A legmegbízhatóbb Revolut fogadóirodák 2023

A Revolut egy brit pénzügyi vállalat, amely különféle banki szolgáltatásokat kínál. A céget 2015-ben alapították, és Londonban volt a központja. Jelenleg a cég a legértékesebb brit pénzügyi technológiai vállalat, több mint 33 milliárd euró értékben.

A Revolut pénzügyi szolgáltatásai közé tartozik a betéti kártyák, a tőzsdei kereskedés, a valutaváltás, a peer-to-peer fizetések és a kriptovaluta váltás. A fogadók a Revolut alkalmazás segítségével ATM-ből is pénzt vehetnek fel. Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb Revolut szolgáltatás díjköteles. A díjak általában hétvégenként akár 2%-kal is megemelkednek, hogy segítsenek megvédeni a vállalatot az árfolyamok ingadozásától.

A legmegbízhatóbb Revolut fogadóirodák 2023
Hogyan lehet befizetni a Revolutnál

Hogyan lehet befizetni a Revolutnál

A Revolut sokat tett annak érdekében, hogy a felhasználók egyszerűen és kényelmesen helyezhessenek pénzt online fogadási számlájukra anélkül, hogy a biztonságot bármilyen módon veszélyeztetnék. A befizetési folyamat némileg eltérhet a különböző online kaszinókban, de az alapelv ugyanaz marad.

A befizetési folyamat megkezdése előtt a felhasználóknak meg kell győződniük arról, hogy rendelkeznek regisztrált Revolut-számlákkal. A Revolut fiókkal rendelkező játékosok gyorsan és egyszerűen hozhatnak létre új fogadási számlákat. Minden regisztrált Revolut-fiókot szintén aktiválni kell a használat előtt.

Betéti befizetések teljesítése

A Revolut-fiók létrehozása után a játékosoknak be kell jelentkezniük online sportfogadási fiókjukba, és meg kell navigálniuk a webhelyet a fizetési lehetőségekhez. Érdemes megjegyezni, hogy az online fogadások között szerepelnie kell a Revolutnak is befizetési lehetőségek listája. Az aktivált Revolut-fiókkal rendelkező fogadók ezt követően kattintson a Revolut lehetőségre, és a rendszer átirányítja őket egy másik weboldalra a fizetés befejezéséhez. Ezután ki kell tölteniük a kártyaadatokat, például a kártyaszámot és a CVV-t. A letétbe helyezendő összeget is meg kell adniuk.

Miután megerősítette, hogy az összes adat helyes, a fogadó engedélyezheti a tranzakciót. A Revolut jellemzően valós időben dolgozza fel a betéteket. Ez azt jelenti, hogy a fogadók a befizetési tranzakció befejezése után szinte azonnal elkezdhetik a valódi pénzes fogadásokat. A felhasználók ellenőrizhetik Revolut vagy online sportfogadási számlájuk egyenlegét, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a tranzakció sikeres volt-e.

Hogyan lehet befizetni a Revolutnál
Mobilon keresztül történő befizetés

Mobilon keresztül történő befizetés

Okostelefon segítségével is lehet pénzt befizetni. Ez különösen egyszerű a mobilalkalmazásokkal történő online fogadásnál. A letétbe helyezés folyamata általában viszonylag azonos, bár bizonyos kívánatos kényelmi szempontokkal.

Mobilon keresztül történő befizetés
Hogyan lehet pénzt kivenni a Revolut segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a Revolut segítségével

A kifizetési folyamat is ugyanolyan egyszerű, mint a befizetés. A fogadóknak biztosítaniuk kell, hogy az online sportfogadás lehetővé tegye a Revolut pénzkifizetését. Ennek az az oka, hogy egyes fogadási oldalak csak befizetésként kínálják. A következő lépés az online sportfogadásba való bejelentkezés, és annak megerősítése, hogy a számlán van elég pénz a kifizetéshez.

Egy egyszerű kattintással a Revolut visszavonási lehetőségére a játékosok egy másik oldalra jutnak, ahol a rendszer felkéri őket, hogy töltsék ki a kifizetési adataikat. Ez tartalmazza a kártya adatait, amelyre az összeget küldik, és a kifizetés összegét.

A befizetésekkel ellentétben a Revolutból történő kifizetés általában kicsit tovább tart. A legtöbben online sportfogadás, három munkanapba telhet, mire a játékosok hozzáférhetnek a felvett pénzekhez. Az idő sokkal rövidebb lehet a VIP tagok számára a VIP tagságot kínáló online fogadási oldalakon. Lehetőség van mobileszközökön keresztül is kivenni, általában ugyanazt az eljárást alkalmazva, mint a számítógépen.

