Tudj meg mindent a Biatlon Esélyekről

Bár ez még mindig olyan sport, amelyre csak kevés játékos tesz fogadást, a biatlon a gyakorlatban valóban kiválónak bizonyult a nyerőjegyek egymásra halmozására, számos különböző kereseti lehetőséggel. Csakúgy, mint minden egyéni sportágban, kiválasztasz egy sportolót, akire fogadsz, és ő lesz a kedvenced, amíg a verseny véget nem ér.

Pontosan ezért hozunk egy részletes elemzést mindenről, ami a legtöbb fogadással kapcsolatos vonzó versenyek minden téli olimpiai játékról, hogy a játékosok könnyebben összehozhassanak egy ígéretes jegyet.

Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus300 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Játék most
  • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
  • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet az európai szerencsejáték-piac viszonylag új keletű tagja. 2018 óta a szerencsejáték-szolgáltató jelentősen nőtt, számos különböző piacot elért a világon, és bővítette ügyfélkörét. A cég a sportfogadásokra épül, de számos egyéb terméknek is otthont ad. A játékosok kapcsolódhatnak online kaszinójátékokhoz, például nyerőgépekhez és asztalokhoz, a sportfogadáson túl.

Show less...Mutasson többet
  • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
  • Gyors ügyfélszolgálat
  • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
  • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
  • Gyors ügyfélszolgálat
  • Sportfogadás kaszinó

A 20bet egy új belépő a sportfogadási és kaszinóiparban, amelyet 2022-ben indítottak útjára, hogy világszerte kiszolgálja a fogadókat. Számos nemzetközi fogadási piacot kínál olyan sportágak számára, mint a futball, a kosárlabda és a formula 1. Ez a bukméker a legjobb online fogadóirodaként büszkélkedhet, amelyet tapasztalt, a sportfogadások iránt szenvedélyes rajongók alapítottak. Céljuk volt, hogy egy online szolgáltatót hozzanak létre az összes fogadóirodai szolgáltatáshoz. A 20bet olyan online sportfogadóként büszkélkedhet, amely a fogadási piacok széles választékát, a kényelmes fizetési módokat, a megfelelő promóciókat és a megbízható ügyfélszolgálatot egyesíti.

  • Mobilbarát
  • Bicoins Elfogadva

Amikor a fogadók keresik a legjobb online fogadóiroda feltételezhetik, hogy a legrégebbi cégek a legelismertebbek. Végtére is, ezek a cégek sok éven át megbízható online fogadást biztosítanak. Vannak azonban olyan ígéretes projektek, amelyek csak a közelmúltban jöttek létre. Ezek közül az egyik a Wazamba, az Araxio Development NV egyik mellékága. Ez a cég jól ismert arról, hogy nagyszámú népszerű játékmárkát birtokol. Megalapította a Wazambát, hogy sarokba szorítsa a fogadást a sportpiacon.

Mindent a biatlon esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

Mindent a biatlon esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

Bár a nagyközönség csak mostanában ismert, a biatlon Norvégiában már a 18. században megjelent, Európa északi részein pedig évszázadok óta fontos része a katonák kiképzésének. Két dolgot követel meg a versenyzőktől: a sífutópálya minél gyorsabb elsajátítását és a lőtéren történő pontos lövést.

Ötféle verseny létezik. A klasszikus egyéni versenyszámban a férfiak 20, a nők 15 kilométert futnak. Van még elérési verseny, sprint, tömegrajt és váltóverseny is.

Az egyén annyiban különbözik a többiektől, hogy minden kihagyásért egy teljes percnyi időt adnak a végeredményhez, míg a többi versenyszámban a biatlonosok a lőtéren elszenvedett kudarcért büntetőkörrel fizetnek, amit meg kell síelni.

Az egyéni és tömegversenyeken négyszer, kétszer álló helyzetben, kétszer fekvő helyzetben, míg a többiben minden helyzetben egyszer. A cél 50 méterre van, fekvésben ennek a távolságnak a kétszerese.

Mindent a biatlon esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről
A biatlon moneyline esélyei és a biatlonra való fogadás módja

A biatlon moneyline esélyei és a biatlonra való fogadás módja

Mint minden más versenyzési formában, az alap fogadás a biatlon fogadásban online kitalálni, hogy ki éri el a legjobb időt a versenyen, azaz aki először ér át a célvonalon. Biatlonban igazán hatalmas oddsokat lehet kapni az egyéni versenyzőkre, főleg, ha nem ők a verseny első vagy második kedvence.

Bizonytalan sportágról van szó, ahol minden pillanatok alatt megváltozik, hiszen akár hóesés és különféle lőtérproblémák is előfordulhatnak, ezért ajánlatos több potenciális győztesen játszani a nyerési esélyek maximalizálása érdekében. .

Biatlon váltó esélyei

A biatlonban a sportolók nemcsak egyéniben, hanem csapatban is versenyeznek. Van férfi és női váltó, valamint vegyes váltó is. Nagyon népszerű versenytípus a fogadók körében, mert egyértelműbb, hogy kik a favoritok és kik a kívülállók, hiszen olyan szuperhatalmaknál, mint Norvégia, Németország, Oroszország és Franciaország, szélesebb a stáb, és könnyebben lehet előkelő helyet szerezni.

Sokan ezért inkább az egyes csapatok legnagyobb sztárjainak aktuális formája alapján tippelnek a váltó, illetve az egyes válogatott párharcok helyezéséről.

A biatlon moneyline esélyei és a biatlonra való fogadás módja
A biatlon fogadási vonalak magyarázata

A biatlon fogadási vonalak magyarázata

mellett alap pénzvonal, sok más lehetőség is van, amelyekre fogadásokat tehet.

Biatlon párbaj

A legtöbb esetben ez a legjobb tét, amit a jegyére tehet. Arról van szó, hogy a két felajánlott versenyző közül melyik ér el jobb helyezést a versenyen. Még ha a kedvenced a 15. helyen végez is, ha a másik mögötte végez, a fogadásod nyer.

A bukmékerek igyekeznek egyenlő képességű biatlonosokat ajánlani, de gyakran hibáznak, így a biatlonban a legegyszerűbb nyerni, ha olyan rosszul helyezett párharcok leselkednek, amelyekben az egyik versenyzőre jóval nagyobb az esély, mint kellene.

Helyezés a legjobb 3 között

A biatlon olyan sportág, amelyben az aktuális formától, a pálya és lőtér adottságaitól, valamint az időjárási viszonyoktól függően sokan előkelő helyezést érhetnek el.

Éppen ezért sokkal jobb a versenyző dobogós helyezésére tippelni, és nem az egyértelmű győzelemre, mert a szorzó továbbra is magas, 2,50-től több az első 3 közé jutásért, és az esélyek hogy sikeresen megjósol egy ilyen fogadást, sokkal magasabbak.

A biatlon fogadási vonalak magyarázata
Hogyan találjuk meg a legjobb biatlon fogadási szorzót

Hogyan találjuk meg a legjobb biatlon fogadási szorzót

Amikor a biatlon online fogadásról van szó, a lehetőségek korlátozottabbak, mint a más sportok. A biatlon továbbra is keresi a helyét az élsportok között, és folyamatosan építi hírnevét.

Ha hajlandó beszállni a biatlon fogadási szorzókba, meg kell keresnie a lehető legjobb lehetőségeket, és nyomon kell követnie az összes biatlon fogadóiroda online fejlesztéseit.

Annak ellenére, hogy erre a sportra korlátozott fogadási lehetőségek állnak rendelkezésre, kutatásokat végeznek és esélyek összehasonlítása továbbra is kötelező, ha valóban komolyan akarja megtenni a nyerő fogadást. Mivel a biatlon korlátozott a fogadóirodák piacán, valószínűbb a különbség a megadott szorzók között.

Az olyan sportolók egyéni teljesítményére való fogadás, akik alapvetően két képességben versenyeznek egyidejűleg, nagy szerencsét igényel, de ha a megfelelő választást választja, nagy változást fog okozni, ha korábban a lehető legmagasabb szorzót választotta az adott fogadáshoz.

Amúgy a sportág növekedésével a fogadóvonalak és a biatlonvonalakat biztosító bukmékerek is növekedni fognak.

Hogyan találjuk meg a legjobb biatlon fogadási szorzót
A legjobb online fogadási oldalak biatlon esélyekhez

A legjobb online fogadási oldalak biatlon esélyekhez

Ahogy már említettük, a biatlon egy dinamikus sport, amelyben minden pillanatok alatt megváltozik, ami ideálissá teszi élő fogadáshoz, mert ez azt jelenti, hogy megnő az esélye annak, aki az első lövés után elbukott, és nagyon jó esélye van magas helyezés elérése az esemény végéig.

A biatlon inkább maraton, mint verseny, hiszen a korai vezetés vagy a lassú rajt nem feltétlenül jelent semmit. Két különálló összetevő van, amelyek egyformán fontosak a végső helyezés szempontjából.

Sajnos az online fogadóirodák kínálatában valóban ritka az élő fogadás erre az izgalmas téli sportra, és amikor megjelenik, a jegyek befizetési lehetőségei meglehetősen rosszak. Csak a Téli Olimpiai Játékok kapsz-e több lehetőséget élő fogadásra, de messze van számos más sportágtól, ahol a szerencsejátékok szervezőinek szinte teljes figyelme az élő fogadáson van.

Szerencsére néhány legjobb online fogadóirodák Ilyen például a Melbet, a 10bet és a 22bet, akiknek rendszeresen van biatlon a kínálatában, így azok a fogadók, akik érdekesnek találják ezt a sportot, szerencsét próbálhatnak.

A legjobb online fogadási oldalak biatlon esélyekhez
Tippek és trükkök a biatlon fogadási szorzókhoz

Tippek és trükkök a biatlon fogadási szorzókhoz

A biatlonnal foglalkozóknak valóban megvan a lehetősége arra, hogy sporttudásukat profitra fordítsák, mert a bukmékerek alábecsülik ezt a téli sportot, és olykor kiváló oddsokat adnak olyan fogadásokra, amelyek kimenetele meglehetősen valószínű.

Aki biatlon fogadásból szeretne profitálni, annak mindenképpen követnie kell a versenyzők formáját, de ismernie kell az egyes síterepek sajátosságait és a múlt eredményeit is. Szuper, hogy ugyanazon a hétvégén több verseny is van ugyanazon a pályán, ami lehetőséget ad a biatlonosok közötti erőviszonyok megismerésére.

Akár biatlon fogadási alkalmazásokat használ, akár számítógépen játszik, mindenképpen javasoljuk, hogy két versenyző párharcára fogadjon, mivel a nyerés legegyszerűbb módja. Két vagy akár három ilyen párbajt is játszhat ugyanazon a jegyen, 2 és 3 közötti összszorzóval.

Ha úgy gondolja, hogy valaki fantasztikus formában van, ehhez adja hozzá a futam győztesére vagy a legjobb 3-ba való helyezésre tett alkalmankénti fogadást. A világkupa összesített győztesére tett fogadásnak is van értelme, mert könnyebb kitalálni, mint egyetlen futamot.

Tippek és trükkök a biatlon fogadási szorzókhoz

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close