A 1 legjobb Sports Betting, Egyesült Királyság 2022

A bukmékerek marketing erőfeszítései a másik fő oka a sportfogadások növekvő népszerűségének az Egyesült Királyságban. A manapság alkalmazott marketingstratégiák gyakran némileg ellenállhatatlanná teszik a fogadás késztetését. Például az olyan játékösztönzők, mint az üdvözlő bónuszok, sok embert vonzanak a fogadások kipróbálására, akik végül rendszeres fogadókká válnak.

A kedvező környezet is hozzájárul a sportszerencsejátékok népszerűségéhez. A fogadás legális, de a szigorú szabályok biztosítják a fogadók megfelelő védelmét. A 2005. évi szerencsejáték-törvény értelmében a Szerencsejáték Bizottság felelős a DCMS nevében folytatott összes szerencsejáték szabályozásáért.

A 1 legjobb Sports Betting, Egyesült Királyság 2022
A fogadás története az Egyesült Királyságban

A fogadás története az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyság szerencsejáték-története az 1600-as évek végére vezethető vissza. A nemzetközi kereskedelem elsősorban a szerencsejáték bevezetéséhez járult hozzá az országban. Abban az időben a legtöbb tét a kártyajátékokra volt kötve. A szerencsejáték azonban nem nőtt annyira az országban uralkodó erős vallási meggyőződés miatt.

Az 1700-as években a lóversenyzés kezdett népszerűvé válni az Egyesült Királyságban. Versenypályákat építettek, és a lóverseny hivatalos sportággá vált. Ez oda vezetett, hogy a fogadók elkezdtek téteket kötni a versenyeken.

Számos bukméker jelent meg, kínálva fogadási szorzók az összes résztvevő ló számára. Harry Ogden volt az első fogadóiroda, aki szorzót kínált. Akkoriban a lovak testalkatára vagy fizikumára alapozta az esélyeket. Később haszonkulcsot iktatott be az általa megadott szorzókba, ami segített biztosítani a szerencsejáték-művelet nyereségét és fenntarthatóságát.

Az 1800-as évek

Az 1800-as évek elején az Egyesült Királyságban még nem volt szabályozás a fogadásra. A fogadás kissé kockázatossá vált a fogadóirodák számára, különösen azok számára, akik a pályákon kívül kínálták a szolgáltatásokat. Nem kellett sok időbe telnie, amíg a műhiba esetek belopóztak az iparágba, mivel nem volt hatóság, amely szabályozná azokat.

Adósságbehajtók is jöttek, akiket a fogadóirodák béreltek fel, hogy beszedjenek azoktól a fogadóktól, akik nem tudtak fizetni, miután elveszítették a fogadásokat. A nézeteltérések annyira elmérgesedtek, hogy egykor több halálesethez is vezettek.

1845-ben a viktoriánus uralkodó fogadási törvényt fogadott el. A törvény célja a fogadóirodák és a fogadóirodák közötti nézeteltérések minimalizálása volt, kimondva, hogy a fogadásokat nem tekintik engedélyezett szerződéseknek. A cselekmény nem sokat változott, mivel a szerencsejáték-függőség már akkor is magas volt az emberek között. 1853-ban egy másik rendeletet fogadtak el, amely megtiltotta az otthonokban a szerencsejátékok fogadását. Ennek eredményeként a fogadók visszafordultak a lópályákhoz, hogy kielégítsék fogadási igényeiket.

Az 1900-as évek

A fogadás elég sokáig a lóversenyre korlátozódott, egészen az 1900-as évekig. 1923-ban a fogadóirodák is bevezették a futballmedencéket. 1926-ban az agárverseny következett, és később sok más sportág is csatlakozott. 1960-ban fogadási törvényt fogadtak el, amely megkövetelte minden fogadóirodától, hogy tisztességesen ajánlja fel szolgáltatásait a nyilvánosság számára. A fogadóirodáknak csak az összes szerencsejáték-szabályt kellett betartaniuk, hogy teljesen felismerhetővé váljanak az országban.

Premier League Effects

Az 1960-as szerencsejáték-törvény szerint a fogadók csak a televízióban sugárzott játékokra fogadhattak. A Sky Sports TV nem sokkal a liga megalakulása után megkapta a Premier League-mérkőzések közvetítésének jogát. Hetente több meccset játszottak, amelyek számos fogadási lehetőséget biztosítottak a fogadóknak. Ez a sportfogadások jelentős növekedéséhez vezetett az Egyesült Királyságban, ami gyorsan átterjedt más nemzetekre is.

Online szerencsejáték

Online sportfogadás az 1990-es évek végén vezették be. Ez jelentette a legjelentősebb változást a sportfogadásban az Egyesült Királyságban és világszerte. Az online fogadás továbbfejlesztette a mobil fogadást is, ami segített növelni a fogadók számát.

A fogadás története az Egyesült Királyságban
Fogadások manapság az Egyesült Királyságban

Fogadások manapság az Egyesült Királyságban

Manapság a legtöbb sportfogadó online fogadási platformokon keresztül teszi meg fogadását. A fogadások megtétele egyszerűbb, mint valaha, beleértve a befizetéseket és a nyeremények kifizetését. Számos funkciót is bevezettek, hogy érdekesebbé tegyék a sportfogadásokat. Jó példa erre az élő fogadás, amely lehetővé teszi a fogadók számára, hogy a folyamatban lévő mérkőzésekre fogadjanak.

A sportfogadás jövője az Egyesült Királyságban

A sportfogadások több mint valószínű, hogy a jövőben is nagy üzlet lesz az Egyesült Királyságban. Ez a sportfogadási ágazat által generált folyamatosan növekvő bevételeken alapul.

A legtöbb fogadóiroda továbbra is online fog működni az online fogadás számos előnye miatt. Valószínűsíthető az is, hogy több funkciót és típusú sportfogadást vezetnek be annak érdekében, hogy a fogadók több változatosságot biztosítsanak az online fogadási oldalaknak, hogy megkülönböztessék magukat a versenyben való túlélés érdekében.

Fogadások manapság az Egyesült Királyságban
Legálisak a kaszinók az Egyesült Királyságban?

Legálisak a kaszinók az Egyesült Királyságban?

Az Egyesült Királyságban a fogadási ágazatot a legfejlettebb és legátfogóbb törvények szabályozzák és szabályozzák. Ez teljesen logikus, tekintve, hogy az ország legrégebbi sportfogadóját hozták létre. Megindult az országban a sportfogadási börze is, ahol a fogadók nem fix szorzók ellenében fogadhattak fogadási poolban.

A szárazföldi sportfogadás az Egyesült Királyságban legális az 1960-as fogadási és szerencsejáték-törvénynek köszönhetően, amely az akkori összes sportfogadási műveletet legalizálta. A 2005-ös szerencsejáték-törvény törvényessé tette az online sportfogadást is. A törvény számos új szabályt is bevezetett a szerencsejáték-ipar jobb szabályozására.

Ezenkívül létrehozta az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságát, mint a fő fogadási szabályozó hatóságot, amely minden típusú fogadási műveletet felügyel. A törvény pontosította a fogadóirodák adóztatását, és további 15%-os adót vetett ki az offshore székhelyű brit bukmékerekre.

Fogadási jogszabályok az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyság Skóciát, Angliát, Walest és Észak-Írországot foglalja magában. A sportfogadási törvények többsége minden országban érvényes, kivéve az Ír Köztársaságot, ahol az Egyesült Királyságtól való 1921-es függetlenedés óta eltérő szerencsejáték-törvények vonatkoznak.

Legálisak a kaszinók az Egyesült Királyságban?
Fogadási törvények az Egyesült Királyságban

Fogadási törvények az Egyesült Királyságban

Az 1931. évi fogadási törvény

Az 1931-es fogadási törvényt azért hozták létre, hogy segítsen szabályozni a szerencsejáték minden formáját az ír szabad államban. A törvények csak a szárazföldi kaszinókra összpontosítottak. Idővel a törvényeket archaikusnak tekintették. Ez főleg az online és mobil fogadás hazai bevezetése után történt.

A Kaszinószabályozási Bizottság 2006-ban alakult, amelynek feladata volt az online és a hagyományos kaszinók és fogadási szolgáltatók összes szerencsejáték-tevékenységének felügyelete.

Az 1956-os szerencsejátékról és lottóról szóló törvény

1956-ban elfogadták a szerencsejátékokról és lottójátékokról szóló törvényt. A törvény engedélyezte a szárazföldi szerencsejátékot, de számos korlátozást vezetett be. Például a kaszinók illegálisak voltak, de a törvény lehetővé tette a privát szerencsejáték-klubok működését.

Az Írországi Gaming and Leisure Association biztosította a magánkaszinók engedélyezésének részleteit. A törvény emellett megtiltotta a szerencsejátékkal kapcsolatos tartozások bírósági végrehajtását, kivéve a szerződések aláírását.

Az agárversenyről szóló 2001. évi törvény

A 2001-es agárversenyről szóló törvény törvényessé tette az agár- és lóversenyekre való fogadást az országban. Ez azonban betiltotta az összes fix szorzós fogadási terminált. A törvény azt is lehetővé tette az ír fogadók számára, hogy online fogadási oldalakon vagy kaszinókban fogadjanak, amelyek nem az országban találhatóak.

2015. évi fogadási törvény (módosítás)

A 2015-ös fogadási törvény azért született, mert a meglévő törvények nem voltak hatékonyak a szerencsejátékok szabályozásában. Ez különösen az online szerencsejáték-ipar bevezetése és növekedése miatt volt így. A 2015. évi fogadási törvény hatályon kívül helyezett több, az 1931. évi fogadási törvényben elfogadott törvényt, és felvázolta az online és távoli szerencsejátékokra vonatkozó összes rendelkezést.

Adók és egyéb kötelező illetékek a sportfogadásokhoz az Egyesült Királyságban

Az általános fogadási illeték összege totalizátor és fix szorzós fogadások esetén 15%, pénzügyi spread fogadások esetén 3%, egyéb spread fogadások esetén 10%. A poolfogadási illeték 15%, a távjáték illetéke 21%.

Fogadási törvények az Egyesült Királyságban
Az Egyesült Királyság játékosának kedvenc játékai

Az Egyesült Királyság játékosának kedvenc játékai

Futball

Egyesületi futballl, más néven foci, a legnépszerűbb sport az Egyesült Királyságban. Jelenleg több mint 40 000 futballklub van bejegyezve az országban. A futballvilág legnagyobb nevei közül néhány az angol Premier League-ből származik.

A Premier League is ismert, hogy világszerte több millió szurkolónak örvend. Ennek eredményeként az Egyesült Királyságban a legtöbb fogadó jobban szeret a focira fogadni, mint bármely más sportágra, mert jobban kötődhetnek hozzá.

Rögbi

Rögbi Az Union, egyszerűen a rögbi, egy Angliában feltalált kontakt csapatsport. Az Egyesült Királyság második legnépszerűbb sportjaként tartják számon, több mint 300 000 aktív játékossal a régióban és több millió támogatóval, akik rendszeresen nézik a rögbi meccseket. A rögbi emellett számos fogadási lehetőséget kínál a fogadóknak, így népszerűvé válik a fogadók körében.

Tenisz

Tenisz egy másik népszerű sport az Egyesült Királyságban, különösen a fiatalabb generációk körében. A játék nem kap annyi tévénézőt, mint a futball és a rögbi esetében.

Sokan azonban szabadidejükben játszanak vele. A teniszezők száma megnőtt a járvány idején, mivel sok embernek volt elég szabadideje, hogy felvegye az ütőjét és élvezze a játékot. A teniszesemények általában szinte az összes népszerű sportfogadási oldalon szerepelnek az Egyesült Királyságban.

