Zambia's Bulldogs 10bet kosárlabda felszerelés

Hírek

2022-11-23

Vállalati társadalmi felelősségvállalásának részeként egy vezető fogadócég, a 10Bet Zambia kosárlabda-készleteket szállított a Bulldogs Basketball Academy számára. A fogadócég 2021 óta van az országban, és társadalmi kötelezettsége részének tekinti, hogy visszaadja a környéknek, ahol működik.

Zambia's Bulldogs 10bet kosárlabda felszerelés

Kalumbu Soneka, az ország igazgatója szerint 10 Bet, a vállalat továbbra is elkötelezett amellett, hogy segítse a kormány azon erőfeszítéseit, hogy javítsa a sportolást az országban. Soneka szerint a 10bet tudja, milyen fontosak a sportok a gazdasági növekedés elősegítésében. Elmondása szerint a 10bet és a Bulldog Academy együttműködött, mivel hasonló célokat tűztek ki maguk elé.

A bukméker örömmel járult hozzá az ország sportágának növekedéséhez. A vállalati társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségük részeként a Bulldog Basketball Academy kosárlabda felszerelést ajándékozta 30 000 K (2000 USD) értékben. A bukméker remélte, hogy annak ellenére, hogy az ajándék jelentéktelennek tűnik, jelentős hatással lesz.

Felszerelés Közreműködik a Sportfogadás

Kosárlabdák, edzőkészletek, előke és pólók voltak az akadémiára szállított felszerelések között. A Zambiai Kosárlabda Szövetség (ZBF) vezetője, Maziko Phiri izgatottan fejezte ki, hogy az akadémia sikerrel csábította a szponzorokat, hogy támogassák az ország nagy potenciáljának fejlesztését. Phiri szerint a ZBF úgy gondolja, hogy az iskolák és akadémiák kulcsfontosságúak a tehetség alulról építkező szinten történő fejlesztésében.

Az elnök háláját fejezte ki a 10betnek a Bulldog Akadémia iránti kedvességéért. Ezenkívül úgy vélték, hogy az eszközök döntő fontosságúak lesznek a nemzet jövőbeli sztárkosárlabdázóinak fejlesztésében. 

A szervezet is nagyra értékelte a fogadóirodák segítségét, és sok sikert kívánt az akadémiának a felszerelés kiváló gondozásához. Dominic Lungu, a csapatkapitány dicsérte a 10bet nagylelkűségét, és hozzátette, hogy a felszerelés segít a játékosoknak abban, hogy tökéletesítsék képességeiket és jobb sportolókká váljanak.

Az új 10Bet szponzoráció hatásai a zambiai sportágazatra

Ennek a helyzetnek sokkal több következménye van, mint azt elsőre gondolnánk, különösen, ha figyelembe vesszük a 10bet legutóbbi szponzorációs bejelentéseit és a zambiai indulást. Az a tény, hogy a 10bet most megállapította, hogy jövedelmező Zambiában indulni, jól mutatja, hogy a vállalkozások hogyan tekintenek Zambiára. A távoli jövőben még többet globális fogadótársaságok dönthetnek úgy, hogy Zambiában kínálják szolgáltatásaikat.

Volt néhány széles körben elterjedt mítosz, amelyet egyesek élnek, például az az elképzelés, hogy Zambiának nincs hozzáférése semmilyen technológiához. Vannak olyan elképzelések is, hogy a zambiaiaknak nincs extra pénzük szabadidős tevékenységekre, ezért a vállalkozások túlnyomó többsége elkerüli az országot.

Ezek megalapozatlan hiedelmek, mivel Zambiában számos olyan terület található, ahol könnyen elérhető a technológia, és az ott élőknek új vállalkozásokra van szükségük, hogy extra pénzüket elköltsék.

Szerencsére egyre több vállalkozás kezdi megvalósítani ezt a fejlesztést, és valószínűleg nagy számban repülnek be az országba, hogy részt vegyenek a tevékenységben. A zambiai gazdaság jelenleg Afrika leggyorsabban növekvő gazdaságai közé tartozik.

A Vital Push biztosítása

Persze lehet, hogy csak vágyálom azt sugallni, hogy egy szponzorált csapat beindíthatja Zambia gazdaságát, és ez a helyzet. Még ha ez egyszeri eset is, és nem jelent mást, mint kiegészítő készpénzt és támogatást egy kosárlabda-akadémiának, ez tagadhatatlanul egy lépés a helyes irányba.

Kezdetben lassan beindulhat, és csak néhány vállalkozás dönt a 10bet utánzás mellett. De amikor több szervezet és vállalat dönt a mozgalomhoz való csatlakozás mellett, elképzelhető, hogy Zambiának hamarosan élénk sportágazata lesz, amely akár az Egyesült Királysághoz vagy az Egyesült Államokhoz hasonló nemzetekkel is versenyezhet.

Kétségtelen, hogy a Bulldogs új szponzorálása 10bettel jelentős előrelépést jelent, még a klub általános egészségi állapotát is figyelembe véve. Ezen túlmenően ennek a tapasztalatnak a hosszú távú hatásai rendkívül károsak lehetnek Zambia gazdaságának egészére nézve.

Könnyű alábecsülni egy ilyen jelentéktelennek tűnő változás hatását. Ennek ellenére a cikkben tárgyalt kisebb módosítások szikraként szolgálhatnak, amely valami sokkal nagyobbat gyújt, mint ők. Nehéz megjósolni, hogy a Bulldogs új 10bet szponzorációja mekkora hatással lesz a gazdaságra. Tagadhatatlan, hogy minden reform, legyen bármilyen szerény is, egy lépés a helyes irányba.

Minden a 10Bet bukmékerről

A Blue Star Planet Limited, a cég tulajdonosa és üzemeltetője 2003 óta üzemel a 10bet. Az üzemeltető nem talált más testvéroldalakat; ezért a 10bet munkatársai közel 20 éve csak egy márkára tudtak koncentrálni.

A 10bet weboldal csaknem 20 éven keresztül kiváló eredményeket ért el az iparágban, és Svédországból, Máltáról és az Egyesült Királyságból származó licencekkel rendelkezik. Ezeknek a licenceknek a birtokában legálisan fogadhatnak játékosokat a legkülönfélébb nemzetekből, ami mindenki számára előnyös, aki az oldallal szeretne játszani. Még ha túlzónak is tűnhet, a webhely elkötelezettségét mutatja a nyitottság és az őszinteség megőrzése iránt.

Legújabb hírek

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes
2022-11-23

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes

Hírek