A legmegbízhatóbb Credit Cards fogadóirodák 2023

A hiteltársaságok robusztus biztonsági protokollokat alkalmaznak az online fogadási oldalakra irányuló átutalások során. A személyazonosításra alkalmas adatokat és banki adatokat kiváló minőségű SSL titkosítja, így harmadik fél vagy hacker nem férhet hozzá. A legtöbb hiteltársaság online bocsát ki kártyákat, bár az ügyfelek személyesen is kérelmezhetik. A kártya néhány napon belül elkészül.

Egyes szolgáltatók hitelképességi ellenőrzést végeznek a kibocsátás előtt. Az ügyfél kereseti potenciálja alapján számítják ki, mennyi hitelt tud visszafizetni.

A legmegbízhatóbb Credit Cards fogadóirodák 2023
Hogyan lehet befizetni hitelkártyávalLehet-e hitelkártyát bankszámlához kötni?Hogyan lehet pénzt kivenni hitelkártyávalMobilon kivehetem?
Hogyan lehet befizetni hitelkártyával

Hogyan lehet befizetni hitelkártyával

Pénz befizetése egy online fogadási oldalon gyors, feltéve, hogy a hitelkártya érvényes és használatra kész.

A fogadók ezt okostelefonjukon és táblagépeiken keresztül is megtehetik, mivel szinte minden játékoldal mobilbarát. Itt található egy lépésről lépésre szóló útmutató a fogadási számla feltöltéséhez hitelkártya használatához.

  • Nyisson számlát egy fogadási webhelyen
  • Regisztrációkor az ügyfél személyes adatait és hitelkártyaadatait kéri, amelyeket az oldal minden tranzakció során megjegyez. A neveknek egyeznie kell az ellenőrzés megkönnyítése érdekében
  • Lépjen a banki oldalra, és kattintson az elérhető hitelkártya-lehetőségek egyikére
  • Töltse ki a befizetendő összeget
  • Erősítse meg a tranzakciót a CVV (a kártya hátoldalán található három szám) megadásával

A hitelkártyás befizetés azonnali, és a legtöbb fogadási szolgáltató bármilyen összeget elfogad 10 dollártól. A fogadás maximális összege a kártyabirtokos hitelképességétől függ.

Hogyan lehet befizetni hitelkártyával
Lehet-e hitelkártyát bankszámlához kötni?

Lehet-e hitelkártyát bankszámlához kötni?

A hitelkártyák nincsenek bankszámlákhoz kötve. Főleg online tranzakciókra használják őket, és havonta számlázzák az ügyfeleket. A kártya kibocsátója nem bankintézet, hanem bankokkal áll partnerként hitelnyújtásban.

Lehet-e hitelkártyát bankszámlához kötni?
Hogyan lehet pénzt kivenni hitelkártyával

Hogyan lehet pénzt kivenni hitelkártyával

Bár a hitelkártya-kivonás nem olyan népszerű, mint a befizetés, a lépések egyszerűek. A Visa a legszélesebb körben használt lehetőség. A fogadási szolgáltató akár 48 órát is igénybe vehet, amíg jóváhagyja a kifizetést.

A jóváhagyást követően a játékos várhatóan három-öt munkanapon belül megleszi a pénzt a hitelkártyáján. A visszavonási folyamat a következő:

  • Nyissa meg a kifizetés/kivonás lapot a banki oldalon
  • Válassza ki a megfelelő hitelkártyát a visszavonáshoz
  • Adja meg a kifizetendő pénzösszeget, szem előtt tartva a fogadási oldal tranzakciós korlátait
  • Erősítse meg a személyes adatokat. A fogadási platformon szereplő névnek meg kell egyeznie a hitelkártya nevével
  • Kattintson a „megerősítés” vagy egy hasonló gombra

Egyes sportfogadási webhelyek napi 10 és 50 000 dollár közötti pénzfelvételt tesznek lehetővé. Ritka esetekben a szolgáltatók bizonyos díjat számíthatnak fel.

Hogyan lehet pénzt kivenni hitelkártyával
Mobilon kivehetem?

Mobilon kivehetem?

A modern fogadási oldalak a mobil felhasználókat szolgálják ki, ezért gyakran két változatban készülnek: asztali verzióban és szoftveralkalmazásban. Ha a szolgáltatónak nincs applikációja, a fogadók elmenthetnek egy parancsikont az oldalra a mobilböngészőikben.

A hitelkártya-kivonás mobilon lehetséges, függetlenül attól, hogy a játékos az alkalmazást vagy a flash módot preferálja.

Mobilon kivehetem?

Legújabb hírek

Sportfogadási üdvözlőkampányok betéti és hitelkártyákhoz 2023 májusában
2023-05-09

Sportfogadási üdvözlőkampányok betéti és hitelkártyákhoz 2023 májusában

Május általában mozgalmas hónap a sport szempontjából, a legtöbb európai verseny a szezon csúcspontja. Ugyanakkor a fogadóirodák csábító esélyeket kínálnak a végtelen piacokon és eseményeken. Tehát, ha későn csatlakozik a sportfogadás megkezdéséhez, ez a cikk megkönnyíti a bónuszvadászat küldetését. 2023 májusában megismerheti a három legjobb üdvözlő bónuszt a hitel-/bankkártyás befizetésekhez.