Hírek

July 3, 2023

A Citizen Company új, fontos kinevezést köt

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Citizen, az egyik vezető fizetési lehetőség az online fogadási szcénában, bejelentette Toby Sucharov új technológiai igazgatóját. Mielőtt a Citizenhez csatlakozott, Sucharov az Egyesült Királyság innovációs részlegének vezetőjeként, majd később a Playtech Games Platform as a Service (GPAS) részlegének vezetőjeként dolgozott.

A Citizen Company új, fontos kinevezést köt

Sucharov rengeteg tapasztalattal rendelkezik az iGaming iparágban a technológiai termékek kiterjesztésében, hogy több száz sportfogadási szolgáltatók világszerte. Előtt Playtech, Sucharov William Hill-lel dolgozott az automatizált sportár-rendszerek osztályán.

A Citizen a közelmúltban több vezetői kinevezést is vállalt, hogy megerősítse stratégiai terveit és globális vonzerejét. A vállalatnál az egyik legjelentősebb kinevezés Sarah Ahleé, aki jelenleg a megfelelőségi osztály vezetője.

James Neville, a Citizen társalapítója és vezérigazgatója elmondta, hogy a cég nagyobb terjeszkedésre készül 2023 második felében. Ezért elengedhetetlen egy kivételes vezetői csapat a vállalkozás előmozdításához és fenntartásához.

Neville hozzátette:

"Toby hatalmas tapasztalattal rendelkezik az iGaming szektorból és a technológiai megoldások bővítése terén, és alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele azon küldetésünkön, hogy egyszerűsítsük fizetési módunkat az alternatív fizetési módok innovációinak kihasználásával."

A fizetési szolgáltató reméli, hogy Sucharov technológiai igazgatói kinevezése fellendíti a vállalat számlák közötti fizetési szolgáltatását számos iparágban és helyen.

Szucharov új kinevezését kommentálva elmondta, hogy nagyon örül, hogy részese lehet a Citizen gyorsító fázisának, egy olyan cégnek, amely megbízható termékkel rendelkezik, amely számos iparág számára előnyös lehet. Bízik abban, hogy a cég tovább fog terjeszkedni, és örül, hogy szerepet vállalhat a jövőbeni fejlődésében.

Az új műszaki igazgató hozzátette:

"Az iGaming háttérből származva, attól a pillanattól kezdve, hogy megláttam a Citizen fizetési megoldását megalapozó technológiát, megértettem a termékben rejlő lehetőségeket. Bár a felszínen a nyílt banki szolgáltatás a biztonságos fizetésről szól, úgy gondolom, hogy a felhasználókat a bankjukhoz lehet kapcsolni. fiókok, és többtényezős hitelesítéssel bizonyítják a tulajdonjogot, változást fognak hozni azokban az iparágakban, amelyek csalás célpontjai, vagy amelyek szigorú KYC-követelményekkel rendelkeznek."

De úgy tűnik, Sucharov távozása nem befolyásolja a Playtech működését. A sportfogadási technológia beszállítója nemrég jelentette be megállapodás a La Française des Jeux-val (FDJ), az egyik vezető szerencsejáték-üzemeltető Magyarországon Franciaország. A Playtech ebben az üzletben biztosítja pókerhálózati szolgáltatásait a francia szolgáltatónak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek