A legmegbízhatóbb MasterCard fogadóirodák 2023

A Mastercard mindig is népszerű választás volt fogadási számlák finanszírozása terén. A legtöbb fogadóoldal többféle befizetési lehetőséget kínál, de a betéti és hitelkártyák mindig a legnépszerűbbek és leggyakrabban elfogadottak – például a Mastercard. Egyes pénzintézetek továbbra is helytelenül zárolják vagy tiltják le a tranzakciókat, ezért a Mastercard használatakor mindig jó, ha minden esetre van tartalék opciója.

A Mastercard egyik előnye a fogadási oldalakon történő befizetésnél a gyorsaság és a biztonság. Itt van a globális elérhetőség is, ezért a legtöbb, ha nem az összes engedéllyel rendelkező fogadási oldal engedélyezi a Mastercard fizetési lehetőséget.

A legmegbízhatóbb MasterCard fogadóirodák 2023
Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével

Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével

A Mastercarddal nagyon egyszerű a befizetés. Valójában, ha már kiválasztottunk egy fogadási oldalt, az nagyon egyszerű. Innentől kezdve a fogadóknak:

Hozzon létre egy fiókot a fogadási oldalon. Előfordulhat, hogy a fogadóknak meg kell adniuk a szükséges információkat. Néhány egyéb információ is kérhető – azonosítók, hely és egyéb KYC szabványkövetelmények.

  1. Keresse meg a Pénztár opciót. Válasszon a Mastercard közül befizetési lehetőségek biztosítani.
  2. Adja meg a Mastercard adatait, például a számlaszámot, a lejárati dátumot és a CVC-t.
  3. Adja meg a befizetni kívánt összeget a fogadási oldalon, majd engedélyezze az átutalást. A tranzakciók általában percekben jelennek meg.

Ne feledje, hogy míg sok bank rendszeresen fogad el hitelkártyás szerencsejáték-betéteket, mások automatikusan megtagadják azokat.

Egyes törvények, mint például a 2006-os törvénytelen internetes szerencsejátékok végrehajtásáról szóló törvény, megtiltják a pénzügyi intézményeknek, hogy tudatosan tranzakciókat folytassanak más személlyel illegális internetes szerencsejátékokkal kapcsolatban.

Bár az internetes fogadás már nem illegális sok joghatóságban, a tilalom továbbra is a könyvben marad, és egyes bankok megtagadják az online szerencsejáték-tranzakciók feldolgozását. A fogadási oldalak nem okolhatók ezért, ezért jobb, ha előtte kicsit utánanéz.

A befizetési korlátok eltérhetnek a fogadási oldalakon, de általában valahol 5000 $ maximum és 10 és 50 $ között vannak.

Ami a díjakat illeti, a Mastercard hálózatában egyes bankok alacsony vagy egyáltalán nem számíthatnak fel díjat. Néhány online sportfogadások a letétet készpénzelőlegként kezelje, és ennek következtében magasabb díjat követeljen. A fogadási oldalak szintén díjat számíthatnak fel saját oldalukon.

Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével
Hogyan lehet kivenni a Mastercardot

Hogyan lehet kivenni a Mastercardot

Míg a legtöbb fogadási oldal lehetővé teszi a fogadók számára, hogy Mastercardon keresztül pénzt helyezzenek el, előfordulhat, hogy egyesek nem engedik meg nekik, hogy ugyanazzal a módszerrel (vagy bármely más betéti vagy hitelkártyával) vegyenek fel pénzt. Ez azt jelenti, hogy a fogadóknak általában alternatívákat kell találniuk, amikor ki akarnak fizetni. A legegyszerűbb lehetőség az e-pénztárcák, például a Skrill vagy a Neteller használata.

A fogadók banki átutalással is kivehetik pénzüket. A banki átutalással történő kifizetés azonban általában két-öt munkanapot vesz igénybe, ami hosszabb lehet, ha munkaszüneti napok, hétvégék vagy karbantartások vannak az út során. Az e-pénztárcával végrehajtott pénzfelvételek gyorsabbak lehetnek, de ez nem mindig igaz.

Egyszerűen lépjen a kívánt fogadási oldalra, és végezze el a szokásos visszavonási eljárást. Ezt követően válassza ki a kívánt fizetési módot. Ez a fogadókat a következő szakaszba irányítja, ahol a fogadók meghatározzák a kivenni kívánt összeget. Már csak a tranzakció megerősítése és engedélyezése van hátra, miután az összes szükséges információt megadta.

Ami a kifizetési díjakat illeti, egyes Mastercard-csatlakozott bankok minimális vagy semmilyen díjat számíthatnak fel. A fogadási oldalak díjat számíthatnak fel saját részükről, valamint az e-pénztárcákért. Ezek azonban általában csak fillérekért számítanak a dollárban, tehát ez nem fog annyira ártani az alapoknak, mint gondolnánk.

