Top 10 Rapid Transfer Sports Bettings 2022 -Low Fee Deposits

Azok az online kaszin√≥j√°t√©kosok, akik megb√≠zhat√≥ fizet√©si m√≥dot keresnek, k√©ts√©gtelen√ľl szerepelni√ľk kell a gyors √°tutal√°ssal a megfontol√°sok list√°j√°n. Ennek a digit√°lis fizet√©si m√≥dnak a kulcsa a neve, a Rapid testes√ľl meg. LehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy gyors tranzakci√≥kat hajtsanak v√©gre banksz√°ml√°jukr√≥l an√©lk√ľl, hogy elhagyn√°k a kaszin√≥ webhely√©t.

A Paysafe Group Limited √°ltal kifejlesztett, amely szint√©n a n√©pszerŇĪ Skrill fizet√©si m√≥d m√∂g√∂tt √°ll, 2016-ban indult a Rapid Transfer. Gyorsan felkapott lett, √©s a legt√∂bb fogad√°si szolg√°ltat√≥ k√∂r√©ben n√©pszerŇĪv√© v√°lt. A legjobb ebben a fizet√©si szolg√°ltat√°sban, hogy nem ig√©nyel regisztr√°ci√≥t, t√∂bb mint 3000 bank t√°mogatja, √©s 19 orsz√°gban √©rhetŇĎ el, amelyek t√∂bbs√©ge t√ļlnyom√≥r√©szt eur√≥pai.

Top 10 Rapid Transfer Sports Bettings 2022 -Low Fee Deposits
Hogyan lehet befizetni a Rapid Transfer segítségével

Hogyan lehet befizetni a Rapid Transfer segítségével

Ahhoz, hogy b√°rmely online kaszin√≥ba p√©nzt t√∂ltsenek be, a j√°t√©kosoknak olyan kaszin√≥t kell v√°lasztaniuk, amelyik elfogadja ŇĎket v√°lasztott befizet√©si m√≥dot. Ez a t√©ny a gyors √°tutal√°ssal t√∂rt√©nŇĎ fizet√©sekre is √©rv√©nyes. Miut√°n kiv√°lasztotta a gyors √°tutal√°st elfogad√≥ kaszin√≥t, a j√°t√©kosnak egy tov√°bbi l√©p√©st kell tennie a bank kiv√°laszt√°s√°hoz a leg√∂rd√ľlŇĎ men√ľbŇĎl.

Ha ez a kezdeti l√©p√©s sikeres, a j√°t√©kosnak meg kell adnia banki adatait, √©s be kell √≠rnia a befizetni k√≠v√°nt √∂sszeget. Az utols√≥ l√©p√©s a befizet√©s megerŇĎs√≠t√©se, amely automatikusan elind√≠tja a bankt√≥l az ellenŇĎrz√©si folyamatot, hogy rendelkez√©sre √°ll-e a befizetni k√≠v√°nt √∂sszeg. Ha a j√°t√©kos banksz√°ml√°j√°n val√≥ban van el√©g p√©nz, akkor a p√©nz egy pillanat alatt √°tker√ľl a bankb√≥l a j√°t√©kos kaszin√≥sz√°ml√°j√°ra.

Befizetési díjak és limitek

√Črdemes megjegyezni, hogy a Rapid Transfer nem sz√°m√≠t fel tov√°bbi d√≠jakat a j√°t√©kosoknak. A j√°t√©kosoknak azonban mindig elŇĎzetesen t√°j√©koz√≥dniuk kell a kaszin√≥ fizet√©si szab√°lyzat√°b√≥l, hogy az √°ltaluk prefer√°lt kaszin√≥ felsz√°m√≠t-e b√°rmilyen d√≠jat. Ami a kifizet√©si limiteket illeti, a j√°t√©kosok 10 √©s 5000 eur√≥ k√∂z√∂tt fizethetnek be. Mindazon√°ltal ezek a befizet√©si korl√°tok a kaszin√≥sz√°ml√°t√≥l √©s a j√°t√©kos kaszin√≥beli st√°tusz√°t√≥l f√ľggŇĎen v√°ltozhatnak.

Megk√∂zel√≠thetŇĎs√©g

SŇĎt, a Rapid Transfer nem csak az asztali kaszin√≥kban √©rhetŇĎ el. A mobil j√°t√©kosok is k√∂nnyed√©n finansz√≠rozhatj√°k sz√°ml√°ikat. Ez a t√∂bbplatformos kompatibilit√°si funkci√≥ azt jelenti, hogy a Rapid Transfer hatalmas √ľgyf√©lk√∂rt vonz, mivel manaps√°g a legt√∂bb j√°t√©kos a mobil j√°t√©kot r√©szes√≠ti elŇĎnyben a hagyom√°nyos asztali j√°t√©kokkal szemben.

Hogyan lehet befizetni a Rapid Transfer segítségével
Hogyan lehet pénzfelvételt végrehajtani a Rapid Transfer segítségével

Hogyan lehet pénzfelvételt végrehajtani a Rapid Transfer segítségével

Sok online kaszin√≥ felsorolja a Rapid Transfert a t√°mogatott kifizet√©si m√≥dok list√°j√°n. Sajnos a legt√∂bb online kaszin√≥ban √°ltal√°ban nem lehets√©ges a p√©nzfelv√©tel. A legt√∂bb esetben azok a kaszin√≥k, amelyek elfogadj√°k a Skrill-kivon√°st, elfogadj√°k a gyors √°tutal√°st is. A kivon√°si folyamatnak hasonl√≥nak kell lennie ahhoz, amelyet a kivon√°s sor√°n k√∂vetett, de ford√≠tva. Az el√°ll√°si folyamat a k√∂vetkezŇĎ h√°rom l√©p√©sben foglalhat√≥ √∂ssze:

 • Menjen egyenesen a P√©nzt√°rhoz, √©s v√°lassza a Gyors √°tutal√°s lehetŇĎs√©get
 • T√∂ltse ki banki adatait
 • V√°lassza ki a visszavonni k√≠v√°nt √∂sszeget
 • Enged√©lyezze a tranzakci√≥t

Felv√©teli idŇĎk, d√≠jak, limitek √©s mobilhaszn√°lat

Abban az esetben, ha a Rapid Transfer nem elfogadott p√©nzkifizet√©si lehetŇĎs√©g, ami elŇĎfordulhat, a j√°t√©kosok m√°s azonnali kifizet√©si lehetŇĎs√©geket is ig√©nybe vehetnek. A kifizet√©sek √°ltal√°ban banki √°tutal√°ssal t√∂rt√©nnek, ami azt jelenti, hogy a j√°t√©kosoknak h√°rom-√∂t munkanapot kell v√°rniuk, hogy el√©rj√©k a j√°t√©kos sz√°ml√°j√°t. Ezen t√ļlmenŇĎen, figyelembe v√©ve, hogy a kaszin√≥nak t√∂bb idŇĎre lehet sz√ľks√©ge a visszavon√°s j√≥v√°hagy√°s√°hoz, a folyamat ak√°r egy h√©tig is eltarthat.

A legt√∂bb esetben a Rapid Transfer felhaszn√°l√≥i minim√°lis vagy egy√°ltal√°n nem fizetnek kifizet√©si d√≠jat. Abban az esetben, ha vannak kifizet√©si k√∂lts√©gek, a legt√∂bb kaszin√≥ megjelen√≠ti azokat, mielŇĎtt a j√°t√©kosnak felaj√°nlan√°k a kifizet√©si k√©r√©s teljes√≠t√©s√©nek lehetŇĎs√©g√©t. Tetszik Skrill, A Rapid Transfer √°tal√°nyd√≠jat sz√°m√≠t fel, √©s idŇĎnk√©nt valuta√°tv√°lt√°si √°rfolyamot is hozz√°adhat.

A Rapid Transfer √°tj√°r√≥k√©nt mŇĪk√∂dik a bank √©s az online kaszin√≥sz√°mla k√∂z√∂tt, amely nem ig√©nyel tov√°bbi regisztr√°ci√≥t. Mind az asztali, mind a mobil j√°t√©kosok k√∂nnyed√©n kivehetik nyerem√©ny√ľket. Azt is √©rdemes megjegyezni, hogy a j√°t√©kosoknak nem kell dedik√°lt mobilalkalmaz√°st haszn√°lniuk, mivel nem kell online fi√≥kot regisztr√°lniuk.

Hogyan lehet pénzfelvételt végrehajtani a Rapid Transfer segítségével
Biztonság és biztonság a Rapid Transfernél

Biztonság és biztonság a Rapid Transfernél

A Rapid Transfer megb√≠zhat√≥ √©s biztons√°gos online kaszin√≥ fizet√©si m√≥dk√©nt tŇĪnik ki. Minden tranzakci√≥t robusztus banki biztons√°gi funkci√≥k v√©denek, a platform tov√°bbi biztons√°gi funkci√≥i mellett.

ElŇĎsz√∂r is, a j√°t√©kosok adatai nem jelennek meg az online kaszin√≥ban. Ehelyett a p√©nzeszk√∂z√∂ket a Rapid Transfer platformon kereszt√ľl utalj√°k √°t a j√°t√©kosok sz√°ml√°ira, √≠gy biztos√≠tva a j√°t√©kosok adatainak biztons√°g√°t. Ezen t√ļlmenŇĎen a j√°t√©kosoknak nem kell megadniuk szem√©lyes adataikat, ez tov√°bbi biztons√°gi funkci√≥k√©nt mŇĪk√∂dik.

Azt is √©rdemes megjegyezni, hogy a rapid Transfer nem t√°rolja felhaszn√°l√≥i banki adatait, mivel a bank titkos√≠tja azokat. Ezenk√≠v√ľl minden tranzakci√≥ SSL-v√©dett. A Rapid Transfer a fizet√©si szolg√°ltat√°sokr√≥l sz√≥l√≥ ir√°nyelv (PSD2) licenccel rendelkezik, amely biztos√≠tja, hogy tov√°bbra is teljes m√©rt√©kben megfeleljen az Eur√≥pai Uni√≥ √°ltal meghat√°rozott leg√ļjabb digit√°lis fizet√©si elŇĎ√≠r√°soknak.

K√©ts√©gtelen, hogy a Rapid Transfer elŇĎkelŇĎ helyen √°ll mŇĪk√∂d√©s√©nek biztos√≠t√°s√°ban. Azok a j√°t√©kosok, akik jobb alternat√≠v√°kat keresnek, ha vannak ilyenek, a k√∂vetkezŇĎ biztons√°gi funkci√≥kra kell figyelni√ľk:

 • SSL a biztons√°gos online kapcsolatok√©rt
 • PCI-megfelelŇĎs√©g annak biztos√≠t√°sa √©rdek√©ben, hogy a kaszin√≥ megfeleljen
 • Csal√°s elleni eszk√∂z√∂k a tranzakci√≥k nyomon k√∂vet√©s√©re
 • Biztons√°gos bejelentkez√©si k√©pernyŇĎ
 • Digit√°lis al√°√≠r√°s
 • Minden tranzakci√≥ c√≠m√©nek ellenŇĎrz√©se
Biztonság és biztonság a Rapid Transfernél
A Rapid Transfer √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gei

A Rapid Transfer √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gei

Azok a j√°t√©kosok, akiknek k√©rd√©seik vannak a gyors √°tutal√°ssal kapcsolatos fizet√©sekkel kapcsolatban, soha ne habozzanak kapcsolatba l√©pni √ľgyf√©lszolg√°lati r√©szleg√ľkkel. Tekintettel arra, hogy a Rapid Transfer banki megold√°sainak t√∂bbs√©g√©t a Skrill mŇĪk√∂dteti, az itt k√≠n√°lt t√°mogat√°si lehetŇĎs√©gek k√©ts√©gtelen√ľl a legjobbak k√∂z√© tartoznak a j√°t√©kban.

A Rapid Transfer egy kiterjedt GYIK oldalt tartalmaz a Skrill hivatalos webhelyén általános problémákkal kapcsolatban.

A Rapid Transfer megb√≠zhat√≥ √©lŇĎ chat funkci√≥val is rendelkezik. Ez a virtu√°lis asszisztens, amely Skrill n√©ven is mŇĪk√∂dik, megk√∂veteli, hogy a j√°t√©kos megadja a nev√©t √©s az e-mail c√≠m√©t. Ez a t√°mogat√°si lehetŇĎs√©g a h√©t minden napj√°n, 24 √≥r√°ban el√©rhetŇĎ a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, √©s a nem fi√≥kspecifikus k√©rd√©sek megv√°laszol√°s√°ra szolg√°l.

Azok a j√°t√©kosok, akik ink√°bb val√≥di szem√©lyt szeretn√©nek elk√∂telezni, haszn√°lhatj√°k a kapcsolatfelv√©teli ŇĪrlapot, vagy felh√≠vhatj√°k a t√°mogat√°st. A Rapid Transfer nemzetk√∂zi sz√°mmal rendelkezik, a +44 203 308 2520-as glob√°lis √ľgyf√©lk√∂r kiszolg√°l√°s√°ra. Vannak azonban orsz√°gspecifikus helyi sz√°mok az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gb√≥l, Franciaorsz√°gb√≥l, N√©metorsz√°gb√≥l, Spanyolorsz√°gb√≥l, Oroszorsz√°gb√≥l √©s Lengyelorsz√°gb√≥l √©rkezŇĎ √ľgyfelek sz√°m√°ra.

A Rapid Transfer felhaszn√°l√≥i alapvetŇĎen a k√∂vetkezŇĎ m√≥dokon tal√°lhatnak v√°laszt k√©rd√©seikre:

 • Telefon: +44 203 308 2520 ‚Äď Csak h√©tfŇĎtŇĎl p√©ntekig 8:00-17:00 GMT
 • Email: help@skrill.com
 • √ČlŇĎ chat
 • Kapcsolatfelv√©teli ŇĪrlap
A Rapid Transfer √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gei