A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

Hírek

2022-09-28

A kosárlabda világszerte a labdarúgás után a második. A sportágat az 1890-es években hozták létre, így a többi sporthoz képest viszonylag friss. Globális vonzereje van, amint azt a nyári olimpiai játékok és az NBA-szezon alatti versenyképessége is mutatja.

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

A kosárlabda fogadás nagy üzlet, ahol minden szezonban dollármilliárdokat tesznek ki a különböző kosárlabda-eseményekre a legjobb kosárlabda fogadási oldalakon. Ez egy jövedelmező sport a csapattulajdonosok, a játékosok, a sportfogadások és még a fogadók számára is. A 22Bet, a BetWinner és a Megapari is köztük van a legnépszerűbb kosárlabda oldalak a legjobb véleményezők által ajánlott.

22Bet

Európai online kaszinó 22Bet 2018-ban alakult. A kosárlabda fogadók világszerte a legjobb online fogadási élményt várhatják a bukmékertől. Az ügyfelek csodálatos élményben részesülnek velük, köszönhetően az egyszerű felhasználói felületnek és a nagyszerű esélyeknek.

A 22Bet kezdete óta az egész világon és Európában is növekedett. Gyors növekedése annak a ténynek tudható be, hogy a napi kosárlabda piacok hatalmas választékát, nagyszerű esélyeket és kiemelkedő felhasználói élményt kínál.

A befizetési lehetőségek széles választéka egyszerűvé teszi a fizetést. A banki átutalásoktól a kriptovalutákig minden elérhető a játékosok számára. Emellett számos helyileg kedveltebb technika elérhető. Ezek közül néhány a Neteller, a Skrill, a Qiwi, a PaySafe, az EcoPayz és a Webmoney.

Parlays fogadások a 22Betnél

A 22Bet népszerű kosárlabda fogadásai közé tartoznak a kosárlabda soros fogadások, amelyek magukban foglalják a tétek megtételét egyetlen csapatra a spread ellen. A parlay fogadás lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy több csapatot egyetlen fogadásban egyesítsenek. A játékosok két-nyolc csapatot is hozzáadhatnak egy mérkőzéshez. Ezen csapatok összességének meg kell haladnia a pontkülönbséget.

A pontkülönbség csökken, ha lökés vagy döntetlen történik. Lökés történik, amikor a játékosok egy csapatra tesznek fogadást, és az eredmény pontosan megegyezik a fogadásukkal. Továbbá, ha van egy lökés egy nyolccsapatos mérkőzésen, amelyre a játékosok fogadnak, az hétcsapatos mérkőzésre változik. A négycsapatos párharc akkor válik háromcsapatossá, ha három győztes és egy lökés van.

Általában egy kétcsapatos ugrató tét döntetlen esetén No Action lesz, és a játékosok visszakapják a pénzüket. A háromcsapatos ugrató döntetlen esetén kétcsapatos ugratóvá válik. Végül a négycsapatos kedvcsináló háromcsapatos kedvcsinálóvá változik, és fordítva.

BetWinner

BetWinner több mint 40 különböző piacot, több száz játékot és meccs előtti tevékenységeket kínál a kosárlabdapályán. A bukméker a legtöbb játékra kiváló oddsokat kínál, és kiélezett versenyben van, különösen a félidei és a meccsgyőztes fogadásoknál. A Betwinner a kosárlabda oddsokat az amerikai oddsformátumban jeleníti meg.

A fogadók streamelhetik a játékokat, és élő fogadásokat is köthetnek. Ezenkívül a mobil kompatibilitás zökkenőmentes a BetWinneren. A felhasználók játszhatnak a webhelyen, vagy letölthetik az alkalmazást, amely iOS és Android rendszerre is elérhető. A felhasználók útközben is fogadhatnak, ami hihetetlenül felhasználóbarát és könnyen kezelhető.

Fogadás az 1. félvonalra vagy negyedre a BetWinnernél

A mérkőzés kezdete előtt a fogadók fogadást tehetnek a BetWinnernél a játék első negyedében és első felében egy fogadási funkción belül. A negyedvonalon kiválasztható az a csapat, amelyik a negyed végén fedezi a spreadet.

Számos tényezőt figyelembe kell venni ezeknek a fogadásoknak a megtételekor, beleértve annak lehetőségét, hogy egy csapat az elején vezet, de a második félidőben lemarad. Ezenkívül előfordulhat, hogy egy csapat rosszul kezd, mielőtt átveszi a vezetést a negyedik negyedben. Ezért fontos megérteni a történelmi teljesítményt, nem pedig pusztán azt, hogy az osztag hogyan teljesít végül.

Megapari

Megapari egy vadonatúj bukméker, amelyet 2019-ben alapítottak. Kelet-Európához kötődik, és curacaói licenc alapján működik. A játékosok egyszerűen regisztrálhatnak a közösségi médián, telefonon vagy e-mailben.
A Megapari megbízható statisztikákat kínál egyszerű, biztonságos és praktikus fizetési lehetőségekkel a játékosok számára. Sok ezer gyakori felhasználó bízik a webhelyben. A felhasználók teljes bizalommal fogadhatnak a weboldalra, mert az magas szintű biztonságot és anonimitást kínál, a szolgáltatás pedig rendkívül professzionális.

Kosárlabda Futures fogadás a Megaparinál

Amikor a játékosok a jövőre fogadnak, azt jósolják, hogy egy csapat olyan jól fog teljesíteni, hogy mindent meg fog nyerni. Csak sejtés alapján lehet fogadást tenni. A fogadók azonban a közelmúlt statisztikái alapján is megtehetik. Fogadhatnak arra, hogy egy csapat megnyeri a konferenciát vagy a bajnoki címet, amikor elveszíti az első három meccsét. Az esélyek hirtelen megváltozhatnak. A Megapari azonban garantálja a kifizetést az összes fogadáskor érvényes szorzó szerint.

Props fogadás a Megaparinál

A kosárlabda kellékekre vonatkozó fogadás statisztikákon alapul. Az egyének alapvetően arra tesznek fogadást, hogy a játékos milyen teljesítményt nyújt a játék során, és arra, hogy milyen jól vagy rosszul teljesít. Alternatív megoldásként a Megapari játékosai fogadhatnak arra, hogy egy játékos 50 pontnál többet szerez vagy nem szerez egy meccsen.

Stratégiák a kosárlabdára fogadáshoz a fenti webhelyeken

Elsősorban a csapat jelenlegi szezonbeli teljesítményét kell figyelembe venni. A játékosoknak az aktuális mutatók mellett figyelembe kell venniük a csapat korábbi teljesítményét is. Egy másik szempont, amit figyelembe kell venni, hogy az egyes játékosok egyénileg mennyire teljesítenek jól. Frissíteni kell a csapat sérüléseiről és a valószínűleg meccset kezdő játékosokról.

A csapat menetrendjének vizsgálata is lényeges tényező. Egy sűrített szezonban 82 mérkőzéssel néhány naponként a következő pályájukra utazhatnak. Hatékonyságukat befolyásolhatja az elfoglaltság okozta kimerültség.

Legújabb hírek

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes
2022-11-23

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes

Hírek