Top 1 Bitcoin Sports Bettings 2022 -Low Fee Deposits

A Bitcoin (₿) egy digitális kriptovaluta, amely viszonylag új technológia. A Bitcoin gyorsan a sportfogadási oldalakon elfogadott egyik legnépszerűbb kriptovaluta lett. Bár a Bitcoin használata nagyon kényelmes, a tranzakció egy kicsit lassabb lehet, mint néhány más módszer. Egy pillanatra sem kell aggódnia emiatt, mert a játékosok és a fogadóirodák mind felkészültek a rövid késésre.

Top 1 Bitcoin Sports Bettings 2022 -Low Fee Deposits
Legjobb fogadási oldalak Bitcoinnal

Legjobb fogadási oldalak Bitcoinnal

Az online szerencsejáték-ipar megélte a maga részét az innovációkból. Ahogy az emberek hozzászoktak az olyan új technológiákhoz, mint a mobil és az élő fogadás, a kriptovaluta szerencsejáték már a címlapokon szerepel.

Ma a fogadók megtehetik szerencsejáték a legjobb fogadási oldalakon digitális érmék, például Bitcoin (BTC) használatával. Tehát azoknak, akik szeretnének kezdeni a BTC szerencsejátékokkal, ez a legjobb útmutató. A legjobb Bitcoin szerencsejáték-oldalakkal kapcsolatban is található néhány hasznos javaslat.

Legjobb fogadási oldalak Bitcoinnal
Hogyan lehet befizetni Bitcoinnal

Hogyan lehet befizetni Bitcoinnal

A Bitcoin viszonylag új fizetési mód, amely 2009-ben indult. De ennek ellenére ez a digitális pénznem mindennapos a legjobb sportfogadásokon. Csak keresse fel a bukmékert, lépjen a „fizetések” részre, és a lehetőségek között látni fogja a Bitcoint.

A BTC-vel való fogadás előtt azonban feltétlenül létre kell hoznia egy Bitcoin pénztárcát. A pénztárcák bankszámlaként működnek a digitális fizetési világban. Az ügyfelek itt vásárolnak és adnak el érméket, és még fizetnek is a szolgáltatásokért. Néhány népszerű Bitcoin pénztárca közé tartozik a Coinbase, az Exodus és az Electrum. A játékosok FIAT valutákat is válthatnak Bitcoinnal olyan szabványos e-pénztárcák használatával, mint a Neteller és a Skrill.

Létfontosságú megjegyezni, hogy a Bitcoin pénztárcák megkövetelik a felhasználóktól, hogy rövid azonosító-ellenőrzési folyamatot hajtsanak végre az érmék vásárlása előtt. Általában kérik az államilag kibocsátott személyi igazolvány / jogosítvány másolatát és a lakcím igazolását. Csak kövesse az egyszerű utasításokat, hogy néhány perc alatt elkészüljön. Ezután használja a kapcsolt bankszámláját vagy hitel-/bankkártyáját bitcoin vásárlásához.

Sportfogadási számla finanszírozása Bitcoin segítségével

Miután bekerült néhány érme a pénztárcába, ideje finanszírozni a bukmékerszámlát. A folyamat ismét gyors és egyszerű. Csak nyisson egy sportfogadó számlát, és másolja ki a BTC-címet. Most menjen a BTC pénztárcához, és helyezzen át néhány érmét a sportfogadóba a címzett címének beillesztésével.

A befizetések általában azonnaliak. Vegye figyelembe azt is, hogy a Bitcoin sportfogadások minimális regisztrációs adatokat igényelnek. Ez azt jelenti, hogy a játékosok névtelenek maradhatnak még azokban az országokban is, ahol a szerencsejáték illegális.

Közben, a befizetési bónuszok meglehetősen gyakoriak a Bitcoin sportfogadók között. Ezek a jutalmak főként a kezdeti befizetés egyezési százalékának formájában jelentkeznek. A cél az, hogy ösztönözze a fogadókat arra, hogy gyakrabban fogadjanak Bitcoint. A bukméker és a játékos is sokat profitálhat a gyors és határokon átnyúló Bitcoin fizetésekből.

Hogyan lehet befizetni Bitcoinnal
Hogyan lehet pénzt kivenni Bitcoinnal

Hogyan lehet pénzt kivenni Bitcoinnal

Nos, ez az útmutató leglédúbb része. Feltéve, hogy tisztességes győzelmet aratott a Bitcoinnal való fogadás után. Ebben az esetben érdemes a lehető leghamarabb kivenni az összeget. Ehhez először át kell helyezni az érméket a fogadóirodából a pénztárcába. Egyszerűen jelentkezzen be pénztárcájába, és másolja ki a címet.

