A legmegbízhatóbb Ripple fogadóirodák 2023

Az egyik első dolog, amit a fogadóknak tudniuk kell a Ripple-ről, hogy alapvetően kriptovaluta. A kriptot XRP-nek hívják, de általában Ripple-nek hívják, a gyorsan növekvő fizetési szolgáltatás neve, amely XRP-t használ a globális pénzátutalásokhoz.

A szolgáltatást 2012-ben hozták létre, így a legtöbb fogadó számára viszonylag fiatal fizetési mód. Rendkívül gyors és biztonságos, csakúgy, mint a többi forgalomban lévő kriptográfia, mint például a Bitcoin és a Dash. Az átvitel a RippleNeten keresztül történik, ami általában csak másodpercekig tart bárhol a világon. A legtöbb kriptokódhoz hasonlóan rendszeresen ellenőrizze az XRP árait befizetés vagy kifizetés előtt.

A legmegbízhatóbb Ripple fogadóirodák 2023
Hogyan helyezzünk el pénzt a Ripple-nélHogyan lehet pénzt felvenni a Ripple segítségével
Hogyan helyezzünk el pénzt a Ripple-nél

Hogyan helyezzünk el pénzt a Ripple-nél

Viszonylagos fiatalsága ellenére sok fogadóoldal elfogadja a Ripple-t, mint a érvényes fizetési lehetőség.

Ahhoz, hogy ezzel a kriptovalutával befizessenek, a fogadóknak regisztrálniuk kell egy megbízható tőzsdére. Mint minden tranzakciónak, ennek is megbízható webhelynek kell lennie, mivel bankkártyával vagy hitelkártyával fog digitális érméket vásárolni.

Ugyanúgy, mint minden más kriptográfiai eszköznek, a fogadóknak is szükségük van pénztárcára az érméikhez. A beállítás után a rendelkezésre álló pénzeszközöket most belátásuk szerint átutalhatják pénztárcájukba.

Miután a játékosok megvásárolták az érméket, Ripple XRP főkönyvet kell használniuk, amely nyomon követheti a pénztárcájával és számlájával végzett összes tranzakciót. A főkönyv decentralizált blokklánc technológiát használ a tranzakciók szinte azonnali feldolgozásához. Ennek a főkönyvnek a használatához nincs szükség további engedélyekre a fogadók számára a hozzáféréshez és a használatához.

Ha fogadni szeretne a Ripple-lel, egyszerűen menjen a sajátjához előnyben részesített fogadási oldal és keresse meg a „Befizetés” részt. Ezután válassza a Ripple-t preferált fizetési módként a rendelkezésre álló lehetőségek közül. Ezután egy cím jön létre a kívánt betéti összeghez.

Ezután a Blockchain pénztárcájával a fogadóknak be kell utalniuk az összeget a megadott címre. A pénzek elfogadását követően azonnal jóváírásra kerülnek fogadási számláján. Minden befizetési tranzakció ingyenes, és a legtöbb fogadási oldalon azonnal lebonyolításra kerül.

Minden fogadóiroda saját szabályzattal rendelkezhet a befizetési limitek tekintetében. Forduljon fogadási oldala ügyfélszolgálati csapatához, hogy megtudja, mi a minimális és maximális befizetés a Ripple-nél.

Hogyan helyezzünk el pénzt a Ripple-nél
Hogyan lehet pénzt felvenni a Ripple segítségével

Hogyan lehet pénzt felvenni a Ripple segítségével

A Ripple-t elfogadó fogadási oldalak többsége valószínűleg megengedi a fogadóknak, hogy ugyanazon a módszeren keresztül vonják ki bevételeiket, mivel a Ripple inkább kriptovalutaként működik, mintsem futó fizetési szolgáltatásként.

Ha pénzt szeretne kivenni fogadási oldalakról a Ripple-n keresztül, egyszerűen:

  1. Jelentkezzen be fogadási oldalára, és keresse meg a kifizetési oldalt vagy lehetőséget
  2. Amikor a rendszer kéri, válassza a Ripple-t visszavonási módként a lehetőségek közül.
  3. Kérésre töltse ki a vonatkozó adatokat, majd erősítse meg és engedélyezze a tranzakciót.

Mint fentebb nyilvánvaló, a Ripple visszavonási folyamata más módszerek esetében is hasonló. Ez is egy kényelmes lehetőség, mivel rendkívül gyors és olcsó. A Ripple 3,3 másodperces sebességgel dolgozza fel a tranzakciókat, 0,0004 dolláros díjjal.

Több kriptovaluta tőzsde is kezeli az XRP-t olyan fiat valutákhoz, mint az USD, EUR, CAD, GBP, AUD, CHF, NZD és még sok más. Az XRP-vel Etherumra és Bitcoinra is lehet kereskedni bizonyos tőzsdéken.

A dolgok jobbá tétele érdekében a Ripple-t több mint 150 érvényesítőn futtatják szerte a világon, ami kiküszöböli a hálózat túlterhelésének lehetőségét. A Ripple más fizetési szolgáltatásokkal is együttműködött, hogy megkönnyítse a határokon átnyúló tranzakciókat. Az ügyfelek elégedettségének maximalizálása érdekében a Ripple mostantól akár 15 000 tranzakciót is feldolgoz másodpercenként.

A fogadóknak az RXP csaptelepekre is figyelniük kell, amelyek ingyenes RXP-t biztosíthatnak olyan feladatok elvégzéséhez, mint például a minijátékok. Lehet, hogy nem sok, de lehet, hogy plusz üzletet vagy néhány kockadobást ad a bevételek kiegyenlítéséhez, mielőtt visszavonul.

Hogyan lehet pénzt felvenni a Ripple segítségével