A legjobb sportfogad√°si oldalak Hollandiaban 2023

Egy online fogad√°si oldal kiv√°laszt√°sa a sz√°mla regisztr√°l√°s√°hoz neh√©z lehet egyesek sz√°m√°ra, k√ľl√∂n√∂sen, ha ilyen sok oldal √°ll rendelkez√©sre. Fontos, hogy a j√°t√©kosok egy j√≥ h√≠rŇĪ szolg√°ltat√≥n√°l regisztr√°ljanak. Mivel a hollandiai szereplŇĎkre m√°r a t√°voli szerencsej√°t√©kr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©ny is vonatkozik, a holland szerencsej√°t√©kosoknak nem kell sokat agg√≥dniuk, amikor enged√©llyel rendelkezŇĎ bukm√©kert v√°lasztanak.

Azonban egy olyan online fogad√°si szolg√°ltat√°s megtal√°l√°sa, amely lehetŇĎv√© teszi a holland felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy eur√≥ban fogadjanak, szint√©n kulcsfontoss√°g√ļ a t√ļlzott √°rfolyamok fizet√©s√©nek elker√ľl√©se √©rdek√©ben. A legnagyobb fogad√°si oldalak arr√≥l ismertek, hogy √ļj √ľgyfeleket √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nuszt vagy egy√©b regisztr√°ci√≥s jutalmat k√≠n√°lnak. A j√°t√©kosoknak meg kell vizsg√°lniuk a legmegb√≠zhat√≥bb fogad√°si oldalak √°ltal ny√ļjtott szolg√°ltat√°sokat.

A legjobb sportfogad√°si oldalak Hollandiaban 2023
Flag

A legjobb Sportfogad√°s a k√∂vetkezŇĎben: Hollandia

hu Country FlagCheckmark

Betmaster

hu Country FlagCheckmark

18+ | FelelŇĎss√©gteljes j√°t√©k | gamblingtherapy.org | √ĀSZF √©rv√©nyesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Játék most
 • Kaszin√≥ √©s sportfogad√°s
 • Virtu√°lis sport
 • HŇĪs√©g ingyenes p√∂rget√©sek
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Kaszin√≥ √©s sportfogad√°s
 • Virtu√°lis sport
 • HŇĪs√©g ingyenes p√∂rget√©sek

A Betmaster 2014-ben kezdte meg mŇĪk√∂d√©s√©t, √©s √ļgy tervezt√©k, hogy olyan r√©gi√≥kban vonzza az online kaszin√≥k felhaszn√°l√≥it, mint Eur√≥pa, √Āzsia, Afrik√°ban √©s D√©l-Amerik√°ban, de az oldal a vil√°g minden t√°j√°r√≥l fogad j√°t√©kosokat. A c√©g tulajdonosa egy Curacao szigeten bejegyzett c√©g ‚Äď Reinvent NV. Megfelel az √∂sszes curaca√≥i szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©nynek, √©s megkapta a 1668/JAZ enged√©lysz√°mot, mivel teljes√≠tette az online kaszin√≥ √©s fogad√°si oldal leg√°lis mŇĪk√∂dtet√©s√©hez sz√ľks√©ges k√∂vetelm√©nyeket.

Hollandia100% b√≥nusz 200 ‚ā¨-ig

18+ | FelelŇĎss√©gteljes j√°t√©k | gamblingtherapy.org | √ĀSZF √©rv√©nyesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • 4,9/5 √ľgyf√©lszolg√°lat
 • Havi h√°zon bel√ľli versenyek
 • K√ľl√∂nf√©le b√≥nuszok
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • 4,9/5 √ľgyf√©lszolg√°lat
 • Havi h√°zon bel√ľli versenyek
 • K√ľl√∂nf√©le b√≥nuszok

A Galaxy.bet egy 2015-√∂s kaszin√≥, amelyet Buff88 n√©ven ind√≠tottak el a m√°rkav√°lt√°s elŇĎtt. A m√°rkav√°lt√°s a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szempontok kiterjeszt√©se volt, bele√©rtve az esport szekci√≥t is. A sportfogad√≥ a Galaxy Group Limited tulajdon√°ban van, amely a Curacao Szerencsej√°t√©k Hat√≥s√°g al√° tartozik. A sportfogad√°s indul√°sa √≥ta a sportszeretŇĎk glob√°lis k√∂z√∂ns√©g√©t szolg√°lja. A k√∂nyvjelzŇĎ nevet v√≠vott mag√°nak a szerencsej√°t√©kok ter√©n, k√ľl√∂n√∂sen a kriptoszerencsej√°t√©kok ter√©n.

Helyi bukmékerek vs. online fogadási oldalak Hollandiában

Helyi bukmékerek vs. online fogadási oldalak Hollandiában

A fogad√°s gener√°ci√≥k √≥ta a holland kult√ļra r√©sze. Van n√©mi bizony√≠t√©k a szervezett fogad√°sra m√°r az 1700-as √©vektŇĎl. A Holland √Āllami Lott√≥ 1726-os alap√≠t√°sa √≥ta a vil√°g legr√©gebbi mŇĪk√∂dŇĎ nemzeti lott√≥ja.

A sportfogadás és a szerencsejáték minden egyéb formája azonban az 1900-as évek elejére illegális volt, kivéve az állami lottót. Ez a végrehajtás egészen az 1960-as évekig tartott sportfogadás második állami monopólium lett az országban.

Helyi bukmékerek vs. online fogadási oldalak Hollandiában
A holland játékosok kedvenc sportjai

A holland játékosok kedvenc sportjai

A futball a legn√©pszerŇĪbb sport Hollandi√°ban. A v√°logatott narancss√°rga mez√©ben pomp√°z√≥ j√°t√©kosok hatalmas sz√°ma befoly√°solta ezt a n√©pszerŇĪs√©get. Az Eredivisie az orsz√°g legmagasabb lig√°ja, az Ajax, a Feyenoord √©s a PSV jeles tagjai k√∂z√© tartozik. Az angol Premier League a legn√©pszerŇĪbb vil√°gszerte, sz√°mos fogad√°si piaccal.

Az UEFA Bajnokok Lig√°ja egy m√°sik n√©pszerŇĪ verseny a holland fogad√≥k k√∂r√©ben. A verseny sz√°mos jelentŇĎs m√©rkŇĎz√©st biztos√≠t a szezon sor√°n. A holland Eredivisie bajnokok automatikusan kvalifik√°lj√°k magukat a verseny csoportk√∂r√©be. A m√°sodik helyezett csapat a kvalifik√°ci√≥s szakaszon megy kereszt√ľl. Mindezek a m√©rkŇĎz√©sek izgalmat √©s t√∂bb lehetŇĎs√©get adnak a fogad√≥knak a futballra.

A j√©gkorong a m√°sodik helyen √°ll a n√©pszerŇĪ fogad√°si j√°t√©kok list√°j√°n a holland fogad√≥k k√∂z√∂tt. Hollandia b√ľszk√©n adott otthont a 2014-es j√©gkorong-vil√°gbajnoks√°gnak H√°g√°ban. Az orsz√°g h√°romszor nyerte meg a torn√°t. A rendezv√©nyen az orsz√°g minden t√°j√°r√≥l √©rkeztek emberek, hogy szurkoljanak haz√°juk√©rt. Kiv√°l√≥ lehetŇĎs√©get biztos√≠tott a fogad√≥knak az elterjedts√©g miatt fogad√°si szorz√≥k.

Egy√©b n√©pszerŇĪ j√°t√©kok

A mezŇĎhoki egy m√°sik n√©pszerŇĪ fogad√°si sport. Hollandia v√°logatottja √≥ri√°si lehetŇĎs√©geket mutatott fel azzal, hogy 17 √©rmet nyert a versenyen olimpia. A r√∂plabda nagyon n√©pszerŇĪ a fogad√≥k k√∂r√©ben is, akik olyan n√©pszerŇĪ esem√©nyekre k√∂tnek t√©teket, mint p√©ld√°ul a CEV Bajnokok Lig√°ja.

A ker√©kp√°ros esem√©nyek, mint p√©ld√°ul az UCI Track Cycling World Championship, szint√©n n√©pszerŇĪek egyes j√°t√©kosok k√∂r√©ben. Az orsz√°g t√∂bb mint 40 arany√©rmet nyert. A helyi fogad√≥k is egyre jobban √©rdeklŇĎdnek az olyan k√ľzdŇĎsportok ir√°nt, mint a kickbox. Az esport j√°t√©kok is egyre nagyobb teret h√≥d√≠tanak a holland fogad√°si szc√©n√°ban.

A holland játékosok kedvenc sportjai
A legbiztonságosabb fizetési módok Hollandiában

A legbiztonságosabb fizetési módok Hollandiában

A holland korm√°ny a m√ļltban az internetes fogad√≥irod√°kkal folytatott tranzakci√≥k blokkol√°s√°val pr√≥b√°lta ellenŇĎrizni a piacot. Az internetes j√°t√©kpiac, a bankok, ill fizet√©si szolg√°ltat√≥k, viszont nem √©rdekelte, √©s a korm√°ny erŇĎfesz√≠t√©sei hi√°baval√≥ak voltak.

A bankk√°rtya haszn√°lata az egyik leggyorsabb √©s legegyszerŇĪbb befizet√©si lehetŇĎs√©g. A bankk√°rty√°t a j√°t√©kosok ugyan√ļgy haszn√°lhatj√°k fogad√°si sz√°mla finansz√≠roz√°s√°ra, mint az online v√°s√°rl√°shoz. Az √∂sszegnek meg kell jelennie a fogad√°si sz√°ml√°n, k√∂lt√©sre k√©szen, amint a felhaszn√°l√≥ megadja a k√°rtyainform√°ci√≥kat, √©s teljes√≠ti a k√©r√©st.

A hagyom√°nyos banki √°tutal√°sok befizet√©si lehetŇĎs√©gk√©nt is el√©rhetŇĎek a legt√∂bb holland fogad√°si oldalon. Ez lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy elektronikusan p√©nzt k√ľldjenek banksz√°ml√°jukr√≥l a j√°t√©koldalra. Ez egy gyakori m√≥dja jelentŇĎsebb tranzakci√≥k lebonyol√≠t√°s√°nak harmadik f√©ltŇĎl sz√°rmaz√≥ szolg√°ltat√°sok n√©lk√ľl.

A legbiztonságosabb fizetési módok Hollandiában
Online és digitális fizetés fogadáshoz

Online és digitális fizetés fogadáshoz

iDEAL

Ez egy online fizet√©si szolg√°ltat√°s, amely lehetŇĎv√© teszi az egy√©nek sz√°m√°ra, hogy banksz√°ml√°jukr√≥l gyorsan p√©nzt k√ľldjenek holland fogad√≥irod√°knak. Nincs sz√ľks√©g k√ľl√∂n sz√°ml√°ra, √©s automatikusan csatlakozik a bank webkapuj√°hoz, √≠gy a j√°t√©kosok biztons√°gosan √©s gyorsan fizethetnek iDEAL.

Skrill

A Skrill az egyik legsz√©lesebb k√∂rben haszn√°lt elektronikus p√©nzt√°rca a vil√°gon. A j√°t√©kosok k√ľl√∂nf√©le m√≥dokon helyezhetnek be p√©nzt a p√©nzt√°rc√°jukba, majd fogad√°sokra haszn√°lhatj√°k fel. Skrill lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√©szp√©nzt vegyenek fel √©s tartsanak a p√©nzt√°rc√°jukban, ami ide√°lis a webhelyek k√∂z√∂tti p√©nz√°tutal√°shoz.

Online és digitális fizetés fogadáshoz
A fogadás története Hollandiában

A fogadás története Hollandiában

A korm√°ny fokozatosan enyh√≠tette a szerencsej√°t√©kokkal kapcsolatos √°ll√°spontj√°t. Az orsz√°g √ļj jogszab√°lyt fogadott el, amely lehetŇĎv√© teszi a l√≥versenyeken val√≥ fogad√°st. Tov√°bb√°, lott√≥ √©s a kaszin√≥j√°t√©kokat enged√©lyezt√©k, igaz, monop√≥lium alatt. A holland j√°t√©kosok az 1970-es √©vek k√∂zep√©n vehettek r√©szt az elsŇĎ szerencsej√°t√©k-szervezŇĎben.

Az 1990-es √©vek v√©g√©n l√©trehozt√°k a Holland Gaming Control Board-ot, hogy fel√ľgyelje a szerencsej√°t√©k minden form√°j√°t az orsz√°gban. Az √ļj v√°llalat c√©lja az volt, hogy √°tvegye az ir√°ny√≠t√°st az orsz√°g hat fogad√°si monop√≥liuma felett. Ezek mind a szerencsej√°t√©k k√ľl√∂nb√∂zŇĎ jogi form√°i voltak az orsz√°gban.

