A legmegbízhatóbb Payz fogadóirodák 2023

Az EcoPayz az egyik legkényelmesebb e-pénztárca az online fogadási oldalakon történő tranzakciókhoz. 2000-ben alapították, és több mint 45 valutát fogad el a világ minden tájáról. Az EcoPayz tulajdonosa és üzemeltetője a PSI-Pay, az Egyesült Királyság Financial Conduct Authoritya által bejegyzett és online fizetési szolgáltatások nyújtására engedélyezett korlátolt felelősségű társaság.

Az online fogadók három típusú számla közül választhatnak: ecoCard, ecoAccount és ecoVirtualcard. Az ecoCard egy előre fizetett betéti számla, akárcsak a MasterCard, amely megkönnyíti az azonnali online fizetést. Az ecoAccount egy privát online számla, amelyet a szerencsejátékosok bármikor feltölthetnek, vagy pénzt küldhetnek bárkinek. Végül, az ecoVirtualcard egy egyszeri online fizetési kártya. A tranzakció befejeztével érvénytelenné válik.

A legmegbízhatóbb Payz fogadóirodák 2023
Hogyan lehet befizetni az EcoPayz segítségévelNapi befizetési limit az EcoPayz számáraHogyan lehet pénzt kivenni az EcoPayz segítségével
Hogyan lehet befizetni az EcoPayz segítségével

Hogyan lehet befizetni az EcoPayz segítségével

Az EcoPayz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak bankszámlájukhoz, és pénzt utaljanak át. Az ecoPayz számlanyitás gyors és ingyenes. Az ügyfeleknek meg kell adniuk személyes adataikat, például telefonszámukat, címüket és lakóhelyük szerinti országot. A rendszer elküldi az aktiváló linket az új felhasználónak, amely után a tulajdonos használhatja a fiókot. Számos módja van az ecoPayz pénzzel való feltöltésének: helyi banki átutalás, nemzetközi banki, előre fizetett kártya, hitel- és betéti kártya.

Az ecoPayz segítségével történő közvetlen befizetés egy fogadási platformra ingyenes és szinte azonnali. Azok a valódi pénzes fogadók, akik szeretnék növelni bankrolljukat, az ecoPayz-t választják a pénztáros oldalon, és írják be a befizetendő összeget.

Ennek az oldalnak a neve fogadási szolgáltatónként eltérő. Ezután az ecoPayz oldal felugrik nekünk, ahol a játékos bejelentkezik egy felhasználónévvel és jelszóval. A tranzakcióhoz a három szolgáltatás, az ecoAccount, az ecoCard és az ecoVirtualCard használható. Az ecoPayz ezekért általában nem számít fel díjat betétek típusai.

Hogyan lehet befizetni az EcoPayz segítségével
Napi befizetési limit az EcoPayz számára

Napi befizetési limit az EcoPayz számára

A limitek az ecoPayz felhasználó számlaszintjétől és a fogadási oldal feltételeitől függenek. Az EcoPayz számla elérhető VIP, platina, arany, ezüst és klasszikus szinten.

Ezekre a szintekre ingyenes a regisztráció, de az egyes szinteken elérhető szolgáltatások eltérőek. Minél magasabb a státusz, annál magasabb a befizetési limit és fordítva. A számlakorlátok célja az ecoPayz számlán lévő pénzeszközök védelme.

Egy fogadási oldal feltöltésekor a maximális limit minden szinten 250 € tranzakciónként. A napi limitek 1500 és 11 000 euró között mozognak az ecoPayz számla legmagasabb szintjére (arany, platina és VIP).

Lehet mobillal befizetni?

Az EcoPayz egy biztonságos mobilalkalmazást kínál, amely letölthető az App Store és a Google Play áruházból. A felhasználók iOS és Android eszközökről érhetik el fiókjukat.

Napi befizetési limit az EcoPayz számára
Hogyan lehet pénzt kivenni az EcoPayz segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni az EcoPayz segítségével

Mindaddig, amíg egy szerencsejáték-platform támogatja az ecoPayz szolgáltatást, a pénzfelvétel ecoAccount és ecoCard számlákkal lehetséges. Az érintett lépések a következők:

  • A játékos a pénztáros oldalra navigál
  • A fizetési lehetőségek közül az ecoPayz-t választják
  • Beírják a fogadási számláról levonandó összeget
  • A visszavonás jóváhagyásához kitöltik a kért információkat az oldal számára

A kifizetés kérésére a tranzakció azonnal megjelenik a fogadási számlán, és a pénz két-három munkanapon belül megérkezik a játékoshoz.

A fogadási szolgáltatók alig számítanak fel díjat az ecoPayz-kivonásért. De a számla szintjétől függően az ecoPayz kis összeget számíthat fel.

Napi kifizetési limit az ecoPayz-en

Minden fogadási szolgáltató meghatároz egy kifizetési limitet, ezért érdemes a kifizetés előtt tájékozódni a feltételekről. Az ecoCard-hoz tartozó kifizetési limit a számla állapotán vagy szintjén alapul.

Egy ecoPayz számlán ezüst és arany szinten tárolható maximális összeg 15 000 euró, illetve 100 000 euró. A felhasználó egyetlen tranzakcióval töltheti fel számláját 10-200 euróval a klasszikus szinten.

Az ezüst státuszú számlák 10 és 1000 euró közötti összeget kaphatnak egyszerre. Egy aranyszámla 10-1500 euróba kerülhet egy tranzakcióban.

Mobilon kivehetem?

Az ecoPayz mobilalkalmazáson keresztül történő pénzfelvétel egyszerű folyamat. A játékos bejelentkezik fiókjába Android vagy iOS okostelefonon, és követi a fent említett lépéseket.

Hogyan lehet pénzt kivenni az EcoPayz segítségével