A legjobb 10 Revolut bukmékerek a következő 2024

A Revolut egy brit pénzügyi vállalat, amely különféle banki szolgáltatásokat kínál. A céget 2015-ben alapították, és Londonban volt a központja. Jelenleg a cég a legértékesebb brit pénzügyi technológiai vállalat, több mint 33 milliárd euró értékben.

A Revolut pénzügyi szolgáltatásai közé tartozik a betéti kártyák, a tőzsdei kereskedés, a valutaváltás, a peer-to-peer fizetések és a kriptovaluta váltás. A fogadók a Revolut alkalmazás segítségével ATM-ből is pénzt vehetnek fel. Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb Revolut szolgáltatás díjköteles. A díjak általában hétvégenként akár 2%-kal is megemelkednek, hogy segítsenek megvédeni a vállalatot az árfolyamok ingadozásától.

A legjobb 10 Revolut bukmékerek a következő 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Hogyan lehet befizetni a Revolutnál

Hogyan lehet befizetni a Revolutnál

A Revolut sokat tett annak érdekében, hogy a felhasználók egyszerűen és kényelmesen helyezhessenek pénzt online fogadási számlájukra anélkül, hogy a biztonságot bármilyen módon veszélyeztetnék. A befizetési folyamat némileg eltérhet a különböző online kaszinókban, de az alapelv ugyanaz marad.

A befizetési folyamat megkezdése előtt a felhasználóknak meg kell győződniük arról, hogy rendelkeznek regisztrált Revolut-számlákkal. A Revolut fiókkal rendelkező játékosok gyorsan és egyszerűen hozhatnak létre új fogadási számlákat. Minden regisztrált Revolut-fiókot szintén aktiválni kell a használat előtt.

Betéti befizetések teljesítése

A Revolut-fiók létrehozása után a játékosoknak be kell jelentkezniük online sportfogadási fiókjukba, és meg kell navigálniuk a webhelyet a fizetési lehetőségekhez. Érdemes megjegyezni, hogy az online fogadások között szerepelnie kell a Revolutnak is befizetési lehetőségek listája. Az aktivált Revolut-fiókkal rendelkező fogadók ezt követően kattintson a Revolut lehetőségre, és a rendszer átirányítja őket egy másik weboldalra a fizetés befejezéséhez. Ezután ki kell tölteniük a kártyaadatokat, például a kártyaszámot és a CVV-t. A letétbe helyezendő összeget is meg kell adniuk.

Miután megerősítette, hogy az összes adat helyes, a fogadó engedélyezheti a tranzakciót. A Revolut jellemzően valós időben dolgozza fel a betéteket. Ez azt jelenti, hogy a fogadók a befizetési tranzakció befejezése után szinte azonnal elkezdhetik a valódi pénzes fogadásokat. A felhasználók ellenőrizhetik Revolut vagy online sportfogadási számlájuk egyenlegét, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a tranzakció sikeres volt-e.

Hogyan lehet befizetni a Revolutnál
Mobilon keresztül történő befizetés

Mobilon keresztül történő befizetés

Okostelefon segítségével is lehet pénzt befizetni. Ez különösen egyszerű a mobilalkalmazásokkal történő online fogadásnál. A letétbe helyezés folyamata általában viszonylag azonos, bár bizonyos kívánatos kényelmi szempontokkal.

Mobilon keresztül történő befizetés
Hogyan lehet pénzt kivenni a Revolut segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a Revolut segítségével

A kifizetési folyamat is ugyanolyan egyszerű, mint a befizetés. A fogadóknak biztosítaniuk kell, hogy az online sportfogadás lehetővé tegye a Revolut pénzkifizetését. Ennek az az oka, hogy egyes fogadási oldalak csak befizetésként kínálják. A következő lépés az online sportfogadásba való bejelentkezés, és annak megerősítése, hogy a számlán van elég pénz a kifizetéshez.

Egy egyszerű kattintással a Revolut visszavonási lehetőségére a játékosok egy másik oldalra jutnak, ahol a rendszer felkéri őket, hogy töltsék ki a kifizetési adataikat. Ez tartalmazza a kártya adatait, amelyre az összeget küldik, és a kifizetés összegét.

A befizetésekkel ellentétben a Revolutból történő kifizetés általában kicsit tovább tart. A legtöbben online sportfogadás, három munkanapba telhet, mire a játékosok hozzáférhetnek a felvett pénzekhez. Az idő sokkal rövidebb lehet a VIP tagok számára a VIP tagságot kínáló online fogadási oldalakon. Lehetőség van mobileszközökön keresztül is kivenni, általában ugyanazt az eljárást alkalmazva, mint a számítógépen.

Befizetési és kifizetési limitek

A befizetési és kifizetési limitek attól a banktól függenek, amelyhez a Revolut számla kapcsolódik. A limitek általában napi és nem tranzakciónkénti alapúak. Az online fogadási oldalakon eltérő korlátozások is vonatkozhatnak a fogadóknak betartandó tranzakciós összegekre vonatkozóan.

A tranzakció legalacsonyabb összege 10 USD. A Chase Bank kínálja a legmagasabb kifizetési limitet, napi 3000 dollárt. A fogadóknak át kell tekinteniük az általuk használt feltételeket, hogy pontos információkat kapjanak befizetési és kifizetési korlátaikkal kapcsolatban.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Revolut segítségével
Biztonság és biztonság a Revolutnál

Biztonság és biztonság a Revolutnál

A Revolut egy népszerű fizetési lehetőség, mert minden tranzakcióhoz elsőrangú biztonságot és biztonságot kínál. A biztonság majdnem olyan jó, mintha közvetlenül bankkal üzletelne. A Revolut a legújabb és legszigorúbb biztonsági protokollokat alkalmazza, amelyek biztosítják, hogy illetéktelen felhasználók ne tudják lehallgatni a fizetési móddal végrehajtott tranzakciókat.

Számos hitelesítési funkció biztonsági réteget ad az összes elérhető biztonsági szolgáltatáshoz. Például a felhasználóknak meg kell adniuk a mobileszközeikre SMS-ben küldött kódot bármely befizetési tranzakció befejezéséhez.

Átverés elleni védelem

A Revolut sokat tett azért, hogy megvédje a felhasználókat a csalóktól. Azonban minden erőfeszítés még mindig kevés, mivel még mindig van néhány esély a csalásra, miközben ezt a fizetési módot használja. Nevezetesen, a legtöbb csalás a felhasználók ismereteinek hiányára vagy az óvintézkedésekre vagy megelőző intézkedésekre vonatkozó lazaságra vezethető vissza.

Biztonsági funkciók, amelyekre figyelni kell

A biztonsági problémák elkerülése érdekében a felhasználóknak először meg kell győződniük arról, hogy minden tranzakciót biztonságos és biztonságos internetkapcsolat használatával hajtanak végre. A nyilvános Wi-Fi elkerülése jó kiindulópont. A játékosok nem oszthatják meg fiókjuk hitelesítő adatait senkivel. Egy másik dolog, amire figyelni kell, az az online sportfogadások átverése. Alapvetően a kellő gondosság segíthet a fogadóknak kitalálni a csaló szerencsejáték-oldalakat, és elkerülni azokat.

Biztonság és biztonság a Revolutnál
Revolut ügyfélszolgálati lehetőségek

Revolut ügyfélszolgálati lehetőségek

A Revolut nagyszerű ügyfélszolgálatot kínál. Az ügyfelek képviselői nagyon profik és barátságosak. Az azonban, hogy a fogadók milyen gyorsan kapnak választ, az ügyfélszolgálat elérésére használt csatornától függ. Például az a felhasználó, aki felhívja az ügyfélszolgálatot, nagyobb valószínűséggel kap gyorsabb segítséget, mint azok, akik a közösségi médiában posztolnak problémáiról.

A fogadók több módon is hozzáférhetnek az ügyfélszolgálathoz, amelyek közül néhányat az alábbiakban kiemelünk.

telefon

Az ügyfélszolgálat elérésének legegyszerűbb és leggyorsabb módja a telefonhívás. A számot általában frissítik a hivatalos webhelyen, ha változna. Azonban van esély arra, hogy hosszú ideig várakozzon, különösen, ha egy probléma sok fogadót érint.

Közösségi média

A fogadók a közösségi médiában is közzétehetik kérdéseiket. A multimédia ereje általában viszonylag gyors lépéseket eredményez a problémák megoldására.

Élő fórumok

Az élő fórumok nagyszerű alternatívát jelentenek azoknak a fogadóknak, akik nem bánják, ha segítséget kapnak a Revolut ügyfélszolgálati munkatársaitól. Olyan fogadóktól kaphatnak segítséget, akik már korábban is tapasztaltak hasonló problémákat.

Revolut ügyfélszolgálati lehetőségek
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács