2024 Legjobb Befizetési bónusza

A befizetési bónuszok az online sportfogadókon ugyanúgy működnek, mint a pókeroldalakon és a kaszinókon nyújtott befizetési bónuszok. Amikor egy fogadó pénzt utal be egy fogadási oldalon, további bankroll bónuszt kap, amellyel játszhat. Ezek a bónuszok különböző formátumokban kaphatók, és a meccsbefizetési bónusz az egyik leggyakoribb.

Íme néhány ok, amiért a fogadási oldalak ezt a fogadási bónuszt kínálják:

  • Ösztönzés a fogadóknak: Befizetési bónuszokat is kínálnak arra ösztönzőként, hogy a játékosok gyakrabban használják a fogadóoldal szolgáltatásait, ami több pénzt jelent a cég zsebében.
  • Segíts a fogadóknak egy kis bankrollal az induláshoz: Előfordulhat, hogy egy fogadási oldal befizetési bónuszokat is kínál, hogy segítse azokat a fogadókat, akiknek nincs sok pénzük a fogadásra.
  • A fogadási oldalak hűséges ügyfélbázist szeretnének létrehozni: az oldalak hűséges ügyfélbázist is szeretnének létrehozni, és mi ennek jobb módja, mint az olyan ösztönzők felajánlása, mint a befizetési bónuszok?
2024 Legjobb Befizetési bónusza
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
A befizetési bónuszok működése és felhasználása

A befizetési bónuszok működése és felhasználása

A működés módja a kérdéses formátumtól függ. Például a mérkőzés befizetési bónuszában a fogadási oldal a befizetett befizetés egy százalékával megegyezik.

Egy fogadási oldal mondjuk 100%-os meccsbefizetési bónuszt kínál, a fogadó pedig 50 dollárt fizet be, és 100 dollár lesz a játéka. Ennek az az oka, hogy a fogadási oldal további 50 dollárt ad nekik a befizetett befizetés után.

A befizetési bónuszok működése és felhasználása
Valódi pénzes befizetési bónuszok

Valódi pénzes befizetési bónuszok

Most a fogadási oldalak üzemeltetői nem adnak befizetési bónuszt a fogadóknak, így a játékosok egyszerűen megragadhatják és visszavonhatják. Inkább azt várják a fogadóktól, hogy ezeket a bónuszokat fogadások megtételével használják fel. Éppen ezért a bónusz valódi pénzzé alakítása folyamat. Az, hogy ez milyen gyorsan történik, számos tényezőtől függ, beleértve a fogadási követelményeket is.

Például meglehetősen gyakori, hogy a futballfogadásokra adott befizetési bónusz nem használható fel lóversenyfogadásra. Ezért a bónusz valódi készpénzre váltásához a játékosoknak azokra a játékokra kell fogadniuk, amelyek számítanak a követelmények teljesítésében.

Valódi pénzes befizetési bónuszok
Mire kell figyelni a befizetési bónusznál?

Mire kell figyelni a befizetési bónusznál?

Könnyű úgy tekinteni a sportfogadásra, különösen egy bevezető ajánlat esetén, mint egy gyors pénzkereseti módot, de fontos, hogy tisztában legyünk a kockázatokkal, mielőtt bármilyen befizetési bónuszt igénybe vennénk. A sportfogadások befizetési bónuszokat kínálnak azzal a szándékkal, hogy új ügyfeleket vonzanak és megtartsák a meglévőket.

A bónuszok az úgynevezett átjátszási vagy átforgatási követelményekkel fog érkezni. A következő részben erről lesz szó részletesen. Az átjátszási követelmények mellett a következő fontos tényezőket is figyelembe kell venni, amikor ezekre az online fogadási bónuszokra keresünk bármely sportfogadási oldalon:

Mekkora a bónusz?

A befizetési bónuszok a kicsitől a nagyig terjedhetnek, ezért fontos, hogy a fogadók tudják, mire regisztrálnak

Milyen játékokon használható fel a bónusz?

Amint azt korábban említettük, a fogadóoldalak korlátozhatják a befizetési bónuszokat bizonyos sporttípusokra. Ezt minden fogadónak tudnia kell.

Mennyi ideig tart a bónusz?

Ezt bónusz időszaknak nevezik. Sok befizetési bónusznak van időkorlátja, amelyen belül a bónuszt fel kell használni. Ha ez az idő letelik, a bónusz elvész. Minél hosszabb az időszak, annál jobb a fogadási oldal bónusza, mivel ez biztosítja, hogy a fogadók ne maradjanak le a befizetési bónuszról.

Bónusz cap

A legtöbb sportfogadó korlátozza, hogy mekkora befizetés vonzhatja be a bónuszt. Például, ha a befizetési bónusz korlátja 200 dollár, az azt jelenti, hogy ezen felül a befizetések összege nem váltja ki a bónuszt. Ez azért történik, hogy a fogadók ne tegyenek be nagy befizetéseket és ne igényeljenek rendellenes bónuszokat. Ha megengedi a fogadóknak, hogy ezt megtegyék, az anyagilag tönkreteheti a fogadóoldalakat.

Mire kell figyelni a befizetési bónusznál?
A befizetési bónusz feltételeinek megismerése

A befizetési bónusz feltételeinek megismerése

Azonban nem mindig jönnek kötöttségek nélkül. A fogadóknak minden feltételt el kell olvasniuk, mielőtt bármibe beleegyeznének, mert korlátozások vonatkozhatnak arra, hogy milyen gyakran vonhatják ki nyereményüket a sportfogadóból. Tehát mik a befizetési bónusz feltételei a sportfogadásban?

Nos, a befizetési bónusz feltételei az ajánlatra vonatkozó konkrét szabályokra vonatkoznak. Bármi lehet a bónuszra való jogosultsághoz szükséges minimális befizetési összegtől a fogadási követelményeken át egészen addig az időszakig, amelyen belül a bónusz aktív lesz. A legtöbb sportfogadónál is van egy felső határ arra vonatkozóan, hogy a fogadó befizetéséből mennyi vonzza a bónuszt.

Fogadási követelmények

Átjátszási követelményeknek is nevezik, a fogadási követelmények azt jelentik, hogy az összeget bizonyos számú alkalommal meg kell tenni, mielőtt bármilyen nyereményt ki lehet vonni. Például, ha egy befizetési bónusznál 20-szoros megforgatási követelmény van, akkor a befizetést és a bónusz összegét 20-szor kell megforgatni.

Ezért az átjátszási követelmények fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni a befizetési bónuszok kínálásakor. Ha a követelmények túl magasak, a játékosok nem tudják valódi pénzre váltani a befizetési bónuszokat.

A befizetési bónusz feltételeinek megismerése
Milyen sportágak kínálják ezt a bónuszt?

Milyen sportágak kínálják ezt a bónuszt?

Miközben rengeteg van sportok fogadni, csak néhány kiválasztott kínál befizetési bónuszt. Ennek az az oka, hogy egyes sportágak népszerűbbek a fogadók körében, mint mások. Például a futball a világ egyik legnépszerűbb sportja. Valójában annyira népszerű, hogy senki sem beszélhet az online sportfogadásról anélkül, hogy ne említené ezt a sportágat.

A betéti bónuszokat kínáló egyéb sportok közé tartozik többek között a kosárlabda, a lóverseny, az agárverseny és a baseball. Íme egy átfogó áttekintés öt sportágról, amelyek befizetési bónuszokat kínálnak a fogadók számára.

Futball

Futball a világ legnépszerűbb sportja, és mint ilyen, nem meglepő, hogy befizetési bónuszt kínál. Valójában sok online sportfogadó kínál befizetési bónuszt kifejezetten a futballfogadásokhoz. Ez azt jelenti, hogy a fogadók a befizetésük egy százalékát megkaphatják a sportfogadásban.

Például egy sportfogadó 100%-os befizetési bónuszt kínálhat 200 dollárig. Ez azt jelenti, hogy a sportfogadás megegyezik a fogadó által befizetett befizetéssel, legfeljebb 200 dollárig. Tehát, ha a fogadó 100 dollárt utal be a számlájára, a sportfogadó további 100 dollárt utal a számlára, összesen 200 dollárért.

A legtöbb futball fogadó szereti a befizetési bónuszt, mert több pénzt ad a fogadásra. Míg a befizetési bónusz összege a sportfogadótól és attól függően, hogy mennyit fizetett be a fogadó, a változás nem olyan jelentős. Ez azért van, mert a sportfogadások állandó versenyben állnak a fogadókért. A futballbónuszok közötti nagy szakadék kiszorítana néhány bukmékert a piacról.

Kosárlabda

Kosárlabda egy másik nagyon népszerű sport, különösen Észak-Amerikában. Igen, a National Basketball Association (NBA) a világ egyik legnézettebb sportligája. Így nem meglepő, hogy sok online sportfogadó kínál befizetési bónuszt a kosárlabdajátékokra való fogadáshoz. Ezek a bónuszok általában ugyanúgy működnek, mint a futballfogadások befizetési bónuszai.

Vagyis a sportfogadó egy bizonyos összeg erejéig a fogadó játékos által befizetett befizetés egy százalékával megegyezik. És a futballfogadások befizetési bónuszaihoz hasonlóan a befizetési bónuszok összege sportfogadásonként változik. De érdemes elvinni, mert így még több pénz kerül a fogadó számlájára, akármilyen kicsi is.

Lóverseny

Lóverseny az egyik legrégebbi létező sport, és mint ilyen, hatalmas követői vannak szerte a világon. Ezért egyetlen sportfogadó sem mer befizetési bónuszt ajánlani lóversenyfogadásra. És a kosárlabdához és a futballhoz hasonlóan a betéti bónuszok is hasonlóan működnek. Vagyis a sportfogadó egy bizonyos összeg erejéig a fogadó játékos által befizetett befizetés egy százalékával megegyezik.

Például egyes sportfogadók 150%-os befizetési bónuszt kínálhatnak 300 dollárig. Ez azt jelenti, hogy a sportfogadás megegyezik a fogadó által befizetett befizetéssel, legfeljebb 300 dollárig. Tehát, ha a fogadó 200 dollárt utal be a számlájára, akkor a sportfogadó 300 dollárral egészíti ki a számlát, így a fogadó számláján a végösszeg 500 dollár lesz.

Baseball

Baseball Lehet, hogy nem olyan népszerű, mint a futball, mégis sok ember számára, köztük a fogadók számára is fontos dolog. Más sportokhoz hasonlóan sok online sportfogadó is kínál befizetési bónuszt baseball-játékokra való fogadáshoz.

A legjobb baseball-befizetési bónuszok megtalálásához a fogadóknak össze kell hasonlítaniuk a különböző sportfogadók által kínált befizetési bónuszokat. Sok más népszerű sporthoz hasonlóan itt is minden nap lehet fogadni egy baseball-mérkőzést. Ez jól hangzik azoknak a fogadóknak, akik szeretnék kihasználni a befizetési bónuszokat, és bármikor kipróbálni a hiányukat.

Rugby

Rögbi sok országban népszerű, köztük az Egyesült Királyságban, Új-Zélandon és Dél-Afrikában. A fogadóirodák számos bónusztípust kínálnak ebben a sportban, amelyek közül a legnépszerűbb a befizetési bónusz.

Figyelembe kell venni: A befizetési bónuszok sportfogadásonként eltérőek lehetnek, sok tényezőtől függően. Ez azt jelenti, hogy a futball befizetési bónuszai nem feltétlenül egyenlők a kosárlabda vagy lóversenyfogadások befizetési bónuszaival. Az alapok azonban ugyanazok: a fogadó játékos befizet egy bizonyos összeget a számlájára, és ennek egy százalékát a sportfogadó fizeti.

Fontos megjegyezni azt is, hogy ahhoz, hogy a fogadók bármilyen nyereményt kivehessenek a befizetési bónuszokból, általában meg kell felelniük bizonyos fogadási követelményeknek. Nem számít, hogy milyen sportágra fogadnak, a sportfogadási webhely gondoskodik arról, hogy a fogadók bizonyos számú alkalommal megtegyék a befizetési bónusz összegét, mielőtt visszavonhatják nyereményüket.

Végül, nem minden sport kínál befizetési bónuszt. A fogadóknak ellenőrizniük kell a sportfogadókat, mielőtt pénzt utalnának be a számlájukra, hogy elkerüljék a későbbi csalódást. Minden megbízható bukméker világosan meghatározza, mely sportokra fogadhat egy fogadó a bónusz felhasználásával.

