Bepillantás Betsson mozgalmas 2022-es évébe

Hírek

2022-09-21

Az 1963-ban alapított Betsson az egyik legnagyobb név az online szerencsejáték-iparban. Több mint öt évtizede a szórakoztatás középpontjában való fennállása bizonyítja, hogy ez a bukméker folyamatosan a legmagasabb szinten teljesített.

Bepillantás Betsson mozgalmas 2022-es évébe

Kezdetben a főként nyerőgépekkel foglalkozó kaszinóként a Betsson csak 2005-ben merészkedett az online sportfogadásba. Jelenleg pedig a sportfogadás megelőzte a kaszinóosztályt, és a Betsson fő specialitásává vált. Itt az online sportfogadókat több ezer fogadási piac és bőkezű játékösztönzők szolgálják ki.

Az utóbbi időben Betsson ismertté tette azon szándékát, hogy globális online fogadási oldallá fejlődjön. Ha a sportiparban a közelmúltban létrejött partnerségek bárminek is számítanak, a Betsson célja, hogy megerősítse pozícióját a világ legjobb sportfogadási platformjai között.

Csak 2022-ben ez a bukméker hatalmas üzleteket kötött a sportfogadási ágazat kulcsszereplőivel. Íme néhány Betsson legutóbbi ügylete.

Betsson 2022-ben a Colo Colo hivatalos szponzora lett

A Colo Colo, Chile élvonalbeli csapata nemrég megállapodást kötött a Betssonnal, mint hivatalos szponzorával. Ezzel a lépéssel a Betsson előremozdította terjeszkedését a dél-amerikai sportfogadási piacon, ami összhangban van a helyi és nemzetközi sportszervezetekkel való partnerség márkastratégiájával.

Egy évvel ezelőtt, 2021-ben Betsson meglehetősen elfoglalt volt Latin-Amerikában, ahol a fogadóirodák a perui Liga 1 és a chilei Campeonato de Ascenso hivatalos szponzora lett. A dél-amerikai labdarúgás Colo Colo-ra is kiterjesztett támogatásával Betsson pozíciója nemzetközi szinten emelkedni fog.

Betsson lett a női CONMEBOL Copa America 2022 hivatalos partnere

Június 8. és 30. között a Columbiában rendezett női CONMEBOL Copa America hivatalos partnere Betsson lesz. Ez még jobban alátámasztja a Betsson azon szándékát, hogy megszilárdítsa dél-amerikai bázisát, amelyet a vállalat régióbeli kínálata ihletett.

Ez a lépés a férfi CONMEBOL Copa América 2021 szponzorálása után történt. A 2022-es női CONMEBOL Copa America kizárólagos partnereként a Betsson megmutatta szándékát, hogy biztonságos és szórakoztató fogadási élményt garantáljon ügyfelei számára, különösen a dél-amerikaiak számára.

A Betsson együttműködik az AC Millan regionális szervezetével

A sikeres, 2021–2022-es szezont követően, amikor az AC Millant a Serie A bajnokává koronázták, Betsson megállapodást kötött az olasz labdarúgó-óriással, amelynek értelmében a klub hivatalos partnere lesz Latin-Amerikában. Ez az új partnerség megszilárdítja jelenlétét Latin-Amerikában, ahol a klub tömeges követőinek örvend.

A megállapodás részeként a Betsson mostantól élvezheti az AC Millan IP-használatának kizárólagosságát a régión belül, valamint az AC Millan webhelyén és a Stadionon némi márkajelzést. Az a jó ebben az üzletben, hogy nem csak a nagy játékosok, jelen esetben a Betsson és az Ac Millan érdekeit szolgálja, hanem a régióbeli szurkolókat is közelebb fogja érezni a csapathoz.

Betsson lesz az EKO hivatalos szponzora

Az idei EKO Akropolisz rallyt szeptember 8. és 11. között rendezik meg a görögországi Olimpiai Stadionban. Több ezer néző lesz szemtanúja ennek az eseménynek. A sportminiszter-helyettes által szervezett zászlóshajó rendezvényen hivatalosan is bejelentették, hogy Betsson második éve szponzorálja az EKO rallyt.

Ennek a lépésnek az volt a célja, hogy növelje Betsson népszerűségét Görögországban. Ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy Betsson is lehetőséget használt arra, hogy visszaadja az országnak, tekintve, hogy a fogadóirodának Görögországban is van engedélye.

A Betsson partner a GoldenRace-szel

A GoldenRace szerződést írt alá Betssonnal. A megállapodás értelmében a Betsson kizárólagos jogokat szerez a GoldenRace játékok biztosítására. Így a görög játékosok élvezhetik a GoldenRace virtuális sportokat. Ez a partnerség olyan időszerű pillanatban jött létre, amikor az ország sportfogadói új módokat keresnek a nyereséges sportokra való fogadásra.

Elkötelezettségük, hogy az online sportfogadóknak friss tartalmat kínáljanak, ez a partnerség készen áll arra, hogy friss levegőt fecskendezzen a Betsson hatalmas kínálatába. Ennek eredményeként a Betsson és a GoldenRace is hatalmas előrelépést tesz lehetővé a görög online sportfogadási piacon, ahol a cégek nagy sikerrel működnek.

Miért Betsson?

A legtöbb sportfogadó ma biztonságosabbnak találja a rengeteg tapasztalattal rendelkező online fogadóirodát, mint az új induló vállalkozásokat. Mint ilyen, mivel a Betsson több mint fél évszázada a szerencsejáték-iparban dolgozik, ez a bukméker kétségtelenül minden fogadó számára ideális választás.

A legtöbb fogadó ma csatlakozni szeretne egy online sportfogadási oldal amely engedélyezett és szabályozott. A Betsson pedig egy jól szabályozott bukméker, a Máltai Szerencsejáték Hatóság és a UK Gaming Commission engedélyével, többek között más hiteles joghatóságokkal. Ez azt jelenti, hogy a játékosok a tisztességes szerencsejátékban és a csúcsminőségben biztosak lehetnek

Összességében a Betsson azon kevés jól működő online fogadóirodák egyike, amely rendkívül népszerűnek bizonyult. A játékok és fogadási piacok hatalmas gyűjteményével, versenyképes szorzóival és professzionális ügyfélszolgálatával nem meglepő, hogy élvezetes élményt kínál a játékosoknak.

Legújabb hírek

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes
2022-11-23

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes

Hírek