Hírek

November 20, 2023

Hogyan kezeljük a fogadások rossz futásait

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bárki, akinek van sportfogadási tapasztalata, tisztában van vele, hogy a rossz futások a napirendek. Ideális esetben a rossz futás A fogadási körökben használt kifejezés olyan veszteségek sorozatának meghatározására, amelyek miatt a fogadó jelentős összeget veszít. Még a pro-fogadók is találkoznak olyan időszakokkal, amikor úgy tűnik, hogy minden dacol az elvárásaikkal. Azonban az a képesség, hogy a rossz futások fölé emelkedjenek, az különbözteti meg a legjobb fogadókat a többiek közül.

Hogyan kezeljük a fogadások rossz futásait

A rossz futások minden fogadó életének részét képezik. Ennek megfelelően minden sportfogadónak meg kell értenie, hogy a vesztes sorozatok különböző formákban és bármikor előfordulhatnak. Ahelyett, hogy a végtelen frusztrációban ácsorogna, különösen, ha úgy tűnik, hogy minden ellentmond a logikának, ez a cikk felbecsülhetetlen értékű meglátásokat oszt meg, amelyek segíthetnek a "helyzet" kezelésében

Fontos tudni, hogy mikor nem mennek jól a fogadásai. Ez segít elkerülni, hogy több pénzt veszítsen, és kiigazításokat hajtson végre. A rossz futások frusztrálóak lehetnek, de betekintést engedhetnek a megközelítésedbe is. Íme néhány jel, amelyekre érdemes figyelni, ha többször veszítenek fogadásokat, kevésbé érzik magukat magabiztosak, érzelmileg reagálnak a veszteségekre, és hogyan változtatják meg a fogadás szokásait. Ha ezeket a jeleket látja, tartson egy kis szünetet, és értékelje a helyzetet. 

A rossz futás egyik jele, hogy egymás után sok fogadást veszítenek. Normális, hogy időnként elveszít egy fogadást, de ha sokáig veszít, az azt jelentheti, hogy valami nincs rendben. Ha kételkedni kezdesz stratégiájában vagy képességeiben, azonnal foglalkozzon ezekkel a problémákkal. Az olyan erős érzelmek, mint a frusztráció, a harag és a kétségbeesés, impulzív cselekvésre késztethetnek, és megsérthetik az ítélőképességét. Végül, ha megváltoztatod a fogadás módját, és olyan kockázatokat kezdesz vállalni, amelyeket általában nem vállalnál, az a rossz futás jele.

E jelek korai felismerése segíthet megfordítani a dolgokat. Megtudhatja, mi okozza a problémát, és módosíthatja.

10 gyakori sportfogadási hiba, amelyet el kell kerülni

 • Szünetet tartani

  A veszteségsorozat kezelésének egyik legjobb módja a veszteségek üldözésének elkerülése. A fiziológusok azt állítják, hogy a rosszul megítélt fogadás vagy nagy veszteség utáni első tizenöt perc általában a legveszélyesebb minden fogadó számára. A veszteségek hajszolása kétségtelenül a legrosszabb dolog, ami egy fogadóval történhet egy vesztes sorozat elviselése után.

  A sportfogadóknak azt tanácsoljuk, hogy a szerencsejátékokat hosszú időtávon tekintsék meg. Bár sürgős lehet a veszteségek azonnali megtérülése, a veszteségek üldözése gyakran könnyekkel végződik. Ehelyett a játékosoknak azt tanácsolják, hogy a veszteségeket az állon viseljék.

  Maradjon profi

  Még a tapasztalt fogadók is vereségsorozatokon mennek keresztül. Azonban az, ahogyan kezelik ezeket a helyzeteket, megkülönbözteti őket a többi sportfogadótól. A versenysportokhoz hasonlóan a legtöbb menedzser nem szeretné, ha csapata vagy játékosa vereséget követően újabb magas oktánszámú mérkőzésen versenyezne. Ez az elv akkor is érvényes, amikor a fogadók veszteséget szenvednek el.

  A rossz futamok leküzdésének legjobb módja, ha professzionális maradunk, és nem engedjük magunkat a rossz eredményt gyakran követő érzelmek kilengésének. A professzionalizmus kinyilvánításának legjobb módja az, ha szigorúan betartjuk a téttervet. Ezenkívül nagyon tanácsos néhány nap szünetet tartani, hogy megvizsgálja a rossz választás lehetséges okait.

  Méretezze vissza a hangerőt

  Val vel fogadási oldalak tucatnyi sportágat kínál, ma sok fogadó nem bánná, ha több sportágra fogadna. Egy fogadó könnyen beleesik a kísértésbe, hogy többet lőjön, hogy pótolja a veszteségeket, miközben rossz futáson van. Sajnos ez nem mindig járható út. Ami a sportfogadást illeti, azok a fogadók, akik szeretik növelni mennyiségüket, további veszteségeket kockáztatnak.

  A legjobb tanács egy vesztes sorozat után az, hogy csökkentse a tétet és korlátozza a maximális veszteségeket, amíg vissza nem nyeri az önbizalmát. A sorozatos vereségek után teljes gázzal menni egy olyan sportolóhoz lehet hasonlítani, aki a maraton felénél sprintel, hogy kiégesse magát.

  Fogadási stratégiájának elemzése

  Ha durva lépéseken megy keresztül a fogadásaival, fontos, hogy objektíven szemlélje stratégiáját. Először nézzen vissza korábbi fogadásaira, és nézze meg, hogy vannak-e minták vagy trendek. Például rendszeresen fogad bizonyos csapatokra vagy eseményekre, amelyek mindig cserbenhagynak? Mérje fel, hogy stratégiája alapos kutatáson alapul-e, vagy ha impulzív döntéseket hoz személyes előítéletek alapján.

  Ezután vessen egy pillantást a döntéshozatali folyamatára. Megfontolt döntéseket hoz, vagy hagyja, hogy érzelmei és elfogultságai vezessenek? Értékelje kutatása minőségét, forrásainak megbízhatóságát, és azt, hogy milyen alaposan elemzi a lehetőségeit. Ez az önértékelés segít azonosítani azokat a területeket, ahol javíthat, és intelligensebb fogadási döntéseket hozhat.

  Végül kérjen visszajelzést más tapasztalt fogadóktól vagy online közösségektől. A külső nézőpont megismerése segíthet feltárni a holtfoltokat, és új ötleteket szerezni stratégiája javításához. Ne feledje, hogy stratégiája elemzése és módosítások kulcsfontosságúak a rossz futás megfordításához.

  Történelem elemzése

  Mindig van esély arra, hogy valami baj van, miközben vesztes sorozatban van. Ennek fényében minden figyelmes sportfogadónak pihennie kell egy kis időt, és át kell tekintenie fogadási történetét. Nem csak az eredmények megtekintéséről van szó; jó gyakorlat, ha odafigyelünk az alkalmazott megközelítésre.

  Az előzmények elemzése segít a fogadóknak abban, hogy kiszúrják azokat a fogadási inkonzisztenciákat, amelyek gyakran kudarchoz vezetnek, például a világos stratégia hiányát. A legtöbb esetben a fogadók csak azokat a rossz fegyelem pillanatait tudják azonosítani, amelyek pénzbe kerülnek a vesztes sorozatot követően.

  Játssz biztonságosan

  A felelősségteljes szerencsejátékot semmi sem tudja felülmúlni. A felelősségteljes szerencsejáték lényege, hogy sztoikus maradjon, azaz ne befolyásolják a rövid távú fogadási eredmények. A legjobb tanács, amit a felelős szerencsejátékkal kapcsolatban adható egy fogadónak, hogy ne figyeljen minden megtett fogadást. Rossz futások biztosan előfordulnak. Azok a tippelők, akiknek nincs meg a lelki lelkierejük ahhoz, hogy megbirkózzanak egy rossz futással, biztosan nem alkalmasak sportfogadásra.

  Az idő nem mindig aggaszt, ha sportfogadásról van szó. Mindig lesznek újabb sportesemények, így az utolsó dolog, amit egy fogadó tehet, az az, hogy elkezdi a veszteségeket kergetni. Amikor egy játékos úgy találja, hogy érdemes egy kis időt szánni és lehűlni, az ő érdeke, hogy szünetet tartson.

  Szünetet tartani

  Időnként a rossz fogadásokra a legjobb válasz az, ha szünetet tartunk. Azonban a legtöbb fogadó, aki szenvedélyesen szereti a játékot, soha nem fogadná szívesen a sportfogadás teljes feladását. A legtöbb esetben általában üdvözlik a finomítás lehetőségét, nem pedig a visszavágást. Azok a fogadók, akik hosszabb időt töltenek el fogadás nélkül, hajlamosak visszanyerni perspektívájukat a dolgokkal kapcsolatban, és előfordulhat, hogy jobb, számukra megfelelő munkákkal térnek vissza.

  A sportfogadás lenyűgöző lehet, de kihívást is jelenthet, különösen egy szörnyű ütés után. Egyetlen fogadó sem mentes a rossz futástól. Az ebben az írásban megosztott tanácsok nélkülözhetetlenek mindenki számára, aki rossz futással néz szembe. Ideális esetben a rossz futással megbirkózni higgadtságra, bankrollod kezelésére és fegyelem fenntartására van szükség.

Következtetés

Amikor fogad, gyakori a vesztes sorozat. De a megfelelő gondolkodásmóddal és stratégiákkal legyőzheti ezeket a kudarcokat, és erősebbé válik. Ne feledje, hogy a fogadás valószínűséggel és szórással jár, így a veszteségek a folyamat normális részét képezik.

A rossz futások közötti navigáláshoz több dolgot is megtehet. Először is értse meg a valószínűség és a variancia fogalmát. Ezután ismerje fel a rossz futás jeleit, és elemezze fogadási stratégiáját. Tartsa kordában érzelmeit, és módosítsa fogadási bankrollját. Kérjen tanácsot a fogadási közösségtől, tartson szüneteket, és folyamatosan tanuljon tapasztalataiból.

Ezekkel a dolgokkal fejlesztheti a hosszú távú siker eléréséhez szükséges készségeket és rugalmasságot. Ne feledje, a vesztes sorozat lehetőség a növekedésre és a fejlődésre. Maradjon fegyelmezett, koncentráljon, és tartsa szem előtt a hosszú távú perspektívát. Ezekkel a stratégiákkal jól felkészült lesz arra, hogy ezeket a veszteségeket győzelemre fordítsa, és magabiztosabb és sikeresebb fogadóvá váljon.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek