Tudj meg mindent a Jégkorong Esélyekről

Mint minden sportágban, itt is vannak bizonyos különbségek, ha a lejátszott bajnokságokat és kupákat nézzük. Ez különösen igaz a jégkorongra, illetve arra, hogy melyik bajnokságról van szó, bár nem sok van belőlük.

A jégkorong-világbajnokság a világ 16 legjobb válogatottját vonzza, és a klubok mellett gyakran láthatjuk a sportág legnagyobb sztárjait.

Az egyik fő látnivaló a Téli olimpia minden bizonnyal jégkorong. Amerika, Kanada, Svédország, Finnország, Svájc, Oroszország és más, sikerekkel büszkélkedő országok válogatottjai rendszeresen részt vesznek.

Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus300 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Játék most
 • Nagy játék kiválasztása
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet az európai szerencsejáték-piac viszonylag új keletű tagja. 2018 óta a szerencsejáték-szolgáltató jelentősen nőtt, számos különböző piacot elért a világon, és bővítette ügyfélkörét. A cég a sportfogadásokra épül, de számos egyéb terméknek is otthont ad. A játékosok kapcsolódhatnak online kaszinójátékokhoz, például nyerőgépekhez és asztalokhoz, a sportfogadáson túl.

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

A 20bet egy új belépő a sportfogadási és kaszinóiparban, amelyet 2022-ben indítottak útjára, hogy világszerte kiszolgálja a fogadókat. Számos nemzetközi fogadási piacot kínál olyan sportágak számára, mint a futball, a kosárlabda és a formula 1. Ez a bukméker a legjobb online fogadóirodaként büszkélkedhet, amelyet tapasztalt, a sportfogadások iránt szenvedélyes rajongók alapítottak. Céljuk volt, hogy egy online szolgáltatót hozzanak létre az összes fogadóirodai szolgáltatáshoz. A 20bet olyan online sportfogadóként büszkélkedhet, amely a fogadási piacok széles választékát, a kényelmes fizetési módokat, a megfelelő promóciókat és a megbízható ügyfélszolgálatot egyesíti.

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • Mobilbarát
 • Bicoins Elfogadva
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Mobilbarát
 • Bicoins Elfogadva

Amikor a fogadók keresik a legjobb online fogadóiroda feltételezhetik, hogy a legrégebbi cégek a legelismertebbek. Végtére is, ezek a cégek sok éven át megbízható online fogadást biztosítanak. Vannak azonban olyan ígéretes projektek, amelyek csak a közelmúltban jöttek létre. Ezek közül az egyik a Wazamba, az Araxio Development NV egyik mellékága. Ez a cég jól ismert arról, hogy nagyszámú népszerű játékmárkát birtokol. Megalapította a Wazambát, hogy sarokba szorítsa a fogadást a sportpiacon.

Mindent a jégkorong esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

Mindent a jégkorong esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

A jégkorong valószínűleg a legdinamikusabb sport a világon, hiszen a játékosok szó szerint soha nem hagyják abba a korcsolyázást a jégen. Nagyon izgalmassá teszi ezt a sportot, hogy a csapatok, hacsak nem rövidítik le őket, folyamatosan támadják az ellenfél kapuját, ami például a futballnál nem mondható el.

A jégkorongmérkőzéseket három 20 perces vagy összesen 60 perces periódusban játsszák, és ez a helyzet akkor, ha a meccs nem döntetlen. Ha ez megtörténik, akkor további öt perces hosszabbítás következik, és ha még mindig nem dől el a győztes, akkor büntetőpárbaj következik.

Sok részlet teszi egyedivé a jégkorongot. A repülő helyettesítések az egyik ilyen. A jégkorongban olyan gyors a játék tempója, hogy nincs megállás a cseréknél, mint a futballban vagy a kosárlabdában.

Vannak olyan büntetőpercek is, amelyek legtöbbször 2 percesek, de néha öt is. A büntetőrúgásokat nem egy adott helyről hajtják végre, mint például a fociban, hanem a támadó játékos a jég közepén kapja meg a csomagot, majd megtámadja a kapust.

Ha egyszer elejtik a korongot, minden hihetetlen sebességgel történik. Kövesse élőben a meccseket, és készen álljon arra, hogy egy jó fogadással reagáljon.

Mindent a jégkorong esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről
Jégkorong moneyline és fogadás a jégkorongra

Jégkorong moneyline és fogadás a jégkorongra

Ez a jégkorongra való fogadás alapvető módja, amelyben ki kell választani a nyerő csapatot. Különbséget kell tenni a kétirányú és a háromirányú pénzvonal között. Például, ha háromféleképpen választ ki egy győztest pénzvonal és a játék döntetlennel végződik a rendes 60 perc után, akkor is elvesztette a fogadását, ha csapata nyer a hosszabbításban vagy a büntetőpárbaj után.

Közvetlen fogadás a liga/kupagyőztesre

Olyan fogadási típus, ahol türelmesebbnek kell lenni, mert a fogadás azon alapul, hogy ki nyeri meg a versenyt a szezon végén. Ban,-ben NHL, kivéve a Stanley Kupát, amelyet a ligagyőztes nyer, a Nyugati Konferencia és a Keleti Konferencia külön verseny, és mindegyiknek megvan a maga trófeája a szezon végén.

Arra is fogadhat, hogy melyik csapat szerzi a legtöbb pontot az egész szezonban – "Presidents Trophy"

Jégkorong moneyline és fogadás a jégkorongra
Jégkorong fogadási vonalak magyarázata

Jégkorong fogadási vonalak magyarázata

Elterjedt a jégkorong

A jégkorongozás a két csapat közötti gólkülönbséget jelenti a meccs végén, akárcsak bármely más sportágban. A jégkorongban ez a határ általában -1,5, ami azt jelenti, hogy ha fogadást tesz a hazai csapatra, annak kétgólos különbséggel kell nyernie ahhoz, hogy Ön megnyerje a fogadást. Ugyanakkor, ha +1,5-re tesz fogadást a vendégcsapatra, akkor legfeljebb egy góllal kell nyernie vagy veszítenie.

Jégkorong gólvonal

A jégkorongfogadásban újoncok gyakran ezt a vonalat választják, mert könnyen érthető, és nem választanak oldalt. A fogadóirodák átlagosan 5,5 vagy 6,5 gólt rúgnak meccsenként. Ön itt fogadhat arra, hogy mindkét csapat több vagy kevesebb gólt szerez-e a felajánlott számhoz vagy a fogadóirodák előrejelzéséhez képest.

Jégkorong fogadási vonalak magyarázata
Hogyan lehet megtalálni a legjobb jégkorong-fogadási szorzót?

Hogyan lehet megtalálni a legjobb jégkorong-fogadási szorzót?

Mint minden más sportban, a jégkorongfogadási tippek néha igazi művészet. Nevezetesen tudni kell, hogy mely ligákra, csapatokra kell koncentrálni, illetve milyen befektetésekkel kell foglalkozni a jégkorongra való fogadásnál.

Rendkívül fontos, hogy ismerjük az összes piacot, valamint azt, hogy bizonyos kvóták mekkora értéket képviselnek egy bizonyos kifizetéshez képest. Ezt hívják tétértékelésnek, ami döntő lehet a fogadások megtételekor, de akkor is, amikor meghatározzák, melyik csapatra fogadjanak. Meggyőződésünk, hogy ez az egyik legfontosabb tudás, amivel rendelkeznie kell ahhoz, hogy nyereséges legyen sportfogadás.

Nemcsak a jégkorong fogadási szorzókat kell összehasonlítania, hanem az adott jégkorong fogadási sorokat is, mivel jelentős különbségek lehetnek a legjobb online fogadóirodák és mások között.

Sok fogadó a gólvonalon szeret fogadni, és nincs tudatában annak, hogy sok jégkorong online sportfogadó létezik, amely egy bizonyos csapat által elért egyéni összpontszámra is kínál fogadást.

Egy másik különbség az, hogy egyes fogadóirodák csak háromirányú pénzvonalat kínálnak, míg vannak, akik kétirányú pénzvonalat kínálnak.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb jégkorong-fogadási szorzót?
A legjobb online fogadási oldalak jégkorong szorzókhoz

A legjobb online fogadási oldalak jégkorong szorzókhoz

A jégkorong a téli sport amelyet nem játszanak a világ minden pontján, de fogadókat vonzott a világ minden tájáról, még olyan országokban is, ahol ez a sport nem létezik. A sok rajongó körül érthető, hogy az online jégkorongfogadás olyan népszerűvé vált.

A fogadóirodák között ez az egyik legjobb sportág. A megfelelő jégkorong kiválasztásakor számos szempontot figyelembe kell vennie legjobb online fogadóiroda.

Ha Ön a jégkorong fogadási vonalak általános rajongója, sokkal messzebbre kell néznie, mint az NHL. Sok olyan ország van, ahol nagyon színvonalas bajnokságok vannak, mint például Oroszország, Svédország, Finnország, Dánia, Csehország és Németország.

Nem minden online fogadóiroda kínálja ezeket a versenyeket, de biztosan megtalálhatóak az 1xBet, a Betwinner, a 22bet és a Megapari oldalán.

A versenyeken kívül meg kell győződnie arról, hogy az online jégkorong bukméker minden szükséges sort kínál. Határozottan talál egynél több gólvonalat játékonként, vagy olyan szóródást, amely több mint -1,5 vagy -2,5 opciót tartalmaz.

A legjobb online fogadási oldalak jégkorong szorzókhoz
Tippek és trükkök a jégkorong fogadási szorzóihoz

Tippek és trükkök a jégkorong fogadási szorzóihoz

Függetlenül attól, hogy Ön kezdő vagy fogadási tapasztalattal rendelkezik, a jégkorong sok területen figyelmen kívül hagyott sportág. De nem szabad kihagyni ennek a sportágnak a sajátosságait és a fogadásokat sem. Csak egy kis kíváncsiságra, olvasásra és a kifejezések ismeretére van szüksége.

Számos kutatás kimutatta, hogy a jégkorongban a kedvencek fontosabbak, mint más sportágakban. Csak az esélytelenek 41,2%-a nyert, szemben például a baseballal, ahol 42,5%-kal. Kisebb különbségnek tűnik, de ez az 1,3%-os különbség nagy különbséget jelent a jegyek megnyerésében.

Az is érdekes, hogy a jégkorong nem tulajdonít akkora jelentőséget annak, hogy „hazai jégen” játszanak-e a csapatok, mint más sportágakban. Ez a stadionokhoz kapcsolódik, mivel a jégkorongozók más sportágakkal ellentétben meglehetősen elszigeteltek a tömegtől, és kevesebb a zavaró tényező. Az NHL-ben a hazai győzelmek aránya 54,9%, az idegenbeli győzelmek aránya pedig 45,1%.

A kapus fontossága

A jégkorongban a kapusok gyakran kapnak szabadnapot, különösen akkor, ha csapatuknak több sikeres meccse is volt. Bár valószínűleg nem számít annyira, mint a baseballban a kezdő bedobó, vagy az amerikai futballban a kezdő védő, a különbség a csapat kezdő kapusa és a tartalék között jelentős lehet.

Ezért fontos figyelni arra, hogy melyik kapus kezdi a meccset, mielőtt pénzt tesz a fogadásába.

Tippek és trükkök a jégkorong fogadási szorzóihoz

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módok
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close