Milyen sportágak kínálják ezt a bónuszt?
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Noha a fogadók számára rendelkezésre állnak befizetési bónuszok, a felelősségteljes szerencsejáték rendkívül fontos. Ennek az az oka, hogy sok ember került pénzügyi nehézségekbe szerencsejátékai miatt. Fontos észben tartani, hogy a háznak mindig van előnye a szerencsejátékok bármilyen formájában. Tehát ajánlatos reális elvárásokat támasztani a sportfogadásoknál.

Szerencsére számos módja van a felelősségteljes fogadásnak és a függővé válás elkerülésének. Ezek a következők:

Korlát beállítása

A sportfogadások időkorlátjának meghatározása biztosítja, hogy a szerencsejáték ne zavarjon más tevékenységeket vagy napi kötelezettségeket, például munkahelyi és családi ügyeket. A fogadók korlátozhatják azt is, hogy egy nap mennyi pénzt költsenek fogadásra.

Kis fogadások tétele

Ha a közmondás szerint az összes tojást egy kosárba helyezzük, az biztos módja annak, hogy nagy összegeket veszítsünk. Célszerű szétosztani a tétet és kis téteket kötni.

Racionalizálás

Ez azt jelenti, hogy meg kell keresni az okokat, hogy miért ne tegyen fogadást, ahelyett, hogy igazolást keresne a fogadás után. Például, ha egy fogadó a kedvenc csapatára fogad, fel kell tennie magának a kérdést, hogy az esélyek elég jók-e a fogadáshoz.

Felelősségteljes szerencsejáték
About the author
Lukas Müller
Lukas Müller

Lukas Müller, a BettingRanker "fogadásbárója" Németországból származik, és az online fogadás világába való páratlan betekintéseiről híres. Analitikus elméjével és az iparági trendek nyomon követésével ő a fogadók próbaköve Európa-szerte.

Send email
More posts by Lukas Müller

Legújabb hírek

Fizessen be Skrillen vagy Netelleren keresztül a Betandyounál, hogy 20% készpénzvisszatérítést kapjon
2023-10-10

Fizessen be Skrillen vagy Netelleren keresztül a Betandyounál, hogy 20% készpénzvisszatérítést kapjon

A Betandyou egy 2010-es sportfogadási oldal a Tixi Multimedia BV tulajdonában. Ez a fogadási platform versenyképes oddsokat kínál számos piacon és sportágban, beleértve a futballt, a kosárlabdát, a netballt és még sok mást. A fogadási élmény még kifizetődőbbé tétele érdekében a Betandyou több promóciót is futtat, beleértve a 20% Cashback Bónuszt. Szóval, hogyan működik?

A CyberBet nagyszerű ajánlatokat kínál a sport szerelmeseinek
2023-08-29

A CyberBet nagyszerű ajánlatokat kínál a sport szerelmeseinek

A CyberBet egy 2018-ban elindított, legjobb értékelésű szerencsejáték-oldal. Ez egy minden az egyben webhely sportfogadásokra, e-sportokra és kaszinójátékokra. A sportfogadás sok mindenről ismert, beleértve a 24 órás élő chat-támogatást, a dedikált Android-alkalmazást és a sportfogadási bónuszokat.

A Leonbet meghívta Önt, hogy igényelje az 50%-os befizetési bónuszt a Sport Booster promócióban
2023-08-22

A Leonbet meghívta Önt, hogy igényelje az 50%-os befizetési bónuszt a Sport Booster promócióban

A Leonbet az egyik vezető sportfogadási társaság, amelyet 2007-ben indítottak útjára. Versenyképes szorzóinak, kiváló rendezvényválasztékának és fantasztikus bónuszainak köszönhetően a társaságnak sikerült az iparág élén maradnia.

Kezdje heti nyerő sorozatait a Betreelnél ingyenes fogadás hétfőnként!
2023-07-04

Kezdje heti nyerő sorozatait a Betreelnél ingyenes fogadás hétfőnként!

A sportfogadás megbocsáthatatlan lehet, különösen azok számára, akik kis bankrollal rendelkeznek. Gyakori, hogy a hét elején nincs semmi baja, ha néhány parlay lába nem teljesített a hétvégén. Emiatt a BettingRanker mindig azon van, hogy segítsen fantasztikus heti bónuszokat találni, hogy növelje kényes bankrollját.