2022 Legjobb Pénzvisszatérítési bónusza

A sportfogadások sokféle sportfogadási bónuszt kínálnak. Egyes online sportfogadók gyakran adnak engedményeket játékosaiknak abban a reményben, hogy megnyerjék őket, hogy továbbra is velük szerencsejátékot játszanak, vagy megköszönjék hűségüket. Ezeket a visszatérítéseket sokféle néven nevezik, amelyek közül a legszembetűnőbb a sportfogadási pénzvisszatérítési bónusz.

Míg a legjobb pénzvisszatérítési ajánlatok némelyike az új játékosok számára elérhető, néhányat a nagy gurulóknak vagy a VIP sportfogadások rajongóinak tartanak fenn. Azonban mindenkinek van valami, ezért nagyon fontos megvizsgálni, hogy a legjobb pénzvisszatérítési oldalak közül melyik felel meg a legjobban az Ön igényeinek.

2022 Legjobb Pénzvisszatérítési bónusza

ellentétben a üdvözlő bónusz, amelynek célja, hogy játékra csábítson, gondoljon a pénzvisszatérítési bónuszra inkább egy hatalmas "köszönöm, hogy itt vagy" banner. Azt is hozzáteszi: "Sajnálom, hogy ezúttal nem nyert, de ne add fel. Örülünk, hogy itt vagy."

Ezek a bónuszok kétségtelenül elérik céljukat. Bátorítást fogsz érezni, és ezt annak jeleként fogod fel, hogy minden rendben lesz, ami arra ösztönöz, hogy folytasd a játékot. A bónuszok sportfogadóról a másikra változnak az alkalmazott szoftver, a célközönség és a sportfogadó játékosok vonzására szolgáló specifikus technikái alapján.

Section icon
Hogyan használd a cashback bónuszt

Hogyan használd a cashback bónuszt

A pénzvisszatérítési bónusz pontosan az, aminek hangzik: a pénzt visszatérítik az online sportfogadó-számládra – vagy játékkrediteket. Ha pénzt fogad, és egy meghatározott ideig nem nyer semmit, az online sportfogadások általában pénzvisszatérítést adnak Önnek a költött összeg százalékában.

A különféle online sportfogadók eltérően közelítik meg a pénzvisszatérítési ösztönzőket, ezért végezze el a házi feladatát azon a webhelyen, amelyet fontolóra vesz. Ezt a Promóciók vagy a Hírek oldalra lépve érheti el.

Hogyan használd a cashback bónuszt
A készpénz-visszatérítési bónuszt valódi pénzzé alakítsa

A készpénz-visszatérítési bónuszt valódi pénzzé alakítsa

Amikor a játékosok meghatározott tevékenységeket végeznek vagy megfelelnek bizonyos normáknak, jogosulttá válnak pénzvisszatérítésre a sportfogadási oldalakról. A legnépszerűbb pénzvisszafizetési típust bónusznak nevezik. A fogadók segítségével befizethetnek egy online sportfogadóba.

Kétféle módon igényelhet pénzvisszatérítést sportfogadásokért online promóciókon keresztül.

Egyes bukmékerek automatikusan alkalmazzák a bónuszt a játékos számlájára. A pénzvisszatérítési bónusz egy adott kód megadásával is megszerezhető. Bónuszok betétek ellenében gyakran nem készpénzre válthatók. Csak a kezdeti befizetés és a bevétel váltható be, ha a játékos meghatározott számú alkalommal eljátszotta a befizetést és a bónuszt.

Pénzvisszatérítést is adnak bizonyos összegek után, amelyeket az online sportfogadási oldalakon játszottak, valamint a felhasználó veszteségeit. A játékos általában, de nem mindig, kiveheti ezeket a készpénz-visszatérítéseket anélkül, hogy teljesítenie kellene a fogadási feltételeket.

A készpénz-visszatérítési bónuszt valódi pénzzé alakítsa
Amire figyelni kell a pénzvisszatérítési bónuszban

Amire figyelni kell a pénzvisszatérítési bónuszban

Mielőtt bármilyen készpénz-visszatérítési ösztönzőt elfogadna, vagy csatlakozna egy pénzvisszatérítést fizető jutalmazási rendszerhez, értékelje, hogy ez a promóció hasznot hoz-e Önnek, vagy, ellenkezőleg, befolyásolja-e az Ön által választott online sportfogadóban való extra bónuszokra való jogosultságát.

Az első dolog, amit ellenőrizni kell, hogy jogosult-e a pénzvisszatérítési ösztönzőre vagy sem. Bár néhányat felajánlhatnak új fogadóknak, sok pénzvisszatérítési ösztönző a hűség- vagy VIP jutalomprogram része. Ezek esetében a fiók szintbe állítása lehetővé teszi, hogy nagyobb százalékos pénzvisszatérítést kapjon. Például a sportfogadás 5% pénzvisszatérítést adhat az első szinten, de 20% pénzvisszatérítést a 10. szinten.

Ezután nézze meg, hogy van-e minimális vagy maximális pénzvisszatérítési érték. A legtöbb pénzvisszatérítési ösztönző megköveteli a játékostól, hogy egy bizonyos összeget költsön el, hogy beszedje őket, és a legtöbb korlátozza a pénzvisszafizetés összegét.

Tisztában kell lennie azzal is, hogy a pénzvisszatérítés hogyan kerül elosztásra. Ideális esetben azt szeretné, ha a készpénz-visszatérítési ösztönzőket készpénzben fizetnék ki, hogy azokat saját belátása szerint kivehesse vagy felhasználhassa. Nem minden pénzvisszatérítési jutalmat lehet azonnal kivenni, de a legjobb online sportfogadók készpénzben fizetik ki azokat.

Végül tekintse át a feltételeket. A pénzvisszatérítési előnyök begyűjtése előtt győződjön meg arról, hogy elolvasta és alaposan megértette a feltételeket. Így garantált lehetsz, hogy a bónusz teljes összegét megkapod, és nem fogsz veszíteni.

Válaszd azt, ami az Ön számára megfelelőnek tűnik, és az Ön igényeinek és játékstílusának megfelelően. A kaszinó pénzvisszatérítése a kaszinóban elköltött pénz jutalma. Ez egy kiváló technika a veszteségekből való kilábaláshoz, és megakadályozza, hogy bankrollja a mélypontra süllyedjen.

Amire figyelni kell a pénzvisszatérítési bónuszban
A cashback bónusz feltételeinek megismerése

A cashback bónusz feltételeinek megismerése

A pénzvisszatérítési juttatások kiszámításakor gyakran figyelembe veszik a betéteket. Nem jár készpénz visszatérítés, ha a játékos nyeresége mindig nagyobb, mint az egyenleg újratöltése.

Az ilyen bónuszokhoz van egy minimális kvalifikációs szint, hogy megakadályozzák a játékosokat az előnyökkel való visszaélésben. Hiszen a fogadóirodák számára veszteséges, hogy visszafizessék a néhány fillért fogadó látogatókat. A meghatározott hűségprogram-státusszal rendelkező ügyfelek több vállalkozásnál is jogosultak lehetnek pénzvisszatérítésre.

A bónusz megszerzésének egyéb korlátozásai és jellemzői lehetnek egy meghatározott minimális és maximális megtérülési százalék 5-30 tartományban, egy meghatározott fogadási szorzó, korlátozott sportágak, amelyeknél a veszteségeket nem veszik figyelembe a bónuszok kiszámításakor, vagy egy végső összeghatár. Az egyes kaszinók Általános Szerződési Feltételei részletes információkat tartalmaznak a cashback promóciós ajánlatokról. Figyelmesen olvassa el, nehogy azt állítsa, hogy az ügyfelet becsapták.

Ne feledje, hogy a legjobb szerencsejáték-oldalak mindegyike ugyanazt a szabályt követi: minél gyakrabban játszik, annál jövedelmezőbb a bónusz. Ennek eredményeként vegyen részt aktív játékban és érezze jól magát – és a rengeteg jutalom nem fogja várakozni. Válassz egy számodra tetsző játékot, regisztrálj, töltsd újra fiókodat, és válts ki bónuszokat – és élvezd az izgalmas és nyereséges játékot kedvenc sportágaid között.