A holland korm√°ny √ļgy v√©lte, hogy ha egyetlen √ľzlet√°g kezeli a fogad√°si √°gazat minden aspektus√°t, akkor nyomon tudj√°k tartani a szerencsej√°t√©kok mennyis√©g√©t, √©s fel√ľgyelhetik a fogad√≥t√°rsas√°gok tev√©kenys√©g√©t.

A fogadás története Hollandiában
Holland fogad√°s manaps√°g

Holland fogad√°s manaps√°g

A fogad√°s n√©pszerŇĪs√©ge az elm√ļlt n√©h√°ny √©vben vil√°gszerte nŇĎtt. Az internet √©s az online fogad√°sok a fŇĎ okai ennek a n√∂veked√©snek.

A n√∂vekvŇĎ n√©pszerŇĪs√©g vil√°gszerte sz√°mos korm√°nyt k√©sztetett arra, hogy m√≥dos√≠ts√°k szerencsej√°t√©k-politik√°jukat vagy jogszab√°lyaikat, hogy b√°rki r√©szt vehessen az ilyen t√≠pus√ļ szerencsej√°t√©kokban. A korm√°nyok az√©rt is alkalmazz√°k ezeket a szab√°lyoz√°sokat, hogy elker√ľlj√©k az illeg√°lis √ľzemeltetŇĎk ad√≥kies√©s√©t.

Az online fogad√°st Hollandi√°ban legaliz√°l√≥ jogszab√°lyok 2015-ben kezdtek el terjedni. A sz√°nd√©k az volt, hogy elterelj√©k a j√°t√©kosokat m√°s eur√≥pai fogad√°si oldalakr√≥l, √©s Hollandi√°t szab√°lyozott helyi piacg√° tegy√©k. A t√°voli szerencsej√°t√©kr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyt t√∂bb √©ven √°t vitatt√°k, de v√©g√ľl 2019 febru√°rj√°ban elfogadt√°k.

A holland hat√≥s√°goknak azonban n√©mi idŇĎbe telt, mire elind√≠tott√°k a szab√°lyozott piacot. A k√©pviselŇĎk szerint az √ļj t√∂rv√©nynek 2020 j√ļlius√°ban kellett volna hat√°lyba l√©pnie, a piac pedig 2021 janu√°rj√°ban indult volna. N√©h√°ny k√©s√©s miatt, k√∂zt√ľk a COVID-19 vil√°gj√°rv√°ny miatt azonban a t√∂rv√©ny csak 2021 m√°rcius√°ban l√©pett hat√°lyba. 2021 okt√≥ber√©ben az elsŇĎ szab√°lyozott holland fogad√°si oldalak megnyitott√°k mŇĪk√∂d√©s√ľket az orsz√°gban.

Holland fogad√°s manaps√°g
Fogadási bónuszok holland játékosok számára

Fogadási bónuszok holland játékosok számára

Vannak fantasztikus prom√≥ci√≥s aj√°nlatok holland j√°t√©kosok sz√°m√°ra. A j√°t√©kosok fogad√°si b√≥nuszait az a webhely hat√°rozza meg, ahol a j√°t√©kra regisztr√°lnak. √údv√∂zlŇĎ b√≥nuszok, p√©nzvisszat√©r√≠t√©si √∂szt√∂nzŇĎk, havi prom√≥ci√≥k, befizet√©s n√©lk√ľli b√≥nuszok √©s befizet√©si b√≥nuszok egyar√°nt el√©rhetŇĎek a j√°t√©kosok sz√°m√°ra.

A befizet√©s n√©lk√ľli b√≥nuszokkal ellent√©tben a legt√∂bb b√≥nuszkateg√≥ria megk√∂veteli a felhaszn√°l√≥kt√≥l, hogy befizessenek a b√≥nuszra val√≥ jogosults√°ghoz. A befizet√©s n√©lk√ľli b√≥nuszok k√ľl√∂nf√©le ingyenes jutalmakat biztos√≠tanak a j√°t√©kosnak. Ezek a jutalmak magukban foglalj√°k az ingyenes p√∂rget√©seket √©s az ingyenes p√©nzt, amelyek mindegyike ingyenes a j√°t√©kos sz√°m√°ra.

