Tudj meg mindent a Futball Esélyekről

A labdarúgás, vagy Észak-Amerikában fociként ismert, világszerte a legnépszerűbb sport. Tekintettel arra, hogy a futball a legnépszerűbb sportfogadások terén is. Az olyan nemzetközi versenyek, mint a FIFA World Cup, az Euro, a Copa America és az UEFA Bajnokok Ligája a világ legnézettebb sportesemények közé tartoznak, ami nagyon vonzóvá teszi őket a sportfogadások számára.

Ugyanez a helyzet az angol Premier League-vel, a német Bundesligával, az olasz Serie A-val, a spanyol La Ligával és a francia Ligue One-val, amelyek Európa öt legjobb bajnokságának számítanak.

Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus300 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Játék most
  • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
  • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet az európai szerencsejáték-piac viszonylag új keletű tagja. 2018 óta a szerencsejáték-szolgáltató jelentősen nőtt, számos különböző piacot elért a világon, és bővítette ügyfélkörét. A cég a sportfogadásokra épül, de számos egyéb terméknek is otthont ad. A játékosok kapcsolódhatnak online kaszinójátékokhoz, például nyerőgépekhez és asztalokhoz, a sportfogadáson túl.

Show less...Mutasson többet
  • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
  • Gyors ügyfélszolgálat
  • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
  • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
  • Gyors ügyfélszolgálat
  • Sportfogadás kaszinó

A 20bet egy új belépő a sportfogadási és kaszinóiparban, amelyet 2022-ben indítottak útjára, hogy világszerte kiszolgálja a fogadókat. Számos nemzetközi fogadási piacot kínál olyan sportágak számára, mint a futball, a kosárlabda és a formula 1. Ez a bukméker a legjobb online fogadóirodaként büszkélkedhet, amelyet tapasztalt, a sportfogadások iránt szenvedélyes rajongók alapítottak. Céljuk volt, hogy egy online szolgáltatót hozzanak létre az összes fogadóirodai szolgáltatáshoz. A 20bet olyan online sportfogadóként büszkélkedhet, amely a fogadási piacok széles választékát, a kényelmes fizetési módokat, a megfelelő promóciókat és a megbízható ügyfélszolgálatot egyesíti.

  • Mobilbarát
  • Bicoins Elfogadva

Amikor a fogadók keresik a legjobb online fogadóiroda feltételezhetik, hogy a legrégebbi cégek a legelismertebbek. Végtére is, ezek a cégek sok éven át megbízható online fogadást biztosítanak. Vannak azonban olyan ígéretes projektek, amelyek csak a közelmúltban jöttek létre. Ezek közül az egyik a Wazamba, az Araxio Development NV egyik mellékága. Ez a cég jól ismert arról, hogy nagyszámú népszerű játékmárkát birtokol. Megalapította a Wazambát, hogy sarokba szorítsa a fogadást a sportpiacon.

Hogyan kell olvasni a futball fogadási szorzóit?

Hogyan kell olvasni a futball fogadási szorzóit?

A futball azon kevés sportok egyike, ahol a meccs győztes nélkül is végződhet, hacsak nem a kieséses szakaszban van olyan nagy versenyeken, mint pl FIFA világbajnokság. Ez azt jelenti, hogy egy futballmeccsre három pénzvonal szorzója van – az 1. csapat nyer, döntetlen és a 2. csapat nyer.

A futball oddsát a játék rendes idejére adják meg, és a kieséses versenyeken, mint például az FA-kupa, vagy egy torna, például a FIFA-világbajnokság kiesési szakaszában, a meccs győztesére is van szorzó, aki továbbjut. további.

Hogyan kell olvasni a futball fogadási szorzóit?
Mindent a futball esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

Mindent a futball esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

Az egyik a focimeccs alapszabályai az, hogy két 45 perces félre oszlik. Ez azt jelenti, hogy egy rendes futballmérkőzés 90 percig tart, plusz a játékvezető által adott esetben adott leállítási idő.

Ha ez egy verseny kiesési szakasza vagy egy kiütéses verseny, és a játék döntetlennel végződik, akkor két 15 perces hosszabbítást kell játszani. Ha még mindig döntetlen az eredmény, akkor a büntetőpárbaj dönti el a játék győztesét.

A futball esélyei

A labdarúgás szorzói a 90 perces rendes időre vonatkoznak. A legtöbb sporttal ellentétben a labdarúgó pénzvonal szorzói három lehetőségből állnak: az 1. csapat győzelme, a döntetlen és a 2. csapat győzelme.

Ha az egyik csapat nyilvánvaló favorit, a csapat minősége, a hazai pálya előnye, a közelmúltbeli formája, a sérülésjelentés és egyéb tényezők alapján, akkor az adott csapat győzelmének esélye sokkal alacsonyabb, mint a másiké. Ezekben az esetekben a döntetlen szorzója valahol a két csapat szorzója között van.

Azokban az esetekben, amikor a csapatok közel állnak egymáshoz minőségük és egyéb tényezők miatt, az egyes csapatok győzelmi esélyei meglehetősen közel állnak egymáshoz. Ebben az esetben a döntetlen esélye nagyobb, mint bármelyik csapat győzelmének esélye.

Mindent a futball esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről
A futball spread-jei

A futball spread-jei

Tekintettel arra a tényre, hogy a labdarúgás alacsony pontszámú játék, a futballkülönbözetekre vagy hendikepekre való fogadás kevésbé népszerű, mint pénzvonali fogadás. Ennek ellenére vannak olyan fogadási lehetőségek, amelyek legtöbbször 0,5 és 2,5 között mozognak.

Tehát, ha arra szeretne fogadni, hogy egy adott csapat -1,5-tel nyer, az azt jelenti, hogy a fogadás megnyeréséhez az Ön által támogatott csapatnak legalább kétgólos különbséggel kell nyernie. Ha +1,5-re tett fogadást egy csapatra, akkor annak a csapatnak nyernie kell, vagy nem kell veszítenie egynél több góllal ahhoz, hogy a fogadása nyerő legyen.

Abban az esetben, ha egy csapat számára -1-re tett fogadást, és az a csapat pontosan egy góllal nyer, akkor a fogadás meg lesz tolva, és visszakapja az elhelyezett pénzt.

Mindezen részletek ismerete több lehetőséget kínál a fogadás megtételére, és határozottan szórakoztatóbb lesz a játék nézése közben.

A futball spread-jei
A futball fogadási vonalak magyarázata

A futball fogadási vonalak magyarázata

A futball az a sportág, amelyben a fogadók körében a pénzvonal vagy a győztes kiválasztása egy adott játékban a legnépszerűbb.

A pénzvonalon kívül a gólvonal, vagy over/under, a következő legnépszerűbb az online futballfogadást kedvelő fogadók körében. A futball kevés gólt hozó sport, ezért minden egyes szerzett gól nagy különbséget jelent.

A labdarúgás alapgólvonala 2,5 gól, és a játékosok választhatnak a felett és alatti lehetőségek közül. A legjobb futball online fogadóirodák is sok különböző gólvonalat kínálnak, amelyek ésszerűnek tűnnek. Ezért 0,5-től 7,5-ig bármilyen margóra vonatkozó opciókat láthat.

Egy másik konkrét tény a labdarúgás fogadásánál, ami a gólvonalat illeti, hogy az online futballfogadások sokféle gólvonalat kínálnak, amelyek lehetővé teszik az adott meccsen szerzett minimális és maximális gólok előrejelzését. Ezek a lehetőségek: 0-1 gól, 0-3, 0-4, 1-3, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5, 3-6, 4-6 stb.

Mindezen részletek ismeretében lehetőség nyílik a legjobb választás kiválasztására, különösen akkor, ha nem tudja eldönteni, melyik csapat van közelebb a győzelemhez.

A futball fogadási vonalak magyarázata
Hogyan lehet megtalálni a legjobb futball fogadási szorzót?

Hogyan lehet megtalálni a legjobb futball fogadási szorzót?

A jó dolog, ha inkább focimeccsekre fogad, az a tény, hogy szó szerint minden nap rengeteg játék van. A futballt világszerte játsszák, és éjjel-nappal vannak ütemezett meccsek.

Ha kíváncsi arra, hogyan fogadjon futballra, és hogyan tegye meg fogadását a lehető legjobb futball fogadási vonalakra, össze kell hasonlítania a adott szorzót azon a vonalon, amelyre fogadni szeretne.

A legtöbb online futball fogadóiroda a világ szinte minden bajnokságát kínálja, és ha összehasonlítjuk az oddsokat, nagyon fontos, hogy megnézzük az adott játék országának bukmékereinek szorzóit, különösen, ha alacsonyabb szintű versenyről van szó.

Ami a futballt illeti, a helyi fogadóirodák általában olyan tényeket ismernek, amelyek jelentősen befolyásolhatják az adott szorzót, ami nem azonnal befolyásolja a futball online sportfogadó szorzóit. Fontos, hogy egy adott játékra több fogadóiroda által adott szorzót hasonlítsa össze, mivel az esélyek eltérőek lehetnek, és lehetősége lesz kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb futball fogadási szorzót?
A legjobb online fogadási oldalak a futball esélyekhez

A legjobb online fogadási oldalak a futball esélyekhez

Szó szerint nincs olyan online bukméker, amely ne kínálna futball oddsokat, ezért ki kell választanod a számodra legjobbat, aki a legjobb futballfogadási szorzót kínálja. Az oddsok és a sorok összehasonlítása minden bizonnyal különbséget jelent a fogadás nyerési valószínűsége, valamint a nyereményéért kapott pénzösszeg tekintetében.

Erősen ajánlott az 1xBet, Betwinner, 22bet, Gunsbet és más, a legjobb online fogadóirodák labdarúgó fogadási szorzóinak megtekintése.

A fogadni kívánt opcióhoz adott szorzók összehasonlítása elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legmagasabbra tegyen fogadást. Egy másik fontos részlet, amire figyelnie kell a fogadás megtétele előtt, az az irány, amelyen bizonyos szorzók mozognak egy adott fogadóirodánál.

Egyes online futball-sportfogadások felfelé vagy lefelé mutató nyíllal vagy zöld és piros színekkel jelzik azt az irányt, amerre bizonyos futballszorzók alakulnak, és a zöld azt jelenti, hogy az esélyek csökkennek, a piros pedig azt, hogy emelkednek.

Ha összehasonlítja a nyereményvonal esélyeit egy adott játék nyertesére, akkor előfordulhat, hogy a különbség nem elég nagy ahhoz, hogy jelentős különbséget érjen el. De ha az over/under sorokról van szó, nagyon eltérőek lehetnek az esélyek.

A legjobb online fogadási oldalak a futball esélyekhez
Tippek és trükkök a futballfogadási szorzókhoz

Tippek és trükkök a futballfogadási szorzókhoz

A legtöbb futballfogadó figyelmét az alacsony esélyek vonzzák azon kedvencek esetében, akik nem túl alacsonyak ahhoz, hogy játszani lehessen. A legtöbb fogadó 3-8 játékból álló parlay fogadásokat tesz, alacsony szorzóval a kedvencek nyerésére.

Amikor elkezdi a sportfogadást, ez nyerő lehetőségnek tűnik, de ha egyszer kipróbálja ezt a stratégiát, rá fog jönni, hogy valójában nem minden alacsony odds a nyerő.

Ha olyan oddsokat keres, amelyek nem alacsonyak, és a csapat, amelyre fogadni szeretne, még mindig vitathatatlanul a jobb. A fogadás vagy a párosítás megnyerésének valószínűsége nagyjából megegyezik a legalacsonyabb szorzóval, de a végső nyeremény nagyobb lenne.

Ha Ön egy fogadó, aki az esélytelenebbekre akar fogadni, akkor a futball oddsainak összehasonlítása még fontosabb. Vannak online fogadóirodák amelyek esélye az esélytelenebb nyerésére magas, de korlátozott, és vannak olyanok, ahol az esélytelenebb nyerésére az egekig magas az esély.

Erősen ajánlott ezen szorzók összehasonlítása, mivel ez nagy különbséget jelent a lehetséges nyereményösszegben.

Tippek és trükkök a futballfogadási szorzókhoz

Legújabb hírek

2022-es labdarúgó-világbajnokság elődöntői – Franciaország–Marokkó
2022-12-14

2022-es labdarúgó-világbajnokság elődöntői – Franciaország–Marokkó

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság elődöntői szerdán folytatódnak az Al Bayt Stadionban egy olyan mérkőzéssel, amelyről kevesen gondoltunk volna ebben a szakaszban, mivel a visszatérő bajnok Franciaország a torna kinyilatkoztatásával – Marokkóval – mérkőzik meg.

2022-es labdarúgó-világbajnokság elődöntői – Argentína–Horvátország
2022-12-12

2022-es labdarúgó-világbajnokság elődöntői – Argentína–Horvátország

Elérkezett a 2022-es labdarúgó-világbajnokság utolsó hete, és már csak 4 csapat maradt!

2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntői – Anglia–Franciaország
2022-12-09

2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntői – Anglia–Franciaország

Elérkezett a 2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének 2. napja, és ezzel minden bizonnyal a verseny egyik legizgalmasabb összecsapása lesz, amikor az elektromos angol csapat megmérkőzik a regnáló bajnok Franciaországgal!

2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntői – Hollandia–Argentína
2022-12-09

2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntői – Hollandia–Argentína

Végre elérkezett a 2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntője! Mivel már csak 8 csapat maradt, a dolgok kezdenek igazán felforrósodni a rengeteg perzselő teljesítmény és a 16. forduló történelmi felfordulása után.

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close