2021-ben használható legjobb sportfogadási stratégiák

Hírek

2021-11-24

A sportfogadás nagyon szórakoztató lehet. Azonban az is frusztráló lehet egy fogadó számára, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan ő akarja. A fogadók gyorsan elfogadják azt a tényt, hogy a stratégia kulcsa az online esélyeik javításában. Az online fogadók sokat tehetnek azért, hogy még jobbá tegyék sportfogadási élményüket.

2021-ben használható legjobb sportfogadási stratégiák

Ilyen például a fogadási limitek beállítása, a bankroll megfelelő kezelése és a jogok használata sportfogadási oldal. A fogadónak emellett hatékony fogadási stratégiákat kell találnia és alkalmaznia. Az alábbiakban kiemelünk néhányat a 2021-ben alkalmazott legjobb sportfogadási stratégiák közül.

Matched fogadási stratégia A páros fogadás talán a legegyszerűbb fogadási stratégia, amelyet a fogadók használhatnak. Ez a stratégia megköveteli a fogadótól, hogy ugyanarra az eseményre fogadjon. Ennek a fogadási stratégiának a nagy fogása azonban az, hogy ingyenes fogadásokon alapul.

A legtöbb online fogadási oldal általában kínál ingyenes fogadások és egyéb bónuszok, amelyet a játékosok felhasználhatnak ebben a stratégiában. Minden sportnál működik, de a legjobb azoknál, amelyek csak két eredménnyel zárulhatnak. A legmagasabb szorzóval rendelkező események szintén kedvezőek a fogadónak.

Arbitrázs fogadási stratégia

Ennek a stratégiának általában az a célja, hogy kihasználja a különböző sportfogadások esélyei közötti különbségeket. Az esélyek általában folyamatosan változnak, mivel a játék kimenetelét befolyásoló különféle tényezők folyamatosan változnak. Egyes esetekben a változás elég magas lehet ahhoz, hogy megtérüljön.

Az arbitrázsstratégia kihasználja az egyes sportfogadások késedelmét az esélyek megváltoztatása tekintetében. A nyeremény általában minimális, de nagyobb hozamért felhalmozható.

Kelly Kritérium Stratégia

Ezt a stratégiát leggyakrabban a pénzügyi piacokon használják, de a sportfogadásoknál is elég jól működik. Célja a valószínűség és az esélyek közötti eltérések kihasználása. A fogadónak csak az esélyértéket kell meghatároznia. A fogadó ezután változtathatja a tétjét a valószínűség és az odds változásai szerint. Vannak matematikai képletek, amelyeket a fogadó felhasználhat az esélyérték és az átfedés kiszámításához.

Oddsnövelő stratégia

Az egyik módszer, amellyel a fogadóirodák új fogadókat vonzanak, az esélyemelés. A fogadók kihasználhatják az ilyen szorzónövekedést, hogy növeljék potenciális nyereményük összegét. Ez a stratégia csak a nyeremény mennyiségének növelésére szolgál, de semmilyen módon nem változtatja meg a nyerési valószínűséget.

A fogadóknak azonban meg kell jegyezniük, hogy a legtöbb sportfogadónak általában jó oka van bizonyos szorzók emelésére. A megnövekedett szorzók azt jelezhetik, hogy a szorzók eredménye nem lesz pozitív.

Rendszerfogadási stratégia

Ez a fogadási stratégia megköveteli, hogy a fogadók különböző fogadási sorokkal fedezzék téteiket, ahelyett, hogy gyűjtőt használnának. Felhalmozó fogadások esetén egy fogadás elvesztése azt jelenti, hogy a teljes fogadószelvény elveszik. A rendszerfogadásokkal az összes legjobb eredményt fedezi, így egy fogadás elvesztése nem feltétlenül jelenti azt, hogy a teljes fogadószelvény veszít.

Steam üldözése

A Chasing steam egy olyan stratégia, amely a fogadási piac jelentős mozgásaira támaszkodik. Például, ha az esélyek jelentősen változnak, annak az lehet az oka, hogy sok profi szerencsejátékos és fogadási szindikátus az egyik oldalon helyezi el a fogadásokat.

A fogadóirodák ilyen helyzetekben általában megváltoztatják az esélyeiket, hogy minimálisra csökkentsék kifizetéseiket. A stratégia azt feltételezi, hogy az esélyingadozást okozó professzionális fogadóknak és fogadási szindikátusoknak jó elképzelésük van a várható kimenetelről. A fogadó tehát felhasználhatja ezt a tudást fogadáshoz.

Legújabb hírek

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása
2022-09-28

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

Hírek