Hogyan kezeljük a fogadások rossz futásait

Hírek

2022-07-13

Bárki, akinek van sportfogadási tapasztalata, tisztában van vele, hogy a rossz futások a napirendek. Ideális esetben a rossz futás A fogadási körökben használt kifejezés olyan veszteségek sorozatának meghatározására, amelyek miatt a fogadó jelentős összeget veszít. Még a fogadópártiak is találkoznak olyan időszakokkal, amikor úgy tűnik, minden dacol az elvárásaikkal. Azonban az a képesség, hogy a rossz futások fölé emelkedjenek, az különbözteti meg a legjobb fogadókat a többiek közül.

Hogyan kezeljük a fogadások rossz futásait

A rossz futások minden fogadó életének részét képezik. Ennek megfelelően minden sportfogadónak meg kell értenie, hogy a vesztes sorozatok különböző formákban és bármikor előfordulhatnak. Ahelyett, hogy a végtelen frusztrációban ácsorogna, különösen, ha úgy tűnik, hogy minden ellentmond a logikának, ez a cikk felbecsülhetetlen értékű meglátásokat oszt meg, amelyek segíthetnek a "helyzet" kezelésében.

Kerülje el a veszteségek hajszolásának késztetését – tartson egy kis szünetet

A veszteségsorozat kezelésének egyik legjobb módja a veszteségek üldözésének elkerülése. A fiziológusok azt állítják, hogy egy rosszul megítélt fogadás vagy egy nagy veszteség utáni első tizenöt perc általában a legveszélyesebb minden fogadó számára. A veszteségek hajszolása kétségtelenül a legrosszabb dolog, ami egy fogadóval történhet egy veszteségsorozat elviselése után.

A sportfogadóknak azt tanácsoljuk, hogy a szerencsejátékokat hosszú időtávon tekintsék meg. Bár sürgős lehet a veszteségek azonnali megtérülése, a veszteségek üldözése gyakran könnyekkel végződik. Ehelyett a játékosoknak azt tanácsolják, hogy vállalják a veszteségeket az állon.

Maradjon profi

Még a tapasztalt fogadók is vereségsorozatokon mennek keresztül. Azonban az, ahogyan kezelik ezeket a helyzeteket, megkülönbözteti őket a többi sportfogadótól. A versenysporthoz hasonlóan a legtöbb menedzser nem szeretné, ha csapata vagy játékosa vereséget követően egy újabb magas oktánszámú mérkőzésen teljesedne ki. Ez az elv akkor is érvényes, ha a fogadók veszteséget szenvednek el.

A legjobb módja annak, hogy megbirkózzunk egy rossz futással, ha professzionális maradunk, és ne engedjük magunkat az érzelmek kilengésének, amely gyakran egy rossz eredményt követ. A professzionalizmus kinyilvánításának legjobb módja az, ha szigorúan betartjuk a téttervet. Ezenkívül nagyon tanácsos néhány nap szünetet tartani, hogy megvizsgálja a rossz választás lehetséges okait.

Méretezze vissza a hangerőt

Val vel fogadási oldalak tucatnyi sportágat kínál, ma sok fogadó nem bánná, ha több sportágra fogadna. Egy fogadó könnyen beleesik a kísértésbe, hogy többet lövöldözzen, hogy pótolja a veszteségeket, miközben rosszul fut. Sajnos ez nem mindig járható út. Ami a sportfogadást illeti, azok a fogadók, akik szeretik növelni mennyiségüket, további veszteségeket kockáztatnak.

A legjobb tanács egy vesztes sorozat után az, hogy csökkentse a tétet és korlátozza a maximális veszteségeket, amíg vissza nem nyeri az önbizalmát. A sorozatos vereségek után teljes gázzal járó sportolóhoz hasonlítható, aki a maraton felénél sprintel, hogy kiégesse magát.

Történelem elemzése

Mindig van esély arra, hogy valami baj van, miközben vesztes sorozatban van. Ennek fényében minden figyelmes sportfogadónak pihennie kell, és át kell tekintenie fogadási történetét. Nem csak az eredmények megtekintéséről van szó; jó gyakorlat, ha odafigyelünk az alkalmazott megközelítésre.

Az előzmények elemzése segít a fogadóknak kiszűrni azokat a fogadási inkonzisztenciákat, amelyek gyakran kudarchoz vezetnek, például az egyértelmű stratégia hiányát. A legtöbb esetben a fogadók csak a rossz fegyelem pillanatait tudják azonosítani, amelyek pénzbe kerülnek a vesztes sorozatot követően.

Játssz biztonságosan

A felelősségteljes szerencsejátékot semmi sem tudja felülmúlni. A felelősségteljes szerencsejáték lényege, hogy sztoikus maradjon, azaz ne befolyásolják a rövid távú fogadási eredmények. A legjobb tanács, amit a felelős szerencsejátékkal kapcsolatban adható egy fogadónak, hogy ne figyeljen minden megtett fogadást. Rossz futások biztosan előfordulnak. Azok a tippelők, akiknek nincs meg a lelki lelkierejük ahhoz, hogy megbirkózzanak egy rossz futással, biztosan nem alkalmasak sportfogadásra.

Az idő nem mindig aggaszt, ha sportfogadásról van szó. Mindig lesznek újabb sportesemények, így az utolsó dolog, amit egy fogadó tehet, az az, hogy elkezdi a veszteségeket kergetni. Amikor egy játékos jónak találja, hogy időt szakítson és lehűljön, a legjobb érdeke, hogy szünetet tartson.

Szünetet tartani

Időnként a rossz fogadásokra a legjobb válasz az, ha szünetet tartunk. Azonban a legtöbb fogadó, aki szenvedélyesen szereti a játékot, soha nem fogadná szívesen a sportfogadás teljes feladását. A legtöbb esetben általában üdvözlik a finomítás lehetőségét, nem pedig a visszavágást. Azok a fogadók, akik hosszabb időt töltenek el fogadás nélkül, hajlamosak visszanyerni perspektívájukat a dolgokról, és előfordulhat, hogy jobb, számukra megfelelő munkákkal térnek vissza.

A sportfogadás lenyűgöző lehet, de kihívást is jelenthet, különösen egy szörnyű ütés után. Egyetlen fogadó sem mentes a rossz futástól. Az ebben az írásban megosztott tanácsok nélkülözhetetlenek mindenki számára, aki rossz futással néz szembe. Ideális esetben a rossz futással megbirkózni higgadtságra, bankrollod kezelésére és fegyelem fenntartására van szükség.

Legújabb hírek

Kérjen korai kifizetést a Betiniánál, ha csapata 2 góllal van előrébb
2023-05-23

Kérjen korai kifizetést a Betiniánál, ha csapata 2 góllal van előrébb

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:300 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módok
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close