Hírek

October 31, 2023

Az NFL dominálja a besorolásokat, a World Series hanyatlása, az egyetemi futball csalódást okoz

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

A legfrissebb heti sportbesorolási táblázatok azt mutatják, hogy az NFL erős teljesítményt nyújtott vasárnap délután, miközben a World Series nézettsége csökkent. Ráadásul az egyetemi futballmeccsek nem érték el a hétmilliós nézőszámot. Nézzük meg közelebbről az értékelések legfontosabb jellemzőit.

Az NFL dominálja a besorolásokat, a World Series hanyatlása, az egyetemi futball csalódást okoz

NFL értékelések

Az NFL ismét uralta a nézettséget, a vasárnapi nemzeti ablak a CBS-en vonzotta a hét legtöbb nézőjét. A 49ers és a Bengals meccse 26,06 millió nézőt gyűjtött össze, ezzel a szezon második legnézettebb NFL-ablakává vált. A Rams and Cowboyst felvonultató FOX singleheader is jól teljesített, közel 20 millió nézőt vonzott.

Az NBC főműsoridős játéka azonban a Bears és a Chargers között a szezon mélypontját érte el, mindössze 15,72 millió nézővel.

World Series nézettsége

A World Series, bár a legjobb nem NFL-sorsolás, a nézettség visszaesését tapasztalta. A pénteki 1. meccset 9,17 millió, a szombati 2. meccset 8,15 millióan nézték. Ezek a számok a World Series történetének két legkisebb közönségét jelentik, a 2. játék pedig az utolsó helyen áll.

Főiskolai futball értékelések

Az események meglepő fordulatában ezen a héten egyetlen egyetemi futballmeccs sem érte el a hétmilliós nézőszámot. A Georgia-Florida játék 5,95 millió nézővel a slágerlisták élére került.

Egyéb kiemelések

Az NFL-en és a World Series-en kívül néhány más figyelemre méltó esemény is volt a besorolásban. Vasárnap rekordszámú főiskolai röplabda közönség érkezett, míg az NBA nyitóhete hat év óta a legmagasabb nézettséget hozta.

Következtetés

Összefoglalva, az NFL továbbra is uralja a heti sportok nézettségét, míg a World Series nézettsége csökkent. Az egyetemi futballmeccsek sem vonzottak nagy közönséget. Ezek az értékelések rávilágítanak az NFL folyamatos népszerűségére, valamint arra, hogy más sportágak kihívásaival szembesülnek a nézők figyelmét. Érdekes lesz látni, hogyan alakulnak a minősítések az elkövetkező hetekben.

Heti sportértékelések, október 23-29

Csak a legalább 150 000 nézőt elérő események szerepelnek a listán. A 0,55-ös vagy az alatti háztartási értékelések második tizedesjegyig jelennek meg.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek