Reality Shows fogadás online 2023

A múltban a legtöbb fogadóirodák a sportfogadásra összpontosítottak volna. Vannak azonban vonzó új speciális piacok, amelyeket érdemes meglátogatni. Számos mainstream bukméker kínál fogadást valóságshow-kra a fogadóinak. A valóság televíziós műfaja számos szerencsejátékkal foglalkozó webhely középpontjában állt. Ezek a műsorok verseny jellegűek. Általában egy csapat versenyzőt állítanak szembe egymással, amíg az egyiket meg nem koronázzák a győztesnek.

A valóság TV-ben hétköznapi emberek vagy hírességek szerepelhetnek. A műsorok gyakran heti rendszerességgel futnak, az évadok több hétbe vagy akár hónapba is telhetnek. A formátum vadul változhat.

Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Reality Shows bónusz300 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Játék most
 • Nagy játék kiválasztása
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet az európai szerencsejáték-piac viszonylag új keletű tagja. 2018 óta a szerencsejáték-szolgáltató jelentősen nőtt, számos különböző piacot elért a világon, és bővítette ügyfélkörét. A cég a sportfogadásokra épül, de számos egyéb terméknek is otthont ad. A játékosok kapcsolódhatnak online kaszinójátékokhoz, például nyerőgépekhez és asztalokhoz, a sportfogadáson túl.

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

A 20bet egy új belépő a sportfogadási és kaszinóiparban, amelyet 2022-ben indítottak útjára, hogy világszerte kiszolgálja a fogadókat. Számos nemzetközi fogadási piacot kínál olyan sportágak számára, mint a futball, a kosárlabda és a formula 1. Ez a bukméker a legjobb online fogadóirodaként büszkélkedhet, amelyet tapasztalt, a sportfogadások iránt szenvedélyes rajongók alapítottak. Céljuk volt, hogy egy online szolgáltatót hozzanak létre az összes fogadóirodai szolgáltatáshoz. A 20bet olyan online sportfogadóként büszkélkedhet, amely a fogadási piacok széles választékát, a kényelmes fizetési módokat, a megfelelő promóciókat és a megbízható ügyfélszolgálatot egyesíti.

 • Mobilbarát
 • Bicoins Elfogadva

Amikor a fogadók keresik a legjobb online fogadóiroda feltételezhetik, hogy a legrégebbi cégek a legelismertebbek. Végtére is, ezek a cégek sok éven át megbízható online fogadást biztosítanak. Vannak azonban olyan ígéretes projektek, amelyek csak a közelmúltban jöttek létre. Ezek közül az egyik a Wazamba, az Araxio Development NV egyik mellékága. Ez a cég jól ismert arról, hogy nagyszámú népszerű játékmárkát birtokol. Megalapította a Wazambát, hogy sarokba szorítsa a fogadást a sportpiacon.

A legjobb valóságshow fogadási oldalak

A legjobb valóságshow fogadási oldalak

Ha valaki fogadni akar a valóság televízióra, akkor olyan fogadóirodákat kell keresnie, amelyek számos kulcsfontosságú négyzetet kipipálnak. Rengeteg banki lehetőséget kell biztosítaniuk. Így a felhasználó kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. Például a modern fogadók nagy része szívesebben játszik kriptovalutákkal. Mások a hagyományos banki átutalást vagy az e-pénztárcát választhatják.

Mindenkinek meglesz a kedvenc valóságshow-ja. Az elmúlt években számos új program jelent meg. A nagy fogadóirodák lépést fognak tartani a népszerű kereslettel azáltal, hogy kiterjesztik piacaikat, amikor bejelentenek egy közelgő sorozatot.

A felhasználó megpróbálja a legtöbbet kihozni bankrolljából. Ez azt jelentheti, hogy a lehető legtöbb promóciót használjuk ki. A befizetési bónusz ajánlatok a minőség jelei a TV fogadás közösség. Az oldal kifejezetten a jelenleg futó valóságshow-kra összpontosító promóciókat kínálhat.

Elengedhetetlen, hogy az oldal felülete jól működjön mobil eszközökön. A letölthető alkalmazással rendelkező fogadók még vonzóbbak. Ezenkívül megbízható és megbízható ügyfélszolgálatnak kell lennie. Ha mindezeket a kritériumokat figyelembe vesszük, a valóság TV-fogadásainak két legjobb oldala a 888 Casino és a 10 Bet.

A legjobb valóságshow fogadási oldalak
Milyen valóságshow-kra lehet fogadni?

Milyen valóságshow-kra lehet fogadni?

Mivel nagyon sok ilyen típusú műsort nézhet meg, a fogadó kényezteti. A túlélő fogadás nemrégiben népszerűvé vált, amikor a műsor a 42. évadába lépett. A megfelelő programok nagymértékben az egyén ízlésétől függenek. Az X Factor fináléira való fogadás általában nagy forgalmat generál online fogadóirodák webhelyei. Azok a kezdők, akik fogadni szeretnének tévéműsorokra, de nem biztosak a lehetőségeiket illetően, a következő népszerűek közül választhatnak:

 • X-Faktor
 • Britain's Got Talent
 • Eurovíziós Dalfesztivál
 • American Idol
 • Nagy Testvér
 • Híresség vagyok… Vigyél el innen!
 • Strictly Come Dancing
 • Az álarcos énekes
 • Tánc a Jégen
 • A hang
 • Tánc a csillagokkal
 • Túlélő

Néhány ilyen műsor már évek óta tart. Ennek eredményeként a fogadónak nagyobb esélye lehet a lehetséges kimenetel kitalálására. Mások viszonylag újak, de még mindig milliós nézettségi számot érnek el. A szerencsejáték élményének maximalizálása érdekében az embereknek azt a műsort kell választaniuk, amelyet a legélvezetesebbnek találnak. Ennek az az oka, hogy a finálé sugárzása előtt több epizódot is meg kell nézniük néhány hétig. A legtöbb jól ismert reality TV-műsor tehetségkutató formátumú.

Milyen valóságshow-kra lehet fogadni?
A legjobb valóságshow-k, amelyekre fogadni lehet

A legjobb valóságshow-k, amelyekre fogadni lehet

Az ízlés főleg szubjektív. Ezért nehéz lehet eldönteni, hogy melyik valóságshow a legjobb szerencsejátékhoz. A lehetőségek szűkítésére azonban több mód is van. Ha sok a potenciális nyertes, akkor a fogadók nehezebben tudják eldönteni, hogy kivel menjenek. Ehelyett bölcsebb egy maroknyi versenyzővel kiválasztani a műsorokat. Ez alól kivételt képez az X-Faktor. A korai epizódokban a nézőt sok ember ismerheti meg, akik abban reménykednek, hogy bejutnak a döntőbe.

Ez meglehetősen bonyolulttá teszi az X Factor fogadást. Ha azonban a fogadó néhány hetet vár, a komoly versenyzők száma jelentősen csökken. Ezenkívül az egyes epizódok megtekintése hetekig betekintést enged az embereknek a végső versenyzők erősségeibe és gyengeségeibe. Emiatt sok szerencsejátékos az X-Faktort tartja ideális műsornak a fogadások megtételére.

Általában jobb olyan műsorokat választani, amelyeket élőben sugároznak. A műsor még tartalmazhat néhány előre felvett részt. A kiesések és a nyertesek bejelentése azonban nem szabad. Az élő fogadási piacok rendkívül népszerűek. Ezért a legjobb valóság TV-műsoroknak ebben a formátumban kell lenniük.

