Betsafe partnerek játékinnovációval

Hírek

2022-12-14

A Platform & Managed Services folytatásához a Gaming Innovation Group Inc. és Betsson Csoport hosszú távú partnerség meghosszabbításáról tárgyalt. A partnerség több területen teljes üzleti tevékenységből és ügyfélszolgálatból áll. A szerződés a hároméves hosszabbításnak köszönhetően 2025-ig szól.

Betsafe partnerek játékinnovációval

A megállapodást követően a GiG több új, növekvő piacot is bevezet, bizonyítva a Betsafe azon képességét, hogy az első osztályú márkákat a központi piacaikon kívüli szabályozott piacokra is kiterjessze.

Hogyan segíti a partnerség a terjeszkedést

Richard Brown, a GiG vezérigazgatója elmondta, hogy örömmel folytatják együttműködésüket a Betsson Grouppal az elkövetkező években. Az elmúlt néhány évben áttértek a kizárólag B2B hangsúlyra, elsődleges belső célra. A partnerség révén a Betsson és a GiG üzletei is több piaci kilátást kapnak, és képesek lesznek növekedni a jelenlegi és az új piacokon egyaránt.

A GiG platformszolgáltatóként jelentős szerepet fog játszani a Betsafe növekedési stratégiájában. Az igazgató szerint úgy gondolják, hogy a GiG támogatja a meglévő és új piacokra való terjeszkedésüket. A Gaming Innovation Group célja, hogy platformját számos helyileg szabályozott piacon tanúsítsa.

A szolgáltató arra törekszik, hogy el tudja venni erős multinacionális és helyi márkák online ezeken a feltörekvő piacokon élvonalbeli technológiával és termékkínálattal. Ennek érdekében a vállalat jelentős lehetőséget lát arra, hogy gyors és agilis legyen.

A Betsafe márka bevezetése Coloradóban

A Dostal Alley-vel együttműködve a Betsson bejelentette, hogy Colorado államban elindítja mobil sportfogadó alkalmazását a Betsafe márkanév alatt. Az állam vásárlói különféle sportokra és versenyekre fogadhatnak majd a Betsafe alkalmazás segítségével, amely számos fogadási és fogadási lehetőséget is biztosít fizetési módok

A Betsson azt állította, hogy jelentős szabályozási és technológiai előkészületek zajlottak a Coloradóban való induláshoz, és a sportfogadója megszerezte a Gaming Laboratories International GLI 33 akkreditációját is.

Az üzemeltető azt is elmondta, hogy B2C sportfogadójának elindítása az államban lehetővé teszi számára, hogy megmutassa egyedi, USA-hoz igazított sportfogadásait az ország leendő és jelenlegi szolgáltatói számára, támogatva B2B stratégiáját.

Hogyan kezeli a Betsafe a regionális műveleteket

A Betsson elnöke és vezérigazgatója, Pontus Lindwall szerint az exkluzív sportfogadás megnyitása az Egyesült Államokban jelentős fordulópontot jelent. Regionális B2B tevékenységének támogatására a Betsson irodát nyitott Denver belvárosában. Ezenkívül a B2C műveleteit az új helyről irányítják majd.

Lindwall szerint ez növelni fogja a Betsson globális elterjedését, és tovább erősíti B2B és B2C céljait, ahogy új kontinensre lépnek. A cég termék- és technológiai csapatainak több hónapos erőfeszítését köszönte meg egy kifejezetten az Egyesült Államok piacára szánt termék létrehozásában.

Partnerség a Nuvei fizetési szolgáltatóval

Annak érdekében, hogy a svéd szerencsejáték-cég, a Betsson Group tovább bővítse online sportfogadóját az amerikai fizetési platformra, a Nuvei összeállt a fogadóirodával. A játékosok ezért automatikusan befizethetnek pénzt Betsafe számlájukra bankszámlájukról a Nuvei azonnali banki átutalási lehetőségével. Az azonnali kifizetések, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy nyereményeiket azonnal és éjjel-nappal a bankszámlájukra juttassák, további előnyt jelentenek a játékosok számára.

A The Clearing House valós idejű fizetési (RTP) hálózatával való integráció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy ezen a kapcsolaton keresztül azonnal pénzt helyezzenek el játékpénztárcájukba, és pénzt vonjanak ki bankszámlájukra. 

A cégek szerint a Nuvei az első tranzakció befejezése után tokenizálja a játékosok pénzügyi adatait is, lehetővé téve az "egy kattintással" történő fizetési lehetőséget a befizetések és a kifizetési kérelmek számára. A megállapodással a Betsafe egyre több bukmékerhez csatlakozik, akik a Nuvei-t használják fizetési kötelezettségeik teljesítésére.

Philip Fayer, a Nuvei elnök-vezérigazgatója szerint azonnali, kényelmes befizetésekre és valós idejű fizetésekre van szükség ahhoz, hogy az amerikai játékosok sportfogadási platformjaikból kielégítsék az igényeit. A fizetésfeldolgozó 2022-ben kezdett dolgozni a dinamikus amerikai játékpiac legkritikusabb szolgáltatóival, és a Betsafe kétségtelenül ebbe a csoportba tartozik.

Betsafe csapatok ösztönző játékokkal, hogy FTP-ket kínáljanak a kenyaiak számára

A Betsson Csoport Ciara Nic Liam termékigazgatója dicsérte az Incentive Games-t, amiért az iparág úttörői közé tartozik. Az afrikai piacokon ingyenesen játszható játéktermékek létrehozásában sikerrel büszkélkedő Incentive Games támogatja az üzemeltetőket azáltal, hogy eszközt biztosít számukra az olcsó felhasználók megszerzéséhez és megtartásához, miközben biztonságosan hirdeti márkáikat.

Ingyenesen játszható (FTP) és fizetős játékok elérhetősége virtuális sportjátékok, ennek a lokalizált stratégiának a részeként a Betsafe kritikus útnak tekinti az üzemeltető számára, hogy új ügyfeleket vonzzon. John Gordon, az Incentive Games vezérigazgatója szerint a Betsson Grouppal kötött partnerségük, valamint a Betsafe márka számára személyre szabott ingyenes és fizetős játékok biztosítása izgalmas.

Az Incentive Games kivételes munkájának és testreszabott stratégiájának bizonyítéka, hogy a stockholmi csoport partnernek választotta első afrikai sportfogadási vállalkozásához. A szolgáltató örömét leli abban, hogy valódi értéket kínál, és szívesen segít egy másik szerencsejáték-cégnek, hogy sikeresen elindulhasson a területen.

Legújabb hírek

Az Ultimate Boxing Sportfogadási útmutató
2023-02-08

Az Ultimate Boxing Sportfogadási útmutató

Hírek