2023 Legjobb "Sport-Specific" Bonusesa

A sportfogadási bónuszok az egyik legértékesebb forrás, amelyből az online fogadás rajongói profitálhatnak. Amikor csatlakozik egy sportfogadóhoz, pontosan az a fajta sportfogadási bónusz ragadja meg a figyelmét, amelyet a webhely kínál Önnek.

Az online sportfogadási promóciók rengeteg szabad pénzt biztosíthatnak a játékhoz, amely a fogadás után visszavonhatóvá válik. A játékosok még jobban szeretnek bónuszokat kapni azért a sportért, amiért szenvedélyesek. Emiatt az online sportfogadók különféle sportágspecifikus bónuszokat vezettek be, amelyeket kifejezetten a különböző sportágakhoz gyűjthet.

Mi az a sportbónusz?

Mi az a sportbónusz?

A sportfogadási bónuszok alapvetően minden olyan ajánlatot jelentenek, amelyet az online sportfogadások lehetővé tesznek a sportfogadások megtételéhez. Általában különféle sportbónuszokat igényelhet, például üdvözlőajánlatokat, ingyenes fogadásokat, készpénzes bónuszokat és sok mást, de általában az, hogy készpénzbónuszt adnak.

Az egyik legvonzóbb bónuszajánlat, amelyet megszerezhet, a sportspecifikus bónuszok, amelyek csak egy sportágra vonatkoznak. Lássuk tehát, hogyan működnek a sportspecifikus fogadási bónuszok.

Mi az a sportbónusz?
Milyen típusú sportspecifikus bónuszok léteznek?

Milyen típusú sportspecifikus bónuszok léteznek?

Ha például szenvedélyesen rajong a futballért, örömmel fogja hallani, hogy az online sportfogadások különféle sportbónuszokat kínálnak, például ingyenes fogadásokat adott ligákhoz, kockázatmentes fogadásokat döntetlenre, megnövelt szorzókat olyan nagy versenyekre, mint pl Világbajnokság, és még sok más.

Alapvetően sokfélét lehet találni futball-sportfogadás készpénzes bónuszok szinte minden online sportfogadóban.

De a játékosok egyes sportágak iránti növekvő érdeklődésével a kosárlabda sportfogadások készpénzes bónuszai és a jégkorong-sportfogadási pénzbónuszok is megjelentek.

A jó hír az, hogy nem csak sportágspecifikus ajánlatokat kaphat, hanem minden sportághoz különböző típusokat is kaphat, ami szabadságot ad, hogy sokféle helyzetben profitáljon.

A legnépszerűbb sportspecifikus bónuszok

Természetesen az online sportfogadási oldalak nagyobb valószínűséggel adnak fogadási bónuszokat népszerűbb sportok. Éppen ezért a legelterjedtebb ajánlatok a következő sportágakra vonatkoznak:

 • Futball
 • Kosárlabda
 • Tenisz
 • Jégkorong
 • Röplabda

Természetesen néhány legális online sportfogadónak van ajánlata más sportágakra is, de a fent felsoroltak szó szerint mindenhol megtalálhatók. És nem csak ez, hanem a népszerű sportágak esetében a fogadási bónuszok is bőkezűbbek.

Milyen típusú sportspecifikus bónuszok léteznek?
Fedezze fel a sportbónuszok típusait

Fedezze fel a sportbónuszok típusait

A különböző játékosok vonzódhatnak a különböző típusú sportbónuszokhoz, ezért, hogy segítsünk megtalálni a számodra legmegfelelőbbet, tekintsük át a főbb típusokat.

Üdvözlő bónusz ajánlatok

Az egyik legelterjedtebb online sportfogadási bónusz az üdvözlő bónusz, amely alapvetően a kezdeti befizetés egy részét adja bónuszként. Egyes webhelyeken bónuszkódot kell begépelnie igényeld az üdvözlő bónuszt, de másoknál elegendő az első befizetés.

A sportfogadási platformok legáltalánosabb módja az üdvözlőajánlatoknak, ha az első befizetés egy százalékát bónuszként adják. Például az első befizetés 100%-át megkaphatod bónuszként, ami azt jelenti, hogy a befizetésed megegyezik a bónusz összegével.

Ne feledje, hogy az üdvözlő bónuszokat játékosonként egyszer adják, de a kapott összeg jóval magasabb, mint a meglévő játékosok bónuszainak száma.

Újratöltési bónuszok

Az újratöltési bónuszok hasonlóak az üdvözlő bónuszajánlatokhoz, de megszerezhetők a sportfogadási utazás során. Néhány fogadócég kínál bónuszok újratöltése bizonyos napokon, például pénteki újratöltési bónuszok.

De a struktúra ugyanaz, mint az üdvözlő ajánlatoknál, bónuszként megkapod a befizetésed százalékát. A legtöbb esetben be kell írnia egy promóciós kódot a befizetési bónuszok igénybevételéhez, amit fontos szem előtt tartani.

Ingyenes fogadások

Sokféle ingyenes fogadási bónusz létezik, amelyeket online sportfogadási oldalakon kaphat, például ingyenes fogadásokat bizonyos feladatok elvégzésére, és ingyenes fogadások elvesztett fogadásokért. A jutalmazott ingyenes fogadás lényege azonban az, hogy bármilyen sporttétet ingyen helyezhet el.

Tegyük fel, hogy kap egy 10 dolláros ingyenes fogadást, amellyel tétet köthet. Ha nyer, levon 10-et a lehetséges nyereményéből, és minden mást megkap. Vegye figyelembe, hogy az ingyenes fogadásokat nem lehet visszavonni.

A legtöbb online sportfogadó nem teszi lehetővé az ingyenes fogadási bónusz részleges felhasználását, így ha a felét felhasználod, a másik felét elveszíted. Az ingyenes fogadási krediteket azonban többször is össze lehet gyűjteni, így mindig többet és többet vehet fel.

Megnövelt esélyek

A megnövelt oddsok, más néven gyűjtő bónusz vagy megnövelt odds fogadási bónusz nagyon hasznos bónuszajánlatok, amelyek szinte minden online sportfogadóban elérhetőek.

Ezek a bónuszok jobb fogadási esélyeket adnak a gyűjtők elhelyezésére. Minél több lehetőséget ad hozzá, annál nagyobb a bónusz. Ezáltal nagyon versenyképes esélyeket kap, ami lehetővé teszi, hogy nagyszerű jutalmat kapjon kezdeti tétéért.

Promóciós kódok

Egy másik gyakran használt bónusz, amelyet az online sportfogadások kínálnak játékosaik számára, a promóciós kód bónuszok, amelyekhez bármilyen bónuszkód beírása szükséges a jutalmakhoz. A legtöbb esetben ezeket a bónuszokat nem kell megforgatni, de ez attól függ, hogy milyen sportfogadásban vesz részt.

Befizetés nélküli sportfogadási bónusz

A játékosok számára az egyik legvonzóbb sportfogadási bónusz az befizetés nélküli online sportfogadási bónuszok. Ezek az ajánlatok lehetővé teszik, hogy ingyenes pénzhez jusson anélkül, hogy először be kellene fizetnie. Természetesen a befizetés nélküli sportfogadási bónuszok kevésbé valószínű, hogy sok pénzt adnak, de a sportfogadók továbbra is élvezik az ingyenes promóciós alapokat.

Hűségbónusz ajánlatok

Ha Ön hosszú ideje tagja egy sportfogadónak, valószínűleg jogosult lesz hűségprogramokra, ha elérhető. A legtöbb online sportfogadási oldal rendelkezik speciális hűségbónuszok legjobb játékosaik számára, ami továbbfejlesztett fogadási piacokkal, ingyenes webhely-kreditekkel vagy akár pénzjutalmakkal is járhat. Általában hűségbónuszokat kapnak a játékosok, akik aktívak online sportfogadási útjukon.

Fedezze fel a sportbónuszok típusait
Hogyan igényelhetek sportbónuszokat?

Hogyan igényelhetek sportbónuszokat?

Számos módja van a sportbónuszok gyűjtésének.

 • A promóciós kód használatával
 • Befizetéssel, ill
 • A feladatok elvégzésével.

Általában minden online sportfogadónak van egy külön "Bónuszok" szekciója, ahol minden egyes összegyűjthető bónuszról részletesen tájékozódhat, ami abban is segít, hogy elkerülje a feltételek megsértését, és ne veszítse el emiatt az összes bónuszt.

Összességében az egyetlen dolog, amire figyelnie kell, az a követelmények szakasz, ahol láthatja, hogyan kaphatja meg a pontos ajánlatot anélkül, hogy bármilyen feltételt megsértene.

Hogyan igényelhetek sportbónuszokat?
Miért érdemes sportbónusszal kezdeni?

Miért érdemes sportbónusszal kezdeni?

Sok játékos fél a sportbónuszokat begyűjteni a feltételek vagy a fogadási követelmények miatt. De csak akkor tudnak segíteni, ha adnak némi szabad pénzt.

Különböző típusú sportfogadási bónuszok különböző módon működhet az Ön előnyére. Nemcsak ingyenes fogadásokat adhatnak, hanem segítenek megelőzni a veszteségeket is, például kockázatmentes fogadások használatával, ami kiváló pozícióba helyezi Önt a sportfogadókkal szemben.

És most már tisztában vagy azzal, hogy igényelhetsz sportágspecifikus bónuszokat, és mindent a javadra fordíthatsz.

Érvek és ellenérvek

Nézzük meg, miben segítenek a sportágspecifikus bónuszok.

