Top 10 TrustPay Sports Bettings 2022 -Low Fee Deposits

A TrustPay egy biztons√°gos e-kereskedelmi fizet√©si szolg√°ltat√≥, amely 2009 √≥ta mŇĪk√∂dik. A v√°llalat az EGT r√©gi√≥ban mŇĪk√∂dik, √©s t√∂bb milli√≥ k√°rty√°s fizet√©st dolgoz fel az interneten kereszt√ľl. A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ joghat√≥s√°gok √°ltal enged√©lyezett TrustPay glob√°lisan mŇĪk√∂dik, √©s t√∂bb mint 100 valut√°t t√°mogat. Nem meglepŇĎ, hogy rendk√≠v√ľl sok sportfogad√°si webhely √©s m√°s szerencsej√°t√©k-platformok is elfogadj√°k ezt a fizet√©si processzort.

2012 √≥ta a v√°llalat egy√ľttmŇĪk√∂dik a MasterCarddal, a Visa-val √©s a UnionPay-vel, √≠gy t√∂bb milli√≥ k√°rtyahaszn√°l√≥t vonz vil√°gszerte. Azonnali banki √°tutal√°si szolg√°ltat√°sk√©nt a TrustPay sz√°mos banki opci√≥t tesz lehetŇĎv√©, mint p√©ld√°ul az elŇĎre fizetett k√°rty√°s fizet√©s √©s az online banki √°tutal√°sok. Ez az egyik legegyszerŇĪbb m√≥dszer, amellyel az √ľgyfelek kiv√°lasztj√°k bankjukat vagy k√°rty√°jukat, √©s megv√°rj√°k, am√≠g a fizet√©s megt√∂rt√©nik.

Hogyan lehet befizetni a TrustPay segítségével

Hogyan lehet befizetni a TrustPay segítségével

Az online fogad√°s a TrustPay seg√≠ts√©g√©vel nem is lehetne egyszerŇĪbb, tekintve, hogy a felhaszn√°l√≥ egy helyen √∂sszegyŇĪjtheti az √∂sszes p√©nzeszk√∂z√©t. A TrustPay fi√≥kkal e-p√©nzt√°rc√°kat √©s egy√©b p√©nz√ľgyi sz√°ml√°kat is hozz√°adhat. Ez lehetŇĎv√© teszi a fogad√≥nak, hogy k√ľl√∂nf√©le v√°laszt√°si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°ljon, amikor a TrustPay-en szeretne befizetni. A legt√∂bb digit√°lis fizet√©si √°tj√°r√≥hoz k√ľl√∂n fi√≥k vagy online p√©nzt√°rca l√©trehoz√°sa sz√ľks√©ges. A TrustPay azonban m√°s, mert nincs sz√ľks√©ge tov√°bbi online fi√≥kra.

Sz√°mos m√≥dja van a TrustPay seg√≠ts√©g√©vel t√∂rt√©nŇĎ befizet√©snek: banksz√°ml√°r√≥l, elŇĎre fizetett Paysafecard-r√≥l, hitelk√°rty√°r√≥l, bankk√°rty√°r√≥l vagy e-p√©nzt√°rc√°r√≥l. Ide√°lis esetben k√∂zvetlen√ľl egy banksz√°ml√°hoz csatlakozik, de a sz√°ml√°z√°si c√≠mnek EGT-bŇĎl kell sz√°rmaznia orsz√°g mint Szlov√°kia, √Čsztorsz√°g vagy Csehorsz√°g. LehetŇĎs√©g van t√∂bb p√©nznemŇĪ banksz√°ml√°k √∂sszekapcsol√°s√°ra is a TrustPay szolg√°ltat√°ssal. Ez lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy kezelj√©k p√©nzeszk√∂zeiket, mik√∂zben az internetes banki szolg√°ltat√°sokon kereszt√ľl b√°rmikor online sportfogad√°sra haszn√°lj√°k fel. Ha banki √°tutal√°sr√≥l van sz√≥, az nem a tipikus folyamat, amely t√∂bb munkanapot vesz ig√©nybe, hanem egy pillanatnyi √©lm√©ny.