Befizetési és kifizetési limitek

A befizetési és kifizetési limitek attól a banktól függenek, amelyhez a Revolut számla kapcsolódik. A limitek általában napi és nem tranzakciónkénti alapúak. Az online fogadási oldalakon eltérő korlátozások is vonatkozhatnak a fogadóknak betartandó tranzakciós összegekre vonatkozóan.

A tranzakció legalacsonyabb összege 10 USD. A Chase Bank kínálja a legmagasabb kifizetési limitet, napi 3000 dollárt. A fogadóknak át kell tekinteniük az általuk használt feltételeket, hogy pontos információkat kapjanak befizetési és kifizetési korlátaikkal kapcsolatban.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Revolut segítségével
Biztonság és biztonság a Revolutnál

Biztonság és biztonság a Revolutnál

A Revolut egy népszerű fizetési lehetőség, mert minden tranzakcióhoz elsőrangú biztonságot és biztonságot kínál. A biztonság majdnem olyan jó, mintha közvetlenül bankkal üzletelne. A Revolut a legújabb és legszigorúbb biztonsági protokollokat alkalmazza, amelyek biztosítják, hogy illetéktelen felhasználók ne tudják lehallgatni a fizetési móddal végrehajtott tranzakciókat.

Számos hitelesítési funkció biztonsági réteget ad az összes elérhető biztonsági szolgáltatáshoz. Például a felhasználóknak meg kell adniuk a mobileszközeikre SMS-ben küldött kódot bármely befizetési tranzakció befejezéséhez.

Átverés elleni védelem

A Revolut sokat tett azért, hogy megvédje a felhasználókat a csalóktól. Azonban minden erőfeszítés még mindig kevés, mivel még mindig van néhány esély a csalásra, miközben ezt a fizetési módot használja. Nevezetesen, a legtöbb csalás a felhasználók ismereteinek hiányára vagy az óvintézkedésekre vagy megelőző intézkedésekre vonatkozó lazaságra vezethető vissza.

Biztonsági funkciók, amelyekre figyelni kell

A biztonsági problémák elkerülése érdekében a felhasználóknak először meg kell győződniük arról, hogy minden tranzakciót biztonságos és biztonságos internetkapcsolat használatával hajtanak végre. A nyilvános Wi-Fi elkerülése jó kiindulópont. A játékosok nem oszthatják meg fiókjuk hitelesítő adatait senkivel. Egy másik dolog, amire figyelni kell, az az online sportfogadások átverése. Alapvetően a kellő gondosság segíthet a fogadóknak kitalálni a csaló szerencsejáték-oldalakat, és elkerülni azokat.

Biztonság és biztonság a Revolutnál
Revolut ügyfélszolgálati lehetőségek

Revolut ügyfélszolgálati lehetőségek

A Revolut nagyszerű ügyfélszolgálatot kínál. Az ügyfelek képviselői nagyon profik és barátságosak. Az azonban, hogy a fogadók milyen gyorsan kapnak választ, az ügyfélszolgálat elérésére használt csatornától függ. Például az a felhasználó, aki felhívja az ügyfélszolgálatot, nagyobb valószínűséggel kap gyorsabb segítséget, mint azok, akik a közösségi médiában posztolnak problémáiról.

A fogadók több módon is hozzáférhetnek az ügyfélszolgálathoz, amelyek közül néhányat az alábbiakban kiemelünk.

telefon

Az ügyfélszolgálat elérésének legegyszerűbb és leggyorsabb módja a telefonhívás. A számot általában frissítik a hivatalos webhelyen, ha változna. Azonban van esély arra, hogy hosszú ideig várakozzon, különösen, ha egy probléma sok fogadót érint.

Közösségi média

A fogadók a közösségi médiában is közzétehetik kérdéseiket. A multimédia ereje általában viszonylag gyors lépéseket eredményez a problémák megoldására.

Élő fórumok

Az élő fórumok nagyszerű alternatívát jelentenek azoknak a fogadóknak, akik nem bánják, ha segítséget kapnak a Revolut ügyfélszolgálati munkatársaitól. Olyan fogadóktól kaphatnak segítséget, akik már korábban is tapasztaltak hasonló problémákat.

Revolut ügyfélszolgálati lehetőségek