A cashback bónusz feltételeinek megismerése
Mely sportok kínálnak cashback bónuszt?

Mely sportok kínálnak cashback bónuszt?

Általában lehet fogadjon bármilyen sportra vagy piacra, és pénzvisszatérítési bónuszon keresztül megtérül a veszteségeiből. Ez azt jelenti, hogy többek között olyan sportokra is fogadhat, mint a futball, a lóverseny és a krikett.

Ha nincs másképp jelezve, a pénzvisszatérítési bónuszok minden fogadásra számítanak, beleértve a játék előtti és a játék közbeni piacokat is. Alapvető fontosságú, hogy ne feledje, hogy az ante-post piacokon történő fogadás természetesen késlelteti a pénzvisszatérítést, mert meg kell várnia a fogadás rendezését, mielőtt a pénzvisszatérítést kiszámítani lehetne.

Íme néhány a pénzvisszatérítés legjellemzőbb formái közül, amelyekkel sportfogadás közben találkozhat:

Lóverseny cashback bónusz

A legjobb sportfogadók sokféle lehetőséget kínálnak Lóverseny cashback bónuszok. Például gyakran mondják neked, hogy ha a lovad második helyen végeznek, visszakaphatod a tétedet. Ahhoz azonban, hogy jogosult legyen ezekre a pénzvisszatérítési promóciókra, először meg kell tennie egy fogadást. Ez bizonyos bónuszfeltételek teljesítését vonja maga után, mint például a fogadási korlátozások vagy a minősített befizetési követelmények.

ACCA cashback promóciók

Egyes bukmékerek „biztosítást” biztosítanak készpénzvisszafizetéssel a halmozódó fogadások után. Ha egy fogadó öt vagy több választással rendelkező gyűjtőre (ACCA fogadás) fogad, akkor visszatérítést kap, ha a gyűjtő csak egy helytelen választás miatt sikertelen.

Ennek oka az, hogy arra ösztönözzük a játékosokat, hogy a lehető legtöbb lábbal fogadjanak az Acca fogadásokra, mivel jelentős különbséggel rendelkeznek a játékosokkal szemben.

Az irányelvek egyértelműek. Készíts egy ötjátékos futball-akkumulátort minimum 1,50-es szorzóval. Ha mind az öt játékot helyesen jósolja meg, akkor megnyeri a pénzt. Ha azonban egyetlen játékkal veszít, akkor ingyenes fogadást kap a kezdeti tét összegében, legfeljebb 50 euróig, ami a piaci standard. Ha kettő vagy több meccset veszít, nem kap pénzvisszatérítést.

Mely sportok kínálnak cashback bónuszt?
Cashback ingyenes fogadásként

Cashback ingyenes fogadásként

A fogadási oldalakon a legtöbb pénzvisszatérítési promóció ingyenes fogadások formájában fizeti vissza a tétjét. Ez előnyös a cashback oldal számára, mert a fogadók továbbra is velük játszanak, ahelyett, hogy elmenekülnének a pénzükkel.

Az ingyenes fogadási kreditek megszerzése viszont előnyös a játékosok számára. Az ingyenes fogadásokat alkalmazó fogadók visszakapják vesztes téteiket, és ezeket a pénzvisszatérítési promóciókat összetettebb célokra is használhatják. fogadási stratégiák mint például a páros fogadás vagy a back and lay fogadás.

Cashback ingyenes fogadásként
Napi/heti/havi online szerencsejáték cashback

Napi/heti/havi online szerencsejáték cashback

Sportfogadási oldalak törekedjen a pénz visszatérítésére, amint a vesztes fogadásai megoldódnak. Egyes bukmékerek azonban egyedi játékosprogramokkal rendelkeznek, amelyekben a fogadók veszteségeik egy részét nem a fogadás kiegyenlítésekor kapják meg, hanem egy meghatározott nap, hét vagy hónap után.

Ezek a promóciók a kaszinó pénzvisszatérítési rendszereihez hasonlíthatók, mivel a játékosok egy meghatározott időszak végén megkapják az elvesztett pénz egy részét. Például minden hónap után a kaszinó- vagy bingóoldalak gyakran visszatérítik havi veszteségeik 1–5%-át.