A TrustPay befizet√©ssel a j√≥v√°√≠r√°s azonnal el√©rhetŇĎv√© v√°lik a fogad√°si sz√°ml√°n mindaddig, am√≠g a bank jogosult. A szolg√°ltat√°s p√©nznemtŇĎl f√ľggetlen√ľl nem sz√°m√≠t fel semmit a befizet√©s√©rt, √≠gy megfizethetŇĎ megold√°s az alkalmi szerencsej√°t√©kosok sz√°m√°ra. √Črdemes megjegyezni, hogy sportfogad√°si oldalak befizet√©si limitjeik vannak, amelyeket be kell tartani.

Befizet√©s a TrustPay haszn√°lat√°val: l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre

A TrustPay egy mobilbar√°t fizet√©si √°tj√°r√≥, √≠gy ak√°r √ļtk√∂zben is lehet fogadni a sportra. Ahhoz, hogy egy online fogad√°si webhelyen sz√°ml√°t finansz√≠rozhassanak, a j√°t√©kosoknak a k√∂vetkezŇĎket kell tenni√ľk:

 1. ElŇĎsz√∂r regisztr√°ljon egy bukm√©kern√©l
 2. Menjen a Befizetés oldalra
 3. Kattintson a TrustPay lehetŇĎs√©gre az el√©rhetŇĎ fizet√©si lehetŇĎs√©gek men√ľj√©ben
 4. Adja meg a személyi azonosítót vagy a Turing-számot és a jelszót
 5. Adja meg a betét összegét
 6. A TrustPay ellenŇĎrzi az √°tutal√°st, √©s a p√©nzt levonj√°k a bank- vagy k√°rtyasz√°ml√°r√≥l
 7. Teljes fizetés
 8. Sikeres fizet√©s eset√©n visszaigazol√°st k√ľld√ľnk

MasterCard, Visa vagy UnionPay fizet√©s eset√©n a TrustPay fizet√©si fel√ľlete k√©rni fogja a CVV2-t √©s a k√°rtya lej√°rati d√°tum√°t. Ami a Paysafecardot illeti, a j√°t√©kosnak k√©zn√©l kell tartania a k√°rty√°t, √©s meg kell adnia egy 16 sz√°mjegyŇĪ PIN-k√≥dot.

Hogyan lehet befizetni a TrustPay segítségével
Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével

Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével

Sajnos k√∂zvetlen√ľl a TrustPay-en nincs lehetŇĎs√©g p√©nzfelv√©telre, mivel a szolg√°ltat√≥ nem biztos√≠t k√ľl√∂n banksz√°ml√°t a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra. EgyszerŇĪen egy k√∂zvet√≠tŇĎ fizet√©si processzor, amely k√©nyelmesebb√© teszi a banki vagy k√°rty√°s fizet√©st. M√°s sz√≥val, a platform nem tart egyens√ļlyt.

A legjobb dolog a TrustPay-ben, hogy sz√°mos p√©nzfelv√©teli m√≥dot k√≠n√°lnak, t√∂bbek k√∂z√∂tt elektronikus √°tutal√°s, MasterCard, Visa, American Express, eCheck, PayPal, Neteller, MuchBetter, Maestro, Sofort, Trustly, ecoPayz, EntroPay, Bitcoin, Ethereum √©s Litecoin. m√°sok. A visszavon√°si sebess√©g m√≥donk√©nt elt√©rŇĎ. P√©ld√°ul az elektronikus √°tutal√°sok k√©t-√∂t munkanapot vehetnek ig√©nybe. Az e-p√©nzt√°rc√°k meglehetŇĎsen gyorsak, 24-48 √≥r√°t vesz ig√©nybe. Az e-ellenŇĎrz√©sek elv√©gz√©se n√©h√°ny napot vesz ig√©nybe. A gyorsabb √©s legbiztons√°gosabb kifizet√©sek kriptovalut√°kon kereszt√ľl val√≥sulnak meg, amely lehet azonnali vagy n√©h√°ny √≥r√°s folyamat.

