2024 Legjobb Hűségbónusza

A hűségbónuszok már régóta léteznek a szerencsejáték-iparban. Mind a szárazföldi, mind az online kaszinók használták ezeket az ösztönzőket a játékosok csábítására, főként visszarúgások, ingyenes játék, kedvezményes szobák és egy csomó egyéb ösztönző ígéretében, feltéve, hogy egy dolgot megtesznek; kössön fogadásokat velük következetesen.

A sportfogadások elterjedésével az online fogadóirodák is felkarolják a hűségprogramokat. Ennek eredményeként azok a sportfogadók, akik a legjobb hűségbónusz-fogadási oldalakon fogadnak, hasonló jutalmakat kapnak, mint az online kaszinójátékosok.

Bármely játékos, aki már egy ideje aktív hűségbónuszt kínáló fogadási oldalakon, jogosult lehet hűségbónuszra. Jellemzően a hűségpromóciók csak azokra a játékosokra terjednek ki, akik folyamatosan, hosszú ideig ugyanannál a bukmékernél tesznek fogadást. „hűségükért” cserébe a sportfogadók ezen ösztönzők felajánlásával fejezik ki hálájukat.

2024 Legjobb Hűségbónusza
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Miért kínálnak egyébként a sportfogadások hűségbónuszt? Bár ez elsősorban az elismerés üzenete, valójában a hűségbónuszokat kínáló fogadóirodák ezt azért teszik, hogy a játékosokat továbbra is fogadják velük. De szándékuktól függetlenül a lényeg az, hogy biztosítják, hogy a játékosok a legtöbb értéket kapják pénzükért.

Ezért a sportfogadóknak azt tanácsoljuk, hogy ügyeljenek ezekre az ösztönzőkre, amikor hűségbónuszt kínáló fogadási oldalakra regisztrálnak, mivel ez jelentősen befolyásolhatja bankrolljukat.

Section icon
Hűségbónuszok használata

Hűségbónuszok használata

Amikor egy játékos regisztrál egy számlát egy online bukmékernél, és végrehajtja az első befizetését, azonnal beiratkozik egy hűségjutalmazó programba, attól függően, hogy melyik fogadási oldalon játszik. A hűségbónuszoknak különböző neveik vannak; hűségjutalmazási rendszer, VIP jutalomrendszer, vagy bármilyen más szó.

Egy hűség ill sportfogadási bónusz, függetlenül a névtől, amelyhez tartozik, alapvetően ugyanaz. Az egyetlen különbség ennél az ösztönzőnél általában az elérhető bónusz összege. Gyakori, hogy egyes játékok vagy fogadóirodák több bónuszt kínálnak minden megtett dolláronként, mint mások. Ezért a játékosoknak mindig azt tanácsoljuk, hogy olvassák el a vonatkozó feltételeket, hogy megtudják, mi kell ahhoz, hogy jogosultak legyenek ezekre az ösztönzőkre.

Hűségbónuszok használata
Változtassa a hűségbónuszt valódi pénzzé

Változtassa a hűségbónuszt valódi pénzzé

Mint korábban említettük, a fogadási követelmények döntő szerepet játszanak a felhasználásban üdvözlő bónuszok. Ennek ellenére itt van néhány alapvető tényező, amely létfontosságúnak bizonyulhat minden olyan játékos számára, aki a hűségbónuszokat valódi pénzzé akarja változtatni.

Fogadási követelmények

Gyakrabban előfordul, hogy a játékosoknak felajánlott összeget bizonyos sportágakon többször is meg kell fogadni. Minden játékosnak, aki a sportfogadások hűségpontjait valódi pénzre akarja váltani, először figyelembe kell vennie az átjátszási követelményeket.

Kifizetési korlátok

A kifizetési limiteknek minden fogadót érdekelniük kell, aki készpénzre váltani szeretné a hűségbónuszt. A legtöbb játékos észre sem veszi, hogy egyes hűségbónuszokra a maximális kifizetési szabályok vonatkoznak. Ami a sportfogadást illeti, a szabályok jelentősen eltérhetnek, és nem csak egy adott sportágra korlátozódnak, hanem az adott ligákra vagy fogadási piacokra.

A legtöbb játékos kissé zavarban van a kifizetési limitekkel kapcsolatban, különösen azok, akik nem szoktak fogadni. A kifizetési limitek meghatározásához használt megközelítések gyakran eltérőek. Egyes bukmékerek napi, heti, havi vagy éves limiteket határoznak meg. Bármelyik esetről is legyen szó, a játékosoknak tisztában kell lenniük az ilyen korlátozásokkal, hogy elkerüljék a csalódást, amikor elérik ezt a nagy győzelmet.

Lejárati dátumok

Természetesen a legtöbb sportfogadó bónusz nem úgy van kialakítva, hogy örökké tartson. Ez általában azt jelenti, hogy a játékosoknak gondoskodniuk kell arról, hogy teljesítsék a fogadási követelményeket, mielőtt azok lejárnak. Ha a bónusz lejárta előtt nem teljesíti a fogadási követelményt, a játékos elveszítheti a bónusz összegét és a hozzá kapcsolódó nyereményeket.

Változtassa a hűségbónuszt valódi pénzzé
Amire figyelni kell a hűségbónusznál

Amire figyelni kell a hűségbónusznál

Kétségtelen, hogy a különböző fogadóirodáktól származó hűségbónuszok nem egyenlőek. Bár a játékosok automatikusan bekerülhetnek bizonyos hűségprogramokba, figyelniük kell arra, hogy mit jelent, ha előfizetnek valamelyik hűségprogramra.

A hűségprogram kiválasztásakor figyelembe kell venni azt a három szempontot, amelyek befolyásolják a játékos azon képességét, hogy bármely hűségbónuszt valódi készpénzre fordítsa. A sportfogadási hűségbónusz kiválasztásakor azonban számos egyéb paramétert is figyelembe kell venni. Ezek tartalmazzák:

 • Hűségbónusz összege vagy mértéke
 • A hűségprogramban szereplő játékok
 • A hűségprogram jellege, pl. VIP-pontok és pénzvisszatérítési bónuszok
 • Vélemények más játékosoktól
Amire figyelni kell a hűségbónusznál
A hűségbónuszokra vonatkozó feltételek és feltételek megértése

A hűségbónuszokra vonatkozó feltételek és feltételek megértése

Amint azt korábban említettük, egyes sportfogadások hűségbónuszokkal jutalmazzák a játékosokat a velük való játékért. Alapvetően a hűségbónusz minden alkalommal jár, amikor egy játékos befizet és fogad egy online sportfogadón. A hűségprogramok alatt felsorolt jutalmak némelyike beváltható hűségpontokat tartalmaz. A legtöbb online sportfogadási oldalak csak egy bizonyos küszöb elérése után válthatják be a játékosok hűségpontjaikat.

Alapvetően a hűségpontok általában fogadáson alapulnak. A felhalmozott pontok általában arányosak a megtett tétek mennyiségével. A játékosoknak azonban mindig tanácsos ellenőrizni, hogy mely játékok járulnak hozzá a hűségprogramhoz, mivel egyes fogadóiroda korlátozhat bizonyos játékokat.

Hogyan számítják ki a sportfogadók a hűségpontokat? A pontok odaítélésekor a legtöbb bukméker pontrendszert alkalmaz, mondjuk minden 10 dollárért egy pontot kap.

A hűségbónuszokra vonatkozó feltételek és feltételek megértése
A hűségbónuszok fogadási feltételei

A hűségbónuszok fogadási feltételei

Ha egy játékos hűségbónuszt kap, meg kell értenie, hogy ezek a bónuszok gyakran bizonyos fogadási követelményekhez vannak kötve. Más jutalmakkal ellentétben azonban a hűségpontoknak viszonylag alacsonyak a fogadási követelményei. Előfordulhat például, hogy egy játékosnak legalább egyszer (1x) meg kell tétetnie a bónuszt, ahelyett, hogy más jutalmakat többször meg kell tenni.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy egyes sportfogadások ingyenes készpénzként kínálják a hűséget. Bár ritka, a fogadási követelmények nélküli hűségbónuszok általában ingyenes pénz formájában vannak, amelyeket fogadás megtétele nélkül is ki lehet venni.

Mely sportágak kínálnak hűségbónuszt?

A legtöbb sportfogadás manapság arra korlátozódik konkrét sportágak. Várhatóan talál egy fogadóirodát, amely a sportesemények hosszú listáját lefedi, amelyek közül néhány esetleg nem szerepel az adott fogadóirodák hűségjutalmazó programjaiban. Ebből kifolyólag a kérdés (mely sportágak kínálnak hűségbónuszt?) gyakran szívesen fogadják az online szerencsejáték körökben.

