Top 10 Revolut Sports Bettings 2022 -Low Fee Deposits

A Revolut egy brit p√©nz√ľgyi v√°llalat, amely k√ľl√∂nf√©le banki szolg√°ltat√°sokat k√≠n√°l. A c√©get 2015-ben alap√≠tott√°k, √©s Londonban volt a k√∂zpontja. Jelenleg a c√©g a leg√©rt√©kesebb brit p√©nz√ľgyi technol√≥giai v√°llalat, t√∂bb mint 33 milli√°rd eur√≥ √©rt√©kben.

A Revolut p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√°sai k√∂z√© tartozik a bet√©ti k√°rty√°k, a tŇĎzsdei keresked√©s, a valutav√°lt√°s, a peer-to-peer fizet√©sek √©s a kriptovaluta v√°lt√°s. A fogad√≥k a Revolut alkalmaz√°s seg√≠ts√©g√©vel ATM-bŇĎl is p√©nzt vehetnek fel. Fontos megjegyezni, hogy a legt√∂bb Revolut szolg√°ltat√°s d√≠jk√∂teles. A d√≠jak √°ltal√°ban h√©tv√©genk√©nt ak√°r 2%-kal is megemelkednek, hogy seg√≠tsenek megv√©deni a v√°llalatot az √°rfolyamok ingadoz√°s√°t√≥l.

Hogyan lehet befizetni a Revolutn√°l

Hogyan lehet befizetni a Revolutn√°l

A Revolut sokat tett annak √©rdek√©ben, hogy a felhaszn√°l√≥k egyszerŇĪen √©s k√©nyelmesen helyezhessenek p√©nzt online fogad√°si sz√°ml√°jukra an√©lk√ľl, hogy a biztons√°got b√°rmilyen m√≥don vesz√©lyeztetn√©k. A befizet√©si folyamat n√©mileg elt√©rhet a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ online kaszin√≥kban, de az alapelv ugyanaz marad.

A befizet√©si folyamat megkezd√©se elŇĎtt a felhaszn√°l√≥knak meg kell gyŇĎzŇĎdni√ľk arr√≥l, hogy rendelkeznek regisztr√°lt Revolut-sz√°ml√°kkal. A Revolut fi√≥kkal rendelkezŇĎ j√°t√©kosok gyorsan √©s egyszerŇĪen hozhatnak l√©tre √ļj fogad√°si sz√°ml√°kat. Minden regisztr√°lt Revolut-fi√≥kot szint√©n aktiv√°lni kell a haszn√°lat elŇĎtt.

Betéti befizetések teljesítése

A Revolut-fi√≥k l√©trehoz√°sa ut√°n a j√°t√©kosoknak be kell jelentkezni√ľk online sportfogad√°si fi√≥kjukba, √©s meg kell navig√°lniuk a webhelyet a fizet√©si lehetŇĎs√©gekhez. √Črdemes megjegyezni, hogy az online fogad√°sok k√∂z√∂tt szerepelnie kell a Revolutnak is befizet√©si lehetŇĎs√©gek list√°ja. Az aktiv√°lt Revolut-fi√≥kkal rendelkezŇĎ fogad√≥k ezt k√∂vetŇĎen kattintson a Revolut lehetŇĎs√©gre, √©s a rendszer √°tir√°ny√≠tja ŇĎket egy m√°sik weboldalra a fizet√©s befejez√©s√©hez. Ezut√°n ki kell t√∂lteni√ľk a k√°rtyaadatokat, p√©ld√°ul a k√°rtyasz√°mot √©s a CVV-t. A let√©tbe helyezendŇĎ √∂sszeget is meg kell adniuk.

Miut√°n megerŇĎs√≠tette, hogy az √∂sszes adat helyes, a fogad√≥ enged√©lyezheti a tranzakci√≥t. A Revolut jellemzŇĎen val√≥s idŇĎben dolgozza fel a bet√©teket. Ez azt jelenti, hogy a fogad√≥k a befizet√©si tranzakci√≥ befejez√©se ut√°n szinte azonnal elkezdhetik a val√≥di p√©nzes fogad√°sokat. A felhaszn√°l√≥k ellenŇĎrizhetik Revolut vagy online sportfogad√°si sz√°ml√°juk egyenleg√©t, hogy megbizonyosodjanak arr√≥l, hogy a tranzakci√≥ sikeres volt-e.