Nem sok ilyen kaszinó jellegű cashback promóció érhető el a sportfogadásokon. A legnagyobb sportfogadási oldalak viszont sajátos havi megtérülési rendszerrel rendelkeznek a sokat költő ügyfélkörük számára. Tehát, ha méltányos részesedést ad meg a fogadásokból, a fogadóirodák hamarosan felvehetik Önnel a kapcsolatot, hogy megadják Önnek ezt az egyedülálló promóciót.

Napi/heti/havi online szerencsejáték cashback
Kockázatmentes fogadási promóciók

Kockázatmentes fogadási promóciók

A kockázatmentes fogadások egy csavar a szokásos ingyenes fogadás pénzvisszatérítési promócióin. Jellemzően az új ügyfeleket szem előtt tartva tervezték őket, de rendkívül jövedelmezőek a tapasztalt fogadó számára is. Azok az új fogadók, akik például egy bizonyos minimális összeget tesznek be és fogadnak, visszakaphatják téteiket, ha tétjük nem sikerül. A többi promócióhoz hasonlóan azonban a fogadóknak meg kell felelniük bizonyos követelményeknek és feltételeknek, mielőtt kihasználhatják az új vásárlók ösztönzését.

A leglényegesebb feltétel a fogadási követelmény, amely meghatározza, hogy hányszor kell eljátszania a bónuszösszegeket, mielőtt valódi pénzben veheti fel a nyereségét.

Ahogy az várható is, minél alacsonyabbak a fogadási követelmények, annál jobb a cashback promóció. A kapott pénzvisszatérítés összegét gyakran a bónusz fogadási feltételei határozzák meg. Ezeket azonban gyakran apró betűs betűkkel említik, ezért mindig alaposan olvassa el a bónusz feltételeit.

Kockázatmentes fogadási promóciók
Borre draw cashbacks

Borre draw cashbacks

A pénzvisszatérítési bónusz egy másik izgalmas típusa az úgynevezett "Bore Draw Insurance", amelyben a pontos pontszámra fogadó játékos visszatérítést kap, ha a játék pontatlan döntetlennel végződik.

Ez a promóció csak a mérkőzés előtti fogadásra érvényes, élő fogadásra nem vonatkozik. Ez egy készpénzes fogadási ügylet, ami azt jelenti, hogy a pénzét csak új fogadások megtételére használhatja fel, és nem veheti fel. Tehát, ha 50 dollárt tesz az A-csapatra, hogy 3-1-re legyőzze a B-csapatot, és az eredmény 0-0, akkor egy 50 dolláros ingyenes fogadást írunk jóvá.

Borre draw cashbacks
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

A szerencsejáték a szórakozás élvezetes forrása, de létfontosságú, hogy úgy tekintsünk rá, mint egy mozijegy megvásárlására. Izgalmas az egész élmény, és ha sikerül valami pluszt nyerned, az még jobb. A lényeg azonban az, hogy élvezzük az élményt.

Nagyon fontos olyan szerencsejáték-költségvetés kialakítása és betartása, amely lehetővé teszi a rendszeres kiadások fedezését, miközben lehetővé teszi a szerencsejátékot is. Állítson be időkorlátot sportfogadásaihoz, és szánjon időt egyéb tevékenységekre.

Kerülnie kell, hogy több fogadást tegyen az elvesztett pénzeszközök megtérülésének reményében. Ez veszteségek hajszolása, és szerencsejáték-problémához vezethet. Ne feledje, hogy minden a véletlenen és a szerencsén múlik, és semmiféle babona nem változtathatja meg az eredményt. Amikor a fogadás már nem érződik kellemesnek, és már nem az Ön irányítása alatt áll, ideje cselekedni, hogy véget vessünk ennek. A probléma felismerése az első lépés a gyógyulás felé.

Olyan valakire kell támaszkodnia, akivel nyugodtan kommunikálhat, és aki segítséget és támogatást tud Önnek ajánlani. Távolítson el minden szerencsejáték-alkalmazást, tiltson le minden szerencsejátékkal foglalkozó webhelyet, és távolítsa el magát minden olyan tippfórumból, ahol attól tart, hogy visszaesik.

Felelősségteljes szerencsejáték