Eurovízió fogadás online 2023

Az Eurovíziós Dalfesztivál 66. kiadása 2022-ben az olaszországi Torinóban zajlik. A verseny ismét az európai és azon túli fogadók érdeklődési köre. A 2021-es kiadást az olasz Maneskin nyerte, aki ismét erős esélyes lesz, ha 2022 februárjában megnyeri a Sanremói Zenei Fesztivált.

A verseny győztesének megjósolása

Sokan eltérő véleményt fogalmaznak meg arról, hogy ki vehetné át az Eurovízió közelgő kiadását. Az előrejelzések a zenei ízlésen, a származási országon, a dal előadásán és még sok máson alapulnak.

Bár alapvető fontosságú, hogy minden előrejelzést meghallgasson, mindig ne feledje, hogy nem mindegyik alkalmas fogadásra. A fogadóknak mélyebb tényezőket kell megvizsgálniuk, amelyeket a szórakoztató világ valószínűleg nem ismer el.

Amikor a fogadás megtétele céljából megjósolja a nyerteseket, a fogadónak figyelembe kell vennie:

 • Politikai környezet; A szervezők megpróbálják elválasztani a versenyt a politikától, de a fogadók tudják, hogy a politika alakítja a világot. Ha egy ország negatív sajtót kapott, akkor kicsi az esélye a verseny megnyerésének. Mondta valaki Izraelt?
 • Korábbi rekordok; Bármely fogadó ismeri a korábbi teljesítmények fontosságát a jövőre vonatkozó jóslatok megalkotásában.

További irányadó tényezők közé tartozik az ország lakossága, általános teljesítménye a zenei színtéren és a média kontinentális befolyása.

Eurovízió fogadás online 2023
A legjobb Eurovíziós Dalfesztivál fogadások

A legjobb Eurovíziós Dalfesztivál fogadások

A verseny meglepő természetéből adódóan fontos, hogy a szerencsejátékos minél többet kutasson. Az első dolog, hogy meghallgatja az összes dalt. Ez jó mutatója lesz annak, hogy mely számok népszerűek. A zenei ízlés azonban szubjektív. A dal színrevitele vitathatatlanul jelentőségteljesebb. A próbákról és az elmúlt élő előadásokról készült felvételek megtekintése nagyon hasznos.

Míg az Eurovízió arra törekszik, hogy nem politikai show legyen, a világesemények befolyásolhatják az országok rangsorát. Ha egy nemzet negatív sajtót kap közvetlenül a verseny előtt, akkor a közvélemény ellene szavazhat. Az elmúlt években a győztes dallamok jelentős rádióadást kaptak az Eurovízió előtt. Ezért jó ötlet ellenőrizni, hogy mely dalok szerepelnek jól a világranglistán.

A legjobb Eurovíziós Dalfesztivál fogadások
A legnépszerűbb Eurovíziós fogadási oldalak

A legnépszerűbb Eurovíziós fogadási oldalak

 • 22Bet: Néha a szerencsejátékosok nem akarnak várni a fogadással. A 22Bet oddsokat ad az Eurovízióra, mielőtt sok ország kiadta volna a számait. Ezzel az egyik legjobb Eurovíziós fogadási oldal.
 • 1xBet: Ez a bukméker számos fontos kategóriában magas helyezést ért el. Az új tagok kihasználhatják az Eurovíziós fogadások online regisztrációs ajánlatait. Ügyfélszolgálatuk minősége miatt is nagyra értékelik őket. A minimális tét meglehetősen alacsony.
 • Paddy Power: Ha egy felhasználónak sikerül megjósolnia a megfelelő Eurovízió-győztest, korai kifizetésben részesülhet ezen az oldalon. Néha csábító promóciók várják a nagy éves eseményeket, például ezt a dalversenyt. Jutalomklubot kínálnak mindenkinek, aki hosszú távon szeretné használni az oldalt.
 • William Hill: Ez a bukméker ideális azoknak a szerencsejátékosoknak, akik olyan oldalt szeretnének, amelyben 100%-ig megbízhatnak. Élő közvetítésük nagyon hasznos. A listán szereplő többiekhez hasonlóan nekik is gyakran vannak Eurovíziós promócióik.
 • Parimatch: A Parimatch az egyik legjobb fogadási oldal a hasznos statisztikáinak és elemzéseinek köszönhetően. Segít a szerencsejátékosoknak betekintést nyerni, mielőtt megjósolnák a nyertes dalt. Élő fogadásuk éjjel-nappal elérhető.

Hogyan fogadjunk az Eurovíziós Dalfesztiválra?

Miután egy webhely feladta a verseny összes szorzóját, a szerencsejátékos megteheti a fogadását. A legnépszerűbb lehetőség a végső győztes megjóslása. Ha az illetőnek jó érzése van egy adott országgal kapcsolatban, korán szavazhat, hogy jobb esélyeket kapjon.

Néha a webhely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fogadjanak arra, hogy melyik két adott ország a legjobb egymásnak. Ezek általában olyan nemzetek, amelyek történelmi rivalizálást folytatnak.

A főverseny előtt két elődöntő következik. Előfordulhat, hogy a szerencsejátékos ezekre is szeretne fogadást tenni. Alternatív megoldásként használhatják őket arra, hogy jobban megértsék, mely országok teljesítenek a legjobban.

A legnépszerűbb Eurovíziós fogadási oldalak
A legjobb Eurovíziós fogadási szorzók

A legjobb Eurovíziós fogadási szorzók

A különböző országokban az Eurovíziós online fogadások esélyei nagyon eltérőek lehetnek. A fogadóirodák ügyesek lettek abban, hogy meglehetősen megbízható előrejelzéseket készítsenek az első ötben végzett művészekről. Az első számú győztest azonban kevésbé könnyű pontosan meghatározni. Kezdettől fogva erős esélyeik vannak.

A fogadóirodák többsége megvárja, amíg minden ország kiadja dalát, mielőtt oddsokat adna. Minden évben két Eurovíziós elődöntőt rendeznek a végső megmérettetés előtt. A művész teljesítménye és a tömegtől való fogadtatása jelentősen befolyásolhatja esélyeiket a jövőben. Érdekes megjegyezni, hogy a visszatérő művészek gyakran kedvező esélyeket kapnak a megnövekedett hype miatt.

A legjobb Eurovíziós fogadási szorzók
Az Eurovíziós fogadások története

Az Eurovíziós fogadások története

Az internet megjelenése előtt az Eurovíziós fogadások sokkal nagyobb résnek számítottak. A szerencsejátékosok nehezen találnának olyan fogadóirodát, amely megfelel ennek az eseménynek. Az online fogadási oldalaknak köszönhetően azonban ez már más történet. Az elmúlt években az Eurovíziós fogadtatási tevékenység egészséges volt a világon. A bukmékerek jobb esélyeket adtak a végső győzteseknek. Voltak azonban évek, amikor ez nem így volt.

Például 2016-ban Ukrajna nem került az első helyre a legtöbb fogadóirodai előrejelzésben. Nyerni mentek tovább. 2014 egy újabb év volt egy váratlan nyertessel. A pontosság érdekében a bukmékerek alaposabban megvizsgálták a próbákon és az elődöntőkön nyújtott teljesítményeket.

2016-ban új szavazási rendszert vezettek be, amely az eseményen való szerencsejátékra is hatással van. A fogadóknak most figyelembe kell venniük a szakmai zsűrik véleményét.

Az Eurovíziós fogadások története
Az Eurovízió győztesei 2000 óta

Az Eurovízió győztesei 2000 óta

A győztesek elemzésekor az Eurovízió kezdete óta Írország áll az élen 7 győzelemmel. Őket Svédország követi 6-tal. Az Egyesült Királyság, Franciaország, Luxemburg és Hollandia 5-5-ször nyert. Az Eurovíziós fogadások kulcsa azonban a szavazóközönség jelenlegi ízlésének megértése.

Annak ellenére, hogy a múltban jó eredményeket értek el, az Egyesült Királyság arról híres, hogy az elmúlt években rosszul szerepelt a versenyen. Ezért hasznos, ha a fogadási szorzót csak a legutóbbi nyertesekre alapozza. Íme a dalok és országok, amelyek 2000 óta az első helyre kerültek:

 • 2000: Fly On The Wings Of Love - Dánia
 • 2001: Mindenki – Észtország
 • 2002: I Wanna - Lettország
 • 2003: Minden módon, ahogy csak tudom – Törökország
 • 2004: Vad táncok - Ukrajna
 • 2005: Első számú - Görögország
 • 2006: Hard Rock Hallelujah - Finnország
 • 2007: Molitva - Szerbia
 • 2008: Hisz - Oroszország
 • 2009: Mese - Norvégia
 • 2010: Műhold - Németország
 • 2011: Running Scared – Azerbajdzsán
 • 2012: Euphoria - Svédország
 • 2013: Csak Teardrops - Dánia
 • 2014: Rise Like A Phoenix - Ausztria
 • 2015: Heroes - Svédország
 • 2016: 1994 - Ukrajna
 • 2017: Amar Pelos Dois - Portugália
 • 2018: Toy - Izrael
 • 2019: Arcade - Hollandia
 • 2021: Zitti E Buoni - Olaszország

Megjegyzendő, hogy a 2020-as versenyt a koronavírus-járvány miatt törölték.

Az Eurovízió győztesei 2000 óta