2022 Legjobb Bónuszkódjai

Az online szerencsejátékok világában a promóciós kódok, más néven bónuszkódok rendkívül fontosak. Lehetőséget biztosítanak egy speciális ingyenes fogadási ajánlat vagy bónusz igénylésére, amely nem lenne elérhető, ha közvetlenül a sportfogadási oldalra lépne.

Az online sportfogadási promóciós kód egyszerűen egy számítógép által generált, betűkből és/vagy számokból álló kód, amelyet az online felhasználók egy weboldal promóciós mezőjébe írhatnak, hogy regisztrációkor vagy vásárláskor kedvezményt vagy ajánlatot kapjanak. A promóciós kód helye a sportfogadótól függ, de mindig egyértelmű lesz, hogy hova akarják beírni a promóciós kódot.

2022 Legjobb Bónuszkódjai

Egyes online sportfogadók promóciós kódokat fejlesztettek ki, amelyeket új ügyfelek használhatnak új fiók regisztrálásakor. A promóciós kódok arra szolgálnak, hogy az új ügyfelek jutalmat kapjanak új fiók megnyitásáért. Ha egy sportfogadási oldal személyre szabott promóciós kódját használja, akkor regisztrációkor megerősíti, hogy szeretné megkapni az adott sportfogadónál elérhető ajánlatot.

A legtöbb online sportfogadónál előfordulhat némi eltérés a „promóciós kód” kifejezést illetően. Egyes online sportfogadási oldalak bónuszkódként, míg mások ajánlókódként hivatkoznak rá. A promóciós kódok helyett befizetési kódokat is használnak. Tehát figyeljen ezekre, amikor legközelebb egy online fogadóirodához látogat.

Section icon
A promóciós kódok használata

A promóciós kódok használata

Mielőtt értékes bónuszt igényelhetne, először meg kell találnia az aktuális és pontos bónuszkódokat. Értelmetlen igazán jó bónuszt találni, ha a kód már nem érvényes. Különleges ajánlatok ezrei érhetők el az interneten, és mindig megtalálhatja az igényeinek megfelelő legjobb ajánlatokat.

Miután összeállította a lehetséges bónuszkódok listáját, ki kell választania azt a sportfogadót, ahol játszani szeretne. Mielőtt sportfogadási oldalt választana, ne feledje, hogy a legtöbb bónuszkód csak a kezdő játékosok számára érhető el, ezért olyan játékklubot kell választania, ahol még nincs fiókja.

Ha megtalálta a követelményeinek megfelelő sportfogadási oldalt, ideje regisztrálnia. Ehhez meg kell adnia adatait, születési dátumát, 18 éves vagy idősebbnek kell lennie, érvényes és legitim e-mail fiókkal kell rendelkeznie, és képesnek kell lennie egy jóváhagyott fizetési mód használatával az Ön neve alatt befizetni. Bár ez soknak tűnhet, a regisztrációs folyamat gyors, és néhány perc alatt befejezhető.

A promóciós kódok használata
Változtassa a promóciós kódokat valódi pénzzé

Változtassa a promóciós kódokat valódi pénzzé

A bónusz igénylése előtt tekintse át a promóció feltételeit. Amikor megpróbálja igényelni a bónuszt, tartsa szem előtt az újrafutási követelményeket, a játékkorlátozásokat, a fogadási korlátozásokat és a lejárati dátumokat.

Ha bármilyen aggálya vagy kérdése van, lépjen kapcsolatba a fogadóirodával megerősítésért, és ellenőrizze még egyszer a követelményeket. A legjobb online sportfogadók ügyfélszolgálati forródrótjai a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetők. Az utolsó dolog, amit tennie kell, az az, hogy regisztrál egy online sportfogadási oldalra, és igényel egy bónuszt, csak akkor fedezze fel, hogy valamilyen rejtett záradék megakadályozza nyereményének visszavonását.

