William Hill Incentives Spark Expansion

Hírek

2022-08-24

A William Hill innovatív ingyenes fogadási ajánlata forradalmasítja a sportszerencsejátékok ösztönzőit. A közelgő versenyekre a sportfogadó ügyfelei ingyenes fogadást kaphatnak, ha egyszerűen betartják a bónusz feltételeit. A nem készpénzre váltható ingyenes fogadás egy promóciós ajánlat minősített számlatulajdonosok számára, amelynek nincs készpénzes értéke. Az ingyenes fogadásból származó készpénzes nyeremény azonban valódi, ezért a promóció nagy figyelmet kelt.

William Hill Incentives Spark Expansion

Több mint 2 millió ügyféllel, legalább 85 országból, William Hill nem mutatja a lassulás jeleit az online sportfogadási piacon. Bár a márkának nem kell jövedelmező bónuszokat kínálnia, folyamatos promóciói a meglévő ügyfélkör fenntartását és új szerencsejátékosok bevonását szolgálják.

A cég Számlabeállítások menüpontjában a weboldalon kiemelve az ingyenes fogadások csak az arra jogosult sportfogadásokra érvényesek. A márka fokozza az ösztönzőket az Egyesült Államokban, amely egy virágzó piac azóta, hogy az ország Legfelsőbb Bírósága 2018-ban legalizálta a sportfogadást. Vizsgáljuk meg, hogyan hat a William Hill robbanásszerű növekedése a milliárd dolláros sportfogadási piacra.

William Hill története

William Hill élvezi a sportfogadási piac jelentős részét. A több mint 9 milliárd dollár értékű piacon évi 1,3 milliárd dollárt meghaladó bevételével a vállalat jelentős szereplő a piacon online sportfogadás. Az 1934-ben indult William Hill többször is gazdát cserélt. 1971-ben a Sears Holding felvásárolta a céget. Abban az időben a fogadási intézmény a Sears nyereségének legalább 10 százalékáért volt felelős. A Sears azonban 1988-ra eladta az üzletet.

2018-ra az online terjeszkedés ösztönözte a cég exponenciális növekedését, mint az egyik vezető online fogadóirodát. 2020-ban a Caesars Entertainment 2,9 milliárd euróért vette át az akkori állami vállalat irányítását, majd 2021-ben magántulajdonba vette. 2021 szeptemberében a Caesars eladta az üzlet európai részét 888-nak 3 milliárd dollárért, a fennmaradó üzletágat pedig 2,2 milliárd dollárért. 2022. A Relax Gaminggel kötött 2021-es partnerség 2000 kaszinójátékkal bővítette a William Hill játékportfólióját a márka alkalmazásához és webhelyéhez.

Jogi kérdések és tiltások

George Howarth közel egy évtizeden át a 30 000 GBP összegű kifizetést kapott cég parlamenti tanácsadójaként működött. Ez idő alatt Howarth költségvetési tételeket terjesztett elő a fogadási tőzsdék szigorúbb adóztatására. Később parlamenti képviselőként távozott egy költségbotrány után, amelyben egyes képviselőket a juttatások és kiadások széles körű visszaélésével vádolták meg.

2008-ra az Egyesült Királyság Hirdetési Szabványügyi Hatósága azzal vádolta meg William Hillt, hogy „társadalmilag felelőtlen” reklámokat hirdet. A következő évben az ASA betiltotta a cég által terjesztett további hirdetéseket, mert félrevezető információkat tartalmaztak, amelyek megsértették az „igazságtételt”

Egyesült Királyság kontra nemzetközi

Annak ellenére, hogy a cég története során néhány kihívással szembesült, a William Hill robbanásszerű növekedésre készül, köszönhetően innovatív digitális játékkatalógusának, vonzó ösztönzőinek és kiterjedt ügyfélkörének. A versenyekre, mérkőzésekre és versenyekre szerte a világon esélyeket kínáló sportfogadó a sportfogadás szerelmeseit szolgálja ki.

A könnyen navigálható webhely népszerű versenyeket és legjobb fogadásokat jelenít meg azon szerencsejátékosok számára, akik eldöntik, melyik mérkőzésre tegyenek fogadást. Az összes mérkőzést sportág szerint szervezve a weboldal lehetővé teszi az élő fogadások játékmenetének valós időben történő megtekintését.

Az elsők között, akik mobilalkalmazáson keresztül belemerültek a sportszerencsejátékba, a William Hill a piac egyik legforgalmasabb mobilplatformjává fejlődött. Évekig tartó finomítás után az alkalmazás tükrözi a márka világszerte népszerű internetes kínálatát.

Sportok, amelyekre fogadni lehet

Az ügyfelek csak használhatják ingyenes fogadások a jogosult sportfogadásokhoz, és a sportfogadóban rengeteg sportág közül lehet választani. Az étlapon több mint 30 sportággal a játékosok sokféle fogadási lehetőséget kínálnak. A kriketttől a medencéig a William Hill kínál esélyeket a hagyományos és a réssportokra.
A sportolási lehetőségek országonként eltérőek lehetnek, a szerencsejátékokkal kapcsolatos helyi törvényeknek megfelelően. Íme néhány népszerű sport, amelyre a William Hill ügyfelei számíthatnak.

eSport

A robbanásszerű népszerűségnek örvendő esport piaci értéke 2027-re várhatóan több mint 6 milliárd dollárt ér el. A szerencsejátékosok számára ez az érett piac havonta több ezer versenyképes fogadási lehetőséget kínál szerte a világon. A sportfogadás vonz eSport rajongók számára népszerű nemzetközi és regionális mérkőzések esélyeit kínálva.

Futball

Mint az egyik legnépszerűbb sportágak a világon a futball vonzza a szurkolókat, hogy fogadjanak kedvenc csapatokra, játékosokra és eredményekre. A versennyel és a versenytársakkal való kapcsolat fokozása révén a William Hill-i futball-sportfogadás a világkultúra fő részévé vált.

Boksz

Az okosság és az okosság versenyeiben a bokszmeccseken képzett versenyzők játszanak kiélezett meccseket, hogy kiderüljön, ki lesz a győztes. A tréfás súlytól a nehéz súlyig a William Hill hozzáférést biztosít a mérkőzések valós idejű megtekintéséhez, és fogadást tesz arra vonatkozóan, hogy ki nyerhet. Szakértők szerint a sportfogadások több mint 45 százaléka online történik. 

Az ökölvívás és más sportok rajongói számára a fogadási lehetőségek egyszerű elérése kényelmes és veszélyes is. A kutatások azt sugallják, hogy a fogadás és a technológia találkozása világszerte növelheti a szerencsejáték-függőség eseteit.

Legújabb hírek

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása
2022-09-28

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

Hírek