A legjobb online bukmékerek

A sportfogadások vagy fogadóirodák többféle formában és méretben kaphatók. A számtalan lehetőség mellett azonban nem olyan egyszerű megtalálni a megfelelő szerencsejáték-oldalt, mint amilyennek hangzik. Tehát tényleg létezik „tökéletes fogadóiroda”, ahol játszani lehet?

Megfejtjük ezt a rejtélyt, valamint azt, hogy miként lehet a lehető leggyorsabban letelepedni egy online fogadóirodában.

Ne aggódjon, tudjuk, hogy nehéz kitalálni, hogy melyik utat válasszuk, ha sportfogadásról van szó, de itt adunk egy útmutatót arról, hogy hol érdemes keresni, mi az a bukméker, mit kell tenni és hogyan szerezze meg a legjobb bónuszokat.

Mi az a bukméker?Hogyan alkalmazd a fogadási bónusztRegisztráljon egy online fogadóirodáhozBejelentkezés egy online fogadóirodába
Mi az a bukméker?

Mi az a bukméker?

A bukméker vagy sportfogadó, közismert néven olyan személy vagy társaság, amely fogadásokat fogad el és fizet a megbeszélt szorzók függvényében. A fogadóirodák gyakran fogadnak legális és professzionális sportokra, például egyesületi futballra, lóversenyekre, bokszra, golfra stb.

Még jobb, hogy a jelenlegi háló még szélesebbre van vetve, hogy beleférjen a politikai események, az esport, az időjárás-előrejelzések és így tovább.

Ennek ellenére a bukméker lehet legális vagy illegális, a helyi szerencsejáték-törvényektől függően. Például az Egyesült Királyságban a fogadóirodák 1961 óta legálisak, és ma az ország gazdaságának kulcsfontosságú tényezőjének tekintik.

Azonban a legtöbb közel-keleti országban, például az Egyesült Arab Emírségekben, vallási és kulturális okokból semmilyen fogadás nem megengedett.

Íme, hogyan működik egy online fogadóiroda. Tegyük fel, hogy egy fogadó arra akar tétet tenni, hogy Maria Sharapova nyer Serena Williams ellen a női teniszben. Ha Sharapova 2,50-es szorzóval rendelkezik, és a fogadó 100 dollárt tesz fel a győzelmére, akkor 250 dollár (100 × 2,50) nyerhető. Ha veszít vagy a játék döntetlennel végződik, a 100 dolláros tét a fogadóirodát illeti.

Mi az a bukméker?
Hogyan alkalmazd a fogadási bónuszt

Hogyan alkalmazd a fogadási bónuszt

A bukmékerek mindent megtesznek azért, hogy fogadókat vonzanak és megtartsanak. Elérni ezt, bónuszokat és promóciókat kínálnak a fogadóknak. De hogyan lehet megkülönböztetni a fogadóirodák bónuszait?

Üdvözlő bónusz

Ahogy a név is sugallja, az üdvözlő bónusz egy olyan ösztönzés, amelyet az új játékosoknak adnak a fiók sikeres létrehozása után. A legtöbb legjobb online fogadóirodák ezt a fajta promóciót kínálja, és befizetés nélküli vagy befizetési bónuszként is érkezhet.

Például egy bukméker 100%-ot ajánl fel 200 dollárig az első befizetéskor. Ezután a játékos 50 dollárt fizet be. Ebben az esetben a játékos további 50 dollárt kap, ami a befizetés összegének 100%-a. Ezzel a játékos teljes bankrollja 100 dollár lesz. Sajnos a játékos nem tudja azonnal kivenni a bónuszpénzt, mielőtt teljesíti a fogadási követelményeket. Ezenkívül egy promóciós kódra is szükség lehet a bónusz aktiválásához.

Ingyenes fogadások

Az ingyenes fogadások további vonzó akciók, amelyeket a fogadók a legjobb fogadási oldalakon kapnak. Az üdvözlő bónuszhoz hasonlóan az ingyenes fogadások ingyenes pénz formájában érkeznek, amelyet a fogadók egy adott fogadási piacon való tétre használnak fel.

De ebben az esetben a játékosok nem fizetnek be semmit. Ehelyett a bónuszpénzt fogadások megtételére használják fel. Ha a fogadás nyer, a fogadó visszakaphatja a bónuszpénzt és a nyereséget. Ez azonban nagyban függ a sportfogadástól.

