A legjobb 10 Credit Cards bukmékerek a következő 2024

A hiteltársaságok robusztus biztonsági protokollokat alkalmaznak az online fogadási oldalakra irányuló átutalások során. A személyazonosításra alkalmas adatokat és banki adatokat kiváló minőségű SSL titkosítja, így harmadik fél vagy hacker nem férhet hozzá. A legtöbb hiteltársaság online bocsát ki kártyákat, bár az ügyfelek személyesen is kérelmezhetik. A kártya néhány napon belül elkészül.

Egyes szolgáltatók hitelképességi ellenőrzést végeznek a kibocsátás előtt. Az ügyfél kereseti potenciálja alapján számítják ki, mennyi hitelt tud visszafizetni.

A legjobb 10 Credit Cards bukmékerek a következő 2024
Hogyan lehet befizetni hitelkártyávalLehet-e hitelkártyát bankszámlához kötni?Hogyan lehet pénzt kivenni hitelkártyávalMobilon kivehetem?
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Hogyan lehet befizetni hitelkártyával

Hogyan lehet befizetni hitelkártyával

Pénz befizetése egy online fogadási oldalon gyors, feltéve, hogy a hitelkártya érvényes és használatra kész.

A fogadók ezt okostelefonjukon és táblagépeiken keresztül is megtehetik, mivel szinte minden játékoldal mobilbarát. Itt található egy lépésről lépésre szóló útmutató a fogadási számla feltöltéséhez hitelkártya használatához.

  • Nyisson számlát egy fogadási webhelyen
  • Regisztrációkor az ügyfél személyes adatait és hitelkártyaadatait kéri, amelyeket az oldal minden tranzakció során megjegyez. A neveknek egyeznie kell az ellenőrzés megkönnyítése érdekében
  • Lépjen a banki oldalra, és kattintson az elérhető hitelkártya-lehetőségek egyikére
  • Töltse ki a befizetendő összeget
  • Erősítse meg a tranzakciót a CVV (a kártya hátoldalán található három szám) megadásával

A hitelkártyás befizetés azonnali, és a legtöbb fogadási szolgáltató bármilyen összeget elfogad 10 dollártól. A fogadás maximális összege a kártyabirtokos hitelképességétől függ.

Hogyan lehet befizetni hitelkártyával
Lehet-e hitelkártyát bankszámlához kötni?

Lehet-e hitelkártyát bankszámlához kötni?

A hitelkártyák nincsenek bankszámlákhoz kötve. Főleg online tranzakciókra használják őket, és havonta számlázzák az ügyfeleket. A kártya kibocsátója nem bankintézet, hanem bankokkal áll partnerként hitelnyújtásban.

Lehet-e hitelkártyát bankszámlához kötni?
Hogyan lehet pénzt kivenni hitelkártyával

Hogyan lehet pénzt kivenni hitelkártyával

Bár a hitelkártya-kivonás nem olyan népszerű, mint a befizetés, a lépések egyszerűek. A Visa a legszélesebb körben használt lehetőség. A fogadási szolgáltató akár 48 órát is igénybe vehet, amíg jóváhagyja a kifizetést.

A jóváhagyást követően a játékos várhatóan három-öt munkanapon belül megleszi a pénzt a hitelkártyáján. A visszavonási folyamat a következő:

  • Nyissa meg a kifizetés/kivonás lapot a banki oldalon
  • Válassza ki a megfelelő hitelkártyát a visszavonáshoz
  • Adja meg a kifizetendő pénzösszeget, szem előtt tartva a fogadási oldal tranzakciós korlátait
  • Erősítse meg a személyes adatokat. A fogadási platformon szereplő névnek meg kell egyeznie a hitelkártya nevével
  • Kattintson a „megerősítés” vagy egy hasonló gombra

Egyes sportfogadási webhelyek napi 10 és 50 000 dollár közötti pénzfelvételt tesznek lehetővé. Ritka esetekben a szolgáltatók bizonyos díjat számíthatnak fel.

Hogyan lehet pénzt kivenni hitelkártyával
Mobilon kivehetem?

Mobilon kivehetem?

A modern fogadási oldalak a mobil felhasználókat szolgálják ki, ezért gyakran két változatban készülnek: asztali verzióban és szoftveralkalmazásban. Ha a szolgáltatónak nincs applikációja, a fogadók elmenthetnek egy parancsikont az oldalra a mobilböngészőikben.

A hitelkártya-kivonás mobilon lehetséges, függetlenül attól, hogy a játékos az alkalmazást vagy a flash módot preferálja.

Mobilon kivehetem?
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Sportfogadási üdvözlőkampányok betéti és hitelkártyákhoz 2023 májusában
2023-05-09

Sportfogadási üdvözlőkampányok betéti és hitelkártyákhoz 2023 májusában

Május általában mozgalmas hónap a sport szempontjából, a legtöbb európai verseny a szezon csúcspontja. Ugyanakkor a fogadóirodák csábító esélyeket kínálnak a végtelen piacokon és eseményeken. Tehát, ha későn csatlakozik a sportfogadás megkezdéséhez, ez a cikk megkönnyíti a bónuszvadászat küldetését. 2023 májusában megismerheti a három legjobb üdvözlő bónuszt a hitel-/bankkártyás befizetésekhez.