Fogadási bónuszok holland játékosok számára
A szerencsej√°t√©k j√∂vŇĎje Hollandi√°ban

A szerencsej√°t√©k j√∂vŇĎje Hollandi√°ban

Val√≥sz√≠nŇĪleg t√∂bb k√ľlf√∂ldi fogad√°sszolg√°ltat√≥ kap enged√©lyt a hollandiai mŇĪk√∂d√©sre a korm√°nyt√≥l. A legaliz√°l√°s a eur√≥pai orsz√°g hatalmas l√©p√©s az √°llam szerencsej√°t√©k-monop√≥lium√°nak megt√∂r√©se fel√©. Minden √ľzemeltetŇĎnek szigor√ļ szabv√°nyokat kell k√∂vetnie az enged√©lyek oda√≠t√©l√©se elŇĎtt √©s ut√°n. Ezen krit√©riumok be nem tart√°sa a v√°llalat bez√°r√°s√°t vagy blokkol√°s√°t vonhatja maga ut√°n.

A holland kormány az internetes szerencsejátékok adókulcsának csökkentését fontolgatja. Az alacsony adók mindenképpen növelni fogják a versenyt a fogadási szolgáltatók között az országban.

Ezenk√≠v√ľl valamilyen meg√°llapod√°st k√∂tn√©nek ezekkel az online szerencsej√°t√©k-v√°llalkoz√°sokkal, hogy elker√ľlj√©k a szerencsej√°t√©kosokat a bajokt√≥l. E meg√°llapod√°sok c√©lja a szerencsej√°t√©kosok j√°t√©kidej√©nek korl√°toz√°sa, mivel a szerencsej√°t√©k egy olyan f√ľggŇĎs√©g, amely t√∂nkreteheti az embert, ha nem vigy√°z. Ezt pr√≥b√°lja elker√ľlni a holland korm√°ny. A nemzeti regisztr√°ci√≥t haszn√°lj√°k az orsz√°gban √©lŇĎ szerencsej√°t√©kosok nyomon k√∂vet√©s√©re.

A szerencsej√°t√©k j√∂vŇĎje Hollandi√°ban
Mi v√°ltozott a t√∂rt√©nelemhez k√©pest az elm√ļlt √©vekben?

Mi v√°ltozott a t√∂rt√©nelemhez k√©pest az elm√ļlt √©vekben?

Kor√°bban Hollandia volt az egyik eur√≥pai orsz√°g, amely megtagadta az online fogad√°si mŇĪveletek enged√©lyez√©s√©t. Most azonban vil√°gos a hollandiai j√°t√©k felt√©tele. A Holland Szerencsej√°t√©k Hat√≥s√°g az orsz√°g √∂sszes szerencsej√°t√©k-tev√©kenys√©g√©√©rt felelŇĎs elsŇĎdleges szab√°lyoz√≥ szervezet. A szerencsej√°t√©k jelenleg teljesen leg√°lis Hollandi√°ban, √©s 18 √©ven fel√ľliek vehetnek r√©szt benne.

Hollandia Eur√≥pa egyik legnagyobb online szerencsej√°t√©k piaca, annak ellen√©re, hogy csak n√©h√°ny szolg√°ltat√≥ d√∂nt √ļgy, hogy ott alapozza tev√©kenys√©g√©t. A Holland Gambling Commission imm√°r sz√°mos legjelentŇĎsebb online szerencsej√°t√©k-szervezete sz√°m√°ra rendelkezik online szerencsej√°t√©k-enged√©llyel.

Mi v√°ltozott a t√∂rt√©nelemhez k√©pest az elm√ļlt √©vekben?
Legálisak a fogadóirodák Hollandiában?

Legálisak a fogadóirodák Hollandiában?

Hollandi√°ban, online sportfogad√°s megengedett. JogszerŇĪ online sportfogad√°sokat k√∂tni a holland szerencsej√°t√©k-szab√°lyoz√≥ test√ľlet √°ltal elismert, szab√°lyozott bukm√©kerek valamelyik√©n√©l. Hossz√ļ ideig a De Lotto √©s a Scientific Games Racing BV birtokolta a sportfogad√°si monop√≥liumot Hollandi√°ban 2021-ig.

Az egy√©nek csak sportesem√©nyekre fogadhattak √ľzleteikben √©s a TOTO weboldal√°n. Mivel egyetlen enged√©lyt sem adtak ki, jogellenes volt b√°rmely offshore szolg√°ltat√≥ sz√°m√°ra b√°rmilyen internetes szerencsej√°t√©kot k√≠n√°lni Hollandi√°ban.

Ennek ellen√©re a holland hat√≥s√°gok nem tudt√°k ellenŇĎrizni az illeg√°lis piacot. Offshore szolg√°ltat√≥k sz√°zai ny√ļjtottak tov√°bbra is szolg√°ltat√°sokat holland √°llampolg√°roknak. A j√°t√©kosokat nem vont√°k volna felelŇĎss√©gre, mert a holland szerencsej√°t√©k-fel√ľgyelet nem korl√°tozta az online szerencsej√°t√©kokat. Mindazon√°ltal vesz√©lyben voltak, mivel a holland hat√≥s√°gok nem v√©dt√©k meg ŇĎket azokkal az oldalakkal, amelyekre fogadtak, esetleges vit√°k eset√©n.

Manaps√°g, ha a felhaszn√°l√≥k sz√°ml√°t szeretn√©nek regisztr√°lni egy online fogad√°si oldalon, ellenŇĎrizni√ľk kell, hogy van-e licence, hogy elker√ľlje a felesleges f√°rads√°got. Ez lehetŇĎv√© teszi a j√°t√©kosoknak, hogy a legt√∂bbet hozz√°k ki fogad√°si √©lm√©ny√ľkbŇĎl, √©s t√°j√©koz√≥djanak b√°rmikor, amikor az oldal k√≠n√°l a ingyenes fogad√°si b√≥nusz vagy sportfogad√°si prom√≥ci√≥ a k√∂zelgŇĎ fontosabb esem√©nyekrŇĎl.

Legálisak a fogadóirodák Hollandiában?
Hogyan állapítható meg, hogy egy holland sportfogadási oldal legitim?

Hogyan állapítható meg, hogy egy holland sportfogadási oldal legitim?

A holland fogad√°si szektort a 2021-ben hat√°lyba l√©pett t√°voli szerencsej√°t√©kr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©ny (KOA) √©rtelm√©ben megreform√°lt√°k. √ćgy Hollandi√°ban leg√°lis az online fogad√°s. A holland j√°t√©kosok v√°laszthatnak a helyi enged√©lyesek √©s az orsz√°gban enged√©lyezett nemzetk√∂zi fogad√≥irod√°k k√∂z√∂tt. Hasonl√≥k√©ppen, a j√°t√©kosok kereshetnek olyan √ľzemeltetŇĎket, amelyek nem Hollandi√°ban, de j√≥ h√≠rŇĪ licenccel rendelkeznek.

Hollandi√°ban minden enged√©llyel rendelkezŇĎ bukm√©ker p√©nz√ľgyi k√∂telezetts√©ggel tartozik a korm√°ny fel√© a megl√©vŇĎ enged√©lyez√©si rendszer √©rtelm√©ben. Minden online szolg√°ltat√≥nak egys√©gesen 20%-os GGR ad√≥t kell fizetnie. Ezenk√≠v√ľl tov√°bbi 2%-ot kell befizetni a KSA-nak √©s a szerencsej√°t√©k-alapnak.

Az √ľzemeltetŇĎk 5 √©vre sz√≥l√≥ enged√©lyt kapnak. Az is k√∂vetelm√©ny, hogy minden enged√©llyel rendelkezŇĎ bukm√©ker adatokat k√ľldj√∂n a Kansspelautoriteitnek (KSA). Az adatokat a szerencsej√°t√©k-f√ľggŇĎs√©g kutat√°s√°ra haszn√°lj√°k fel. Ezenk√≠v√ľl minden enged√©lyesnek regisztr√°lnia kell a helyi √∂nkiz√°r√°si rendszerben, a CRUKS, Central Register Uitsluiting Kansspelen rendszerben.

Hogyan állapítható meg, hogy egy holland sportfogadási oldal legitim?
Fogad√°sok Hollandi√°ban

Fogad√°sok Hollandi√°ban

A 2021-es t√°voli szerencsej√°t√©kr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©ny √≥ta sok minden megv√°ltozott sz√°mos szerencsej√°t√©k-webhelyen. Az online szerencsej√°t√©k hivatalosan √©s teljes m√©rt√©kben enged√©lyezett, √≠gy m√©g t√∂bb nemzetk√∂zi versenyt√°rs kaphat enged√©lyt. Az olyan nagy nemzetk√∂zi nevek, mint a bet365, k√∂zvetlen√ľl el√©rik √©s szabadon szolg√°lj√°k ki a holland j√°t√©kosokat.

A szolg√°ltat√≥knak azonban szigor√ļ ir√°nyelveket kell k√∂vetni√ľk. A j√°t√©kosoknak maxim√°lis hitelkeretet kell be√°ll√≠taniuk online sportfogad√°si sz√°ml√°ikon. A fogad√°si szolg√°ltat√≥knak felelŇĎss√©gteljes szerencsej√°t√©k-strat√©gi√°t is alkalmazniuk kell.

A t√∂rv√©ny √©rtelm√©ben a holland piacon mŇĪk√∂dŇĎ √∂sszes szolg√°ltat√≥nak t√∂r√∂lnie kell kor√°bbi j√°t√©kosadatb√°zis√°t, ha a j√°t√©kosok a t√°voz√°s mellett d√∂ntenek. Ezenk√≠v√ľl tilos a rekl√°mok sebezhetŇĎ csoportokat c√©lozni, √©s nem futhatnak naponta reggel 6 √©s este 21 √≥ra k√∂z√∂tt. Ezenk√≠v√ľl az √ľgyf√©lszolg√°lati k√©pviselŇĎknek foly√©konyan kell besz√©lni√ľk hollandul. Az √ľzemeltetŇĎknek ellenŇĎrizni√ľk kell a holland j√°t√©kosok szem√©lyazonoss√°g√°t a regisztr√°ci√≥ befejez√©se elŇĎtt.

Fogad√°sok Hollandi√°ban
GYIK

GYIK

Melyik a legjobb fogad√°si oldal Hollandi√°ban?

Jelenleg Hollandi√°ban t√∂bb legjobb fogad√°si szolg√°ltat√≥ mŇĪk√∂dik. A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szolg√°ltat√≥k k√ľl√∂nb√∂zŇĎ j√°t√©kokat √©s fizet√©si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°lnak. Hasonl√≥k√©ppen, a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ j√°t√©kosok √≠zl√©se elt√©rŇĎ. √ćgy a legjobb fogad√°si oldal kiv√°laszt√°sa mindenkitŇĎl f√ľgg.

Leg√°lis fogad√°s Hollandi√°ban?

Hollandi√°ban az online fogad√°s leg√°lis. A t√°voli szerencsej√°t√©kr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nynek k√∂sz√∂nhetŇĎen a szolg√°ltat√≥k mostant√≥l biztons√°gos, leg√°lis √©s szab√°lyozott holland fogad√°si oldalakat k√≠n√°lhatnak a j√°t√©kosoknak az eg√©sz orsz√°gban.

Melyek a legn√©pszerŇĪbb sportok a holland fogad√≥k k√∂r√©ben?

A futball, a röplabda és a hoki sok más mellett azon sportok közé tartozik, amelyekre a játékosok fogadhatnak.

Kell-e a holland szerencsej√°t√©kosoknak ad√≥t fizetni√ľk nyerem√©ny√ľk ut√°n?

A nyerteseknek fogad√°si √©s lott√≥ad√≥t kell fizetni√ľk Hollandi√°ban. A holland fogad√°si szolg√°ltat√≥k k√∂telesek visszatartani a fogad√°si √©s lott√≥ad√≥t a nyerem√©nybŇĎl.

Vannak bónuszok Hollandiában a fogadáshoz?

Hollandia legjobb fogad√°si oldalai nagyszerŇĪ jutalmakat k√≠n√°lnak √ľgyfeleiknek. A leggyakoribb b√≥nusz az √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nusz, amelyet az √ļj j√°t√©kosok kapnak, amikor regisztr√°lnak egy fogad√°si oldalon. A sz√°mos prom√≥ci√≥ ellen√©re azonban a j√°t√©kosoknak √©rdemes figyelni√ľk az egyes b√≥nuszokhoz kapcsol√≥d√≥ felt√©telekre.

A j√°t√©kosok fogadhatnak k√ľlf√∂ldi fogad√°si oldalakon Hollandi√°ban?

Igen, a j√°t√©kosok b√°rmely fogad√°si oldalon fogadhatnak, amennyiben az leg√°lisan mŇĪk√∂dik az orsz√°gban.

Mennyi a legális szerencsejáték korhatár Hollandiában?

A j√°t√©kosoknak legal√°bb 18 √©vesnek kell lenni√ľk ahhoz, hogy regisztr√°ljanak b√°rmely holland fogad√°si oldalon.

GYIK

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 doll√°r
Befizetési módok
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | FelelŇĎss√©gteljes j√°t√©k | gamblingtherapy.org | √ĀSZF √©rv√©nyesek

Close