A legjobb valóságshow-k, amelyekre fogadni lehet
Hogyan kössünk fogadást valóságshow-kra

Hogyan kössünk fogadást valóságshow-kra

A TV-műsorok fogadása általában sokkal kevésbé korlátozott, mint a sportfogadás. Ha az utóbbiról van szó, a fogadások többsége arra irányul, hogy ki lesz a győztes. A reality TV egyedi jellege azonban azt jelenti, hogy a fogadóirodáknak kreatívabbnak kell lenniük piacaikkal.

Ha valaki tudni akarja, hogyan fogadjon tévéműsorokra, először meg kell értenie az adott program szabályait. Ez segíteni fog nekik abban, hogy egyedi ajánlat típusú fogadásokat tegyenek. Rengeteg lehetőség létezik. Egyes szerencsejátékosok egyszerűnek akarják tartani a dolgokat. Ha igen, akkor egyszerű fogadásokat köthetnek, amelyek arra összpontosítanak, hogy ki lesz az összesített győztes. Másrészt sokan azért választják a reality TV fogadást, mert precíz és potenciálisan jövedelmező jóslatokat tudnak tenni.

Például fogadhattak arra, hogy ki jut a következő körbe. Alternatív megoldásként a szerencsejátékos megjósolhatja a legjobb versenyzőt egy adott kihívásban. Még arra is lehet fogadni, hogy a bíró kimond-e egy adott szót. Az egyetlen korlátozás az, hogy az adott fogadóirodák mennyire kreatívak.

A valóság megmutatja a fogadási esélyeket

Mivel ezek a műsorok távolról sem egyértelműek, ez a valóság TV-t jelenti fogadási szorzók elég összetettek. Sok tényező befolyásolja őket. A bukmékerek arra alapozhatják esélyeiket, hogy a versenyző milyen jól teljesített egy adott héten. Az újdonság szorzói eltérnek a sportfogadások esélyeitől, mivel több változót kell figyelembe venni. Azt is meg kell jegyezni, hogy a különböző műsorok közötti percnyi formátumváltás jelentős szerepet játszik majd.

Mielőtt egy fogadó fogadást köt, mérlegelnie kell, hogy elég pénzt keres-e a veszteség esetleges kockázatainak fedezésére. Ezzel szemben fogadhatnak egy olyan versenyzőre, akiben nem biztosak, mert a nyeremény annyira csábító.

Hogyan kössünk fogadást valóságshow-kra
Tippek és trükkök a valóságshow-kra való fogadáshoz

Tippek és trükkök a valóságshow-kra való fogadáshoz

Minden bizonnyal tisztességes előnyre tehet szert, ha a legújabb valóság televíziós műsorokra fogad. A pontos előrejelzés a kutatásról és a kritikai gondolkodásról szól. A valóságshow-k fogadási tippjei sok tekintetben tükrözik a sportfogadásoknál alkalmazott taktikát.

A műsorok készítői nem fogadások szem előtt tartásával sugározzák őket. Ehelyett a nézők szórakoztatására összpontosítanak. Következésképpen előre nem látható fordulatok következhetnek be. Az ilyen forgatókönyvek gyakran befolyásolják a TV-műsorok fogadási esélyeit.

Számos bukméker az újdonság fogadási kategóriájába sorolja a valóságtévét. Ezek a piacok csoportosíthatók politika, díjátadók és a királyi család előrejelzései. Fontos azonban emlékezni arra, hogy a valóság TV a saját vadállata. Ennek a műfajnak az egyik legegyedibb aspektusa az a tény, hogy néha teljesen meg lehet forgatni. Ha ez a helyzet, akkor hasznos íróként gondolkodni, hogy nyerő jóslatot készíthessünk.

Néha a végeredményt a nagyközönség hozza meg. A közösségi média ideális a nézők általános konszenzusának mérésére. Az a versenyző, akiről a legtöbbet beszélnek, gyakran átveheti a koronát. Ez a taktika különösen az élő show-knál működik a legjobban.

Tippek és trükkök a valóságshow-kra való fogadáshoz

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módok
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close