Örömünkre szolgál, hogy a hűségbónuszok felhasználása a sportfogadási körökben rendkívül pozitív volt. Ma a legtöbb fogadóirodák több fogadási eseményt fednek le, mint korábban, és a szám várhatóan még tovább fog növekedni. Egyes sportágak kiemelten szerepelnek a hűségprogramokban, jóllehet eltérőek. Ennek ellenére itt van néhány sport, amely általában hűségbónuszt kínál.

A hűségbónuszok fogadási feltételei
Futball hűségbónusz

Futball hűségbónusz

Futball kétségtelenül a legtöbbet megtett játék a sportfogadási körökben az összes amerikai sport közül. A futballfogadások szempontjából pedig az NFL a legnépszerűbb liga, ahol mind a helyi, mind az offshore fogadóirodák minden második szezonban hemzsegnek az új ügyfelektől.

A hűségbónuszok létfontosságú szerepet játszanak a futballfogadás világában. Alapvetően ezeknek a bónuszoknak a változatossága és jellege bukmékerenként gyakran változik. Ez azt jelenti, hogy milyen típusú hűségbónuszokat kínálnak a futballistáknak?

Általános kaszinó bónusz

Egyes sportfogadások gyakran tartalmaznak általános kaszinó bónuszokat a hűségbónuszrendszerükhöz. A futball hűségbónuszok közé tartoznak a mérkőzések, a befizetés nélküli újratöltés és a megnövelt esélyek. A játékos szintje gyakran meghatározza a bónusz szintjét vagy jellegét. Ideális esetben a magasabb szintű játékosok gyakran kedvezőbb követelményeket élveznek, mint az alacsonyabb szintű játékosok.

Többszintű hűségbónuszok

Ahogy a neve is sugallja, ezek a hűségbónuszok gyakran a sportfogadás különböző szintjeihez kapcsolódnak. Bár nem korlátozódnak a futballfogadókra, rendkívül találékonyak. A játékosoknak sok tétet kell megtenniük, hogy jogosultak legyenek a többszintű hűségbónuszokra. Kivételes esetekben egyes sportfogadók is biztosíthatnak egy ablakot, ahol pontokat vásárolhatnak, hogy jogosultak legyenek a magas szintű promóciókra.

Cashback bónuszok

A pénzvisszatérítési bónuszok szintén a hűségbónuszok részét képezik. A fogadók azonban pontokat szereznek minden tétért, amelyet pénzvisszatérítési bónuszokkal tesznek, általában a megtétek összegétől függően. A legtöbb futballfogadási oldal ingyenes készpénz vagy kredit formájában kínálja ezeket az ösztönzőket, amelyeket valódi pénzes fogadások megtételére lehet használni. A legtöbb hűségbónusz esetén a játékosok magasabb szinten állnak, hogy jobb konverziós arányt és fogadási követelményeket érjenek el.

Futball hűségbónusz
Lóverseny hűségbónusz

Lóverseny hűségbónusz

Amellett, hogy a mindennapi jutalmak új játékosokat csábítanak, a versenykönyvek hűségbónuszokat is nyújtanak ügyfeleiknek. A legtöbb ilyen fogadási oldal jól meghatározott hűségprogramokat alkalmaz, amelyek lehetővé teszik lóversenyfogadók pontokat szerezni, amikor fogadást tesznek. És amint a játékosok összegyűlnek bizonyos számú pontot, készpénzre válthatják át, amivel valódi pénzes fogadásokat tehetnek.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy néhány fogadóiroda alkalmaz fogadási jutalmak hűségprogramok. Ebben a rendszerben a játékos minden megtért dollárért pontot szerezhet, valamint egy extra pontot hasonló összegért, ha meghatározott fogadásokat tesz, mint pl. _e_xactas és válassz 6-ot.

A lóversenyen a magas görgők is kihasználhatják a VIP hűségprogram. Ennek a programnak a keretében a high rollerek különleges kiváltságokat kapnak, általában többet, mint az „általános” hűségprogramban felsoroltak, mint például az extra. befizetési bónuszok vagy csökkentett fogadási követelmények.

Bármelyik esetről is legyen szó, a legtöbb hűségprogram visszatérítési lehetőségét általában a megtett fogadások keveréke határozza meg. Míg a hűségbónuszok gyakran alacsony százalékosak, gyakran összeadódnak, hogy biztosítsák a nagyon szükséges bankroll növekedést.

