Fizetési lehetőségek a fogadók számára 2022-ben

Hírek

2022-04-27

Az online bankolás korábban óriási szkepticizmusnak volt kitéve. Az online térben elterjedt adatlopási, csalási és hackelési esetek miatt a gyanú kétségtelenül jogos volt akkor. Visszatekintve, a pénzátutalási megoldások fenomenális fejlődése gyorsan újraértelmezte az online pénzátutalást.

Fizetési lehetőségek a fogadók számára 2022-ben

2022-től kiderült, hogy az online banki szolgáltatás a pénzátutalások egyszerű, gyors és megbízható módja. Az online fizetési módok továbbra is jelentős mértékben hozzájárulnak a legtöbb területen, különösen a sportfogadási ágazatban.

A legjobb fizetési módok sportfogadáshoz

A sportfogadók el vannak kényeztetve, amikor zsonglőrködnek közöttük különböző online fizetési módok. A fogadóirodák rengeteg fizetési módot kínálnak számukra, de csak néhányan tűnnek ki a tömegből. Ez a darab a sportfogadási oldalak által kínált népszerű és megbízható fizetési módokat kutatja, hogy minden online fizetési módot kereső fogadót felgyorsítson.

Bankkártyák

A bankkártyák rendkívül népszerűek a sportfogadók körében, ami azt bizonyítja, hogy egyes klasszikusok maradnak. A Visa és a Mastercard a két vezető kártyakibocsátó világszerte, különösen a betéti és hitelkártyák terén. További figyelemre méltó bankkártyák az amerikai és európai piacokon népszerű American Express és Maestro bankkártyák.

A hitel- és betéti kártya az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb kaszinó befizetési mód. A befizetés bármely online sportfogadási oldalon olyan egyszerű, mint néhány kártyaadat megadása és a tranzakció megerősítése. Nevezetesen, a hitelkártyák kaszinóbefizetésekhez való használata korlátozott lehet egyes joghatóságokban a felelős szerencsejáték ösztönzése érdekében.

E-pénztárcák

Az e-pénztárcák gyorsan megszilárdítják helyét a legnépszerűbb banki módszerek között. Kezdetnek az e-pénztárca alapvetően egy digitális pénztárca, amely megkönnyíti a bankszámlanyitási gondoktól mentes tranzakciókat. Íme a manapság legmegbízhatóbb e-pénztárcák listája.

PayPal

A PayPal kétségtelenül világelső, több mint 390 millió felhasználóval világszerte. A sportfogadók különösen az online sportfogadási számlákról történő befizetések és kifizetések egyszerűsége miatt szeretik. Ennek ellenére a PayPal lenyűgöző védelmet nyújt a banki és kártyaadatok tekintetében, tekintve, hogy csak közvetítő szerepet tölt be.

Neteller

A Neteller egy másik globális vezető szerepet tölt be az online banki szektorban, a sportfogadási ágazatban jelentős követőinek örvend. Jelenleg több mint 200 országban érhető el, és gyorsasága és biztonsága miatt rendkívül vonzó a fogadók számára. Neteller sportfogadások különösen vonzó azoknak a játékosoknak, akik értékelik a kényelmet és az egyszerű banki ügyintézést.

Skrill

A Skrill, korábban Moneybookers, számos sportfogadási oldal elfogadja. Ez az online fizetési kereskedő több mint 120 országban érhető el, világszerte több millió felhasználóval. A Skrill messze az egyik legnépszerűbb banki módszer az online szerencsejátékok világában. A PayPalhoz hasonlóan a Skrill felhasználóknak is össze kell kapcsolniuk számlájukat a megfelelő bankszámlájukkal a gyors és egyszerű befizetés érdekében.

EcoPayz

Az EcoPayz számos pénzügyi terméket kínál. Az e-pénztárca részlege hatalmas vonzerőt jelent a sportfogadás szerelmesei körében, különösen azok körében, akik szeretnék titokban tartani banki adataikat. A legjobb az egészben az, hogy befizetési és kifizetési lehetőségként is használható, így nincs szükség több fizetési módra történő regisztrációra.

Prepaid kártyák

Az előre fizetett kártyák nagy hasonlóságot mutatnak a betéti és hitelkártyákkal. A hitel- és betéti kártyákkal ellentétben az előre fizetett kártyákat azoknak ajánljuk, akik esetleg nem szeretnék megosztani banki adataikat, vagy jobban ellenőrizni szeretnék kiadásaikat. Íme néhány népszerű előre fizetett kártyaopció, amelyet az online sportfogadások kínálnak.

Paysafecard

A Paysafecard széles körben támogatott az online világban. Legfontosabb erőssége az online sportfogadók körében, hogy megkíméli a játékosokat a fizetési adataik regisztrálásának terhétől. Az egyetlen dolog, amire a játékosnak szüksége van, az egy 16 számjegyű kód (általában a kártyán jelenik meg), és válassza ki a befizetendő összeget.

Astropay

Az Astropay-t számos online sportfogadási oldal elfogadja. A játékosoknak csak Astropay kártyát kell vásárolniuk, és be kell írniuk a kódot, ha a fogadóirodák pénztárosa kéri. A befizetés érvényesítése mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, majd az összeg azonnal felkerül a fogadó számlájára.

Neosurf

A Neosurf ugyanazon az elven működik, mint a Paysafecard és az Astropay – a felhasználó előre fizetett kártyát vásárol, és kérésre beírja a kódot.

Kriptovaluták

A kriptovaluták gyorsan újradefiniálják az online játékok világát. A legtöbb online sportfogadási oldal elfogadja a kriptobanki módszereket, a Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin és Ripple korai előnyt élvez a sportfogadók vonzerejében. A kriptovaluták sportfogadásokon való hatalmas elterjedésének fő okai közé tartozik az anonimitás, az alacsony díjak és a szinte azonnali tranzakciók.

Az online kaszinó fizetési módok sokfélesége elsöprő lehet. A jó hírű joghatóságokban engedélyezett online fogadási oldalakon játszó fogadójátékosoknak azonban minden okuk megvan arra, hogy magabiztosan fizessenek. Csak ki kell választaniuk a nekik tetsző fizetési módot, és olyan kaszinóban kell játszaniuk, amelyik elfogadja a fizetési módot.

Legújabb hírek

Kérjen korai kifizetést a Betiniánál, ha csapata 2 góllal van előrébb
2023-05-23

Kérjen korai kifizetést a Betiniánál, ha csapata 2 góllal van előrébb

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:300 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módok
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close