Kitilthatják a fogadási oldalak a fogadókat?

Hírek

2023-01-25

Igen, úgy van, ahogy hangzik. Az online fogadóirodák eltilthatják a fogadókat, és nem fogadhatnak el tőlük fogadásokat. A tiltásnak számos oka lehet, amelyek közül néhányat ebben a bejegyzésben fogunk megvizsgálni. 

Kitilthatják a fogadási oldalak a fogadókat?

És bár egyes okok igazságtalannak tűnhetnek a játékosok számára, mindegyik érvényes. Így azok, akik azt kérdezték, hogy "eltilthatnak-e engem egy sportfogadó?", megnyugodhatnak, nagyon is lehetséges az eltiltás. Mielőtt fontolóra venné, mi válthat ki kitiltást, fontos megvizsgálni, mit jelent az, hogy egy fogadóirodai kitiltást jelentenek.

Mit jelent a bukméker tiltása?

Ha egy fogadót egy online sportfogadó tilt ki, az azt jelenti, hogy nem tud fogadni az oldalon. Az eltiltás lehet végleges vagy ideiglenes, a fogadóirodák döntésétől függően. Profitáló vállalkozásként a könyvnek joga van megválasztani, hogy kivel köt üzletet. Egy dolog, amit szem előtt kell tartani, az az, hogy a tiltásról a webhely kizárólagos belátása szerint dönt.

Okok, amelyek miatt egy Puntert kitilthatnak

Amint az előzetesben említettük, a fogadóoldalak számos oka lehet annak, hogy kitilthatják a fogadókat. Ez a cikk megpróbálja részletesen bemutatni a leggyakoribb okokat, és azt, hogy a fogadók hogyan kerülhetik el őket.

Túl sok nyerés

''Bilkolhatnak nyerésért?'' Bár ez buta kérdésnek tűnik, a fogadóknak tudniuk kell, hogy egy fogadási oldal letilthatja őket, ha túl sokat nyernek. Érdemes hangsúlyozni, hogy a fogadóirodák és fogadóirodák azért léteznek, hogy profitot termeljenek. Mint ilyenek, nem tudnak örülni, ha egy fogadó gyakran nyer. Igen, kihirdetik a jackpot nyerteseket, sőt reklámozásra is használják őket, de az evangéliumi igazság az, hogy soha nem örülnek a nyerteseknek.

Ha egy fogadóiroda észreveszi, hogy túl sokat nyer, az a következő esetek valamelyikét jelenti számára:

  • A fogadójátékos olyan stratégiát alkalmaz, amely kihasználja a fogadói rendszer gyengeségét
  • A fogadó nagyon képzett és tapasztalt a helyes jóslatok készítésében

Összes online sportfogadási platformok olyan összetett algoritmusokba fektettek be, amelyek könnyen nyomon követhetik és elkaphatják a rendszerük anomáliáit. A túl sok vagy túl gyakori nyerés valójában anomália a fogadóirodák szemében. A következő forgatókönyvek túl sok nyerést eredményezhetnek:

Fogadás a Niche Markets-en

A legtöbb bukméker nem rebben meg a szemével, ha igen fogadás arra, hogy ki nyeri meg a La Ligát vagy a Angol Premier League játszma, meccs. Nem számít, hány fogadást nyer; a fogadóirodák mindig biztosak az általuk megállapított árakban. 

Igen, nem hiszik el, hogy a fogadók rendszeresen meg tudják verni őket, mert rengeteg figyelmet, pénzt (a kutatás szempontjából) és időt fektetnek a nagy meccsekre. Még ha nagyot is nyer, az elvesztett fogadások általában elegendőek a veszteségek ellensúlyozására és némi haszonra. Ez azért van, mert a nagy játékok sok fogadót vonzanak.

Ezzel szemben a fogadóirodák nem fektetnek be sok erőforrást kisebb ligákba vagy mérkőzésekbe, mert itt általában kevesebb a fogadás. Így egy fogadó könnyen felismerhet egy kiskaput a piacokon, és kihasználhatja azt, csak azért, mert a bukméker nem fektetett be kutatásba az árak meghatározása előtt. Ez előnyt jelenthet a fogadónak a házzal szemben. Ha ez gyakrabban történik meg, akkor a fogadóoldalnak nem maradhat más választása, mint a fogadó kitiltása.

Arbing

Arbing, más néven arbitrázs fogadás, a túlárazott piacok kihasználása a bukméker legyőzése érdekében. Ha a piacok túlárazottak, a fogadó minden lehetséges kimenetelre fogadhat, és így is profitot termelhet. Sok fogadócég elfogadhatatlannak tartja az arbitálást, mivel ez pénzt veszít.

Bónuszokkal és promóciókkal való visszaélés

Néhány ember fogadás bónuszok használatával csak. Ha a jutalom nem elérhető, megvárják, amíg elérhetővé válik. Bármely online fogadóirodához való feliratkozáskor a fogadóirodák elvárása, hogy a fogadó egy bizonyos időpontban befizetjen, és a saját pénzéből fogadjon. 

Ha ez nem történik meg, akkor többet ártanak, mint használnak a vállalkozásnak. Ezért a legmegfelelőbb megoldás az lenne, ha megtiltják őket a fogadóirodák webhelyének használatától.

Egyéb okok, amelyek indokolhatják a kitiltást

  • Több fogadási számla vezetése ugyanazon az online sportfogadási oldalon
  • Sértő nyelvhasználat a sportfogadó személyzettel szemben
  • A bónuszok és promóciók teljes lemondása

Tippek a fogadóirodák általi kitiltás elkerülésére

Senki sem mentes az online fogadás tilalmától. Nem számít, mennyire okos valaki; ilyen vagy olyan okból ki is tilthatják őket. Egyes esetekben az okok túlmutatnak az ebben a cikkben ismertetetteken. Íme néhány tipp a tiltás elkerülésére:

  • A bónuszok és promóciók okos felhasználása
  • Probléma esetén kerülje a webhely személyzetével szembeni sértő beszédet
  • Egy fogadási számla egy adott oldalon
  • Vegyes fogadások megtétele
  • Fogadás számos ligára

Legújabb hírek

Az Ultimate Boxing Sportfogadási útmutató
2023-02-08

Az Ultimate Boxing Sportfogadási útmutató

Hírek