált összes online fogadási bónuszt.

Mutasson többet
Ajánlói bónusz

Az ügyfelek beszerzése napjainkban az egyik kihívást jelentő feladat, amellyel a sportfogadási oldalak szembesülnek. Ezt azonban nem kell egyedül megkísérelniük, ha van egy olyan játékoscsapatuk, amely személyes és szakmai hálózataik nagyszerű jelöltjeinek gyűjteményéhez csatlakozhat. A meglévő ügyfeleknek egyszerűen szükségük van egy kis ösztönzésre, hogy fogadási ajánlásokat kapjanak az oldalra való feliratkozáshoz. Ennek legjobb módja az ajánlási bónuszok.

Mutasson többet
Hűségbónusz

A hűségbónuszok már régóta léteznek a szerencsejáték-iparban. Mind a szárazföldi, mind az online kaszinók használták ezeket az ösztönzőket a játékosok csábítására, főként visszarúgások, ingyenes játék, kedvezményes szobák és egy csomó egyéb ösztönző ígéretében, feltéve, hogy egy dolgot megtesznek; kössön fogadásokat velük következetesen.

Mutasson többet
Ingyenes fogadások

Nehéz lehet olyan online fogadási oldalakat találni, amelyek nem kínálnak ingyenes fogadásokat. Ugyanakkor az ingyenes fogadás sok más promócióra is vonatkozhat, így néha zavaró lehet, különösen, ha a fogadó kezdő. Az ingyenes fogadások fontos promóciót jelentenek az online fogadási oldalakon. Természetesen ezekhez a promóciókhoz feltételek is tartoznak, de ezek megragadása nagyszerű módja annak, hogy bármely fogadó pénztárcáját feldobja.

Mutasson többet

"Sport-Specific" Bonuses

Szerezzen heti sportkombinációs ingyenes fogadásokat az Expekt Kaszinóban
2023-08-08

Szerezzen heti sportkombinációs ingyenes fogadásokat az Expekt Kaszinóban

Lelkes sportfogadóként elengedhetetlen, hogy mindig keressen olyan bónuszokat, amelyek jó ár-érték arányt képviselnek. De ezeknek a bónuszoknak a megtalálása kihívást jelenthet egy kezdő számára. Emiatt a BettingRanker magára vállalja, hogy minden héten segít megtalálni a legjobb sportfogadási bónuszt.

A PalmSlots új futballpromóciókat vezet be
2022-12-07

A PalmSlots új futballpromóciókat vezet be

Mint az új UEFA Bajnokok Ligája szezon beindul, a gyorsan növekvő sportfogadási szolgáltató, a Palmslots promóciós csomagot bocsátott ki a fogadás szerelmeseinek. Az online fogadási szolgáltató 50%-os bónuszt kínál ingyenes fogadásként minden befizetéshez 50 euróig (50 dollárig). Abban az időben, amikor az USA-dollár az euróhoz képest megfelelő árfolyamon forog, a hírek még jobbak az amerikai valutát használó fogadók számára.

A GunsBet legfrissebb hírei
2022-10-26

A GunsBet legfrissebb hírei

A SoftSwiss bejelentette egy új fogadási kezdeményezés elindítását, amely a most induló Sportfogadási Platformot használja majd. GunsBet A GunsBet Casino egyik részlege, a Sportsbook a SoftSwiss Sportsbook legújabb kliense. A GunsBet online sportfogadási projekt több ezer élő eseményhez kínál hozzáférést a felhasználóknak.

William Hill Incentives Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentives Spark Expansion

A William Hill innovatív ingyenes fogadási ajánlata forradalmasítja a sportszerencsejátékok ösztönzőit. A közelgő versenyekre a sportfogadó ügyfelei ingyenes fogadást kaphatnak, ha egyszerűen betartják a bónusz feltételeit. A nem készpénzre váltható ingyenes fogadás egy promóciós ajánlat minősített számlatulajdonosok számára, amelynek nincs készpénzes értéke. Az ingyenes fogadásból származó készpénzes nyeremény azonban valódi, ezért a promóció nagy figyelmet kelt.

Hogyan működnek az online fogadási ajánlatok

Hogyan működnek az online fogadási ajánlatok

A fogadóknak először létre kell hozniuk egy fogadóirodát, és meg kell szerezniük a sportfogadási promóciós kódot, hogy befizetés nélküli online sportfogadási bónuszt igényeljenek. A bónuszkód számokból/betűkből álló halmaz, amely egy bónuszpromóciót vált ki. A legtöbb esetben a fogadóknak minimális befizetést kell tenniük a bónusz aktiválása előtt.

A feltételek teljesítése után a jutalom automatikusan megjelenik a fogadási számlán a tényleges egyenleg mellett.

Fontos megjegyezni, hogy a fogadók nem vehetik fel azonnal a bónuszpénzt. Ez azért van, mert teljesíteni kell egy átjátszási követelményt. Néha rollover követelményeknek vagy fogadási követelményeknek nevezik, ez a beállított számú játék a bónusz felhasználásával a kifizetés előtt.

Tehát tegyük fel, hogy egy sportfogadás elég nagyvonalú ahhoz, hogy az új fogadóknak 100%-os, akár 100 dolláros üdvözlőbónuszt kínáljon. Nagyon szépen köszönöm! De akkor van egy 10-szeres fogadási követelmény. Tehát itt, ha egy játékos 50 dollárt fizet be, 50 dollár bónuszt kap. A bónusz elnyeréséhez a játékosnak 500 dollárt (50 x 10 dollár) kell megtennie. Szerencsére a fogadóknak nem kell a teljes összeget egyetlen fogadásban megtenniük.

A fogadási követelményeken túl a következő dolgokra is érdemes figyelni:

 • A bónusz lejárati dátuma (általában 30-60 nap).
 • A maximális tét összege.
 • A jogosult befizetési mód, bár nem gyakori.
Hogyan működnek az online fogadási ajánlatok
Hogyan használd a fogadási bónuszokat

Hogyan használd a fogadási bónuszokat

Szóval, hogyan tesznek tétet a fogadók az ingyenes pénzből vagy fogadásokból? Szerencsére ez nem sokban különbözik hagyományos sportfogadások kötése. Kezdje azzal, hogy hozzáadja a mérkőzés kiválasztását a fogadószelvényhez. Ha ez megtörtént, folytassa a tét elhelyezésével.

Megjelenik az elérhető bónusz felhasználásának lehetősége, ha van ilyen. Ne feledje, hogy ha a tét értéke nagyobb, mint a teljes bónuszösszeg, az egyenleg levonásra kerül a fő pénztárcából. Az információ jól látható a visszaigazoló szelvényen. Sok szerencsét!

Hogyan használd a fogadási bónuszokat
Tippek és trükkök a bónuszokhoz

Tippek és trükkök a bónuszokhoz

Valóban létezik olyan stratégia, amellyel a legtöbbet hozhatja ki a fogadási bónuszokból? Az alábbiakban ezek közül mutatunk be néhányat:

 • Ismerje meg a rendelkezésre álló lehetőségeket: Érdemes megtanulni néhány dolgot a fogadási bónuszok típusairól. A legelterjedtebb bónusztípus a befizetés nélküli bónusz, ahol a bukméker a befizetés egy százalékával megegyezik. Ezzel szemben néhány sportfogadó ingyenes fogadásokat kínál befizetés nélkül. Ebben az esetben a játékosok bónuszpénzt kapnak anélkül, hogy bármit is befizetnének. E kettőn kívül a bukmékerek engedményeket, ingyenes fogadásokat, újratöltési bónuszokat és ajánlásokat is kínálnak. Tehát azt válassza, amelyik minimális kockázattal jár.
 • Alacsony borulási követelmény: Vegyük ezt a példát; egy online fogadóiroda szemet gyönyörködtető 1000 dolláros üdvözlő jutalmat kínál. Azonnal regisztrál és számláz, és igényli azt, csak azért, hogy rájöjjön, hogy a bónusz 10-szeres újrafutási követelménye van. Még rosszabb, hogy ennek a feltételnek egy héten belül teljesülnie kell. Hacsak valaki nem erős szerencsejátékos, egy hét alatt 10 000 dollárt fogadni egy délibáb. Ban ben a sportfogadások világa, valószínűleg az az üzlet, amely túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen.
 • Menj magasabb minimális tétért: Érdekes módon a sportfogadások nem teszik lehetővé a játékosok számára, hogy akármilyen összeget tegyünk a bónuszpénzükkel. Ha ez a helyzet, akkor a legtöbb szerencsejátékos gyorsan eleget tenne az újraforgatási követelménynek. Ezért, hogy elkerüljék ezt a forgatókönyvet, korlátozzák a maximális tétet a bónusz időszakában. Ezért a magasabb minimális tét elérése azt jelenti, hogy sokkal hamarabb teljesítjük a rollover követelményeket.
 • Kitörés: Egyes szerencsejátékosok úgy döntenek, hogy hosszú tétekre fogadnak. Ez most azt jelenti, hogy ha a fogadásaik nyernek, kevesebb átjátszási követelményt kell teljesíteniük. A sportfogadásban ezt buktatásnak nevezik. De bármilyen jól is hangzik, ez a folyamat jelentős bankrollt igényelhet. Mindazonáltal a sportfogadói rollover követelményeit továbbra is érdemes teljesíteni.
 • Használjon vissza és fekvés fogadást: Tegyük fel, hogy 10 dolláros fogadást tesz az A lóra, hogy megnyerje a versenyt 5,0 szorzóval. Ha a ló nyer, az azt jelenti, hogy 50 dollárt kapsz. Ezt hívják visszafogadásnak. Másrészt a lay fogadás azt jelenti, hogy pénzt kell feltenni azért, hogy a ló ne nyerjen. Ez a két fogadás biztosítja, hogy maximalizálja a nyereséget, miközben megtartja a bukméker bónuszát. Ne feledje, a cél a győzelem és a visszalépés.
Tippek és trükkök a bónuszokhoz
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Készen áll a bónusz igénylésére most? Nos, először fogd a lovaidat! Létfontosságú emlékezni arra, hogy a sportfogadás nem ügyes-bajos ügy. Emiatt ne essünk túlzásokba a borulási követelmények teljesítésével.

A stratégia helyett érzelmekkel fogadás csak egy eredményhez vezethet – több veszteséghez. Tehát hozzon létre egy bankrollt, és kerülje a veszteségek hajszolását.

Felelősségteljes szerencsejáték