Útmutató a pénzfelvételhez egy online sportfogadóból

A legt√∂bb sportfogad√°si webhelyen a visszavon√°si folyamat hasonl√≥ l√©p√©seket k√∂vet. A j√°t√©kosoknak a k√∂vetkezŇĎket kell tenni√ľk:

 • Regisztr√°ljon √©s jelentkezzen be fogad√°si sz√°ml√°jukra
 • ErŇĎs√≠tse meg nyerem√©ny√ľket, √©s gyŇĎzŇĎdj√∂n meg arr√≥l, hogy minden fogad√°si felt√©telt teljes√≠tettek
 • L√©pjen a banki oldalra, √©s k√∂vesse a visszavon√°s gombot
 • Olvassa el a men√ľt, √©s v√°lassza ki a megfelelŇĎ fizet√©si lehetŇĎs√©g
 • K√∂vesse az utas√≠t√°sokat, √©s erŇĎs√≠tse meg a r√©szleteket, mielŇĎtt a k√ľld√©s gombra kattintana
 • A bukm√©ker ellenŇĎrzi a kifizet√©si k√©relmet, √©s kiadja a nyerem√©nyt a j√°t√©kosnak
 • A p√©nz meg√©rkezik a j√°t√©kos sz√°ml√°j√°ra, √©s √©rtes√≠t√©st k√ľldenek

A k√©szp√©nzfelv√©teln√©l felt√©tlen√ľl t√°j√©koz√≥dni kell az el√©rhetŇĎ m√≥dok d√≠jair√≥l √©s tranzakci√≥s sebess√©g√©rŇĎl. A legt√∂bb sportfogad√≥ a gyors m√≥dszert r√©szes√≠ti elŇĎnyben, hogy gyorsan hozz√°jusson a p√©nzhez, √©s azt √ļgy haszn√°lja fel, ahogy akarja. Egyes bukm√©kerek tov√°bbi dokumentumokat k√©rnek a KYC folyamat sor√°n. Erre a csal√°s √©s a p√©nzmos√°s visszaszor√≠t√°sa √©rdek√©ben van sz√ľks√©g.

Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével
Biztonság és biztonság a TrustPay-nél

Biztonság és biztonság a TrustPay-nél

Az online fogad√°s n√©pszerŇĪs√©g√©nek f√©ny√©ben az e-fizet√©sek biztons√°ga aggodalomra ad okot. Az IoT-eszk√∂z√∂k t√∂bbs√©ge jelentŇĎs kock√°zatot rejt mag√°ban az online fenyeget√©sek √©s kihaszn√°l√°sok miatt. A legt√∂bb szerencsej√°t√©kos att√≥l tart, hogy szem√©lyes adatai ki lesznek t√©ve a hackerek sz√°m√°ra; enn√©lfogva biztos√≠tani akarj√°k, hogy a fizet√©si √°tj√°r√≥ rendelkezzen mindennel, ami a hiteles√≠tŇĎ adataik √©s a p√©nz√ľk v√©delm√©hez sz√ľks√©ges.

A TrustPay PCI DSS Tier 1 tan√ļs√≠tv√°nnyal rendelkezik. A fizet√©si k√°rtya ipar√°gi adatbiztons√°gi szabv√°nyai egy sor bev√°lt gyakorlatot tartalmaznak, amelyeket a nemzetk√∂zi k√°rtyaszolg√°ltat√≥k alkalmaznak a k√°rtyatulajdonosok adatainak biztons√°ga √©rdek√©ben. Ez megb√≠zhat√≥bb√° teszi a v√°llalatot a kereskedŇĎk √©s a fogyaszt√≥k sz√°m√°ra. Ez azt is jelenti, hogy megfelelnek a szigor√ļ p√©nz√ľgyi elŇĎ√≠r√°soknak, √©s √≠gy partnerek lehetnek a nagyobb bankokkal √©s k√°rty√°s fizet√©sekkel.

Ez a tan√ļs√≠tv√°ny komolyan veszi a hitelk√°rtyaadatok biztons√°g√°t olyan int√©zked√©sekkel, mint a v√≠rusirt√≥ szoftver, az adat√°tviteli titkos√≠t√°s √©s a tŇĪzfalak. A TrustPay korl√°tozza a banki adatokhoz val√≥ hozz√°f√©r√©st az online fogad√°si webhelyre ir√°nyul√≥ fizet√©sek feldolgoz√°sakor, mik√∂zben figyeli a h√°l√≥zati enged√©lyeket.

A TrustPay-en kereszt√ľli p√©nz√°tutal√°s folyamata jelentŇĎs ellenŇĎrz√©st ig√©nyel. A felhaszn√°l√≥nak meg kell adnia hiteles√≠tŇĎ adatait, ami egy biztons√°gos t√°voli felhaszn√°l√≥i fel√ľleten t√∂rt√©nik. A jelszavakon k√≠v√ľl a TrustPay k√©rhet ujjlenyomat-hiteles√≠t√©st, att√≥l f√ľggŇĎen, hogy honnan sz√°rmazik a p√©nz. A szerencsej√°t√©kosoknak nem lehetnek fenntart√°saik, mert √©letadataik titkos√≠t√°ssal vannak konfigur√°lva.

Biztonság és biztonság a TrustPay-nél
A TrustPay √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gei

A TrustPay √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gei

A TrustPay-felhaszn√°l√≥k az al√°bbi lehetŇĎs√©gek haszn√°lat√°val l√©phetnek kapcsolatba az √ľgyfelek k√©pviselŇĎivel:

 • Email- info@trustpay.eu
 • Telefon
 • Seg√≠ts√©g K√∂zpont
 • Online kapcsolatfelv√©teli ŇĪrlap

A TrustPay honlapj√°n rengeteg inform√°ci√≥ tal√°lhat√≥ a GYIK r√©szben. Ezek hasznos √ļtmutat√≥k, amelyeket az √ľgyfelek haszn√°lhatnak, mielŇĎtt kapcsolatba l√©pn√©nek az √ľgyf√©lszolg√°lattal. Tov√°bbi technikai seg√≠ts√©g√©rt az √ľgyf√©lszolg√°lati csapat b√°rmikor √©s b√°rmikor el√©rhetŇĎ. A kapcsolatfelv√©teli ŇĪrlapon kereszt√ľl k√ľld√∂tt k√©rd√©sekre tudnak v√°laszolni. A j√°t√©kosoknak r√©szletes inform√°ci√≥kat kell megadniuk, √©s 24 √≥r√°n bel√ľl e-mailben kapnak v√°laszt. Azonnali seg√≠ts√©g√©rt c√©lszerŇĪ a telefonvonalat ig√©nybe venni.

MielŇĎtt felvenn√© a kapcsolatot a TrustPay-vel egy sikertelen tranzakci√≥ miatt, √©rdemes ellenŇĎrizni a hitelegyenleget. A p√©nzforr√°snak naprak√©sznek kell lennie, p√©ld√°ul a hitelk√°rtya nem j√°rt le. Ha a probl√©ma tov√°bbra is fenn√°ll, a bank seg√≠thet. Egyes bankint√©zetek gyan√ļsan kezelik a fogad√°si tranzakci√≥kat, ez√©rt meg kell gyŇĎzŇĎdni√ľk arr√≥l, hogy val√≥ban az √ľgyf√©l kezdem√©nyezi a fizet√©st, hogy megv√©dje a sz√°ml√°t a csal√°ssal szemben.

A TrustPay √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gei