Hogyan lehet befizetni a Revolutn√°l
Mobilon kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ befizet√©s

Mobilon kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ befizet√©s

Okostelefon seg√≠ts√©g√©vel is lehet p√©nzt befizetni. Ez k√ľl√∂n√∂sen egyszerŇĪ a mobilalkalmaz√°sokkal t√∂rt√©nŇĎ online fogad√°sn√°l. A let√©tbe helyez√©s folyamata √°ltal√°ban viszonylag azonos, b√°r bizonyos k√≠v√°natos k√©nyelmi szempontokkal.

Mobilon kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ befizet√©s
Hogyan lehet pénzt kivenni a Revolut segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a Revolut segítségével

A kifizet√©si folyamat is ugyanolyan egyszerŇĪ, mint a befizet√©s. A fogad√≥knak biztos√≠taniuk kell, hogy az online sportfogad√°s lehetŇĎv√© tegye a Revolut p√©nzkifizet√©s√©t. Ennek az az oka, hogy egyes fogad√°si oldalak csak befizet√©sk√©nt k√≠n√°lj√°k. A k√∂vetkezŇĎ l√©p√©s az online sportfogad√°sba val√≥ bejelentkez√©s, √©s annak megerŇĎs√≠t√©se, hogy a sz√°ml√°n van el√©g p√©nz a kifizet√©shez.

Egy egyszerŇĪ kattint√°ssal a Revolut visszavon√°si lehetŇĎs√©g√©re a j√°t√©kosok egy m√°sik oldalra jutnak, ahol a rendszer felk√©ri ŇĎket, hogy t√∂lts√©k ki a kifizet√©si adataikat. Ez tartalmazza a k√°rtya adatait, amelyre az √∂sszeget k√ľldik, √©s a kifizet√©s √∂sszeg√©t.

A befizet√©sekkel ellent√©tben a Revolutb√≥l t√∂rt√©nŇĎ kifizet√©s √°ltal√°ban kicsit tov√°bb tart. A legt√∂bben online sportfogad√°s, h√°rom munkanapba telhet, mire a j√°t√©kosok hozz√°f√©rhetnek a felvett p√©nzekhez. Az idŇĎ sokkal r√∂videbb lehet a VIP tagok sz√°m√°ra a VIP tags√°got k√≠n√°l√≥ online fogad√°si oldalakon. LehetŇĎs√©g van mobileszk√∂z√∂k√∂n kereszt√ľl is kivenni, √°ltal√°ban ugyanazt az elj√°r√°st alkalmazva, mint a sz√°m√≠t√≥g√©pen.

Befizetési és kifizetési limitek

A befizet√©si √©s kifizet√©si limitek att√≥l a bankt√≥l f√ľggenek, amelyhez a Revolut sz√°mla kapcsol√≥dik. A limitek √°ltal√°ban napi √©s nem tranzakci√≥nk√©nti alap√ļak. Az online fogad√°si oldalakon elt√©rŇĎ korl√°toz√°sok is vonatkozhatnak a fogad√≥knak betartand√≥ tranzakci√≥s √∂sszegekre vonatkoz√≥an.

A tranzakci√≥ legalacsonyabb √∂sszege 10 USD. A Chase Bank k√≠n√°lja a legmagasabb kifizet√©si limitet, napi 3000 doll√°rt. A fogad√≥knak √°t kell tekinteni√ľk az √°ltaluk haszn√°lt felt√©teleket, hogy pontos inform√°ci√≥kat kapjanak befizet√©si √©s kifizet√©si korl√°taikkal kapcsolatban.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Revolut segítségével
Biztonság és biztonság a Revolutnál

Biztonság és biztonság a Revolutnál

A Revolut egy n√©pszerŇĪ fizet√©si lehetŇĎs√©g, mert minden tranzakci√≥hoz elsŇĎrang√ļ biztons√°got √©s biztons√°got k√≠n√°l. A biztons√°g majdnem olyan j√≥, mintha k√∂zvetlen√ľl bankkal √ľzletelne. A Revolut a leg√ļjabb √©s legszigor√ļbb biztons√°gi protokollokat alkalmazza, amelyek biztos√≠tj√°k, hogy illet√©ktelen felhaszn√°l√≥k ne tudj√°k lehallgatni a fizet√©si m√≥ddal v√©grehajtott tranzakci√≥kat.

Sz√°mos hiteles√≠t√©si funkci√≥ biztons√°gi r√©teget ad az √∂sszes el√©rhetŇĎ biztons√°gi szolg√°ltat√°shoz. P√©ld√°ul a felhaszn√°l√≥knak meg kell adniuk a mobileszk√∂zeikre SMS-ben k√ľld√∂tt k√≥dot b√°rmely befizet√©si tranzakci√≥ befejez√©s√©hez.

√Ātver√©s elleni v√©delem

A Revolut sokat tett az√©rt, hogy megv√©dje a felhaszn√°l√≥kat a csal√≥kt√≥l. Azonban minden erŇĎfesz√≠t√©s m√©g mindig kev√©s, mivel m√©g mindig van n√©h√°ny es√©ly a csal√°sra, mik√∂zben ezt a fizet√©si m√≥dot haszn√°lja. Nevezetesen, a legt√∂bb csal√°s a felhaszn√°l√≥k ismereteinek hi√°ny√°ra vagy az √≥vint√©zked√©sekre vagy megelŇĎzŇĎ int√©zked√©sekre vonatkoz√≥ lazas√°gra vezethetŇĎ vissza.

Biztonsági funkciók, amelyekre figyelni kell

A biztons√°gi probl√©m√°k elker√ľl√©se √©rdek√©ben a felhaszn√°l√≥knak elŇĎsz√∂r meg kell gyŇĎzŇĎdni√ľk arr√≥l, hogy minden tranzakci√≥t biztons√°gos √©s biztons√°gos internetkapcsolat haszn√°lat√°val hajtanak v√©gre. A nyilv√°nos Wi-Fi elker√ľl√©se j√≥ kiindul√≥pont. A j√°t√©kosok nem oszthatj√°k meg fi√≥kjuk hiteles√≠tŇĎ adatait senkivel. Egy m√°sik dolog, amire figyelni kell, az az online sportfogad√°sok √°tver√©se. AlapvetŇĎen a kellŇĎ gondoss√°g seg√≠thet a fogad√≥knak kital√°lni a csal√≥ szerencsej√°t√©k-oldalakat, √©s elker√ľlni azokat.

Biztonság és biztonság a Revolutnál
Revolut √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gek

Revolut √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gek

A Revolut nagyszerŇĪ √ľgyf√©lszolg√°latot k√≠n√°l. Az √ľgyfelek k√©pviselŇĎi nagyon profik √©s bar√°ts√°gosak. Az azonban, hogy a fogad√≥k milyen gyorsan kapnak v√°laszt, az √ľgyf√©lszolg√°lat el√©r√©s√©re haszn√°lt csatorn√°t√≥l f√ľgg. P√©ld√°ul az a felhaszn√°l√≥, aki felh√≠vja az √ľgyf√©lszolg√°latot, nagyobb val√≥sz√≠nŇĪs√©ggel kap gyorsabb seg√≠ts√©get, mint azok, akik a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°ban posztolnak probl√©m√°ir√≥l.

A fogad√≥k t√∂bb m√≥don is hozz√°f√©rhetnek az √ľgyf√©lszolg√°lathoz, amelyek k√∂z√ľl n√©h√°nyat az al√°bbiakban kiemel√ľnk.

telefon

Az √ľgyf√©lszolg√°lat el√©r√©s√©nek legegyszerŇĪbb √©s leggyorsabb m√≥dja a telefonh√≠v√°s. A sz√°mot √°ltal√°ban friss√≠tik a hivatalos webhelyen, ha v√°ltozna. Azonban van es√©ly arra, hogy hossz√ļ ideig v√°rakozzon, k√ľl√∂n√∂sen, ha egy probl√©ma sok fogad√≥t √©rint.

Közösségi média

A fogadók a közösségi médiában is közzétehetik kérdéseiket. A multimédia ereje általában viszonylag gyors lépéseket eredményez a problémák megoldására.

√ČlŇĎ f√≥rumok

Az √©lŇĎ f√≥rumok nagyszerŇĪ alternat√≠v√°t jelentenek azoknak a fogad√≥knak, akik nem b√°nj√°k, ha seg√≠ts√©get kapnak a Revolut √ľgyf√©lszolg√°lati munkat√°rsait√≥l. Olyan fogad√≥kt√≥l kaphatnak seg√≠ts√©get, akik m√°r kor√°bban is tapasztaltak hasonl√≥ probl√©m√°kat.

Revolut √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gek