Hírek

October 10, 2023

Fizessen be Skrillen vagy Netelleren keresztül a Betandyounál, hogy 20% készpénzvisszatérítést kapjon

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Betandyou egy 2010-es sportfogadási oldal a Tixi Multimedia BV tulajdonában. Ez a fogadási platform versenyképes oddsokat kínál számos piacon és sportágban, beleértve a futballt, a kosárlabdát, a netballt és még sok mást. A fogadási élmény még kifizetődőbbé tétele érdekében a Betandyou több promóciót is futtat, beleértve a 20% Cashback Bónuszt. Szóval, hogyan működik?

Fizessen be Skrillen vagy Netelleren keresztül a Betandyounál, hogy 20% készpénzvisszatérítést kapjon

Mennyi a 20% Cashback bónusz a Betandyounál?

Ez a promóció inkább befizetési bónusz, mint pénzvisszatérítési bónusz. Minden fogadó legalább 10 eurót befizethet Skrill vagy Neteller használatával, hogy 10% pénzvisszatérítésre jogosult. Ez egyedivé teszi ezt a promóciót, mivel a legtöbb fogadási oldal nem jutalmazza a befizetéseket ezeken a népszerű fizetési módokon keresztül. 

Az alábbiakban bemutatjuk az ajánlat igénylésének gyors és egyszerű lépéseit:

  • Jelentkezzen be Betandyou fiókot.
  • Nyissa ki a pénztárost, és válasszon Neteller vagy Skrill.
  • Folytassa legalább 10 € befizetésével, külön promóciós kód nélkül. 
  • Ez a fogadási oldal automatikusan jóváírja a pénzvisszatérítési bónuszt a számláján.

Fontos tudnivalók erről a bónuszról

Először is ez a napi újratöltési bónusz 2023. január 25. és 2024. január 25. között igényelheti. Csak egy 20%-ra jogosult cashback bónusz naponta, a maximális bónusz 47 €. Ne feledje, hogy a bónusz igényléséhez aktiválnia kell a „Fiókom” beállításai alatt. 

Közben ezt szabályozott sportfogadási oldal azt mondja, hogy a játékosoknak teljesíteniük kell a 10-szeres fogadási követelményt a bónusz és a nyeremény visszavonása előtt. A négy vagy több választási lehetőséget tartalmazó halmozó fogadások megtételi rátáját teljesítenie kell, és mindegyik láb szorzója 1,40 vagy magasabb. Nincs pénzfelvétel az átgörgetési arány befejezése előtt!

Ahogy az várható volt, ez sportfogadási bónusz mással együtt nem használható bónuszok és promóciók. Más szóval, a jutalom igénylése előtt fel kell használnia a fiókjában található aktív sportfogadási bónuszt. Összességében ez egy meglehetősen egyszerű fogadási bónusz, amelyet ebben a hónapban igényelhet.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek