A fogadók által elkövetett elkerülhető hibák

Hírek

2022-07-27

Senki sem szeret hibázni, különösen, ha az pénzbe kerül. A hibák sok pénzbe kerülhetnek a játékosoknak a sportfogadás izgalmas világában. Még a legapróbb hiba is különbséget jelenthet a sikeres nap és egy olyan nap között, amelyen egy fogadó sírni akar.

A fogadók által elkövetett elkerülhető hibák

A tapasztalatokat nehéz megszerezni. Létfontosságú belső mérőbot-intuíciót fejleszt ki. Ez segít a fogadóknak dönteni a dolgok jó és rossz módja között. De könnyű természetesnek venni az intuíciót, vagy megkérdőjelezni sem, hogy segített-e valakinek elérni céljait a múltban.

Irreális eredményekre számíthatunk

A sportfogadások főként a véletlenen alapulnak. A fogadók órákat tölthetnek az ideális fogadás kutatásával és megfogalmazásával. De semmi sem elkerülhetetlen, és a dolgok mindkét irányban alakulhatnak. Ezért a játékosoknak ügyelniük kell arra, hogy ne kezdjék el túlzott elvárásokkal fogadási útjukat. A fogadóknak nem szabad meggyőzniük magukat arról, hogy szerencsés szünetben lesz részük, vagy hogy valaki sok könnyű pénzt fog keresni bármely fogadási munkamenetből.

Ez a gondolkodásmód problémás, mivel nagy nyomást gyakorolhat rájuk a győzelem fenntartása érdekében. Ez a mentalitás oda vezethet, hogy a játékosok megemelhetik tétösszegeiket. Ezenkívül az irreális elvárások egy általánosan kellemetlen fogadási tapasztalattal járnak, amelyet senki sem akar. A játékosoknak lazán kell venniük a dolgokat, ésszerű célokat kell kitűzniük, és mértékkel kell érezniük magukat.

Túl sok fogadás

Egy másik gyakori baklövés, ami a különféle sportágakat követő fogadókkal történik, az az, hogy azt hiszik, hogy mindegyikben a fogadási szakértők lesznek. Bár gyakori, hogy erős az érdeklődés a különböző sportok iránt, szinte mindig lesz egy olyan sport, amelyet az ember jobban ismer és jobban szeret, mint a többi.
Mivel minden sport különálló, és mindegyiknek megvan a maga fogadási lehetősége, jobb, ha a játékosok ragaszkodnak ahhoz, amelyet a legjobban ismernek.

Vakfogadás

A fogadás megtételekor kritikus fontosságú, hogy a fogadók elkészítsék a házi feladatukat azon csapatokon, amelyekre fogadni szeretnének. Ez segít a lehető legjobb döntés meghozatalában. Bár a sportfogadásban mindig lesz szerencse, az esélyszint megfelelő tanulmányozással módosítható.

Ennek ellenére, ha vannak olyan csapatok, akiket nem ismer, nagyon hasznos lehet, ha elolvassa a játékosait, a menedzsereit, a sérüléseiket, az eltiltásokat, a hazai/vendég formát, a rivalizálást és a játékstílust.

Az egyik legtipikusabb fogadási vak hiba az, amikor sokan, különösen kezdők, úgy döntenek, hogy kedvenc csapatukra fogadnak. Ezek a kedvencek nem mindig nyernek, ezért nem jó ötlet vakon támogatni őket házi feladat elvégzése nélkül.

Fogadási stratégia alkalmazásának elmulasztása

A sportfogadásokhoz stratégiai érzékre van szükség ahhoz, hogy folyamatosan az élre kerüljön. A fogadóknak meg kell érteniük, mely piacokra fogadhatnak. Azt is meg kell próbálniuk tudni, hogy mit kerüljenek el, mikor fogadjanak és mikor ne fogadjanak. A stratégiának az kell lennie, hogy egyszeri tétet vagy gyűjtőtétet tegyen. Hasonlóképpen tudniuk kell, hogy meccs előtt vagy játék közben fogadjanak.

Kísérlet a veszteség helyreállítására

Senki sem akar legyőzni. Mindenki abban a reményben fogad fogadást, hogy ez lehet az az egyetlen, ami döntő győzelmet hozhat. De a dolgok nem mindig a fogadók szerint alakulnak, és elkerülhetetlen néhány fogadás elvesztése.

Amikor a játékosok elveszítenek egy fogadást, nagyon csábító lehet, hogy megpróbálják beváltani magukat úgy, hogy új lehetőséget adnak az elvesztett pénz pótlására. Nagyon veszélyes szokássá válhat, ha a fogadók elveszítik a veszteségük pótlására szánt fogadásokat. A veszteségek behajtásának megkísérlése a veszteségek egyre súlyosbodó ciklusához vezethet.

Annak elkerülése érdekében, hogy lyukba ássák magukat, a játékosoknak meg kell érteniük, mikor kell elfogadni a vereséget, és mikor kell a vereséget kimondani.

Úgynevezett szakértők által befolyásolt vélemények

A tippelőknek jó, ha statisztikákra és történelmi tényekre alapozzák előrejelzéseiket. Semmi sem objektívebb, mint a hideg, kemény tények. Vannak azonban sajátos problémák a sportfogadási előrejelzések létrehozásához használt statisztikákkal kapcsolatban. Minden sportnak vannak szakértői, akik értelmezéseiket, előrejelzéseiket és egyéb szakértők által vezetett információikat kínálják.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy ezek az emberek nem pszichikusok. Még ha több sporttapasztalattal is rendelkeznek, soha nem lesznek 100%-ban pozitívak egy esemény kimenetelével kapcsolatban. Így mindent, amit a szakértők mondanak, egy szem sóval kell venni. A fogadóknak bízniuk kell az intuíciójukban, ha elvégezték a házi feladatukat. Ezenkívül a fogadóknak figyelembe kell venniük a fogadás értékét, és magabiztosnak kell lenniük a döntésükben.

A fogadás adatközpontú megközelítése rengeteg információval szolgálhat a résztvevőknek. A fogadóknak fel kell jegyezniük a fogadási számlára helyezett pénz összegét. Ezenkívül nyomon kell követniük a nyert vagy elvesztett összeget, valamint azokat a sportágakat, piacokat és részpiacokat, amelyeken a legfigyelemreméltóbb sikert értek el.

Ezzel a megközelítéssel az egyének olyan ütemtervet dolgozhatnak ki, amely pontosan megmutatja, hol tartanak, és hol kell fogadniuk. Egyes fogadóirodák még hasznos, kiterjedt statisztikai információkkal is ellátják játékosaikat a felhasználói viselkedésről, ezért érdemes olyan oldalt kiválasztani, amely ezeket az információkat szolgáltatja.

Legújabb hírek

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása
2022-09-28

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

Hírek