Hírek

October 31, 2023

A michigani jellopási botrány és a World Series Matchup legújabb fejleményei

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

A Hang Up and Listen ebben az epizódjában Stefan Fatsishoz, Josh Levinhez és Joel Andersonhoz csatlakozik a Slate-től Ben Mathis-Lilley, hogy felmérjék a michigani jellopási extravagáns legújabb fejleményeit. A csapat megvitatja a Michigani Egyetem döntését, miszerint visszavonja Jim Harbaugh vezetőedző új szerződését – írja a The Wall Street Journal. Belemerülnek Connor Stalions jellopási programjába és a „Michigan Manifesto”-ba is, amint azt Richard Johnson, a Sports Illustrated munkatársa kiemelte. Az ESPN betekintést nyújt valakitől, akit a Stalions fizetett azért, hogy videóra vegye a michigani ellenfelek oldalvonalát.

A michigani jellopási botrány és a World Series Matchup legújabb fejleményei

World Series Matchup

Ben Lindbergh a The Ringertől csatlakozik a podcasthoz, hogy lebontsa az Arizona Diamondbacks és a Texas Rangers World Series mérkőzését. Lindbergh szakértelme a baseball-elemzés terén nyilvánvaló a „The Only Rule Is It Has to Work” és „The MVP Machine” című könyveiben. Feltárja a baseball új „megkönnyebbítő hatását” és a folyamatban lévő „túl sok dobó problémát” is

Dwight Howard vita

A vita ezután a szexuális zaklatással vádolt Dwight Howardot, a kosárlabda Hírességek Csarnokát övező vitára terelődik. Az ESPN tudósít Stephen Harper Howard elleni polgári peréről, aki tagadta a vádakat. Diana Moskovitz cikke a Defectorban a szexuális zaklatással kapcsolatos vádak időrendjét adja meg, míg DJ Dunson darabja a Deadspinben megkérdőjelezi, miért hiányzik a vita az ügyről. Az Outsports Cyd Zeigler megvizsgálja Stephen A. Smith válaszát a vádakra.

Elvitelre

Az epizód végén a műsorvezetők néhány kulcsfontosságú kivonatot hagynak a hallgatóknak. Kiemelték, hogy a Major League Baseballnak módosítania kell a 12 csapatos rájátszás formátumát a Dodgers, az Orioles és a Braves korai kilépése után. Elismerik a Texas Rangers mezőnyjátékosa, Adolis Garcia kiemelkedő teljesítményét és az Arizona Diamondbacks túlteljesítő fiatal játékosait is. Az epizód egy bónuszrészlettel zárul, amely az NBA nyitóhétvégéjének történetét tárgyalja, beleértve Victor Wembanyama bemutatkozását, LeBron James állítólagos perckorlátozását, valamint Damian Lillard és Giannis Antetokounmpo új partnerségét.

Ne felejtsen el előfizetni a Slate Plus szolgáltatásra, hogy támogassa a Hang leállítását és a hallgatást. A részletesebb lefedettségért tekintse meg az epizódban említett ajánlott cikkeket és könyveket.

Bármilyen kérdés esetén forduljon a podcast csapatához a címen hangup@slate.com.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek