A Casumo a sportfogadásokat is hozzáadja portfóliójához

Hírek

2022-04-06

Ez egy nagyszerű lépés most, hogy van egy sor szerencsejátékos, akik mind a kaszinójátékok, mind a sportfogadások iránt érdeklődnek. Az ilyen játékosok számára bonyolult lehet a váltás a kaszinók és az online fogadóirodák között. De most minden egy fedél alatt van. Érdekes módon a fogadóiroda minden sportágra kiterjed, ráadásul az extrákkal is.

A Casumo a sportfogadásokat is hozzáadja portfóliójához

A 2012-ben alapított Casumo leginkább fantasztikus kaszinójátékairól ismert, de a sportfogadás bevezetésével a cég azt reméli, hogy megragad minden olyan fogadót, aki korábban játssz kaszinó játékokat a Casumóban és irány más márkák sportfogadási szolgáltatásokat keresve. Emellett a máltai cég új játékosok bevonzását reméli.

Az online sportfogadás bevezetése óta a Casumo a játékosok számának növekedését tapasztalta az oldalon. Ez annak köszönhető, hogy az üzemeltető gondosan mérlegeli a játékosok igényeit. Minden jel szerint a Casumo lesz az idei év legjobb kaszinója és sportfogadója. Az alábbiakban felsorolunk néhány okot a Casumo sikere mögött az online sportfogadási iparágban?

Átfogó sportközvetítések

A Casumo legnagyobb erőssége az átfogó sportközvetítés. A cég arra törekszik, hogy a játékosok számára fogadási piacot kínáljon minden sportágban. Ez más, mint sok más fogadási oldalak amelyeknek csak a népszerű sportok vagy a legmagasabb szintű versenyek piaca van.

Minden sportfogadási piac

A Casumo rendelkezik piacokkal a világ összes élvonalbeli labdarúgó ligája számára, hogy kiszolgálja a futballfogadások növekvő számát. A játékosok fogadhatnak a Barclays Premier League, a spanyol La Liga, az olasz Serie A, a Major League Soccer (MLS), a német Bundesliga és más labdarúgó szövetségek mérkőzéseire.`Vannak piacai a nemzetközi futballmérkőzéseknek is. A fogadók a foci mellett kosárlabdára, amerikai futballra, jégkorongra, motorsportra, golfra, teniszre, MMA-ra és még sok másra is fogadhatnak.

Virtuális sport és e-sport

A szokásos sportok mellett a Casumóban vannak virtuális sportok, amelyek alapvetően számítógéppel generált események. 2022-ben a legjobb virtuális sportok közé tartozik az agár, a virtuális foci, a lóverseny és a Forma-1.

Érdekes módon a Casumo egy eSport fogadási oldal is, ahol rengeteg eSport játékkal lehet fogadni. Jelenleg a játékosok olyan játékokra fogadhatnak, mint a Counter-Strike: Global Offensive, a League of Legends, a Tom Clancy's Rainbow Six Siege, a Dota 2 és a Call of Duty. A Casumóban az a jó, hogy lefedi az összes versenyképes eSport versenyt, így a játékosoknak egész évben van fogadási piacuk.

Fantasztikus bónuszok és promóciók

Ahhoz, hogy a versenytársak előtt maradjon, a Casumo fantasztikus marketingstratégiával – ösztönzőkkel rendelkezik. Rengeteg akció van az új és a meglévő fogadók számára.

Az új játékosok befizetési bónuszt igényelhetnek, amely megegyezik a befizetésükkel az első, a második és a harmadik befizetés során. Jelenleg a bukméker 100%-os befizetési bónuszt futtat, tehát ha egy fogadó az első három befizetés során összesen 300 dollárt fizet be, akkor 600 dollárt kap. Az üdvözlő bónusz mellett a fogadásrajongók bizonyos napokon újratöltési bónuszt is igényelhetnek.

A szerencsejátékosok természetesen szeretik a bónuszokat, és a Casumo sportfogadás pontosan ezt kínálja. Bónuszok jelentősen hozzájárultak ennek a fogadási oldalnak a virágzásához.

Rugalmas banki lehetőségek

A Casumo rugalmas banki lehetőségeire is támaszkodik a márka további irányítása érdekében. A szerencsejátékosok mindig rugalmas befizetési és kifizetési módokat kínáló fogadási oldalakat keresnek. A Casumo bukméker az összes népszerű online fizetési móddal együttműködött. A be- és kifizetés a Visa, Interac, Mastercard, Paysafecard, ecoPayz, MuchBetter, Neteller, Skrill, Apple Pay stb.

Amellett, hogy több tucat fizetési módot használnak, a fogadók szeretik a Casumot, mert a tranzakciók feldolgozása gyors. Ellentétben sok szolgáltatóval, ezt a fogadóirodát megbízható szolgáltatók üzemeltetik, akik igyekeznek minden játékosnak fizetni mindaddig, amíg teljesítik a fogadási követelményeket, ha vannak ilyenek. Mi több? A Casumo a legújabb katonai szintű titkosítással védett, így a biztonság szigorú.

Kiváló felhasználói élmény

A Casumo emellett a kiváló felhasználói élményre támaszkodik, hogy 2022-ben az egyik legjobb fogadási oldal legyen. A regisztrációs folyamat rövid és meglehetősen egyszerű, az oldal kezelőfelülete pedig nagyon intuitív. Így még a tapasztalatlan fogadók is könnyen elkezdhetnek és fogadhatnak. Ha a játékosok elakadnak, mindig tájékozódhatnak a fogadási útmutatókról és a GYIK-ről, vagy kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal élő chaten.

Valójában a Casumo sokat tesz azért, hogy egy lépéssel a versenytársak előtt járjon. A dolgok kinézetét tekintve a cég minden erőfeszítése kifizetődik most, hogy a márka az egyik legkeresettebb sportfogadási kaszinó.

Más hírek szerint a Casumo egy fokkal feljebb helyezte a felelősségteljes szerencsejátékot azáltal, hogy a Necctonnal együttműködve javítja a játékosok védelmét. Ez jó dolog azoknak a játékosoknak, akik fogadásfüggők vagy nem tudnak felelősségteljesen fogadni. A Casumo bevezeti a Neccton's Mentort, egy mesterséges intelligencia-alapú megoldást, amelyet a játékos viselkedésének elemzésére és a kényszeres szerencsejátékosok tulajdonságainak azonosítására terveztek.

Legújabb hírek

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása
2022-09-28

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

Hírek