Fedezd fel az online fogadás világát

Azok számára, akik a legjobb fogadási oldalakon szeretnének feliratkozni, ez a megfelelő oldal a keresés megkezdéséhez. Ez az útmutató tartalmazza az összes szükséges információt a sportfogadás megkezdéséhez.

Az alábbiakban áttekintő pillantást vetünk az összes fogadási típusra és azok működésére. Ha különböző sportokról, politikai esélyekről vagy az esport fogadás zónájába való belépésről van szó, mindig számíthat ránk. Emellett van néhány fogadási tipp, amelyek segítenek legyőzni a fogadóirodákat saját meccsükön.

Fedezd fel az online fogadás világát
A fogadás történeteModern sportfogadásA fogadás típusaiFogadási tippekFelelősségteljes játék
Sport

Szeretnél csatlakozni a sportfogadás szórakoztató világához? Ha kérdéseid vannak azzal kapcsolatban, hogy mi az a sportfogadás, hogyan fogadj, vagy egyszerűen csak új tippeket és trükköket szeretnél elsajátítani, akkor ez az egyszerű kezdő útmutató hasznos lesz.

Mutasson többet...
Esport

Az esportfogadás a város új szerencsejáték-őrülete. Virtuális meccsek ezrei játszanak minden nap, a fogadóirodák pedig jövedelmező oddsokat kínálnak. Ezek az online többszereplős játékok nem csak szórakoztatóak, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Tudjuk, hogy nem mindig könnyű lépést tartani a fogadás világában folyamatosan változó trendekkel.

Mutasson többet...
Eurovízió

Az Eurovíziós Dalfesztivál 66. kiadása 2022-ben az olaszországi Torinóban zajlik. A verseny ismét az európai és azon túli fogadók érdeklődési köre. A 2021-es kiadást az olasz Maneskin nyerte, aki ismét erős esélyes lesz, ha 2022 februárjában megnyeri a Sanremói Zenei Fesztivált.

Mutasson többet...
Politika

A fogadás több mint 2000 évvel ezelőtti feltalálása óta a gyakorlat egyre szélesebbé vált, és több lehetőséget is magában foglal. A politika évszázadok óta az egyik legfontosabb téma, amely az embereket érdekli – mert ez formál minket, a jövőnket és a világunkat.

Mutasson többet...
Television

Sokan élvezik az online sportfogadás izgalmait. A fogadás azonban nem pusztán a sporthoz vagy a kaszinójátékokhoz ajánlott. Az újdonságra vonatkozó fogadások népszerűsége tovább nőtt. Az egyik ilyen újdonság a tévéműsorokban való fogadásból származik. A TV-show-fogadás a valóságtelevízió izgalmas folyamatát veszi át, és némi téttel is jár hozzá. A játékosok fogadhatnak a televíziós valóságban résztvevő versenyzőkre, a győztesekre és azokra, akik minden héten kieshetnek.

Mutasson többet...
The Oscars

Az Oscar-gála a legvágyottabb díj Hollywoodban és az év legcsodálatosabb estéje. Ez egy fontos éves esemény, amelyet élőben közvetítenek. Az Oscar-díj átvette a sportesemények helyét a megbeszélt televíziókban egy olyan társadalomban, amelyet a szabadidőnkben történő streamelés ural.

Mutasson többet...
Virtual Sports

A virtuális sportok valós sportesemények számítógéppel generált szimulációi. Lehetőséget adnak azoknak a sportfogadás-rajongóknak, akik nem élnek olyan városban, ahol nincs főligás csapat, vagy egyszerűen nem tudnak eljutni a pályára vagy a kaszinóra, hogy bárhol és bármikor fogadjanak sportfogadást. A virtuális sportfogadás az online szerencsejáték egyik formája, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szimulált sportesemények kimenetelére fogadjanak. 

Mutasson többet...
Nomini a kaszinópiachoz való csatlakozás után
2022-07-06

Nomini a kaszinópiachoz való csatlakozás után

A Nomini Casino egy új online fogadóiroda. A közelmúltban történt megalakulása ellenére az online kaszinó csak pozitív visszajelzéseket kapott a játékosoktól. Ez egy jó hírű szerencsejáték-létesítmény, amelyet a 7StarsPartners üzemeltet. Az üzemeltető egy fiatal és feltörekvő sportfogadó, de játékcsarnokában játékok széles választékát kínálja. Ezek közé tartozik az összes népszerű nyerőgép és jackpot játék.

Fehér karácsony a fogadásban
2021-12-08

Fehér karácsony a fogadásban

A fehér karácsonyi fogadás az egyik legzseniálisabb ötlet, amely ízesíti az év végi ünnepet. Egyszerű fogadás, hogy lesz-e hó karácsony napján. Néhány legjobb online fogadóirodák ajánlja fel ezt a fogadást, hogy megajándékozza hűséges játékosait ezen az év végi ünnepen. De hogyan működik?

A fogadás története

A fogadás története

Hol kezdődött az egész? Nos, a sportfogadás gazdag története több mint 20 évszázaddal ezelőttre nyúlik vissza. A legkorábbi feljegyzések azt bizonyítják, hogy a görögök a sportfogadás feltalálói olimpia. A rómaiak később kölcsönözték azt az ötletet, hogy elkezdjenek fogadni a gladiátorversenyeken, és Róma teljesen legalizálta a sportfogadásokat.

Azóta a szerencsejáték Európa és más kontinensek kedvenc időtöltésévé vált. Angliában a lóversenyeknek köszönhetően terjedt el. A sportfogadás itt kelt át az Atlanti-óceánon az Egyesült Államokba, ahol igen gyorsan népszerűvé vált.

De eddig nem volt zökkenőmentes az út. Amikor a szerencsejáték széles körben elterjedt Európában a középkorban, a korai egyház szigorú törvényeket fogadott el a szerencsejátékok betiltására.

Ez persze nem sokat akadályozott a szerencsejátékok népszerűségének robbanásában. A 80-as és 90-es években az országok elkezdtek törvényeket alkotni a sportfogadások és általában a szerencsejátékok szabályozására.

A fogadás története
Modern sportfogadás

Modern sportfogadás

A virágzó sportfogadási piac a világszerte érvényesülő szilárdabb jogszabályoknak köszönheti sikerét. Például a szerencsejáték 1931-ben vált hivatalosan legálissá az Egyesült Államokban, amikor Nevada legalizálta a tevékenységet. Nem sokkal ezután más államok, például New York és Las Vegas követték a példát.

Ma Las Vegas vitathatatlanul a világ legnagyobb szerencsejáték-városa.

De ez egészen 1996-ig tartott, amikor az Interlops elindította az első online sportfogadást. Ezt követően nem kellett sok idő, hogy ugyanaz a cég 2000-ben elindította az első mobil fogadást.

Az Interlops sikerét követően újabb sportfogadási oldalak bukkantak fel, még lédúsabb esélyeket és jobb játékmenetet kínálva. Összességében a sportfogadás ott volt és mindig is ott lesz, amíg az emberiség létezik.

Modern sportfogadás
A fogadás típusai

A fogadás típusai

Egy lelkes sportfogadó számára kétségtelenül elengedhetetlen a sportszerencsejáték történetének ismerete. Azonban, a különböző fogadási típusok megismerése még fontosabb a siker szempontjából. Tehát ez a rész a négyet tárgyalja a sportfogadás alapvető típusai.

Fix szorzós fogadás

A fix szorzós fogadás valóban a legelterjedtebb sportszerencsejáték, online és offline egyaránt. Ez magában foglalja a fogadás megtételét az online sportfogadó által létrehozott szorzókkal szemben, és a fogadást az esemény végén rendezik. Ahogy a név is sugallja, az ár nem változik a fix szorzós fogadások megtétele után.

Például egy fogadó tétet tehet a Manchester City és a Manchester United közötti EPL-mérkőzésen. A Manchester City a favorit 1,90-es szorzóval ezen a meccsen, míg a Manchester United 4,89-es szorzóval maximalizál.

Tegyük fel, hogy a fogadó 100 dolláros téttel támogatja a Manchester Unitedet, és nem okoznak csalódást, a nyerési potenciál 489 dollár. Ez 389 dollár nyereség. De ha veszítenek, a fogadóirodák élvezik a 100 dolláros tétet.

Cserefogadás

A fogadóirodák időnként huncutkodhatnak. Ezért, hogy eltüntessük őket a színről, jól jöhet a cserefogadás. De mint a fix szorzós fogadásnál, itt is az éremnek két oldala van. Az egyik játékos támogatja az eredményt, míg a másik fogadó ellenzi azt.

A fenti példához ragaszkodva, A játékos 100 dolláros fogadással támogatja a Man Unitedet, hogy nyerjen. Másrészt a B játékos támogatja a Man Cityt a győzelemben, és a fogadást 100 dolláros saját téttel párosítja.

A szerencsés játékostól függően 100 dollár haszonnal távoznak. De természetesen a szerencsétlen fogadó elveszíti a tétjét.

Spread fogadás

Spread fogadás olyan szerencsejáték, ahol a fogadó nyer vagy elveszíti a tétet az adott eredmény árrésének függvényében. Más szavakkal, a kifizetés alapja a fogadás pontossága, nem pedig puszta nyeremény vagy veszteség.

A spread fogadásnál a fogadók megjósolják, hogy az esemény kimenetele meghaladja-e a fogadóirodák által létrehozott „spread”-ot.

Más szóval, a fogadóirodák 10-es szórást adnak a mérkőzésen elkövetett faultok számára. Ezután egy fogadó megveszi a spreadet 10 dollárért. Ebben az esetben azt jósolják, hogy a szabálytalanságok száma meghaladja a 10-et.

Tehát, ha a mérkőzés 15 szöglettel zárul, 50 dollárt (5 x 10 dollárt) nyernek. A fogadó sem nem nyer, sem nem veszít, ha a játék 10 faulttal végződik. De ha az eredmény öt szöglet, akkor a fogadó 50 dollárt (50 x 5 dollárt) és tétjét veszíti.

Élő fogadás

Minden sportfogadónak, amelyhez érdemes csatlakozni, ajánlatot kell tennie élő fogadás vagy játék közbeni fogadás a minimumon. Lényegében az élő fogadás hasonló a fix szorzós szerencsejátékokhoz, de egy kis finomítással. Itt, A fogadók a mérkőzés kezdete után fogadnak a meccs előtti fogadások helyett.

Tegyük fel például, hogy a Man United a Man Cityvel játszik, és az előbbi eggyel feljebb. Ha ez a helyzet, akkor több piacot is meg kell jósolni.

Megjósolhatja a következő játékost, aki gólt szerez, a következő csapatot, aki szabálytalanságot követ el, a következő kártyát, amelyet ki kell osztani, és így tovább. Bármelyik esetről is legyen szó, a játék közbeni fogadás gyors átfutási időt és pontosabb előrejelzéseket kínál a játékosoknak.

A fogadás típusai
Fogadási tippek

Fogadási tippek

Ahhoz, hogy jól érezze magát, nyerjen valamit, és felelősségteljesen fogadjon, elengedhetetlen ezeknek a fogadási tippeknek a használata. Alább egy gyors áttekintés:

  • Hozzon létre egy bankrollt: Őszintén szólva, felejtsd el a levágást, ha nincs bankrollod a szerencsejátékokhoz. Ez egy szigorúan szerencsejátékra elkülönített pénz. A legjobb gyakorlat, ha a bankrollt kisebb egységekre osztja, hogy elkerülje a teljes költségvetés egyetlen fogadással történő felfújását.
  • Hasonlítsa össze az esélyeket és a sorokat: Fontos megjegyezni, hogy az online fogadóirodák nem kínálnak hasonló szorzókat és sorokat. Bár a különbség csekély lehet, hosszú távon mégis változtathat. Szerencsére sok webhely és alkalmazás kínál 1x2 fogadási tippeket.
  • Vezessen fogadási nyilvántartást: Csak néhány fogadó törődik azzal, hogy elmentse sportfogadási rekordját. Fogadási rekord nélkül lehetetlen nyomon követni a sportfogadásra fordított kiadásait és az elért teljes nyereséget. Ezenkívül a fogadási rekordok rámutathatnak a fejlesztésre szoruló területekre.
  • Kerülje a személyes elfogultságot: Man United rajongó vagy? Jó neked! Ez azonban nem jelenti azt, hogy előnyben kell részesítenie ezt a csapatot, amikor egy jó formában lévő Man City ellen játszik. Ne feledje, hogy a sportfogadás a kutatásról, a statisztikákról és a pénznyerésről szól.
  • Még ne add fel: Ha a rekordok több veszteséget jeleznek, mint nyernek, kezdőként a kilépés szerepelhet a kártyákon. De ne csüggedjen, miután egymás után tíz fogadást veszített. Ehelyett élesítse kutatási készségeit, és ragaszkodjon a tervhez. Ezzel szemben ne gondolja, hogy egy fogadási zseni vagy egy ötmeccses győzelmi sorozat után.
Fogadási tippek
Felelősségteljes játék

Felelősségteljes játék

Szokás szerint kiemelten fontos a felelősségteljes szerencsejáték elfogadása, hogy sikeresek legyünk ebben a hatalmas világban. Először is csak olyan alapokkal játsszon szerencsejátékkal, amelyet nyugodtan veszíthet.

Ne játsszon pénzzel olyan alapvető dolgokért, mint a házbérlés, orvosi számlák, iskolai díjak stb. Ne hajszoljon veszteségeket azzal, hogy megpróbálja fedezni az elveszett területeket. És mindenekelőtt ne tekintse a szerencsejátékot teljes munkaidős munkaként. Ne felejtsen el szórakozni.

Felelősségteljes játék