2022 Legjobb Regisztrációs bónusza

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a sportfogadási bónuszok a fogadók széles köre számára vonzóak. Manapság a legtöbb sportfogadó felpörgette játékát, ami azt jelenti, hogy a fogadók különféle sportfogadási bónuszokra számíthatnak. Az online szerencsejáték-oldalak arról híresek, hogy hatalmas bónuszokat osztanak ki. Általában ezek a bónuszok szükségszerűen befizetést tartalmaznak, ami rendben van, mert elsősorban valódi pénzes online akciókat keres.

Rengeteg regisztrációs bónusz repül manapság, és úgy tűnik, hogy a bónuszmánia nem fog egyhamar megszűnni. De miért? Egyszerűen fogalmazva, a regisztrációs bónuszok a leghatékonyabb módja annak, hogy az online kaszinók és sportfogadók versenyezzenek az Ön mecenatúrájáért. De végül te vagy az egyetlen, aki kikerül a csúcsra.

2022 Legjobb Regisztrációs bónusza

A 2020-as hozzávetőlegesen 59,6 milliárd dolláros értékkel az online szerencsejáték-ipar viharral vette át az internetet. A verseny kiélezett, és az online kaszinóknak innovatívnak kell lenniük ügyfélszerzési stratégiájukban.

És mi lehet jobb módja az újonnan érkezők csábításának, mint valódi pénzt kínálni? A kaszinótól függően 2000 USD bónuszra jogosult lehet, ha regisztrál az online kaszinóban.

Section icon
A regisztrációs bónusz használata

A regisztrációs bónusz használata

Egyszerűen fogalmazva, ez egy egyszeri ajánlat, amelyet új ügyfeleknek tesznek, amikor regisztrálnak egy online sportfogadási oldal. A regisztrációs bónuszt üdvözlő bónusznak is nevezik, és ahogy a neve is sugallja, csak egyszer szerezheti meg, amikor új sportfogadónál nyit számlát.

Ez az ajánlat az Ön kezdeti befizetéséhez igazodhat más kiegészítőkkel vagy anélkül, a sportfogadási oldal alapján. A regisztrációs bónusz általában a befizetés egy százaléka, maximális összeggel.

A regisztrációs bónusz használata
Váltsd valódi pénzzé a regisztrációt

Váltsd valódi pénzzé a regisztrációt

Ahogy korábban említettük, az üdvözlő bónuszok a választott online sportfogadástól függően változnak. Ez azt is jelenti, hogy az ezekből a bónuszokból származó valódi pénzkereset eltérő lehet. A legnépszerűbb és legkeresettebb típus a nincs befizetési bónusz, de mások is megérik az idejét. A leggyakrabban igényelhető ajánlattípusok a következők:

Nincs befizetési bónusz

Valójában az egyik legkeresettebb bónusz az online fogadók számára a befizetés nélküli bónusz. Csak regisztrálnia kell a részt vevő sportfogadási oldalon, hogy begyűjtse az ilyen típusú üdvözlő bónuszokat. A regisztrációs folyamat befejezése után mindössze néhány percet vesz igénybe, hogy a bónusz jóváírásra kerüljön számláján. Ne feledje, hogy minden online sportfogadásnak megvannak a maga szabályai és előírásai.

Befizetési bónusz

Ez egy általános üdvözlő bónusz, amely szinte minden online sportfogadási oldalon megtalálható. Az első befizetést követően aktiválhatja azt. Bár közel ugyanazokat a szabályokat követik, a megítélt összeg az Ön által használt sportfogadástól függően változik. Számos sportfogadási oldal kínál pénznyereményt, míg mások más típusú ösztönzőkkel jutalmazhatják Önt.

Fizetési mód bónusz

A mecénások az online sportfogadásokon különféle fizetési módok használatával fizethetnek be és vehetnek fel pénzt számláikról. Élethelyétől függően használhat Visa, Mastercard, Skrill, PayPal, Neteller és egyéb fizetési módokat. Bizonyos esetekben az online sportfogadások megfontolhatják különböző bónuszokat kínál meghatározott fizetési módokat használó ügyfelek számára.

Váltsd valódi pénzzé a regisztrációt
Amire figyelni kell a regisztrációs bónusznál

Amire figyelni kell a regisztrációs bónusznál

Vegye figyelembe a bónusz feltételeit. Szinte minden fogadási oldal általános szerződési feltételei tartalmaznak néhány rejtett elemet. A szakértők azt tanácsolják, hogy legalább azokat a kritikus pontokat vizsgálja meg, amelyek befolyásolják döntését. Különféle fogadási követelmények is vonatkoznak a sportfogadók arra, hogyan kell fogadni, mielőtt hozzáférhetne a bónuszhoz. A fogadási követelmény általában azt határozza meg, hogy hányszor kell megjátszanod, mielőtt a bónuszt valódi pénzre válthatod, amit kivehetsz.

Vegye figyelembe a bónusz érvényességi idejét. A rövid bónusz érvényességi ideje arra kényszeríti Önt, hogy emelje tétjét, és túllépje a fogadási költségvetést, ami növeli a veszteség kockázatát. A legfontosabb, hogy mindig gondolja át annak az online sportfogadónak a jogszerűségét, amelyen játszani szeretne. Az online sportfogadások alkalmasságát meghatározó elsődleges tényező az engedélyezés. A jó hírű sportfogadási oldalak állami vagy független hatóságok vagy mindkettő engedélyével rendelkeznek.

Amire figyelni kell a regisztrációs bónusznál
A bónusz feltételeinek megismerése

A bónusz feltételeinek megismerése

Eltekintve a fent említett, a regisztrációs bónuszokkal kapcsolatos fontos pontoktól, vannak olyan további információk is, amelyek néha bele vannak temetve az Általános Szerződési Feltételekbe, amelyekről tudnia kell. Mielőtt bármilyen promóciós ajánlatot választana, figyelmesen olvassa el a Max Cashout Szabályt, mert ez megmondja, hogy a nyeremény összegéből mennyit vehet ki. Ezt az egyszerű szabályt a sportfogadók használják, hogy elkerüljék a több ezer dollár elvesztését a szerencsés játékosok számára.

Tegyük fel, hogy 1000 dollár bónuszpénzt nyert; ha az ajánlat maximális kifizetési határa 300 dollár volt, akkor soha nem fogja látni a maradék 700 dollárt. Az online sportfogadási oldal törvényesen visszavonhatja ezt, és továbbra is megadhatja Önnek a garantált 300 dollárt.

Néhány bónusz megköveteli az első befizetést. Míg egyes sportfogadási bónuszokat „100%-ban ingyenes” vagy „befizetés nem szükséges”, ez csak részigazságot mond. Igen, a bónuszt befizetés nélkül is megkaphatja. Ha pénzt nyer, és pénzt szeretne kivenni, a sportfogadás mindig előleget kér.

Az online sportfogadási oldalak pénzfelvételi szolgáltatása viszont nem ingyenes – és csak a fizető ügyfelek számára érhető el. A bankszámlájára történő kifizetés jogának megszerzéséhez, el kell helyezned egy kis összegett, például 10-25 USD, és töltse ki a KYC-t. Fogadási korlátozások is lehetnek. Mivel egyes sportágak súlyozása más, mint másoké, előfordulhat, hogy a sportfogadó nem hajlandó valódi pénzt kockáztatni egy nagy súlyú sportág ingyenes bónuszáért. Fogadás előtt ellenőrizze még egyszer ezt a szabályt.

A bónusz feltételeinek megismerése
Mely sportok kínálnak regisztrációs bónuszt?

Mely sportok kínálnak regisztrációs bónuszt?

A regisztrációs bónusz elérhetősége nem feltétlenül a sportágtól függ, hanem a választott és preferált sportfogadási oldaltól. Vannak azonban olyan stratégiák, amelyeket a legtöbb sportban használhatsz, hogy maximalizáld a regisztrációs vagy üdvözlő bónusz felhasználását.

diverzifikálja a fogadásokat

A regisztrációs bónuszok lehetővé teszik a sportfogadók számára, hogy különféle csapatokra vagy játékosokra fogadjanak anélkül, hogy félnének a pénzük elvesztésétől. Bár többféle üdvözlő bónusz létezik, a legtöbbjük extra pénzt biztosít az embereknek, amit bármikor felhasználhatnak sportfogadás.

Másképp fogalmazva: fogadhat egy olyan csapatra, amelyre általában nem fogadna. Még ha veszít is, az összeget a bónuszalapjából vonják le, nem pedig a valódi pénzes befizetéséből. Sajnos sok kivétel van e szabály alól, mert egyes szerencsejáték-üzemeltetők megkövetelik, hogy valódi befizetését használja fel, mielőtt hozzáférhet a bónuszalapokhoz.

Mely sportok kínálnak regisztrációs bónuszt?
Fogadás az esélytelenebbekre

Fogadás az esélytelenebbekre

Míg az esélytelenebbek jobb esélyeket kaphatnak a legjobb online sportfogadási oldalon, ez azt is jelenti, hogy nagyobb a veszteség valószínűsége is. A fogadás izgalma és a nagyobb nyeremény lehetősége azonban elegendő ahhoz, hogy a legtöbb fogadó megfontoljon rájuk fogadást. Ez azt is jelenti, hogy a fogadók sok pénzt veszíthetnek, ha a dolgok balul sülnek el.

Egy jó regisztrációs bónusz segítségével a fogadók kezdő fogadást tehetnek az esélytelenebbekre, és a kedvencekkel szembeszállhatnak anélkül, hogy valódi pénzt veszítenének. Ha veszítenek, a levonás a bónuszalapjukból történik. Ha a fogadás nyer, akkor az összes valódi pénzt meg kell nyerniük a fogadásukon.

Sajnos sok a kizárás, mert egyes szerencsejáték-oldalak valódi befizetést követelnek meg, mielőtt hozzáférhettek a bónuszalapokhoz. A regisztrációs bónuszokkal megkötött nyerő fogadások kifizetési limitjét a sportfogadások is előírhatják.

Fogadás az esélytelenebbekre
Hozza ki a legtöbbet mindkét piacból

Hozza ki a legtöbbet mindkét piacból

A piaci módszer mindkét oldala azt jelenti, hogy a fogadó bónusztétet használ, hogy saját maga ellen fogadjon, és a bónuszt a már téttel ellentétes eredményre helyezi. Ez a módszer hatékonyan biztosítja a profitot.

Például egy NFL-fogadó a saját pénzét használhatja arra, hogy a Tennessee Titanst -2,5-re vigye egy meccsen. A játék közeledtével az eredeti fogadásukkal megegyező méretű bónusztétet tesznek, hogy a Titánok ellenfelét támogassák +2,5-nél. Így bármi is történik, a pénz egy része visszakerül.

Hozza ki a legtöbbet mindkét piacból
Egyes fogadások előnyei

Egyes fogadások előnyei

Különféle üdvözlő akciók léteznek. Néhányuk egész évben elérhető, míg mások csak néhány napig érhetők el.

Ha olyan szerencsés, hogy olyan bukmékert talál, aki ilyen bónuszokat kínál, akkor különleges előnyökre tehet szert, ha egy adott csapatra vagy játékosra tesz fogadást. Egyes bukmékerek 100 százalékos pénzvisszatérítési bónuszt kínálnak, ami azt jelenti, hogy visszaadják a tétjét, ha nem jósolja előre.

Ezek a javaslatok fantasztikusak, és erős követőik vannak, de figyelmesen olvassa el a feltételeket, mert szinte biztosan tartalmazni fognak egy csomó korlátozást.