Ezután lépjen a sportfogadó pénztárába, és válassza a Bitcoinon keresztüli kifizetést. Megjelenik egy mező, ahol be kell illeszteni a pénztárca címét, és be kell írni a kifizetési összeget. A kifizetések többnyire 30 perctől 1 óráig tartanak.

Miután az érméket behelyezte a BTC pénztárcájába, FIAT pénznemben kell kivennie őket. Ez lehet USD vagy EUR, az Ön joghatóságától függően. Először átváltja a Bitcoint a kiválasztott pénznemre, mielőtt egy kapcsolt bankszámlán keresztül készpénzt fizetne. Sajnos a legtöbb Bitcoin pénztárca nem támogatja a hitel-/betéti kártyákkal történő kifizetést.

Megjegyzés: A bukmékertől a pénztárcába történő Bitcoin-kivonáskor könnyítési díjat kell fizetni. De ami a jó oldalról szól, a díj sokkal kisebb, mint amit a szokásos fizetési módok számítanak fel.

Hogyan lehet pénzt kivenni Bitcoinnal
Biztonság és biztonság a Bitcoinnál

Biztonság és biztonság a Bitcoinnál

Tehát biztonságos és biztonságos a Bitcoin fogadás? Nyílt titok, hogy a Bitcoin-tranzakciók névtelenek. Amint azt korábban említettük, a Bitcoin bukmékerek nem kérnek olyan létfontosságú pénzügyi információkat, mint az azonosítószám és a bankszámla adatai. Tehát, hacsak nem hozza nyilvánosságra Bitcoin-címét, senki, beleértve a legfejlettebb hackereket, nem tudja nyomon követni pénzeszközeit. Ez határozottan kiváló technológia azok számára, akik titokban akarják tartani online szerencsejáték-tevékenységüket.

De csak azért, mert a Bitcoin-tranzakciók névtelenek, ez nem jelenti azt, hogy bárhol is kellene játszania. Egyszerűen fogalmazva, digitális érméinek biztonsága az Ön felelőssége is. A lényeg az, hogy mindig engedéllyel rendelkező és szabályozott fogadóirodában játssz, mint amilyenek az itt felsoroltak. Győződjön meg arról, hogy a sportfogadást egy törvényes helyi vagy nemzetközi felügyeleti szerv engedélyezte. Összességében a Bitcoin-szerencsejátékosoknak nincs félnivalójuk mindaddig, amíg egy jóváhagyott weboldalon fogadnak.

Valami a Bitcoin volatilitásáról

Az egyik dolog, amire a Bitcoin-kereskedőknek és a játékosoknak szemmel kell tartaniuk, az a volatilitás. Bármely hosszú távú szerencsejátékos számára kihívást jelent a bankroll kezelés gyakorlása a bitcoinok ingatag természete miatt. Például 2021-ben a Bitcoin extrém ingadozásokat regisztrált.

Áprilisban a BTC magasan repült, érménként 64 000 dolláron kereskedtek. Egy hónappal később 30 000 dollár alatt kereskedett, majd októberben visszapattant az eredeti árfolyamra. Szóval ne vegyél teherautónyit abban a reményben, hogy gyilkosságra számíthatsz.

Biztonság és biztonság a Bitcoinnál
Bitcoin ügyfélszolgálati lehetőségek

Bitcoin ügyfélszolgálati lehetőségek

A játékosok gyakran összetett kihívásokkal néznek szembe BTC-tranzakciók végrehajtása során. Ez lehet a tranzakciós díjakkal, az adathalász webhelyekkel, a hibás fizetésekkel és így tovább kapcsolatos kérdések. Tekintettel ezekre a kihívásokra, gyakran felmerül a kérdés, hogy a Bitcoin kínál-e ügyfélszolgálatot. Sajnálatos módon a Bitcoin nem biztosít központi szolgáltatási pultot, ahol a fogadók felhívják és beszélnek a támogatással. Ez nagyon elvárható egy anonim fizetési módtól.

Ennek ellenére a játékosok beszélhetnek Bitcoin pénztárca szolgáltatóikkal bármilyen kérdésükről. Legtöbbjük a BTC bányászatával, az árfolyamokkal, a fizetések követésével és még sok mással kapcsolatos kérdésekre válaszol.

Ezenkívül a játékosok csatlakozhatnak a sok online Bitcoin közösséghez, és első kézből szerezhetnek tapasztalatokat más felhasználóktól. Nagyszerű példa a BitcoinTalk, ahol a Bitcoin-felhasználók összegyűlnek, hogy megvitassák a bányászatot és az iparág innovációit.

Bitcoin ügyfélszolgálati lehetőségek