Miután létrehoztad fiókodat és teljesíted a követelményeket, ideje beváltani a bónuszodat és elkezdeni játszani. Mielőtt elkezdené a játékot, javasoljuk, hogy dolgozzon ki egy stratégiát a bónusz legjobb felhasználására. Jó eséllyel nyerhetsz, ha a megfelelő bónuszt használod.

Változtassa a promóciós kódokat valódi pénzzé
Amire figyelni kell a bónuszban

Amire figyelni kell a bónuszban

Kezdje azzal, hogy nézze meg a bónusz feltételeit. Szinte minden fogadási oldal szerződési feltételei tartalmaznak néhány meglepetést. A szakértők azt javasolják, hogy legalább azokat a kulcsfontosságú pontokat tekintsék át, amelyek befolyásolják döntését.

A fogadási oldalak számos fogadási követelményt is megszabnak a fogadások megtételére, mielőtt hozzáférhetne a bónuszhoz. A fogadási követelmény általában azt határozza meg, hogy hányszor kell megjátszanod, mielőtt a bónuszod valódi pénzre váltható, amit kivehetsz.

Vegye figyelembe a bónusz érvényességi idejét. A szűk bónusz érvényességi ideje megterheli Önt, hogy növelje tétjét és túllépje fogadási költségvetését, növelve ezzel a veszteség kockázatát.

A legfontosabb, hogy fontolja meg annak az online sportfogadónak a jogszerűségét, amelyen játszani kíván. Az online sportfogadás engedélyezése a legjelentősebb tényező az alkalmasság eldöntésében. A legális sportfogadási oldalak állami vagy független hatóságok engedélyével rendelkeznek, esetenként mindkettő.

Amire figyelni kell a bónuszban
A promóciós kódok általános szerződési feltételeinek megismerése

A promóciós kódok általános szerződési feltételeinek megismerése

Eltekintve a fent említett lényeges szempontoktól, hogy mit kell keresni a regisztrációs bónusz, vannak olyan további információk is, amelyek néha bele vannak temetve az Általános Szerződési Feltételekbe, amelyekről tudnia kell.

A promóciós kód használata előtt ellenőrizze, hogy van-e maximális visszavonási szabály. Ha van, olvassa el figyelmesen, mert benne van, hogy a nyereményből mennyit vehet ki. A sportfogadások ezt az egyszerű szabályt használják, hogy megakadályozzák, hogy a szerencsés játékosok nagy pénzeket veszítsenek.

Tegyük fel, hogy 500 dollár bónuszpénzt nyert; ha az ajánlat maximális kifizetési határa 200 dollár volt, akkor soha nem fogja látni a maradék 300 dollárt. Az online sportfogadási oldalnak törvényes joga van ezt visszavonni, és továbbra is megadni Önnek a garantált 200 dollárt.

Néhány bónusz első befizetést igényel. Míg egyesek sportfogadási bónuszok teljesen ingyenesnek hirdetik, ez csak az igazság egy részét mondja el. Igen, akkor is megkaphatja a bónuszt, ha nem fizet be. Ha azonban Ön kerül ki az élre, és szeretné kivenni nyereményét, a sportfogadás továbbra is előleget kér.

A pénzfelvételi szolgáltatások viszont nem ingyenesek – és csak a fizető felhasználók veszik igénybe. Ahhoz, hogy szabadon tudjon pénzt felvenni bankszámlájára, meg kell tennie első befizetés egy kis összeget, például 10-25 dollárt, majd teljesítsd a KYC-t.

Fogadási korlátozások is érvényesek lehetnek. Mivel egyes sportágakat szigorúbban értékelnek, mint másokat, a sportfogadó habozhat, hogy valódi pénzt kockáztasson egy nagy súlyú sportág ingyenes bónuszáért. Erősítse meg ezt a szabályt kétszer, mielőtt a promóciós kóddal fogad.

A promóciós kódok általános szerződési feltételeinek megismerése
Milyen sportágakban kínálnak promóciós kódokat?

Milyen sportágakban kínálnak promóciós kódokat?

A legtöbb sportfogadási promóciós kód minden ligára érvényes. Bár ez a lista nem feltétlenül teljes, a következők a legnépszerűbb lehetőségek a fogadók körében:

MLB promóciós kódok

Használhat egy online sportfogadási oldal promóciós kódját egy MLB-játékhoz. A pénzvonalak, a futási vonalak, az összes futás, a játék kellékei, a játékosok kellékei és a beadási fogadások mind elérhetőek legyenek az Ön számára. További MLB sportfogadási akciók minden játékos számára elérhetőek. Például fogadhat arra, hogy egy játékos eltalálja a home run-ot, majd néhány dollár ingyenes fogadási jóváírást kaphat minden egyes játékos által a játékban eltalált home run után.

NBA promóciós kódok

Minden évben rengeteg kosárlabdameccset játszanak, ami azt jelenti, hogy sok sportfogadási bónuszkódot használnak fel az NBA-akciókhoz. Vannak fantasztikus NBA online sportfogadási bónuszok, az esélyemeléstől az ingyenes fogadási ajánlatokig és versenyekig. Például a TNT felett/alatt zajló NBA verseny részeként a sportfogadási oldalak több ezer dolláros heti díjakat osztanak ki.

NFL promóciós kódok

Az NFL-szezonban a legnagyobb sportfogadási oldalak általában a legnagyobb sportfogadási promóciós kódjaikat kínálják. A Super Bowl 56-ot megelőző sportfogadási promóciók némelyike olyan promóciós kódokat tartalmazott, mint például: „Tegyen 5 dollárt, nyerjen 180 dollárt”. További NFL sportfogadási bónuszkódok, például odds-növelések, parlay bónuszok és sportfogadó-versenyek, mint például a "Beat the Spread" versenyek vagy a napi ingyenesen játszható poolok, szintén elérhetők a legjobb sportfogadókon.

NHL promóciós kódok

Mivel sok NHL-rajongó van azokon a helyeken, ahol engedélyezett a sportfogadás, a jégkorongjátékokon a legjobb sportfogadási promóciós kódok közül néhányat kínálnak. Az utóbbi időben fantasztikus sportfogadási ösztönzőket láthattunk. Például egy bukméker korábban felajánlotta az "NHL Brick Wall" bónuszt, amelyben 50 dollár fogadást tehetett egy csapat számára, hogy megnyerjen egy meccset, és 1 dollár ingyenes fogadási jóváírást kapjon a kapusa minden egyes védése után.

Főiskolai sport promóciós kódok

Sok állam engedélyezi az egyetemi sportfogadást, de előfordulhat, hogy nem tud fogadni az államon belüli csapatokra, vagy nem helyezhet el játékos kellékeket. Továbbra is használhatja a feliratkozási sportfogadási promóciós kódokat az egyetemi játékokhoz, és gyakran elérhetők az esélyek növekedése és a parlay ösztönzők.

Milyen sportágakban kínálnak promóciós kódokat?
Promóciós kód típusok

Promóciós kód típusok

Íme néhány a leggyakoribb sportfogadási promóciós kódok közül. Mint mindig, ügyeljen az átjátszási követelményekre. Ha ez egy kockázatmentes fogadás, tegyen minősített fogadást és a bónusz készpénz díjra kerül, ha fogadása sikertelennek minősül. Ha befizetési promócióról van szó, az ingyenes fogadási összegeket gyorsan jóvá kell írni a számláján.

Ha teljesíti a végigjátszási feltételeket, lehetősége van kifizetni vagy folytatni a fogadást. Érdemes megnéznie kedvenc sportfogadási mobilalkalmazása vagy webhelye sportfogadási promóciós oldalát is, ahol megtalálhatja az aktív sportfogadási bónuszajánlatok listáját, amelyeket igénybe vehet, valamint a sportfogadásra vonatkozó speciális feltételeket a kínált promóciós kódokra vonatkozóan.