Egyes fogadások előnyei
Hagyja, hogy több fogadó kezdjen bele a sportfogadásba

Hagyja, hogy több fogadó kezdjen bele a sportfogadásba

Különféle fajtái vannak üdvözlünk akciókat. Néhányuk egész évben elérhető, míg mások csak néhány napig érhetők el. Ha olyan szerencsés, hogy olyan bukmékert talál, aki ilyen bónuszokat kínál, akkor különleges előnyökre tehet szert, ha egy adott csapatra vagy játékosra tesz fogadást. Egyes bukmékerek 100 százalékos pénzvisszatérítési bónuszt kínálnak, ami azt jelenti, hogy visszaadják a tétjét, ha nem jósolja előre.

Ezek a javaslatok fantasztikusak, és erős követőik vannak, de figyelmesen olvassa el a feltételeket, mert szinte biztosan tartalmazni fognak egy csomó korlátozást.

Hagyja, hogy több fogadó kezdjen bele a sportfogadásba
Vásároljon a lehetőségekért

Vásároljon a lehetőségekért

Ha sportfogadásról van szó, mindig több könyvvel iratkozzon fel, hogy online vásárolhasson. Bónuszként számos különböző könyvből választhat promóciókat. Nincs azzal semmi baj, ha könyvről könyvre merülünk promóciók után. Számos professzionális online fogadó ezt bizonyos mértékig megteszi.

Ha egy másik webhely olyan nagyszerű promóciót kínál, amely vonzó az Ön számára, utalja át pénzének egy részét, és használja ki annak előnyeit. Amikor a promóció véget ért, szabadon maradhat, vagy visszautalhatja a pénzét a kezdőoldalára. Tegyük fel, hogy szívesen fogad az egyetemi kosárlabdára, és egy másik online sportfogadó bónuszt kínál a márciusi őrület idején. Őrült lennél, ha nem mennél oda és nem használnád ki ezt, legalább márciusban.

Természetesen meg akarja győződni arról, hogy az egyes bónuszok minden határát teljesen megértse, hogy a pénze ne ragadjon el oda, ahová nem tartozik. Ne feledje továbbá, hogy a jobb sorok mindig felülmúlnak minden promóciót. Ne terelje el a figyelmét a bónuszok, és ne tévessze szem elől elsődleges célját, hogy nagyszerű választásokat és nyerő fogadásokat tegyen.

Ez azt jelenti, hogy ha lehetősége van többlet bevételre, ha ugyanazokat a fogadásokat máshol teszi meg, használja ki. Ez továbbra is alapvetően vásárlás, de bónuszokkal.

Vásároljon a lehetőségekért
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

A szerencsejáték a szórakozás élvezetes forrása, de létfontosságú, hogy úgy tekintsünk rá, mint egy mozijegy megvásárlására. Izgalmas az egész élmény, és ha sikerül valami pluszt nyerned, az még jobb. A lényeg azonban az, hogy élvezzük az élményt.

Nagyon fontos olyan szerencsejáték-költségvetés kialakítása és betartása, amely lehetővé teszi a rendszeres kiadások fedezését, miközben lehetővé teszi a szerencsejátékot is. Állítson be időkorlátot sportfogadásaihoz, és szánjon időt egyéb tevékenységekre. Kerülnie kell, hogy több fogadást tegyen az elvesztett pénzeszközök megtérülésének reményében. Ez veszteségek hajszolása, és szerencsejáték-problémákhoz vezethet. Ne feledje, hogy minden a véletlenen és a szerencsén múlik, és semmiféle babona nem változtathatja meg az eredményt.

Amikor a szerencsejáték már nem élvezhető, és már nem az Ön irányítása alatt áll, itt az ideje, hogy tegyen lépéseket, hogy abbahagyja. Ha felismered, hogy problémáid vannak, az az első lépés a függőség leküzdése felé. Meg kell bíznia valakivel, akivel kényelmesen beszél, és aki érzelmi támogatást tud nyújtani. Töröljön minden szerencsejáték-alkalmazást, blokkoljon minden szerencsejátékkal foglalkozó webhelyet, és hagyjon meg minden tippfórumot, ahol úgy gondolja, hogy visszaeshet.

Felelősségteljes szerencsejáték