Újratöltési bónuszok

A tapasztalt sportfogadó felhasználók tudnak néhány dolgot az újratöltési bónuszokról. Az újratöltési bónusz alapvetően olyan, mint egy ingyenes fogadás azok számára, akik semmit sem tudnak róla.

De van egy kis különbség. Általában a következő befizetéseknél adják, és nem az elsőnél. Csak fizessen be egy minősített befizetést, és teljesítse az újrafutási követelményt.

Ezenkívül fontos megjegyezni, hogy ez a bónusz néha veszteség százalékként vagy pénzvisszatérítésként jelenik meg. Például egyes sportfogadók a játékos teljes letétjének 3–5%-át adják vissza a héten vagy hónapban. A cél az, hogy megvédje a játékosokat a veszteségektől, és ösztönözze őket a befizetésre és a több játékra.

Hogyan alkalmazd a fogadási bónuszt
Regisztráljon egy online fogadóirodához

Regisztráljon egy online fogadóirodához

Ahogy az várható volt, a fogadási számla megnyitása meglehetősen egyszerű, akár mobilon, akár számítógépen játszik. Kezdje azzal, hogy válasszon egy fogadási oldalt a számtalan online lehetőség közül, és hozzon létre egy fiókot. A fogadási oldal kiválasztásakor vegye figyelembe az esélyeket, a hitelességet, a bónuszokat, az elérhető piacokat stb. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan nyithatunk fogadási számlát:

Kattintson a Regisztráció, Csatlakozás vagy Regisztráció gombra, és adja meg személyes adatait az elektronikus űrlapon. A sportfogadóhoz olyan információkra lesz szükség, mint a lakóhely szerinti ország, teljes név, születési dátum, telefonszám stb.

Ezután hozza létre a bejelentkezési adatokat. Ahogy az várható volt, meg kell adnia egy felhasználónevet és egy összetett jelszót. Kerülje az álnevek vagy becenevek használatát felhasználónévként.

Ezt követően a fogadóirodák feltehetnek egy biztonsági kérdést, hogy megválaszolják. A legjobb, ha azt választja, amelyre könnyen emlékszik. Ez lehet tanára, házi kedvence, legjobb barátja stb. neve.

Most link a fizetési mód és ezután tegyen egy minimális befizetést. Üdvözlő bónuszát azonnal jóváírjuk, ha a fogadóirodák felajánlanak ilyet.

Végül navigáljon a mérkőzés kiválasztási oldalra, hozzon létre fogadószelvényt, és tét fel egy összeget.

A bukméker számla létrehozása csak az első lépés a fogadási nyeremények visszavonása felé. Ennek az az oka, hogy a legtöbb sportfogadás megköveteli a játékosoktól, hogy teljesítsenek egy KYC (Know Your Customer) folyamatot a kifizetések megkezdése előtt.

Ez a folyamat elengedhetetlen a csalók, a pénzmosás és a kiskorúak szerencsejátékának megelőzéséhez.

A folyamat befejezéséhez a játékosoknak a következő dokumentumokat kell használniuk:

  • A kormány által kibocsátott személyi igazolvány/útlevél/vezetői engedély színes és eredeti másolata.
  • A közüzemi számla vagy bankszámlakivonat legutóbbi másolata.
  • Beszkennelt vagy tiszta fotó a hitel-/bankkártyájáról. Vegye figyelembe, hogy a képnek nyolc középső számot kell tartalmaznia.
Regisztráljon egy online fogadóirodához
Bejelentkezés egy online fogadóirodába

Bejelentkezés egy online fogadóirodába

Mivel manapság annyi biztonsági részletet kell megjegyeznünk, lehetséges, hogy elfelejtjük a fogadóirodák bejelentkezési adatait. Szerencsére nem kell kihagynia ezt a fogadási piacot egy elfelejtett jelszó vagy felhasználónév miatt.

Az elfelejtett adatok visszakereséséhez kattintson a „bejelentkezés” gombra, majd érintse meg a képernyő alján található jelszó visszaállítása gombot. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a fogadóknak meg kell adniuk bejelentkezési adataikat, hogy emlékezzenek a gomb aktiválásához.

Ezután válasszon egy telefonszámot vagy e-mailt az új jelszó küldéséhez. Ezenkívül egyes fogadóirodák arra kérik a játékosokat, hogy válaszoljanak egy biztonsági kérdésre, vagy írják be a regisztráció során megadott születési dátumot.

Ennek ellenére használja az új jelszót a fiókba való bejelentkezéshez, és állítsa vissza a jelszót olyasmire, amelyet könnyen megjegyezhet.

Bejelentkezés egy online fogadóirodába