Ha a fogadók továbbra is aggódnak a díjak miatt, a Mastercard továbbra is jogosulttá teheti a fogadókat első fogadási bónuszok a fogadási oldalakon, ezért tekintse ezt a pénzeszközei ellentételezésének.

Hogyan lehet kivenni a Mastercardot
Biztonság és biztonság a Mastercardnál

Biztonság és biztonság a Mastercardnál

A Mastercard az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb fizetési szolgáltatás a piacon, így a fogadók tranzakciói és személyes adatai biztonságban vannak. 


A Mastercard működése riválisaihoz képest az, hogy a vállalat azt állítja, hogy rendszerei biztonságosabbak, mint bármely más fizetési szolgáltatás. Egyenrangú, élalapú hálózatot használnak, amely több végponthoz irányítja a forgalmat.

Van még a Mastercard Secure Code, amely egy további biztonsági réteg. Segít megerősíteni a fogadó személyazonosságát egy egyszeri jelszóval (OTP), amelyet SMS-ben küldenek el a fogadási oldalon regisztrált telefonszámra.

Egy másik nagyszerű dolog, hogy a fogadóknak Mastercard-kártyákat kibocsátó pénzintézet nem vonja felelősségre őket semmilyen jogosulatlan tranzakcióért. A Mastercard felelősségvédelmet nyújt a bárhol végrehajtott tranzakciók esetén.

A fogadóknak meg kell tenniük a részüket Mastercardjuk biztonságának biztosításában. Ehhez a következőket kell tenniük:

  • Tegye meg az ésszerű óvintézkedéseket a kártya elvesztésének vagy ellopásának elkerülése érdekében.
  • Ha kártyáját elveszti, ellopják vagy az Ön engedélye nélkül használták fel, azonnal értesítse bankját.
  • Fenntartja a jó minősítést Mastercard számlájával.
  • Beszéljen velük, és megtudhatja, milyen egyéb biztonsági óvintézkedéseket alkalmaz bankja, amelyek megvédik Önt a csalárd tranzakcióktól.
Biztonság és biztonság a Mastercardnál
Mastercard ügyfélszolgálati lehetőségek

Mastercard ügyfélszolgálati lehetőségek

A Mastercard a világ egyik vezető fizetési szolgáltatása. Azok, akik rendelkeznek vele, számos napi szükségletük kielégítésére használják, mint például a közművek, az alapvető dolgok, a vásárlás és még sok más. Ha gyakran használ valamit, akkor problémák vagy aggályok merülnek fel.

Ha a fogadóknak problémái vagy kérdései vannak, számos módon felvehetik a kapcsolatot a Mastercarddal. Ne feledje azonban, hogy a Mastercard valójában nem bocsát ki betéti vagy hitelkártyákat, hanem a pénzintézetek. Előfordulhat, hogy a fogadóknak először fel kell venniük a kapcsolatot a bankjukkal.

  • Az első útvonalhoz a fogadók a Mastercard hivatalos webhelyére léphetnek a címen mastercard.com. Keresse meg a támogatási oldalt, és keresse meg a Gyakran ismételt kérdéseket. Ezek a listák általában átfogóak, és megoldást tartalmazhatnak a fogadó problémájára.
  • Másodszor, letöltheti a Mastercard globális kapcsolattartóinak PDF-fájlját, amely tartalmazza az egyes Mastercard forródrótokhoz tartozó telefonszámok listáját. Minden országnak vagy területnek megvan a sajátja, így nem árt megnézni ezt a főlistát.

A fogadók a közösségi médiát is használhatják a Mastercard eléréséhez, mint például a Facebook és a Twitter. A vállalatok felismerik e két webhely azon képességét, hogy kommunikáljanak ügyfélbázisukkal, és gyakran válaszolnak az ottani chatekre, említésekre vagy megjegyzésekre.

Mastercard ügyfélszolgálati lehetőségek

Legújabb hírek

A 3 legjobb sportfogadási üdvözlő bónusz Visa/Mastercard fizetéshez
2023-08-02

A 3 legjobb sportfogadási üdvözlő bónusz Visa/Mastercard fizetéshez

Ha sportfogadót keres, hogy csatlakozzon, létfontosságú, hogy fontolja meg a fizetési lehetőségeket és az elérhető üdvözlő ajánlatokat. Szerencsére a legtöbb bukméker Mastercard vagy Visa bankkártyás/hitelkártyás fizetést kínál. Még jobb, ha befizetett egy sportfogadó bónuszt, és bizonyos esetekben megtette az első tényleges pénzes fogadást.