Profik

 • A sportágspecifikus bónuszok ingyenes fogadásokat adnak egy adott sportágra.
 • Ingyenes készpénzes sportbónuszokat kaphat különféle sportágakhoz.
 • Szinte bármilyen sportághoz kaphat bónuszt.
 • Minden regisztrált játékos részesülhet sportfogadási akciókban.

Hátrányok

 • Nem minden sportfogadó kínál sportspecifikus bónuszokat.
 • Számos sportfogadó kínál korlátozott sportágspecifikus bónuszokat.
Miért érdemes sportbónusszal kezdeni?
A fogadási követelmények magyarázata

A fogadási követelmények magyarázata

A legtöbb sportfogadási bónusznak meg kell felelnie a fogadási követelményeknek, amelyeket meghatározott időn belül teljesítenie kell ahhoz, hogy ki tudja venni azokat a számlájáról. Elsőre a fogadási követelmények teljesítése meglehetősen nehéznek tűnhet, de valójában ez elég egyszerű.

Üdvözöljük A sportfogadási bónuszok mindig tartalmaznak fogadási követelményeket, ellentétben az ingyenes fogadásokkal, ezért vegyük ezt példának.

Hogyan működik a fogadás?

Tegyük fel, hogy begyűjtött egy, a futballra vonatkozó üdvözlő befizetési bónuszt, amely a befizetés 100%-ának felel meg, és 3-szor kell megforgatni, beleértve a feltöltés összegét is. Így a befizetés és a bónusz teljes összegét 3-szor sikeresen meg kell fogadnia, készpénz-kifizetés nélkül, ami nem számít bele a fogadási folyamatba.

Ha befizetsz 100 dollárt, 100 dollár bónuszt kapsz, így fogadhatsz:

3 * 200 = 600

Ez az a teljes összeg, amelyet meg kell fogadnia, mielőtt pénzt vonhat le a számlájáról.

Egyéb fontos feltételek és feltételek a sportfogadási bónuszokkal kapcsolatban

A sportfogadási bónuszok segítségével az online sportfogadók plusz értéket adnak Önnek azért, mert értékes tagja vagy a platformjuknak, vagy egyszerűen csak azért, hogy a lehető legjobb módon üdvözöljük.

De ennek ellenére a bónuszpénzt a sportfogadók ingyen adják, így gondoskodniuk kell arról, hogy ne sértsd meg a feltételeket, vagyis nagyon óvatosnak kell lenned, mert ha bármelyiket megszeged, akkor nem csak az összes elvesztését kockáztatod. a bónuszpénzt, hanem az adott sportfogadóhoz való hozzáférést is.

Tehát minden sportfogadási promóció igénylése előtt feltétlenül olvassa el a közös sportfogadó bónusz feltételeket. Egyes sportfogadási promócióknál kevésbé bonyolult fogadási követelmények vannak, amelyek nem követelik meg a befizetés és a bónusz összegét, hanem csak a bónuszt. Összességében azt tanácsoljuk, hogy tartsa szemmel a pontos legális sportfogadási ajánlat feltételeit.

A fogadási követelmények magyarázata
A legjobb sportfogadási oldalak fogadási bónuszokhoz

A legjobb sportfogadási oldalak fogadási bónuszokhoz

Nem meglepő, hogy egyes sportfogadási oldalak bőkezűbbek a fogadási bónuszok tekintetében. Tehát itt van egy gyors lista, amely segít válassza ki a legjobb sportfogadási oldalt az Ön számára, hogy nagyvonalú online sportfogadási bónuszokat gyűjtsön.

 • BetVictor
 • Gunsbet
 • ME88
 • Bwin
A legjobb sportfogadási oldalak fogadási bónuszokhoz
Végső ítélet a sportfogadási bónuszokról

Végső ítélet a sportfogadási bónuszokról

Mi lehet izgalmasabb, mint sportnézni és fogadni? Természetesen fogadási bónuszok gyűjtése. A sportfogadási promóciók minden online sportfogadó számára kötelezővé váltak, mivel a játékosok lehetőséget szeretnének kapni bónusz készpénzre vagy ingyenes fogadásokra a fogadási útjuk során.

A sportágspecifikus sportfogadási bónuszok bevezetésével lehetősége van arra, hogy ne csak élvezze a szenvedélyes sportágakat, hanem különleges ajánlatokat is kapjon rájuk. Tehát, ha Ön egy bizonyos sportág, például a labdarúgás rajongója, élvezheti a futballbajnokságokra, versenyekre vagy akár piacokra vonatkozó konkrét ajánlatokat. Hasonlóképpen, különleges kockázatmentes fogadási ajánlatot kaphat, ha a játék döntetlenre végződik bizonyos sportfogadási oldalakon.

Végső ítélet a sportfogadási bónuszokról