Az Egyesült Királyság játékosának kedvenc játékai
Fizetési módok az Egyesült Királyságban

Fizetési módok az Egyesült Királyságban

Azok a fogadók, akik pénzt szeretnének befizetni vagy kivenni online fogadási számlájukról, különféle fizetési lehetőségek közül választhatnak. Az online kaszinó játékosai sokféle preferenciával rendelkeznek olyan tényezők alapján, mint a kényelem és a hozzáférhetőség. Néhány legnépszerűbb fizetési módok alább kiemeltek.

Hitel- és betéti kártyák

A hitel- és betéti kártyák a legkedveltebb banki lehetőségek az online sportfogadási platformokon. Ez leginkább annak köszönhető, hogy milyen egyszerű a tranzakciók a kártyákkal. A fogadóknak csak a kártyaadataikat kell megadniuk az online fogadási oldalakon bármilyen tranzakció végrehajtásához. A legtöbb Egyesült Királyság állampolgárának már van hitel- vagy betéti kártyája, ami gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a folyamatot még az első alkalommal használók számára is.

Digitális pénztárcák

A digitális pénztárcák az Egyesült Királyságban is nagyon népszerűek. Ennek az az oka, hogy az e-pénztárcák egyszerűbbé és gyorsabbá teszik az online befizetést. Minden tranzakció viszonylag biztonságos. A hitel- vagy betéti kártyák fő hátránya, hogy a kifizetések általában tovább tartanak.

Mobil fizetések

A mobilfizetés széles körben elfogadott témává válik a mai világban. A két legnépszerűbb lehetőség az Apple Pay és az Android Pay, amelyek kényelmes fizetést biztosítanak. A fogadók azonban csak befizetésre használhatják őket, mivel nem támogatják a kifizetést.

E-pénztárcák

Az e-pénztárcák Európában is nagyon népszerűek. 2019-ben általában a PayPal volt a leggyakrabban használt online fizetési lehetőség. Az e-pénztárcákat elfogadó online kaszinók vagy fogadási oldalak megtalálása meglehetősen egyszerű, ahogy szinte minden népszerű opció teszi.

Fizetési módok az Egyesült Királyságban
Gyakran ismételt kérdések a sportfogadásokról az Egyesült Királyságban

Gyakran ismételt kérdések a sportfogadásokról az Egyesült Királyságban

Legális a sportfogadás az Egyesült Királyságban?

A sportfogadás jelenleg legális az Egyesült Királyságban. Van azonban néhány jogi korlátozás. Például a fogadóknak legalább 18 évesnek kell lenniük a legális fogadáshoz.

Rendben van, ha fizet a sportfogadási tippekért?

Általában a fogadók nem fizethetnek a fogadási tippekért. Ennek az az oka, hogy semmilyen tipp vagy stratégia nem garantálja a győzelmet. A tippek azonban segíthetnek a játékosoknak elkerülni a megalapozott fogadási döntések meghozatalához szükséges összes kutatómunkát. A legtöbb esetben az ilyen tippek általában ingyenesen elérhetők az interneten.

Mennyi pénzt kell fogadnia egy játékosnak?

A tétként feltehető összeg általában a játékos bankrolljaitól függ. A több pénzzel rendelkező játékosok több pénzt fogadhatnak. Számos pénzügyi stratégia is segíthet a játékosoknak abban, hogy eldöntsék a megfelelő összeget az egyes fogadásokhoz. A játékosoknak azonban mindig kerülniük kell olyan pénz fogadását, amelyet nem engedhetnek meg maguknak.

Hogyan határozzák meg a fogadók, hogy melyik online sportfogadást használják?

Számos szempontot figyelembe kell venni a megfelelő sportfogadás kiválasztásához. Kezdetben a játékosoknak meg kell győződniük arról, hogy a fogadási oldal licenccel rendelkezik. Egyéb szempontok közé tartozik a jogosultság, a fizetési lehetőségek, a kínált fogadási piacok, a felhasználóbarátság és az ügyfélszolgálat.

Gyakran ismételt kérdések a sportfogadásokról az Egyesült Királyságban