A legmegbízhatóbb Debit Card fogadóirodák 2023

A betéti kártyák népszerű fizetési módok a sportfogadásokon, az online szerencsejátékokon és a pókeroldalakon. A szerencsejátékosok előnyben részesítik őket erős biztonsági szabványaik, azonnali hozzáférésük és gyors tranzakciós sebességük miatt.

Mielőtt azonban betéti kártyát választana befizetéshez vagy kifizetéshez, döntő fontosságú, hogy ellenőrizze, hogy a kártya szolgáltatója ezt engedélyezi-e. A szerencsejáték-iparban leggyakrabban használt betéti kártyák a MasterCard és a Visa.

Mások közé tartozik az Union Pay (kínai), a Girocard (német), a RuPay (indiai/ázsiai) és az Interac (kanadai), stb. A választás a játékos tartózkodási országától függően változik. A betéti kártyák jelentősen különböznek a banki díjak, a tranzakciós limitek és a feldolgozási sebesség tekintetében.

Hogyan lehet befizetni bankkártyával

Hogyan lehet befizetni bankkártyával

A betéti kártya általában bankszámlához kapcsolódik, így online és offline fizetés is lehetséges. A betéti kártyával a szerencsejátékos csak a bankjában lévő pénzt használhatja fel, nem úgy, mint egy hitelkártyával, amely kölcsönből vett pénzt használ.

Előre fizetett betéti kártya használata esetén csak meghatározott összeg áll rendelkezésre fogadásra, a felhasználó nem költhet túl. Ez a felelősségteljes szerencsejátékot gyakorló játékosok számára előnyös, mivel a tranzakciókat egy másik bankszámlakivonat rögzíti.

Hogyan lehet befizetni bankkártyával
Hogyan lehet közvetlenül befizetni bankkártyával

Hogyan lehet közvetlenül befizetni bankkártyával

A betéti kártya legfontosabb szempontjai a kártyabirtokos neve, kártyaszáma, CVV vagy kártyaellenőrző kód (háromjegyű biztonsági kód), valamint a lejárati dátum. Miután a játékos bejelentkezik egy fogadási oldalra, kövesse ezeket az egyszerű utasításokat.

  1. Menjen a banki/pénztárca/pénztáros lapra, és kattintson a befizetés parancsikonra
  2. Válasszon bankkártyát, mint a letéti módszer
  3. Válasszon bankot
  4. Írja be a bankrollba helyezendő összeget. A játékosnak először meg kell adnia a kártya számát, nevét, CVV-jét és lejárati dátumát.
  5. Kövesse a bank utasításait a tranzakció és a felhasználó azonosságának ellenőrzéséhez

A betéti kártyás befizetések szinte azonnaliak, és kevesebb mint egy percbe telik, mire mind a szerencsejáték-üzemeltető webhelyén, mind a felhasználó bankszámláján megjelenik.

Hogyan lehet közvetlenül befizetni bankkártyával
Napi befizetési limit a betéti kártyás befizetésekhez

Napi befizetési limit a betéti kártyás befizetésekhez

A pontos limiteket a kártya kibocsátója, a lakóhely szerinti ország és az adott szerencsejáték-oldal határozza meg, amelyre a felhasználó regisztrált. A Visa kártya minimális befizetése 10 és 20 dollár között mozog.

A tranzakciónkénti maximális befizetés 500 és 2000 dollár között lehet. A fogadási oldalnak is meglesznek a maga korlátai. A Visa betéti és feltöltőkártyás befizetés általában ingyenes. Egyes szerencsejáték-üzemeltetők a teljes befizetés összegének 2–3%-ának megfelelő díjat számíthatnak fel.

Napi befizetési limit a betéti kártyás befizetésekhez
Lehet mobillal befizetni?

Lehet mobillal befizetni?

A digitális pénztárca technológiának köszönhetően a betéti kártyák megkönnyítik a fogadók dolgát, hogy okostelefonon keresztül finanszírozzák téteiket. Mindaddig, amíg hitelkártya-információik szerepelnek a Wallet alkalmazásban, a kártyaadatok megadása nélkül is használhatják azokat fizetésre.

Lehet mobillal befizetni?
Hogyan lehet pénzt kivenni bankkártyával

Hogyan lehet pénzt kivenni bankkártyával

A tipikus kivonás a következő lépéseket követi:

  1. Lépjen a fogadási oldal banki/fizetési/pénztárca oldalára
  2. Kattintson a visszavonás fülre
  3. A banki módok listájából válassza ki a bankkártyás fizetést
  4. Válassza ki a betéti kártya kibocsátóját
  5. Adja meg a kifizetendő összeget, és erősítse meg

A betéti kártyás kifizetés valamivel tovább tart, mint a befizetés. Legtöbbjük azonban három-öt munkanapon belül elkészül. A fogadási platformok ritkán számítanak fel pénzfelvételi díjat a betéti kártyákra.

Az üzemeltetők azt javasolják, hogy a játékosok ugyanazzal a betéti kártyával kapjanak fizetést, amelyet a legtöbb játékwebhelyen befizetési módként használtak. Ez megvédi az ügyfeleket az esetleges pénzmosástól.

A fogadási szolgáltató határozza meg a maximális és minimális kifizetési összeget. Sok szerencsejáték-oldalon az ügyfélnek igazolnia kell személyazonosságát és címét az első kifizetés előtt.

Ezenkívül néhány héttel a visszavonás előtt be kell nyújtaniuk a Visa kártya mindkét oldalának másolatát. Az üzemeltető ellenőrzi a kártyát a tranzakciók felgyorsítása érdekében.

Hogyan lehet pénzt kivenni bankkártyával
Mobilon kivehetem?

Mobilon kivehetem?

A mobiljátékban a kifizetéseket a mobilalkalmazásokra is optimalizálták. A játékosok okostelefonon keresztül érhetik el a játékokat, és élvezhetik a zökkenőmentes tranzakciókat, bárhol is legyenek.

Mobilon kivehetem?

Legújabb hírek

Sportfogadási üdvözlőkampányok betéti és hitelkártyákhoz 2023 májusában
2023-05-09

Sportfogadási üdvözlőkampányok betéti és hitelkártyákhoz 2023 májusában

Május általában mozgalmas hónap a sport szempontjából, a legtöbb európai verseny a szezon csúcspontja. Ugyanakkor a fogadóirodák csábító esélyeket kínálnak a végtelen piacokon és eseményeken. Tehát, ha későn csatlakozik a sportfogadás megkezdéséhez, ez a cikk megkönnyíti a bónuszvadászat küldetését. 2023 májusában megismerheti a három legjobb üdvözlő bónuszt a hitel-/bankkártyás befizetésekhez.