Kockázatmentes fogadások promóciós kódja

Ez az új ügyfelek sportfogadási promóciós kódjának legjellemzőbb típusa. Lehetővé teszi, hogy bármilyen játékra fogadjon, miközben tudja, hogy ha a tétje helytelen, a lehető leghamarabb teljes visszatérítést kap. A legtöbb ilyen promóciós kód-ösztönzőnek nincs minimális odds-korlátozása, így bármilyen tétet megtehet, és teljes visszatérítést kap, ha nem sikerül.

Rendszeresen szerény, kockázatmentes fogadási ösztönzőket is kap. Például minden héten 25 dollárt fogadhat egy NBA-játékra, és 25 dolláros ingyenes fogadási tokent kaphat, ha a tét veszít.

Befizetési bónusz promóciós kód

A betéti sportfogadási promóciós kódok nagyon vonzóak, mivel nem függenek az első fogadás elvesztésétől. Ingyenes fogadási jóváírást kapsz, függetlenül attól, hogy az első fogadásod hogyan teljesít. Egyes fogadási oldalak például 100%-os befizetési bónuszt kínálnak egy meghatározott összeghatárig, amely 250 dollártól az elképesztő 1500 dollárig terjed.

Ajánlói kód bónuszok

A ajánlási bónusz célja, hogy rávegye Önt arra, hogy a fedélzetre vigye barátait és családját. Ha sikerül rávenni egy haverját, hogy nyisson számlát az Ön sportfogadójával, mindketten ingyenes fogadási jóváírást kapnak. Egyes sportfogadók például akár 100 USD-ig jutalmazhatják Önt és egy barátját webhely-jóváírással, ha ráveszi az illetőt, hogy csatlakozzon és használja az ajánlókódját.

Az Odds növeli a promóciós kódokat

Az oddsnövelő ösztönzők két típusra oszthatók: az új ügyfeleknek szánt masszív, illetve az összes vásárlót célzó napi ösztönzésre. Lehetőség arra, hogy naponta 1 dollárt játsszon 100/1 vagy 150/1 megnövelt szorzóval a legjobb sportfogadásokon. Például egy sportfogadási szolgáltatás +1750-hez képest +2480 szorzót kínálhat a Hurricanes, Flames és Maple Leafs versenyeken, amelyek mindegyike nyer egy adott éjszakán.

Promóciós kód típusok
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

A szerencsejáték szórakoztató időtöltés, de fontos, hogy úgy tekints rá, mint egy mozijegy vásárlására. Egész idő alatt izgalmas, és ha történetesen bármi extra nyereményt is nyer, az még jobb. A cél azonban az, hogy jól érezd magad vele.

Kulcsfontosságú, hogy olyan játékköltségvetést alakítsunk ki és tartsunk be, amely lehetővé teszi a szokásos kiadások fedezését, ugyanakkor lehetővé teszi a fogadást is. Állítson be időkorlátot a sportfogadásokhoz, és ütemezzen más tevékenységeket köré. Kerülje el, hogy több fogadást tegyen, hogy visszakapja az elveszett készpénzt. Ezt veszteségek hajszának nevezik, és szerencsejáték-függőséggé fejlődhet. Értsd meg, hogy minden a véletlenen és a szerencsén múlik, és a babonák semmilyen szintje nem befolyásolhatja az eredményt.

Amikor a fogadás már nem tűnik elragadónak, és már nem az Ön irányítása alatt áll, ideje cselekedni, hogy véget vessünk ennek. Elismerve, hogy valódi problémái vannak a gyógyulás felé. Bíznod kell valakiben, akivel nyugodtan beszélgetsz, és aki érzelmi támogatást tud nyújtani neked. Töröljön minden szerencsejáték-alkalmazást, tiltson le minden szerencsejátékkal foglalkozó webhelyet, és távolítsa el magát minden olyan tippfórumból, ahol attól tart, hogy visszaeshet.

Felelősségteljes szerencsejáték