Lóverseny hűségbónusz
Kosárlabda hűségbónusz

Kosárlabda hűségbónusz

Ha valami megelégedést okoz a sportfogadóknak, az a bónuszok felhasználásával történő fogadások és a nyerés. Az kosárlabda a hűségbónusz hatalmas vonzerőt élvez. Míg a játékosok szívesen kihasználnának más előnyöket a hűségbónusz mellett, a kosárlabda hűségbónusz kétségtelenül minden játékos örömére szolgál.

Az pont alapú hűségprogram kétségtelenül az online sportfogadások leggyakoribb módszere. A gyakori fogadók pontokat szerezhetnek, amelyeket átválthatnak freebie és cashback bónuszra vagy bármilyen más ajánlatra.

Egyes sportfogadók is alkalmazhatnak a többszintű hűségprogram. Ezek a hűségbónuszok arra szolgálnak, hogy egyensúlyt teremtsenek az elérhető és a kívánatos jutalmak között. Ebben a rendszerben a játékosok kisebb ösztönzőket kapnak, amint feljebb lépnek a hűséglétrán. Ebben a rendszerben a játékosok könnyen elkötelezték magukat a fogadóoldal iránt.

A Játékspecifikus hűségprogram meglehetősen gyakori a kosárlabda fogadási körökben. A sportfogadók ezt a bónuszt többnyire azért használják fel, hogy megerősítsék jelenlétüket egy adott résben, mondjuk a kosárlabdában. Egyes kaszinók csak hűségpontokat kínálnak a kosárlabda fogadóknak, más játékoknak nem. Perspektivikusan ez általában egy módja annak, hogy megszilárdítsák a fogadóirodák márkáját anélkül, hogy az ügyfelek úgy éreznék, mintha bármilyen játékban fogadásra kényszerülnének.

Kosárlabda hűségbónusz
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

A sportrajongók túlnyomó többsége számára a fogadás szórakoztató időtöltésnek számít, akárcsak a legtöbb szórakozási forma. Sajnos vannak olyan esetek, amikor a szerencsejáték kicsúszik az irányítás alól.

A szerencsejáték-függőség gyakran szükségtelen nehézségekhez vezet. A szerencsejátékok sikeréhez azonban több kell, mint a nyerő fogadások megtétele. A játékosoknak meg kell találniuk az okos fogadások módját. Ennek ellenére íme néhány felelősségteljes szerencsejáték-tipp sportfogadók számára.

 • Költségvetése: Előfordulhat, hogy a szabadidős sportfogadóknak nincsenek komoly problémái a pénzkezeléssel kapcsolatban. A legfőbb elv azonban az, hogy a játékosok mindig csak azzal játszanak, amit hajlandók elveszíteni.
 • Kerülje el a veszteségek üldözését: Ellenállhatatlan lehet a kísértés, hogy egy fogadás elvesztése után azonnal fogadjon. A veszteségek hajszolása költségesnek bizonyulhat a sporteredmények véletlenszerű természete miatt. A döntéshozatal itt kritikus fontosságú, de a bankroll megőrzése érdekében célszerű egy stop-loss limitet is beállítani.
 • Az önkizárás elfogadása: Bárkinek, akinek valamilyen szerencsejáték-aggálya van, kétségtelenül fontolóra kell vennie az önkizárást. A sportfogadások esetében ez lényegében azt jelenti, hogy kizárjuk magunkat az online sportfogadásokból, a szerencsejátékok felelőtlen elkerülése érdekében.
Felelősségteljes szerencsejáték
További tippek a felelősségteljes szerencsejátékhoz

További tippek a felelősségteljes szerencsejátékhoz

A felelősségteljes szerencsejáték leginkább a fegyelem gyakorlásáról és a tétek megtétele közben racionális döntések meghozataláról szól. Bár a fent megosztott tippek hasznosak lehetnek, ezeknek az extra javaslatoknak is segíteniük kell.

 • Kerülje el, hogy részeg állapotban fogadjon
 • Próbáljon kilépni egy nagy győzelem után
 • Soha ne vegyen fel kölcsönt szerencsejátékhoz
 • Mindig ne feledje, hogy a fogadás szórakoztató hobbi kell, hogy legyen, nem pedig pénzkereseti lehetőség.
További tippek a felelősségteljes szerencsejátékhoz